چه جوری میشه چت کرد...........................................
چه جوری میشه چت کرد...........................................
سلام.با ياهو مسنجر.اول بايد براي خودت يه اي دي درست كني بعد با اون اي دي وارد ياهو مسنجر ميشي.مجددا وارد يه روم ميشي البته به انتخاب خودت بعد چت ميكني.
عزيزان خوب معلومه ديگه
وقتي ميري روم
تو روم يه سايت زده
روش كيليك كن
ازت يه كد ميپرسه
برلي جلوگيري از اسپم و...
بعد حله
سلام
چند وقتیه یه سوال برام پیش اومده در مورد چت کردن توی یاهو مسنجر که ذهنم رو به خودش مشغول کرده
قبل از این من راحت میتونستم وارد یکی از چت رومهای یاهو بشم ولی الان وقتی که وارد یکی از چت رومها میشم تو ی اون چت روم فقط و فقط مدیر اون گروه هست وکسی وجود نداره
البته وضعیت سایر اتاقها هم به همین ترتیبه
لطفا" ...میشه سوالمو جواب بدین..... راستش برام یه معما شده... ممنون
![]()
leeda جان من این موضوع رو بررسی کردم
شما در رومی که میرید یک لینک مشاهده میکنید
باید روی لینک کلیک کنید
صفحه ای باز میشکه شما باید نوشته های تو کادرو در صفحه پایینش بنویسید و submit کلیک کنید
بعد دسترسی شما به همه جا باز میشه
این ها به خاطر امنیت بیشتر است!
اگرچه بنده به هیچ وجه چت رو به هیچکس توصیه نمی کنم چون به تجربه فهمیدم که 99% دروغ توش موج میزنه ولی خوب بچه ها که یه کمی توضیح دادن من ادامه اش رو میدم. اگه اصلا بلد نیستین وارد یاهو مسنجر بشین یا اینکه هنوز دانلود نکردین که باید تو صفحه یاهو دانلودش کنین. اگر مسنجر دارید و Id هم موجوده، کافیه که Id های دوستانتون رو بگیرید، در قسمت Add یکی یکی اضافه کنید و منتظر بمونید تا به افتخار دیدار در نت دوستانتون نایل بشید.
اما اگه میخواهید وارد چت رومها بشید که اون رو دیگه اصلا توصیه نمی کنم، بهتون توصیه می کنم که اگر وسوسه وارد شدن به چت رومها رو داشتید ابتدا یه آنتی ویروس قوی رو دستگاهتون بریزید و دعا کنید که این آخرین update بوده باشه و شما رو از شر ورود ویروسهای چت رومها در امان نگه داره.
بهرحال کافیه که وارد چت روم بشید حتی به عنوان یک مهمان. اونوقت دور از جان شما، آدمهای بیکار بسمت شما سرازی خواهند شد که شما رو سوال پیچ کرده و درخواست دوستی با شما رو دارند.
به همین سادگی...
با تشکر فریبا
من هنوز ایمان دارم مادرم را خواهم دید
وقتی تمام دیوار بیمارستان تیتر زده اند : آی ... سی .... یو
این فشار ها که به خونت می آیند ،
تمام رگ هایم از بهشت متنفر می شوند
که زیر پایت را خالی می کنند ...
" هومن شریفی "
البته من اصلا در زمینه چت چیز زیادی نمی دونم (همین یاهو مسنجر رو هم به زور کار میکنم!!) اما تا اونجایی که بتونم میگم:
شما سعی کنید روم های خلوت تری رو انتخاب کنید
اگر میتونید یک Internet browser دیگه مثل FireFox نصب کنید و ببینید نتیجه چی میشه
کنترل کنید سرعت اینترنت مناسب باشه یعنی خیلی کم نباشه
**One man’s fun is another’s hell**
سلام دوسوال دارم لطفا جواب بديد 1- اين سايت اتاق چت داره يا نه؟
2- اين سايت مثل سايت تبيان اينترنت مجاني در اختيار كاربران قرار ميدهد يا نه؟
لطفا جواب دهيد متشكرم.
ویرایش توسط zahray : March 1st, 2008 در ساعت 08:54 PM
عرض كنم خدمت كاربران مشتاق به چت كه چت چيز خوبي هست
اوايلش كه يكم سر كاريد و مدام دنبال جواب سوالات
يكم كه استا شديد سوالات اينجور ميشه؟ ASL ؟
age? 6ex? logaction?
where do you live now و how are u doing و اينجور بلغوريجات
يه مدت كه ميگذره چندتا رفيق پيدا ميكنيد و فكر مي كنيد كه ديگه بهترين دوست را پيدا كردين بخصوص اگر از جنس مخالف باشه كه اسيدي معتاد چت ميشديد lol
بعد از مدتهاي مديد بالاخره يا اين صاحب id رو ميبنيد و متوجه ميشد كه اين يكي ديگه هست اصلا اوني نيست كه فكر مي كرديد البته طبيعي هست چون فكر ميكرديدواقعيتا تقريبا هميشه متفاوت هست (و تلخ!)
تازه مي فهميد كه برنامه هاي چت ديگه هم جز ياهو مثل paltalk و msn و ICQ و... هم هستو الي دل غافل بدو كه id باحال بسازيم.
و اين قصه چند سال ادامه دارد...
بعد از اينكار فرهنگ و عاداب چت رو ياد ميگريد تا يكي pm ميده hiiiii
شما هم روي ignore كليك ميكنيد و ميگيد bye hon
البته اين فرهنگ خوبيش اينكه كه با دوستاي واقعيتون كه دور از هم هستيد يا گاها دوستاي خوبي هم توي نت پيدا كرديد در ارتباط هستين... كه معمولا شامل جك ها و خبرها و ....
در هر حال الووووو any body there؟
Im from emiz* where are u?
خوب سر كار بوديد. تبريك ميگم. Lol
خوب چت همين هست ديگه زياد سخت نگيريد
البته بعضي چت روم ها مثل paltalk كه قبل مجاني بود با id هاي مجاني وارد اتاق ها ميشديد و فهميديم كه اتاق ها مدير دارن و شما هم ميتونيد مدير بشد و اتاق را مديريت كنيد اي ول كلي حال كرديم كه چند سالي سركار بوديم البته بدك نبود با همه تلخي هاش.
زد و آرزومونم برآورده شد و مدير اتاقاي خارجي هم شديم و به صاحب اتاق كمك ميكرديم. هر چند وقتم يه بار جلسه ميذاشتن براي مديريت بهتر اتاق!!! و جدي هم بحث ميكردن منم دست و پا شكسته ميگفتم sorry pls repeat!
او موقه يكي ديگه كه مي دونست من فرنگي نيستم و خارجكي سرعتم كم هست برام ديكته مينوشت منم با سواد نصف و نيمه و برنامه مترجم آخر سر فهميده و نفهميده مينوشتم okayyyy
lol
بله چت چيز جالبي هست از جنس نت و سركاري البته جنس خوبشم داريم كه به درد بخور هست براي دوستاي واقعي و تماس داشتن با آدم هاي درست حسابي و ...
* پا نويس و پاورقي و پا وبي .. : emiz يعني از خونمون (آذري)
ویرایش توسط alfredo : March 2nd, 2008 در ساعت 09:03 AM
به دلیل مشغله کاری فرصت کافی برای پاسخگویی ندارم.
Life Is VVhat Ever U Think
Hidden Content
براي تشكر از دكمه سپاس استفاده كنيد
Hidden Content Hidden Content
Hidden Content
Hidden Content
كپي رايت: مطالب نوشته شده توسط اينجانب با ذكر نام استفاده از آن آزاد ميباشد.
*** متشکرم ***
خدمت شما عرض كنم تا اونجا كه به سواد ناقص من مربوط ميشه اتاق چت نداره اين سايت. براي بحث اينترنت مجاني سايت تبيان كه فرموديد اين سايتها سرويسهاي محدودي و البته با حمايت مالي ارائه اينگونه خدمات مي كنند كه اينجا بعيد ميدونم باشه.
اگه كسي اينترنت صلواتي سراغ داشت ما هم تو ليست مشتاقين بنويسيدكاچي به از هيچي
به دلیل مشغله کاری فرصت کافی برای پاسخگویی ندارم.
Life Is VVhat Ever U Think
Hidden Content
براي تشكر از دكمه سپاس استفاده كنيد
Hidden Content Hidden Content
Hidden Content
Hidden Content
كپي رايت: مطالب نوشته شده توسط اينجانب با ذكر نام استفاده از آن آزاد ميباشد.
*** متشکرم ***