سلام به همه دوستان
به نظر من نمیشه گفت گذشته معنی داره یه شعار هست که میگه
دست من دست تو فردای ما
منظور اینه که یه پسر ویه دختر دست در دست هم میارن که اینده ای رو بسازن
پس اگه اینده مد نظره نباید گذشته رو زیر سوال ببری
بیایید یه نظر اجمالی بندازیم خیلی از پسر ها بعد از ازداج معتاد میشن یا خیانت میکنن به روابط غیر اخلاقی رو میارن بعضی از دختر ها پس از ازدواج خیانت میکنن یا خونه رو با رفتارهای کوچک کوچک برای شوهر و بچه ها تبدیل میکنن به جهنم و باعث سقوط میشن که گاهی دیده میشه که مرد های این جور خانواده ها به مردایی که زنشون بهشون خیانت کرده میخندن ومیگن ای کاش زن منم بهم خیانت کرده بود این اقا نمیدونه جهنم یعنی چی
پس به این نتیجه میرسیم که گاهی اشخاص تغییر شخصیت میدن ونمیشه به اینده مطمئن بود چون هیچ تظمینی وجود نداره مگر شناخت که میتونه بعضی احتمالات رو کم کنه همون جور که خیلی از دختر های منحرف بعد ازدواج بدون هیچ لغزشی به زندگی مشترک ادامه دادن ومیشناسم یه جوون تزریقی رو که بعد از ازدواج الان دانشجوئه تازگی سیگار هم ترک کرده
به نظرمن پس از ازدواج مرد و زن باید برای تربیت خانواده ای که تازه تشکیل دادن تلاش کنن خانواده ای که داره تشکیل میشه از دونفر با دو جنس مخالف دوفرهنگ مخالف دوطرز فکر کاملا منحصر به فرد (تفاهم یعنی توانایی شناخت وتحمل تفاوت ها) شما نمیتونید هر قانونی که در خانه پدری بهش احترام میزاشتی رو با همون شدت و حدت در خانواده ای که تازه تشکیل میدین اجرا کنید
پس به فکر ساختن باشید نه اینکه شاید در گذشته اشتباهی شده باشه
از این گذشته تجربه به من نشون داده کسانی که تجربه دوستی با جنس مخالف رو در مجردی داشتن بهتر میتونن همسر خودشون رو کنترل کنن وهم اینکه نمیشه به سادگی اونا رو منحرف کرد وارزش های زندگیشون رو کمتر گم میکنن این رو در مورد دخترها بهتر میشه دید
و در اخر اینکه اون شخص مقابل در زمان مجردی به شما تعهدی نداشته اون فقط برای خودش زندگی کرده با علایق و شرایط منحصر به فرد خودش و گذشته رو نباید پیش کشید