من فکر نمیکنم این مورد باشه به 2 دلیل:
1-اگر طبق گفته شما مشکل مربوط به SSL باشه، مرورگر اصلا نمیتونه وارد صفحه Sing-In بشه. چون اگر دقت کنید، صفحه Https ، Sign-In است یعنی شما این صفحه رو از طریق SSL مشاهده میکنید(Http+SSL=Https). پس اگر مشکل از SSL باشه، شما اصلا به صفحه Sing-In نمیتونید وارد بشید.
البته مشکل مربوط به SSL version هم نیست. یاهو هم SSL v2 رو ساپورت میکنه، هم SSL v3 رو و هم بدون SSL.
[Alternately, you can
sign in using standard (not SSL) encryption]
با این حال میشه گفت همه مرورگرها امروزه از SSL v3 پشتیبانی میکنند. (از طریق امکانات مرورگرتون، SSL رو غیر فعال کنید و برید تو یاهو و سعی کنید میل باکستون رو باز کنید. خودتون نتیجه رو می بینید)
درباره SSLv3 :
SSL v3 سال 1996 توسط Netscape طراحی شد که در ابتدا با کلید 40 بیتی کار میکرد. این کلید توسط دولت وقت ایالات متحده انتخاب شد و هیچ کس حق استفاده از کلید بلندتر و قویتر را نداشت. به این دلیل که با وجود یک کلید کوچک میتوانستند با حمله Brute-Firce به محتویات اطلاعات عبوری دست پیدا کنند. این کار یعنی تجاوز به حریم خصوصی افراد حقیقی و حقوقی اعتراضات گسترده ای را به همراه داشت تا در نهایت حق استفاده از کلید 128 بیتی و یا بیشتر داده شد. اگه درست یادم باشه، از سال 1999 ، SSL v3بصورت گسترده و عمومی مورد استفاده قرار گرفت.
2-این مشکل در مورد بسیاری از کاربران یاهو مسنجر هم پیش اومده. پس هر تغییری که یاهو در سیستم امنیتی اش بده، در نسخه جدید مسنجر هم میده. همچنین سیستم امنیتی قبلی رو از کار نمی اندازه. چون تعداد بسیاری از کاربران هنوز از یک نسخه قبلی، استفاده میکنند.
(معمولا شرکت ها از یک یا دو نسخه قبلی نرم افزارشون پشتیبانی میکنند)
من شخصا (با این حال که این مسئله خیلی غیر عادیه) فکر میکنم ایراد از کشور ما باشه. چون اگر همچین مشکلی بصورت جهانی بوجود اومده بود، الان خبر این مشکل به گوش خواجه حافظ شیرازی هم رسیده بود. ولی به نظر میاد این مشکل در سطح کل کشورها نیست.(دقیقا طبق حرف جناب غفوریان، الان چوب تو آستین یاهو کرده بودن)
به هر صورت باید بگردیم و جواب اصلی و منطقی این مسئله رو پیدا کنیم.
از کلیه دوستان و عزیزانی که در غم از دست دادن ID یاهوشان با ما شریک هستند، خواهشمند است به کندوکاو راجع به این موضوع بپردازند. باشد تسلی بخش روح آن IDهای مرحوم. از دوست عزیزم، جناب غفوریان هم به دلیل تحقیقات و تلاشهای گستردشان در زمینه های مختلف و راهنمایی اینجانب، کمال تشکر را دارم.
موفق باشید.
(ببخشید. داریم زیادی از بحث خارج می شیم.)