تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - صفحه اصلی
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 15

برنامه نویسی سی شارپ دات نت

  1. #1
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2007
    محل سکونت
    نوکیا 6630
    نوشته ها
    5
    تشکر
    3
    تشکر شده 6 بار در 2 پست

    Smile برنامه نویسی سی شارپ دات نت

    من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و چند وقتی هست که بیشتر با سی شارپ کار می کنم . راستش یه برنامه توپ با یکی دیگه از دوستام نوشتیم در مورد مدیریت آموزشگاه های آزاد هست.ولی یه بد شانسی بزرگ که آوردیم این بود که یه نفر حدودن یک ماه زود تر از ما این برنامه رو به سازمان فنی و حرفه ایی داده بود . البته بماند که پارتی داشته چونکه من که برنامش رو دیدم آنچنان تعریفی نداشت و برنامه خودمون خیلی بهتر بود.ما هم برنامه رو با سازمان ارائه دادیم تا روش بررسی کنند امیدوارم جواب بگیریم.

  2. #2
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2007
    محل سکونت
    نوکیا 6630
    نوشته ها
    5
    تشکر
    3
    تشکر شده 6 بار در 2 پست

    Thumbs up تقویم فارسی در سی شارپ

    :p
    برای اینکه در سی شارپ بتونید تاریخ هر روز را به صورت فارسی مشاهده کنیدمثل(دوشنبه 23 بهمن 1383)لازمه که از کلاسی به نام Globalization یکی از کلاس های سی شارپ استفاده کنید. این کار را در قسمت usingهای برنامه با اضافه کردن خط زیر انجام می دهیم.
    using System.Globalization
    سپس بر روی فرم یه کنترل Label اضافه کرده و دستورات زیر را در قسمت Activated فرم مینویسیم.لازم است که توجه داشته باشید که در صورت کپی کردن دستورات زیر در برنامه خود تقویم شما به درستی کار نمیکند .زیرا شما رویداد Activated را خودتان به صورت دستی ایجاد کرده اید.برای رفع این مشکل در قسمت طراحی فرم خود ابتدا فرم را انتخاب و سپس از پنجره Properties روی دکمه Events کلیک کرده و از میان رویدادهای مربوط به فرم ، برروی رویداد Activated دابل کلیک کنید. با این کار رویداد Activated فرم شما به درستی کار میکند. حالا وقت اضافه کردن دستوراتتان است.
    (دستورات در پست بعدی)

  3. تشکرها از این نوشته :


  4. #3
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2007
    محل سکونت
    نوکیا 6630
    نوشته ها
    5
    تشکر
    3
    تشکر شده 6 بار در 2 پست

    Thumbs up

    privatevoid MDIParent1_Activated(object sender, EventArgs e)
    {
    string
    [] fasl = newstring[12];
    fasl[0] = "فروردین";
    fasl[1] = "اردیبهشت";
    fasl[2] = "خرداد";
    fasl[3] = "تیر";
    fasl[4] = "مرداد";
    fasl[5] = "شهریور";
    fasl[6] = "مهر";
    fasl[7] = "آبان";
    fasl[8] = "آذر";
    fasl[9] = "دی";
    fasl[10] = "بهمن";
    fasl[11] = "اسفند";
    string[] rooz = newstring[7];
    rooz[0] = "شنبه"; rooz[1] = "یکشنبه"; rooz[2] = "دوشنبه"; rooz[3] = "سه شنبه"; rooz[4] = "چهارشنبه"; rooz[5] = "پنج شنبه"; rooz[6] = "جمعه";
    PersianCalendar farsi = newPersianCalendar();
    int a;
    DayOfWeek dd;
    dd = farsi.GetDayOfWeek(DateTime.Now);
    switch (dd.ToString())
    {
    case"Saturday":
    Label1.Text = rooz[0].ToString();
    break;
    case"Sunday":
    Label1.Text = rooz[1].ToString();
    break;
    case"Monday":
    Label1.Text = rooz[2].ToString();
    break;
    case"Tuesday":
    Label1.Text = rooz[3].ToString();
    break;
    case"Wednesday":
    Label1.Text = rooz[4].ToString();
    break;
    case"Thursday":
    Label1.Text = rooz[5].ToString();
    break;
    case"Friday":
    Label1.Text = rooz[6].ToString();
    break;
    }
    string str;
    a = farsi.GetDayOfMonth(
    DateTime.Now);
    Label1.Text += " " + Convert.ToString(a);
    str = Convert.ToString(a);
    a = farsi.GetMonth(DateTime.Now);
    Label1.Text += " " + fasl[a - 1];
    str +="/"+ Convert.ToString(a);
    a = farsi.GetYear(DateTime.Now);
    Label1.Text += " " + Convert.ToString(a);
    str +="/"+ Convert.ToString(a);
    }
    برای انکه دستورات فوق را به درستی مشاهده کنید ، فایل پیوست را آپلود کنید.
    لازمه بگم که این دستورات رو تو هیچ کتابی نمیتونید پیدا کنید (یا لااقل من ندیدم ،اگه کسی کتابش رو دیده معرفی کنه)منبع اون هم تجربیات شخصی هست.
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط v123 : February 12th, 2007 در ساعت 11:55 AM

  5. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما v123 برای ارسال این پست سودمند:


  6. #4
    ah2
    ah2 آفلاين است
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    نوشته ها
    1
    تشکر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    تابع تبديل تاريخ ميلادي به هجري شمسي را برايم در C#.net 2005 بفرستيد ممنون ميشم.

  7. #5
    تازه وارد raha10001 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2006
    محل سکونت
    N72
    نوشته ها
    7
    تشکر
    15
    تشکر شده 5 بار در 4 پست

    پیش فرض

    ميشه اگه ebook فارسي اموزش C شارپ دارين بزارين؟؟؟؟......ممنون ميشم

  8. #6
    تازه وارد tayebehkh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    لطفا اگر مرجعی کامل در رابطه با توانایی های کریستال ری پورت دات نت دارید معرفی کنید چون من خیلی خیلی احتیاج دارم و همچنین تاریخ فارسی کردن vs.net2005

  9. #7
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    سلام
    من بهار هستم که از امروز عضو سایت شما شده ام و بابت این موضوع خوشحالم
    در حال حاضر به دنبال یک مجموعه آموزشی ساده و روان به فارسی برای یادگیری سی شارپ هستم
    خوشحال میشم کمکم نمائید .
    باتشکر

  10. #8
    مدیر بخش کامپیوتر

    ناظر کل تالار rtech آواتار ها


    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    5,637
    تشکر
    8,556
    تشکر شده 10,364 بار در 4,121 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط bahar20x نمایش پست ها
    سلام
    من بهار هستم که از امروز عضو سایت شما شده ام و بابت این موضوع خوشحالم
    در حال حاضر به دنبال یک مجموعه آموزشی ساده و روان به فارسی برای یادگیری سی شارپ هستم
    خوشحال میشم کمکم نمائید .
    باتشکر

    سلام دوست عزیز
    به سایت خودتون خوش آمدید
    به تاپیک کتابهای فارسی فقط در اینجا مراجعه کنید .
    چه زود پــیــــــــــــــــــــر ....
    چه دیر عاقــــــــــــــــــــل ....

  11. #9
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    2
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    با سلام
    من میخواستم در مورد اینکه یه برنامه تحت شبکه با هر چند تا client باشه بالا میاد و از یه دیتا بیس از سرور استفاده میکنه توضیحی بدین ممنون میشم

  12. #10
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    2
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    اگر زودتر جواب منو بدین ممنون میشم در ضمن من به sql server و c# آشنایی دارم
    متشکرم

  13. #11
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    سلام مدیر سایت خسته نباشید وهمچنین سایرین

  14. #12
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2009
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    سلام.خوب هستید.من تازه عضو شده ام پس کمکم کنید.من کد سی شارپ شیprogressBarرا می خواهم اگه میشه خیلی سریع به من جواب بدید.ممنونم.

  15. #13
    کاربر معمولي soheil_depor آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    محل سکونت
    N70
    نوشته ها
    68
    تشکر
    39
    تشکر شده 109 بار در 53 پست

    پیش فرض

    میخواستم بدونم سی شارپ پیش نیازش چیه؟
    یعنی اگه کسی تاحالا اصلا برنامه نویسی کار نکرده باشه بخواد سی شارپ شروع کنه قبل از اون نیازی هست که چیز دیگه ای یاد بگیره یا اینکه سی شارپو اگه از صفر شروع کنه مشکلی پیش نمیاد؟
    ممنون... :x:

  16. #14
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    سلام علیرضاهستم دانشجوی کامپیوتر . هیچ اطلاعاتی از سی شارپ ندارم . یک پروژههست باید انجام بدم با سی شارپ ولی هیچی نمیدونم .یه مجموعه اموزشی میخوام

  17. #15
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tayebehkh نمایش پست ها
    لطفا اگر مرجعی کامل در رابطه با توانایی های کریستال ری پورت دات نت دارید معرفی کنید چون من خیلی خیلی احتیاج دارم و همچنین تاریخ فارسی کردن vs.net2005
    دو تا از کلیپ های آموزشی دارم که دقیقا کریستال ریپورت و توضیح داده
    اگر مجله دانش و کامپیوتر رو داشته باشید از سه ماه قبل بهمن و اسفند 88:x:
    دقیقا آموزش داده
    کاربر محترم بازم اگر مشکلی بود من کلیپها رو برای شما بفرستم>:w<

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 11:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کدنویسی و
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : انجمن سئو

آکواريوم ماهي طوطي کاسکو