زیبا ترین کودک دنیا شناخته شد!!!
مــوضوع پــست: زیبا ترین کودک دنیا شناخته شد!!!, ارسـال کـننده: rezapolo, انـــجمن: تالار های نیک صالحی
زیبا ترین کودک دنیا شناخته شد!!!
مــوضوع پــست: زیبا ترین کودک دنیا شناخته شد!!!, ارسـال کـننده: rezapolo, انـــجمن: تالار های نیک صالحی
(-_-)
با roksana_2006 موافقم.
نمونش دختر دایی من
خیلی خوشگل تر از این بچه هست
البته بچه ها همشون خوشگلن و پاک
منم قبول دارم ولی اینیکی پارتیش کلفته شاید![]()
(-_-)
چون زيبايي يه صفت نسبيه به نظر من انتخاب زيباترين از هر چي زي كار عبس و بي هوده ايه
اگر میشد تو دنیا ادمهای خوشکل و زشت رو از هم تشخیص داد،دنیا به هم میریخت
(دکتر الهی قمشه ای)![]()
خدايا، مرا از شر دوستانم در امان بدار، با دشمنانم ميدانم چه كنم!يادش بخير...
چه جالب!!
فقط معصومیت قشنگی داره که همه بچه ها دارن!!
اشتباه شده![]()
بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!آرام باش تا,بزرگ شوی!!!
ولی زیباترین کودک اینه:
![]()
دست و بالم از حرف خالیست ...
هر چه هست توئی
و تو
حرف نداری ...
هر کس بد ما به خلق گوید، ما دیده به بد نمی خراشیم، ما نیکی او به خلق گوئیم، تا هردو دروغ گفته باشیم!
بله ، زیباترین دختر همین عکسیه که ماه گذاشته ، دوسش دارم![]()
از کسانیکه از من مـــــــــــتنفرند سپاسگزارم ، آنها مرا قویتر میکنند
از کسانیکه مرا دوســـــــــــــــــــــت دارند ممنونم ، آنان قلب مرا بزرگتر میکنند
زیبا واقعی کسیه که همه دوسش دارن نقطه
من فكر مي كنم زيبايي به درونه هر فرد ه. نه به ظاهر. اين كودكان زيبا هستند.
به چیزی که گذشت غم نخور، به آنچه که پس از آن آمد لبخند بزن.
من از پستي و از زاري هم از خواري گريزانم
منم دلبسته اين خاک ، من فرزند ايرانم
Hidden Content Hidden Content Hidden Content Hidden Content Hidden Content Hidden Content Hidden Content Hidden Content Hidden Content Hidden Content Hidden Content Hidden Content
بچه ها همشون نازن!![]()
Hidden Content
- علاقه مندان به عضويت در تيم ما براي ايجاد برترين وبلاگ در زمينه بازي هاي رايانه اي هر چه زودتر به لينك زير بيايند: Hidden Content
- به تاپيك برو بچه هاي هنرمند در زمينه ويرايش عكس بياييد ضرر نميكنيد ، اگر هم كه فتوشاپ يا برنامه هاي مشابه كار ميكنيد منتظر كار هاي شما هستم بسم الله... براي رفتن به تاپيك ويرايش عكس Hidden Content كليك كنيد.
جون داداش سر کاری نی؟؟؟
این عکسه یه دختر بچه ایرانیه جون من از فامیلاتون نیست؟؟؟![]()
از اين قشنگتر هم هستااااااااا!
ب قول نِو همه ي بچه ها نازن
برگ در انتهای زوال می افتد و میوه در ابتدای کمال ......بنگر چگونه می افتی؟!
دختر بچه از مغرب برنده جایزه زیباترین بچه دنیا از فرانسه
![]()
خدایاسرنوشت مرا خیر بنویستقدیری مبارکتا هرچه را که تو دیر می خواهی زود نخواهموهرچه را که تو زود می خواهی دیر نخواهم
من مي گم اينه :
![]()
به نظر من انتخاب یه بچه به عنوان زیباترین کار اشتباهیه !!! یه بچه میتونه زشت باشه ولی به خاطر نفس پاکی که داره از نظر همه خیلی هم خوشگل به نظر بیاد. بخاطر همين (نفس پاک) كه لحظه هاي خنديدن و گریه کردنش برای ما شادی آوره حتی وقتی که اخم میکنه و از ما عصبانی میشه ما به دل نمی گیریم چون می دونیم که عصبانیتش از ته دل نیست و همون اخم كردنش هم براي ما زيباست.
زیبایی واقعی در درونه و وقتی مشخص می شه که انسان به سن بلوغ برسه و کنترل نفسش در دست خودش باشه و اگه نتونه اون (نفس درون) رو کنترل کنه چه زشتی هایی که دورشو نمی گیرن...
ولی قاصدک راست میگه ها این بحث چه ربطی به گرافیک داشت؟؟؟
ای نسخه نامه الهی که تویی *** ای آیینه جمال شاهی که تویی
بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست *** از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی
Hidden Content