تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 40 از 44

آموزش انواع سالاد و تزیین آن

  1. #21
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض سالاد پيازچه

    [IMG]http://i1.*******.com/oh73w4.jpg[/IMG]


    طرز تهيه سالاد پيازچه :

    مواد لازم :



    سيب زمينی : نيم کیلو پيازچه : 150 گرم

    آبليمو نمک : به مقدار لازم تخم مرغ آبپز : 3 عدد

    سس مايونز : 1 لیوان شويد : 1 بسته



    طرز تهیه :



    سيب زمينی ها را پس از پختن رنده می کنيم تخم مرغ ها را رنده درشت می کنيم پيازچه را به ابعاد 1 سانت 1 سانت خورد کرده شويد را خرد کرده همه مواد را با هم مخلوط می کنيم سس را با کمی آبليمو و نمک مخلوط کرده و به مواد فوق می افزاييم. سالاد را در ظرف مورد نظر کشيده روی آن را با سس مايونز صاف می کنيم و با پيازچه های درشت آن را تزيين می کنيم.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. #22
    maryam.s آفلاين است اخراج شده !
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    سن کاربر
    28
    محل سکونت
    NOKIA_ N95
    نوشته ها
    154
    تشکر
    411
    تشکر شده 1,512 بار در 941 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Thumbs down طرز تهیه سالاد الجزایری

    مواد لازم: سیب‌زمینی آب‌پز: 250 گرم، سینه مرغ: 200 گرم، شوید تازه: 100 گرم، ماست چكیده بدون چربی: 150 گرم، زعفران: یك گرم، پودر كاری مدرس: 50 گرم، میخك، زنجبیل، نمك و فلفل: به میزان لازم

    طرز تهیه: سیب‌زمینی‌های آب‌پز و سینه مرغ پخته شده را نگینی خرد می‌كنیم. شوید را نیز خرد كرده و به مواد اضافه می‌كنیم. زعفران، پودر كاری، میخك، زنجبیل، نمك و فلفل را به ماست چكیده افزوده و هم می‌زنیم. مخلوط ماست چكیده را به مواد نگینی خرد شده افزوده و هم می‌زنیم؛ سپس سالاد را سرو می‌كنیم.

  4. #23
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,010 بار در 576 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض طرز تهیه سالاد میگو

    سالاد ميگو
    مواد لازم :

    ميگوي تميز كرده 200 گرمن/خود فرنگي پخته نصف فنجان/تخم مرغ آب پز 3 عدد/مغز كاهو يا كرفس خرد شده 2 فنجان/گوجه فرنگي 2 عدد متوسط/سس برنز يك فنجان


    طرز تهيه:

    ظرف مناسبي را در نظر مي گيريم و مغز كاهو يا كرفس خرد شده را در وسط ظرف قرار مي دهيم تا بقيه مواد را روي آن بچينيم .
    ميگوها را كمي در روغن سرخ مي كنيم . گوجه فرنگي را خرد مي كنيم يا به شكل حلقه اي برش مي دهيم. تخم مرغ هاي آب پز را نيز چهار قاچ مي كنيم.
    سپس به ترتيب ميگوها ، گوجه فرنگي ، نخود فرنگي و تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر روي كاهو يا كرفس قرار مي دهيم. در اين مرحله مي توانيم سس برنز را روي سالاد بريزيم يا در ظرف مخصوص سس بريزيم و كنار سالاد قرار دهيم.
    سس برنز

    مواد لازم براي تهيه سس برنز :

    كره 50 گرم/خامه 50 گرم/خردل يك قاشق مربا خوري/سركه يا آب ليمو نصف فنجان/پودر سير يا سير كاملاً خرد شده يك قاشق مربا خوري/قارچ كاملاً خرد شده يك فنجان/پودر نعنا خشك يك قاشق سوپخوري/سس مايونز يك قاشق سوپخوري/نمك به ميزان لازم

    طرز تهيه سس برنز :

    كره را روي حرارت آب كرده و قارچ را كمي در آن تفت مي دهيم. سپس سير را به آن اضافه كرده و مخلوط مي كنيم. نعنا خشك و آب ليمو يا سركه را روي مخلوط قارچ و سير مي ريزيم و ظرف را از روي حرارت بر مي داريم . سپس سس مايونز ، خامه و خردل را با هم مخلوط مي كنيم و با كمي نمك به مواد قبلي اضافه مي كنيم.
    اين سس بسيار خوشمزه است و با انواع گوشت هاي سفيد ، به خصوص براي گرفتن بوي ماهي و ميگو به مصرف مي رسد.
    او اینجاست

  5. تشکرها از این نوشته :


  6. #24
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,010 بار در 576 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض طرز تهیه سالاد ذرت با مرغ

    سالاد ذرت با مرغ
    مواد لازم:

    كنسرو ذرت يك قوطي/مرغ پخته خرد شده يك فنجان/خيار شور عدد/نخود فرنگي نصف فنجان/هويج آب پز 3 عدد/ كرفس خرد شده يك فنجان/گوجه فرنگي خرد شده يك فنجان/آب ليمو 3 قاشق سوپخوري/روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري/سس مخصوص گوشت نصف فنجان/نمك و فلفل به مقدار لازم


    طرز تهيه:

    خيار شور و هويج آب پز را حلقه حلقه خرد مي كنيم . سپس ذرت ، مرغ خرد شده ، گوجه فرنگي ، هويج ، نخود فرنگي ، كرفس و خيار شور را باهم مخلوط مي كنيم. آب ليمو ، روغن زيتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلي اضافه مي كنيم . در يك ديس گرد چند برگ كاهو قرار مي دهيم و تمامي مواد آماده شده را روي برگ كاهو قرار مي دهيم و روي آنها سس گوشت را مي ريزيم.
    مي توانيم دور ديس را با چند تربچه گل شده و جعفري تزيين كنيم .


    مواد لازم براي تهيه سس گوشت :

    آب گوشت 2 فنجانآرد يك قاشق سوپخوريكره يا روغن مايع 50 گرمآب ليمو 2 قاشق سوپخوريشويد خشك يك قاشق مرباخوريخردل 2 قاشق سوپخوريشكر يك قاشق مرباخورينمك و فلفل به مقدار لازم


    طرز تهيه سس گوشت :

    آرد و كره يا روغن مايع را كمي تفت مي دهيم. آب گوشت گرم شده را به تدريج به آرد اضافه مي كنيم و مرتب سس را هم مي زنيم تا صاف و يكنواخت شود. آب ليمو ، شكر ، خردل ، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و ظرف را از روي حرارت بر مي داريم. شويد را به سس آماده شده اضافه مي كنيم.
    از اين سس مي توان براي سرو انواع گوشت هاي گرم و سرد استفاده نمود.
    او اینجاست

  7. تشکرها از این نوشته :


  8. #25
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,010 بار در 576 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض سالاد جوانه

    سالاد جوانه

    مواد لازم: يك دوم ليوان كلم سفيد ريز خرد شده
    يك ليوان جوانه گندم
    يك دوم ليوان هويج ريز رنده شده
    سه چهارمليوان فلفل دلمه اي ريز خرد شده در سه رنگ
    بيست عدد زيتون بدون هسته
    يكدوم ليوان ذرت پخته شده يا كنسرو
    يك چهارم ليوان كشمش در صورت تمايل
    يكچهارم ليوان روغن زيتون
    يك چهارم ليوان سركه سيب
    نمك و فلفل به ميزاندلخواه

    طرز تهيه: تمامي مواد فوق را با هم مخلوط مي كنيم، درظرف مناسبي يك تا دو برگ بزرگ كلم را در ته ظرف قرار مي دهيم و مواد را داخل آنهامي ريزيم و دور تا دور آن را با جوانه گندم پر مي كنيم، هنگام سرو مخلوطي از نمك وفلفل و سركه و روغن زيتون را روي سالاد ميريزيم در صورت تمايل مي توانيد به جايروغن زيتون از روغن هاي ديگر مخصوص سالاد هم استفاده كنيد و در صورت نداشتن رژيمخاص غذايي مي توانيد از انواع سس سالاد نيز استفاده كنيد
    او اینجاست

  9. تشکرها از این نوشته :


  10. #26
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,010 بار در 576 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض سالاد کلم و هویج

    سالاد كلم و هويج




    مواد لازم :
    كلم پيچ سفيد 1عدد كوچک
    هويج خام 1 كيلو
    سس مايونز به ميزان لازم
    آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
    سركه 3 قاشق غذا خوري
    نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
    كيوي پوست كنده 2 عدد جهت تزيين



    طرز تهيه :



    كلم را با كارد تيز بصورت رشته هاي خيلي باريك بريده و در ظر في مريزيم . سپس هويج ها را پوست گرفته و آنها را با رنده درشت رنده كرده و به ظرف كلم اضافه مينماييم .
    سپس مايونز / آب ليمو / سركه / نمك و فلفل سياه را به مواد اضافه كرده و خوب مخلوط مينماييم. در اين مرحله ميتوان بدلخواه مقدار مواد افزودني را كم و يا زياد نمود . فقط بخاطر داشته باشيد كه مقدار هويج و كلم پس از خرد شدن و مخلوط كردن به يك اندازه باشد كه طعم سالاد شما بصور يكنواخت باشد و طعم هويج و يا كلم بتنهاي زياد نباشد.
    اين سالاد را پس از آماده كردن در ظرف گرد متناسب با مقدار سالاد ريخته و آنرا با حلقه هاي كيوي تزيين نماييد.
    اين سالاد بسيار خوشرنگ و با طعمي متفاوت ميتواند در مهمانيها همراه با ديگر سالادها سفره شما را زيباتر نمايد.
    __________________
    او اینجاست

  11. تشکرها از این نوشته :


  12. #27
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,010 بار در 576 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض سالاد ماکارونی

    سالاد ماکارانی

    مواد لازم
    ماکارانی فرمی 300 گرم
    قارچ 200 گرم
    کنسرو نخود فرنگی 100 گرم
    سیب زمینی آب پز شده یک عدد متوسط
    خیارشور 4 عدد بزرگ
    کالباس 300 گرم
    سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
    آبلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهیه
    ماکارانی را در آب وکمی روغن می پزیم و قبل از پخت کامل ماکارانی ها قارچها را در آب می پزیم تا کمی نرم شده و از حالت خامی خارج شود اما نیازی به پختن کامل آن نیست سپس هر دو را از آب خارج کرده و با نخود فرنگی و سیب زمینی های نگینی شده مخلوط کرده و کالباس را نیز اضافه می کنیم برای مزه دار کردن نمک را در آبلیمو و سس مخلوط می کنیم تا نمک در آن حل شود بعد سس را با مواد مخلوط کرده و در آخر خیارشور را نیز نگینی کرده و اضافه می کنیم. قبل از سرو می توان آن را هویج خام و زیتون تزئین کرد.
    او اینجاست

  13. تشکرها از این نوشته :


  14. #28
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,273 بار در 1,383 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض تهیه انواع سالاد

    سالاد باقالا و پنير


    اگر شما هم از آن جمله كساني هستيد كه به سلامت خودتان بسيار اهميت مي‌دهيد
    و براي كنترل وزنتان مدت زيادي است كه اغلب شب‌ها شامي سبك و به‌اصطلاح حاضري مثل نان و پنير و گردو مي‌خوريد و حالا از اين شام يكنواخت خسته شده‌ايد، مي‌توانيد گزينه‌هاي ديگري را نيز امتحان كنيد؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنير يكي از اين پيشنهادهاست. اين سالاد مخلوطي از سبزيجات فصل است كه به همراه پنير، طعم و مزه خاصي دارد.

    مواد لازم براي 4تا 6نفر
    - باقالاي ريز؛ 900گرم (پوست دوم آن نيز جدا شود)
    - روغن زيتون؛ 4قاشق سوپ‌خوري
    - گوجه‌فرنگي؛ 175 گرم (هركدام به 4قسمت تقسيم شود)
    - سير؛ 4حبه (رنده شود)
    - پنير فتا؛ 115 گرم (خرد شود)
    -شويد تازه خردشده؛ 3قاشق سوپ‌خوري
    -زيتون ساده؛ 12عدد
    -نمك و فلفل به مقدار كافي
    -شويد تازه خردشده؛ مقداري براي تزيين

    روش پخت:
    1 - باقالا را در قابلمه‌اي حاوي آب و كمي نمك بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا بپزد؛ سپس باقالاي پخته را در سبدي آبكش كنيد و كنار بگذاريد.
    نكته: مي‌توانيد ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا كنيد.
    2 -تابه‌اي آماده كرده و روغن را در آن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد؛ سپس گوجه‌فرنگي و سير را به آن اضافه كرده و آن‌قدر حرارت دهيد كه گوجه‌فرنگي‌ها تغيير رنگ پيدا كنند.
    3 -پنير خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگي و سير اضافه كنيد و مدت يك دقيقه حرارت دهيد. در پايان كاسه‌اي بلوري آماده كرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگي، سير، پنير و همچنين شويد و زيتون در آن بريزيد. كمي هم نمك و فلفل اضافه كنيد. مواد را خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداري شويد تازه روي سالاد بريزيد و آن را خالي يا با كمي نان ميل كنيد.
    نكته يك: براي آنكه اين سالاد كمي ترش‌مزه شود، مقداري آبليمو ترش هم به آن اضافه كنيد.
    نكته2: با توجه به اينكه در اين سالاد از پنير فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشيد. در صورتي كه شور بود ديگر لازم نيست نمك اضافه كنيد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  15. #29
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,273 بار در 1,383 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    سالاد میوه


    مواد لازم :

    1-یک قوطی کمپوت آناناس.
    2-یک عدد موز ، پرتقال ، نارنگی ، سیب ، کیوی ( در صورت موجود بودن ، میوه های فصل).
    3-کمی آب پرتقال .

    طرز تهیه :

    میوه ها و کمپوت آناناس را به قطعات ریز خرد کرده و آب کمپوت یا آب پرتقال ( در صورت نبود کنستانتره) را اضافه می کنیم ، همه مواد را در کاسه ای ریخته و مخلوط می نماییم .
    می توانیم با این سالاد در میهمانیها از میهمانان ، پذیرائی کنیم . این سالاد هنگامی که میوه های درشت برای پذیرایی در منزل موجود نیست یا به مقدار کم وجود دارد ، روش بسیار جالبی برای پذیرایی است و چون محتوی مایعات می باشد ، رفع عطش می کند و بسیار لذیذ است .
    اگر مطابق دستور فوق عمل کردید واین سالاد به ذائقه شما ترش آمد ، می توانید کمی شکرنیزبه آن اضافه کنید.


    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  16. #30
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,273 بار در 1,383 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    سالاد پرتقال و پياز


    در نظر اغلب ما سالاد، تركيبي از سبزيجات مختلف شامل كاهو، كلم، گوجه‌فرنگي، خيار و مانند اينهاست.
    اگر مي‌خواهيد در اين سرماي زمستان بدنتان در مقابل بيماري‌هاي فصل مصون بماند و از طرفي از خوردن مركبات و آب آنها به روش معمول نيز خسته شده‌ايد، اين بار طرز تهيه سالادي را به شما آموزش مي‌دهيم كه مانند سالادهاي رايج ميوه‌اي، تنها از مخلوطي از ميوه‌ها تشكيل نشده است بلكه تركيبي است از مركبات و سبزيجاتي مانند پياز، نعنا و... كه در دستور آن خواهيد ديد.
    اين سالاد سرشار از ويتامين C بوده و براي سرماخوردگي بسيار مفيد است.

    مواد لازم براي 6 نفر:
    ـ 4 عدد پرتقال ريز
    ـ 2 عدد نارنگي
    ـ 2 عدد پياز
    ـ يك قاشق سوپ‌خوري زيره
    ـ يك قاشق چاي‌‌خوري پودر فلفل سياه
    ـ يك قاشق سوپ‌خوري برگ نعناي تازه، (خرد شده)
    ـ 6 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
    ـ مقداري برگ نعناي تازه و تعدادي زيتون سياه براي تزئين
    ـ يك قاشق سوپ‌خوري آب ليموترش
    ـ يك قاشق سوپ‌خوري آب پرتقال

    طرز تهيه:
    1 ـ پوست پرتقال‌ها و نارنگي‌ها را كنده و هر كدام از آنها را با چاقوي دندانه‌دار از مقطع با قطر نيم سانتي‌متري حلقه‌حلقه كنيد؛ پس از آن پيازها را نيز پوست‌ بكنيد و در ظرف ديگري به صورت حلقه‌حلقه خرد كنيد.
    2 ـ ظرف سالادخوري گودي آماده كنيد و ابتدا برش‌هاي پرتقال و نارنگي را در ظرف چيده و سپس حلقه‌هاي پياز را روي آنها بريزيد.
    پس از آن زيره، فلفل سياه، نعناي خرد‌شده و روغن زيتون را اضافه كنيد. در پايان آب ليموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.
    به اين صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا مي‌افتد. فقط مراقب باشيد از اين زمان بيشتر طول نكشد.
    3 ـ پس از گذشت 2 ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زيتون‌سياه تزئين كرده و شامي رژيمي و سرشار از ويتامين C را نوش‌جان كنيد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  17. #31
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,273 بار در 1,383 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    سالاد كلم با كشمش


    با استفاده از كلم برگ، مي‌توان سالادهاي متنوعي درست كرد كه در آن از سبزيجات مختلفي استفاده مي‌شود ولي اين بار در كنار ترشي آبليمو و عطر سبزيجات معطر، شيريني حاصل از كشمش، به آن طعم تازه‌اي بخشيده است.

    مواد لازم براي 4 نفر:
    ـ 400 گرم كلم برگ سفيد [خواص كلم]
    ـ 2 عدد پيازچه
    ـ 175 گرم هويج
    ـ 115 گرم كرفس
    ـ 70 گرم كشمش
    ـ نصف قاشق چاي‌‌خوري سرخالي زيره سياه (در صورت دلخواه)
    ـ يك قاشق سوپ‌خوري جعفري تازه خردشده
    ـ 3 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون بودار
    ـ يك قاشق سوپ‌خوري آب ليموترش

    طرز تهيه:
    1 ـ با استفاده از يك چاقوي تيز، كلم برگ را به صورت خلالي خرد كنيد. پيازچه‌ها و ساقه‌هاي كرفس را نيز حلقه‌حلقه ببريد. هويج‌ها را به وسيله چاقو به شكل خلالي خرد كرده يا اينكه از رنده درشت استفاده كنيد.
    2 ـ بعد از اينكه مرحله برش همه سبزيجات به پايان رسيد، سبزيجات خردشده را در كاسه بلوري بزرگي ريخته، سپس كشمش و در صورت دلخواه زيره سياه را اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنيد.
    3 ـ جعفري خرد شده، روغن زيتون و آبليمو را نيز به سالاد اضافه كرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط كنيد. درظرف حاوي اين سالاد را بگذاريد و آن را حدود 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا طعم مواد با هم تركيب شود.
    پس از طي اين مدت، روي سالاد را با خلا‌ل‌هاي هويج و پيازچه تزئين كرده و سرو كنيد.
    نكته: اگر دري براي كاسه پيدا نكرديد، از پلاستيك‌ محافظ غذا براي پوشش دهانه ظرف استفاده كنيد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  18. #32
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,273 بار در 1,383 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    سالاد سبزي
    مواد لازم :
    كاهو 800 گرم
    هندوانه 500 گرم
    كلم 1000 گرم
    روغن زيتون 1 گرم
    سركه 0.5 گرم
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :
    هويج را پوست ميكنيم و از چرخهاي مخصوص خلال و يا رنده رد ميكنيم , بعد مغز كاهو را بصورت رشته نازك ميبريم و كلم سفيد و قرمز را نيز رشته و نازك ميبريك آنگاه كمي نمك و فلفل را در سركه حل و روغن زيتون به آن اضافه ميكنيم , اين سس را در سس خوري ميريزيم سپس ديس گردي را انتخاب ميكنيم و كاهو را وسط ديس و هويج را دور كاهو و كلم سفيد را دور هويج و كلم قرمز را دور كلم سفيد ميريزيم بايد دقت كنيم سالاد در ديس بشكل مخروط درآيد يعني قسمت وسط آن برجسته تر از اطراف آن بشود سس را سر ميز مي بريم و موقع صرف غذا روي سالاد مي ريزيم .
    در سس اين سالاد ميتوانيم 75 گرم خامه نيز اضافه كنيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  19. تشکرها از این نوشته :


  20. #33
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,273 بار در 1,383 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    سالاد آرتيشو
    مواد لازم :
    آرتيشوك 4 عدد
    هندوانه 4 عدد
    پياز 8 عدد
    قارچ 250 گرم
    زيتون سبز 10 عدد
    روغن زيتون 1 فنجان
    سركه 0.5 فنجان
    آب ليموترش 0.5 فنجان
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :
    آرتيشو را با آب و كمي نمك ميپزيم تا نرم شود برگهاي روي آرتيشو را جدا و ته آرتيشو را تميز ميكنيم و تيغهاي ريز آنرا ميگيريم , قلب آرتيشو را خرد ميكنيم , بعد هويج و پياز را جداگانه مي پزيم و هويج را حلقه حلقه ميبريم سپس قارچ را تميز كرده با يكي دو قاشق روغن زيتون اندكي سرخ ميكنيم بطوريكه آب قارچ كاملا كشيده شود , آنگاه سركه و نمك و فلفل و روغن را مخلوط ميسازيم و سبزيهاي آماده را با زيتون داخل سس ميريزيم و بهم ميزنيم , بعد سالاد را در ظرف بلور گودي ميريزيم و روي آنرا با چند دانه زيتون سياه و سبز و پياز ريز سفيد تزئين مي كنيم , ممكن است داخل سس اين سالاد را دو يا سه قاشق سس مايونز بريزيم ( پياز اين سالاد را هم ممكن است با كمي آب و نمك پخت و بطور خام مصرف نمود ) .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست

    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  21. تشکرها از این نوشته :


  22. #34
    Razak آواتار ها
    Razak آفلاين است همکار قدیمی تالار هنر
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    سن کاربر
    14/2/1364
    نوشته ها
    3,399
    تشکر
    13,843
    تشکر شده 9,603 بار در 5,456 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض سالاد کلم با سیب و تست اسفناج


    کلم را خلالی خرد کنید. سپس سیب را خلال کرده لابه لای کلم بگذارید سرکه خرما سس مایونز لیمویی شوید و گردو را در کاسه ای هم زده روی سالاد بریزید .
    تست اسفناج
    اسفناج را 8 دقیقه بپزید یا بخارپز کنید درون مخلوط کن ریخته . پنیر صبحانه و شوید را اضافه کنید سپس دستگاه را روشن کرده مایه که یکدست شد روی نان تست بمالید


    کلم قرمز خرد شده 1................................................. ........ عدد متوسط
    سیب .................................................. ......................................3 عدد
    سس مایونز لیمویی مهرام........................................ .......... به مقدار لازم
    سرکه خرما.......................................... ...................................... 5 ق.غ
    مغز گردو .................................................. ...............................6-7 عدد
    شوید خشک............................................ .............................. 1-2 ق.غ
    اسفناج بخارپز...................................... ................................... 300 گرم
    پنیر صبحانه یا فتا............................................ ......................... 200 گرم
    پری كوچك غمگينی را مي شناسم كه در اقيانوسی مسكن دارد
    و دلش را در يك نی لبك چوبين می نوازد آرام آرام
    پری كوچك غمگينی كه شب از يك بوسه می ميرد
    و سحرگاه از يك بوسه به دنيا خواهد آمد.

  23. #35
    nazi484 آواتار ها
    nazi484 آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    محل سکونت
    Samsung GT-S5233A
    نوشته ها
    797
    تشکر
    801
    تشکر شده 1,636 بار در 747 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    سالاد گريپ فروت


    مواد لازم براي 6 نفر:

    گريپ فروت درشت 6 عدد
    مغز گردوي درشت خرد شده 1 فنجان
    شكر 1 تا 2 قاشق سوپ‌خوري
    روغن زيتون نصف فنجان
    نمك به مقدار كم
    كاهوي گرد مخصوص سالاد 1 عدد
    طرز تهيه:

    گريپ فروت را پوست كنده و پر ‌كنيد. با قيچي سر پرها را ببريد. دقت كنيد بدون له شدگي پوست آنها را بگيريد.
    برگ‌هاي كاهو را بشوييد و خشك ‌كنيد و كف و دور ظرف گود مناسبي بچينيد.
    پرهاي گريپ فروت را در ظرف روي كاهو به طور منظم بريزيد. گردو را روي آن بپاشيد، دو سه پر از گريپ فروت را له كنيد و از صافي رد ‌نماييد.
    آب آن را با شكر و كمي‌نمك و روغن زيتون مخلوط نموده و موقع صرف سالاد روي آن بريزيد.


    چگونه مي توان وداع كرد با جايي كه دل در آنجا است ؟

    و چگونه مي توان روي تافت از كسي كه نگاهش در نگاه است ؟
    زكدامين نگاه مي آيي؟
    كه چنين دلكش و دل آرايي
    مگر امروز بي وفا بودم؟
    كه غريبانه سوي فردايي؟


  24. #36
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,815 بار در 9,574 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Thumbs down ذرت مکزیکی

    ذرت مكزيكی
    يك خوراك خوشمزه كه الان در جای جای شهر تهران براش دكه درست شده و طرفدارهای زيادی هم داره .

    مواد لازم :

    کنسرو ذرت ... یک قوطی

    آويشن

    مارگارين
    سس مايونز

    قارچ

    چيپس خلالی

    پنیر پیتزا


    آبلیمو

    نمک و فلفل


    ما به دو صورت می تونيم ذرت رو تهيه كنيم، يكی ذرت فریز شده یا کنسروه كه از بيرون ميخريم و يكی تهيه ذرت از بلال به دست خودمونه! اينا زياد فرقی با هم ندارن .
    نوع اول كه ساده است می خريم و كمی بخار ميديم و استفاده می کنیم ولی نوع دوم يعنی دون كردن بلال:
    بايد تمام دونه های ذرت رو از بلال جدا كنيد كه قلقش رو اگر بلد نباشيد، كار سخت و طاقت فرسايی ميشه !


    ولی قلقش اينه كه يه رديف ذرت در راستای طولی بلال رو در بيايم كه ميشه لبه يه چاقوی بلند رو انداخت توش و مثل اهرم اون يك رديف رو خالی كرد !
    وقتی يك رديف خالی شد، باقی رديف ها رومی تونيم در عرض چند دقيقه با دست دون كنيم .
    حالا هر چند تا بلال رو كه خواستيد دون كنيد و يه آبی بهش بزنيد كه پرزهاش تميز بشه !
    بعد از شستن ، دونه
    های بلال رو داخل بخارپز می ريزيم و می گذاريم بپزه نمی شه زمان مشخصی واسه آب پز شدنش داد ولی يه چيزی حدود يك ربع تا نيم ساعت وقت رو می بره .فقط بايد مواظب باشين كه له نشه بعد از اينكه ذرتها پخته شدن، بايد وارد مرحله اضافه كردن چاشنی بشيد كه يه چيز مهمه و مزه اصلی ذرت رو اين چاشنی ها تعيين می كنه.


    1. نمك به مقدار لازم

    2. آويشن (آويشن از اون دسته ادويه هاست كه تو خيلی از ملت ها ناشناخته مونده ! توی خيلی از غذاهای خوشمزه ای كه بيرون درست ميكنن، آويشن از ادويه های شديداً پركاريه ! مثل پيتزا يا سمبوسه )
    پس اين چـــاشـــنــی رو حتماً بهش اضافه كنيد و سعی كنين كم كم اين ادويه ريخته بشه اونقدر بايد بريزيد كه بوش توی ذرت مشهود و قابل حس باشه!!

    3. مارگارين يا كره (كه معمولا مارگارين استفاده می شه ) يه مقداری كه ظاهر ذرت رو براق بكنه البته بعضی ها روغن زيتون هم می زنن ولی معمولش مارگارين .

    4. فلفل كه اگر با غذای تند مشكل نداريد، ميتونيد يه مقدار خيلی كم فقط برای طعم گرفتن بريزيد!

    5. سس مايونز ! معمولش اينه كه از سس مايونز معمولی استفاده ميكنن و اگه کمی بهش آويشن هم اضافه کنيد خوشمزه تر می شه .
    6. آبليمو به مقدار كم
    ۷ . قارچ رو هم جداگانه يه تفت بديد و يه چند دقيقه ای با ذرت ها بزاريد بخار بخوره .

    ۸. لحظه آخر پنیر پیتزا رو به اندازه یه قاشق غذاخوری اضافه کنید تا کاملا آب بشه .
    ۹. چيپس خلالی رو در آخرين لحظه اضافه كنيد كه خمير نشه.
    نكته : قارچ يا چيپس خلالی به دلخواه و ذائقه شماست .

    و نكته پايانی اگه در منزل بخار پز دارين بهترين راه طبخ اين خوراك استفاده از بخار پزه .
    خدا حافظ همین حالا ....

  25. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما raya برای ارسال این پست سودمند:


  26. #37
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,815 بار در 9,574 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    ذرت مکزیکی مواد لازم:
    کنسرو ذرت=1 عدد
    قارچ خرد شده=50 گرم
    کره گیاهی=30 گرم
    پودر سیر=1 قاشق چایخوری
    پودر آویشن=1 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه=به میزان لازم
    آبلیموی تازه=1 قاشق سوپخوری
    مایونز=در صورت دلخواه
    طرز تهیه:
    1. قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
    2. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
    3. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
    4. کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
    5. دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
    ویرایش توسط raya : April 16th, 2010 در ساعت 11:59 PM
    خدا حافظ همین حالا ....

  27. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما raya برای ارسال این پست سودمند:


  28. #38
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,815 بار در 9,574 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    سالاد پنج رنگ
    مواد لازم

    ▪ چهار فنجان کلم
    ▪ یک عدد هویج بزرگ
    ▪ دو عدد تربچه ورقه شده
    ▪ یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده
    ▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ▪ یک قاشق غذاخوری سرکه
    ▪ نمک و فلفل
    طرز تهیه
    کلم را شسته و خرد کنید. سپس هویج را ورقه ورقه کرده و روی کلم‌ها بریزید. سپس پیازچه و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. در کاسه‌ای کوچک روغن زیتون را با سرکه و نمک و فلفل بخوبی مخلوط کرده و آن را به سالاد بیفزایید

    خدا حافظ همین حالا ....

  29. #39
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,815 بار در 9,574 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Question سالاد گرم سیب زمینی

    سالاد گرم سیب زمینی


    این سالاد خوشمزه و سرشار از ویتامین را می ‌توانید به عنوان شامی سبک و سالم میل کنید.
    زمان آماده سازی: 10 دقیقه
    زمان تهیه: 12 دقیقه

    مواد لازم برای 4 نفر:
    سیب زمینی 4 عدد

    نخود فرنگی یک پیمانه
    ساقه بدون برگ کرفس یک عدد
    روغن زیتون یک چهارم پیمانه
    آب لیمو یک چهارم پیمانه
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    جعفری تازه و خرد شده یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    * در یک قابلمه آب جوش، سیب زمینی ‌ها را که به صورت مکعب 2 سانتی‌ متری خرد شده است به مدت 10 تا 12 دقیقه بجوشانید.

    * 5 دقیقه قبل از این که سیب زمینی ‌ها پخته شوند، نخود فرنگی‌ ها را اضافه کرده، بگذارید بجوشند.
    * سیب زمینی و نخود فرنگی‌ ها را ابتدا درون آبکش ریخته سپس آن‌ ها را همراه با کرفس خرد شده درون کاسه مورد نظر برای سالاد بریرید.
    * در یک کاسه کوچک، روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
    * سُس آماده شده را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید.
    * جعفری خرد شده را به سالاد اضافه کنید.
    * سالاد را گرم میل کنید.
    خدا حافظ همین حالا ....

  30. #40
    *MohseN* آواتار ها
    *MohseN* آفلاين است همکار قدیمی بخش اخبار
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    سن کاربر
    کوچیک شما
    نوشته ها
    674
    تشکر
    348
    تشکر شده 864 بار در 485 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    سالاد كاهو و كاسني

    مواد لازم:
    كاهو پيچ خردشده 10 برگ
    كاسني خردشده پنج برگ
    كاهو بنفش براي تزئين به ميزان لازم
    پنير ليقوان خردشده دو قاشق سوپخوري
    كشمش يك قاشق سوپخوري
    روغن زيتون سه قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل و سس بالزاميك به ميزان لازم

    طرز تهيه:
    كاهو پيچ، كاسني، كشمش، روغن زيتون، نمك و فلفل را داخل ظرف ريخته و هم مي‌‌زنيم و داخل ظرف سرو سالاد مي‌‌ريزيم. سپس كاهو بنفش را به شكل گرد در آورده وسط ظرف سالاد گذاشته، پنير خردشده را روي سالاد به صورت نامنظم مي‌‌ريزيم و كمي سس بالزاميك روي سالاد ريخته و سرو مي‌‌كنيم.
    هر چه باشی شیر دل دنیا شکارت میکند
    هرچه باشی نازنین ایام خارت میکند
    هرچه باشی با لب خندان میان دیگران عاقبت دست طبیعت اشکبارت میکند
    مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ******دو سه روزی قفسی ساخته اند از بدنم

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 06:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved