غذای بچه ماهیها یا همان لاروها (بازیابی اطلاعات اولیه - پستهای 1 الی 28 )
سلام دوستانمن علاقمند به تکثیرماهی های زینتیهستممثل:فایتر انواع گورامی انواع سیچلاید های کوچکدر این راه هم تا حدودیموفق بودمبه نوعی می شه عنوان کرد که من 50% کار تکثیر رو با موفقیت انجامدادمیعنی انتخاب ماهی نر و ماده-تغزیه خوب-جفت زدن-تخم ریزی-و در آخر کار تبدیلتخمها به لارواما اون چیزی که منو در این راه خسته می کنه و نسبت به آکواریومدلسرد می شممردنه بچه ماهیهام یا همان لارو ها هستن که نمی دونم باید چکار کنمفقط اینو می دونم که از گرسنگی می میرند با وجود اینکه من براشون غذا میریزمدر قسمتی از سایت خوندم که باید بهشون موجودات تک سلولی بدممن اینیکی رو بلد نیستملطفآ کمکم کنید!
امیدوارم این قسمت توسط دوستان تکمیلگردد و مباحث کلی در مورد لاروها مطرح گردد
دوست عزیز شما باید بگین دقیقا" غذای چه نوع بچه ماهی یا لاروی رو میخواید
سلاممن غذای بچه ماهیهای فایتر رو می خوام
شما بعد از 3 روز که کیسه ی زرده ی لارو ها تموم شدمیتونید از ارتیمیا و یا مغز میگوی پودر شده استفاده کنید البته زرده ی تخم مرغ همبد نیست.
لارو گورامي و فايتر خيلي كوچكتر از لارو هاي ماهي هايديگه ميشه به همين دليل نبايد ارتيميا بيشتر ازيك روزداشته باشه چون نميتونن بخورنو مينيرناگه پودر مغز ميگو رو هم ريز ترش گني غذاي خيلي خوبيهبعضي ها ميگنفايتر و گورامي در هفته اول قادر به خوردن ارتميا نيست چون بزركن به همين دليل ازاب سبز استفاده ميكنن كه من شخصا معتقد نيستم چون اب رو الوده ميونه و تلفاتميدهمن با روش اول موافقم چون تجربه كردم
با سلام خدمت دوستانمن سری پیش از موجودات تکسلولی استفاده کردم نتیجه ای نگرفتمتو سایت خوندم که باید 2 هفته قبل از تخمریزی آب را در مخزنی ریخته و در آن مقداری کاهو تازه قرار داده و جلوی آفتاب گذاشتهتا بعد از این مدت آنفوزها تولید شوندمن در یک شیشه نوشابه خانواده این کاروکردم بعد از 7 روز وقتی در بطری رو باز کردم حالم بهم خورد از بوی بد اون آب با اینحال به بچه ماهیها دادم ولی نتیجه ای نداشت همشون مردندوست عزیز لطفآ توضیحبیشتری در رابطه با تخم مرغ بهم بده و یا آرتیما
گفتم كه اب رو الوده ميكونه 1 روز بيشتر طول نميكشه كه ميميرن
تخم مرغ واسه لارو فايتر و گورامي بزرك و نميتونه بخوره بهتره از مغز ميگوي بسيار ريز استفاده كني
سلاممی خواستم بدونم که مغز میگو چیه؟آیا باآرتیما فرق می کنه و یا تخم میگولطفآ راهنمایی کنیدممنون می شم!
مغز ميگو پودر مانند و نارنجيه
تخ ميگو هم قهوه اي و دونه دونست
ارتميا هم همون تخمه كه توي اب شور ميزارن باز ميشه و زنده ميشه
سلامآیا بچه گورامی هم همین طوری هست؟
نوزادان را با غذایی چون آرتمیا نباید تغذیه نمود چون بقدری ریزهستند که قادر به خوردن لارو آرتمیاها نمی باشند و باید آنها را با غذاهایی چون : 1: زرده تخم مرغ2: برگ کاهو3: پوست موز خشک شده4: موجودات تک سلولی یاانفوزوئر5: آردهایمخصوصطرز تهیه این غذاها :1:زرده تخم مرغ را بسته به اندازهآکواریومو تعداد نوزادانی که سر از تخم در آورده انددر یک ظرفیباآب حل کردهو داخل آب نوزادان بریزید.2:برگ کاهو را برروی آب آکواریوم نوزادان بیندازید و بدین ترتیبجانوران میکروسکپی ( موجودات تک سلولی ) مورد نیازتقویت می شوند چون کاهو باعث ایجاد موجودات تاژکدار می شود که غذای خوبی و همچنیناولین غذا برای نوزادان خواهد بود ( کاهو را هم به صورت تازه و یا بصورت خشک و پودرشده می توان مورد استفاده قرار داد ).3:پوست موز را بعد از خشک شدن خرد کرده و به صورت پودر در می آوریمسپسآن را بر روی سطح خارجی آب لارو ماهیها می ریزیمچون پوست موز خشک شده هم همان کار کاهو را انجام میدهد.4:برای تهیه انفوزوئرها کافیه یکظرف شیشه ای را پر از آب کرده و در قسمتی از پنجره که نور مستقیم خورشید به آنجازیاد می تابد ( حدود 6 تا 9 ساعت ) قرار دهید و بعد از جلبک بستن جداره های شیشه وبه رنگ سبز در آمدن آب هر روز مقداری از این آب را به داخل آکواریوم نوزادان بریزیدتا موجودات ریز تک سلولی را شکار کرده و بخورند « برای تهیه این آب باید این کار رایکی دو هفته قبل از تخم ریزی ماهیها انجام دهید.5:آردهای مخصوص برای تغذیه لارو ماهیهایی را که قادر به خوردن آرتمیانیستند می توانید از مغازه ها تهیه نمایید و در صورت نبود می توانید به روشهای بالاخودتان غذای لاروها را تهیه نمایید. و بعد از گذشت 5 تا 6 روز می توانیدلاروها را با آرتمیای تازه تغذیه نمایید همچنین ماهیهای مولد از این خانواده ( فایتر و انواع گورامیها و ماهی موزائیکی ) را می توانید بعد از گذشت 10 روز از تخمریزی قبلی باز هم تکثیر نمایید.« انشا الله که در کارتکثیر ماهیهای فایتر و انواع گورامیها موفق باشید و امیدوارم که این مطالب نیزبتواند مورد استفاده شما عزیزان در کار تکثیر قرار گرفتهباشد»
سلام من به بچه گوپی ها باید چه غذایی بدم . و بعد چندروز میشه اون ها رو کنار گوپی های دیگه انداخت
در 2 روز اول نیازی به غذا ندارند
اما بعد از 2 روز از آرتیما و اگه در دست رس نبود از عذاهای خشک پودری استفاده کنید
من بعد 10 روز بچه ها رو به تانک اصلی منتقل میکنم . اما توصیه میکنم یشتر از 10 روز جدا باشن چون رشدشون سریعتر میشه و تغذیه مناسب تری دارند چون بخاطر ترس از خورده شدن خوب غذا نمیخورند
اقا غذا چرا همه میگن دل مگه دیدین یه شیر ماهی بخورهیا یه کوسه اهو بخوره به نظر من میگو خیلی مناسبتره دل که ابو خیلی کثیفمیکنه
چون دل بخصوص دل گاو چرب نيست و براي ماهي ضرر نداه و اينكه همه تاثير دل رو ديدن و ديگه ولش نميكن در ضمن دل به نسبت ميگو خيلي ارزون تره
حرف ايشون كاملا درستهولي من يه غذايي ميشناسم كه شايد از دل هم بهتر باشهاون هم ماهي كيلكا هستشمن كيلكا رو روي اسكار امتحان كردن و خيلي بهتر ازدل هستشماهي كيلكا باعث داشتن چربي و قوتي كه داره به غده زدن (كله زدن ) ماهيهايي از جمله فلاور و زنداني كمك ميكنهاز نظر اقتصادي هم به صرفه هستش هر 100عدد اون كه نيم وجب هستش رو ميدن 500 تومان
1- ماهي كيلكا را به صورت تازه ميگري يا به صورتمنجمد
2- از كجا تهيه ميكني
نقل قول:
نوشته شده توسط@@@
حرف ايشون كاملا درستهولي من يه غذاييميشناسم كه شايد از دل هم بهتر باشهاون هم ماهي كيلكا هستشمن كيلكا روروي اسكار امتحان كردن و خيلي بهتر از دل هستشماهي كيلكا باعث داشتن چربي وقوتي كه داره به غده زدن (كله زدن ) ماهي هايي از جمله فلاور و زنداني كمك ميكنهاز نظر اقتصادي هم به صرفه هستش هر 100 عدد اون كه نيم وجب هستش رو ميدن 500تومان
من هر وقت ماهی کیلکا به ماهیام میدم به شدت اکواریوم کثیف میشه ؟ راهی وجود داره از میزان الودگی ماهی کیلکا کم بشه مخصوصا بوی بدش (بجز ذغال )
درسته ماهي كيلكا خيلي بدبو هستش و بعد از دادن اين غذا روي سطح آب چربي جمع ميشهمن همونجوري كه گفتم اين غذا رو به ماهي هاي پرخور مثل اسكار و رد تيل ميدم اونهم توي سايز بزرگش چون اين ماهي ها هم غذا رو زياد از دهانشون بيرون و تو نميكنن ازنظر پسمانده غذا مشكلي ندارم ولي من هر هفته هم آكواريوم اسكارهام رو سيفون ميكنم ويك گپ ژاپني ( وسيله اي هستش مانند فيلتر برقي ولي فقط به رنگ سبز موجود ميباشهكه به گپ شهرت پيدا كرده ولي از نظر من اين گپها از فيلتر برقي بهتره ) تويآكواريوم دارم كه آب رو كاملا ساف ميكنه و در كل مشكلي ندارم و بوي بد آب هم ميتونيبا زغال اكتيو از بين ببري
لارو ماهیان زنده زا و گیاه خار
عنوان : غذای بچه های گوپی چیست
سلامبچه ماهی های گوپی چه غذایی را بهتر می خورندو بهتر رشد می کنند ؟موفق باشید
نقل قول:
نوشته شده توسطاخوانی
چون دل بخصوص دل گاو چرب نيست و براي ماهي ضررنداه و اينكه همه تاثير دل رو ديدن و ديگه ولش نميكن در ضمن دل به نسبت ميگو خيليارزون تره
با سلام جایی که ما هستیم (خوزستان) میگو کیلویی 800 یا 1000 تومان هم گیر میاد بهنظر من مزایای میگو نسبت به دل اینه :
1 -ابو اصلا کثیف نمیکنه و توی اب پخشنمیشه(بر عکس دل )
2-یه زیبایی و جلای خاصی به ماهی میده(من عملا توی رنگ گوپیدیدم نسل به نسل خوشرنگتر شد) شاید بخاطر وجود فسفر باشه
3- ماهیام خیلی باهاشحال میکردندتنها عیب اون تمیز کردنشهفقط یه سوال داشتم اساتید لطف کننانالیز غذایی میگو رو بزارن تا من و دوستان استفاده کنیم
میشه کل میگو را بریزیم میکسر بدون پاک کردن یا چند بار چرخ کنیم ولی پاک نکنیم؟
به نظر من نه چون میگو پوست سختی داره در ضمن شاخکهای تیزی هم داره ولی شاید بشه این چیزی که میگی رو به ماهیای گوشت خوار داد که باز من اصلا توصیه نمیکنم
نقل قول:
نوشته شده توسط@@@
حرف ايشون كاملا درستهولي من يه غذاييميشناسم كه شايد از دل هم بهتر باشهاون هم ماهي كيلكا هستشمن كيلكا روروي اسكار امتحان كردن و خيلي بهتر از دل هستشماهي كيلكا باعث داشتن چربي وقوتي كه داره به غده زدن (كله زدن ) ماهي هايي از جمله فلاور و زنداني كمك ميكنهاز نظر اقتصادي هم به صرفه هستش هر 100 عدد اون كه نيم وجب هستش رو ميدن 500تومان
با عرض سلام به تمامي دوستان بايد بگم كه من با افراد بسيار با تجربه اي در زمينهماهي و آكواريوم در رابطه هستم و تمامي آنها معتقدند كه كيلكا براي ماهي ها آنقدركه شما ميگين مفيد نيست و بيشتر آنها معتقدند كه بسياري از ماهي ها را هم بيمار ميكند يا اشكالات ديگري در آن ها به وجود مي آورد كه ما نمي توانيم آن ها را درك كنيم . چون كيلكا بسيار چرب مي باشد و چربي زياد بيماري ايجاد مي كند كه حتما مطلع هستيد .
البته ناگفته نماند كه كيلكا در رشد تعداد بسيار محدودي از ماهي ها تاثيرزيادي دارد . و براي ماهي سورم اگر بخورد بسيار مفيد است البته در رابطه ماهي سورماستثنا مي باشد .
ببخشيد كه زياده گويي كردم ولي چون شما و ماهيانتان را دوستدارم بايد مي گفتمدوستدار شما سامان
من هم نگفتم كه به ماهي هاي ضعيف تر بدين گفتم مثل سيچلايدها كه براي غده زدنشونخوبه و حتي سورم