خرید کریو

خرید vpn

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

وی پی ان

دانلود فیلم

خرید کریو

خرید vpn

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

وی پی ان

دانلود فیلم

آموزش انواع خورشت و انواع آبگوشت و انواع اشکنه - صفحه 3
تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - صفحه اصلی
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 60 , از مجموع 89

مشاهده : 11586 , پاسخ ها : 88
موضوع: آموزش انواع خورشت و انواع آبگوشت و انواع اشکنه

  1. Top | #41
    تالار های نیک صالحی
    كاربر ساده




    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    میانگین پست در روز
    0.02
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست

    پیش فرض خورشت نعنا جعفری و گوجه سبز

    خورشت نعنا جعفری و گوجه سبز
    مواد‌ لازم:

    گوشت ماهیچه؛ ۷۵۰ گرم
    نعنا و جعفری (نعنا باید‌ کم باشد‌)؛ یک کیلوگرم
    گوجه سبز؛ نیم کیلو پیاز سرخ شد‌ه؛ ۴ قاشق سوپخوری
    روغن؛ به مقد‌ار لازم
    نمک و فلفل؛ به مقد‌ار لازم

    طرز تهیه:

    گوشت را تکه تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرد‌ه و ۴ لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد‌. سبزی‌ها را پس از پاک کرد‌ن و شستن وقتی که آب آن خوب رفت، خرد‌ می‌کنیم و با روغن کمی تفت می‌د‌هیم و د‌اخل گوشت می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌پزیم تا سبزی‌ها پخته شود‌.
    سپس گوجه سبز را شسته و با هسته یا بد‌ون هسته د‌اخل خورش می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد‌. د‌ر صورت تمایل مقد‌اری آبلیمو د‌ر آخر طبخ اضافه می‌کنیم تا خورش ترش‌تر شود.

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. Top | #42
    تالار های نیک صالحی
    كاربر ساده




    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    میانگین پست در روز
    0.02
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست

    پیش فرض خورش فسنجان با مرغ

    خورش فسنجان با مرغ

    مواد لازم
    يک عدد مرغ پخته
    يک ليوان آب
    مقداری نمک و فلفل

    300
    گرم رب انار شيرين


    250
    گرم گردوی آسياب شده

    سه قاشق غذا خوری پياز داغ
    روش تهيه



    گردوی آسياب شده را در قابلمه ريخته کمی تفت دهيد و روغن نريزيد چون خودش چرباست رب انار شيرين اگر رب انار ترش بود دو قاشق شکر به آن اضافه کنيد رااضافه کرده و تفت دهيد سپس مرغ را که قبلا پخته و استخوانهايش را در آورده ايدبيفزاييد و همراه مقداری فلفل و نمک و پياز داغ پياز را رنده کرده بعد سرخکنيد هم بزنيد يک ليوان آب اضافه کرده حرارت را کم کنيد تا جا بيفتد و روغن پسدهد .

  4. تشکرها از این نوشته :


  5. Top | #43
    تالار های نیک صالحی
    كاربر ساده




    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    میانگین پست در روز
    0.02
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست

    پیش فرض خورش رنگارنگ

    خورش رنگارنگ


    مواد لازم


    گوشت خرد شده يا چرخ شده

    دو قاشق غذا خوری سس سويا

    يک ساقه کرفس خلال شده

    نصف پيمانه فلفل دلمه ای خلال شده

    يک پيمانه هويج خلال شده

    نصف پيمانه ذرت پخته

    پياز داغ يک پيمانه

    قارچ خلال شده 1/5 پیمانه

    روش تهيه

    گوشت را در قابلمه با مقداری روغن تفت دهيد پياز داغ را به آن اضافه
    کرده و باز تفت دهيد و کنار بگذاريد در تابه ای همه سبزيجات شامل ذرت کرفس فلفل دلمه ای و هويج به جز قارچ را با مقداری روغن روی حرارت تقريبا تند تفت دهيد سپس قارچ را به مواد اضافه کنيد و حدود پنج دقيقه هم بزنيد تا همگی تفت بخورند در اين مرحله سس سويا فلفل و نمک بريزيد و همه مواد را با هم مخلوط کرده تفت دهيد در آخر گوشت تفت داده شده را در غذا ريخته و با يک استکان آب روی حرارت کم حدود دو دقيقه بگذاريد تا بجوشد سپس غذا را کشيده و مصرف کنيد .


  6. تشکرها از این نوشته :


  7. Top | #44


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض انواع خورش ها

    خورش گوجه سبز




    تالار های نیک صالحی



    گوجه‌سبز از جمله ميوه‌هاي متفاوت بهاري است كه به صورت‌هاي مختلف مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
    اگرچه متداول‌ترين نوع مصرف اين ميوه به‌صورت خام است ولي شما مي‌توانيد از آن در طبخ خورشي خوشمزه نيز استفاده كنيد.
    پختن اين خورش را به آن دسته از افرادي كه به طعم ترش علاقه‌مندند و معمولا در خورش‌هايشان از ترشي‌هايي مانند آبغوره يا آبليمو استفاده مي‌كنند، پيشنهاد مي‌كنيم.
    در پخت خورش گوجه‌سبز – مانند خورش‌هاي كرفس و كنگر – از سبزي‌هايي مثل نعنا و جعفري استفاده مي‌شود؛ فقط با اين تفاوت كه در اين خورش ديگر نيازي به آبغوره يا آبليمو براي ترش كردن نيست؛ گوجه‌سبز خودش ترشي لازم غذا را تامين مي‌كند.

    مواد لازم:
    - گوجه‌سبز، 250 گرم
    - گوشت قيمه‌اي، 500 گرم
    - پياز، 2 عدد متوسط
    - نعناي تازه، 150 گرم
    - جعفري تازه، 150 گرم
    - رب‌ گوجه‌فرنگي، يك قاشق‌ سوپ‌خوري
    - زعفران ساييده‌شده، نوك قاشق چاي‌خوري
    - نمك و زردچوبه، به مقدار لازم
    - آرد سفيد، يك قاشق سوپ‌خوري

    طرز تهيه:
    1 - ابتدا چوب گوجه‌سبزها را گرفته و پس از شستن كنار بگذاريد. نعنا و جعفري را به صورت جداگانه پاك كرده و پس از شستن و ضدعفوني كردن به‌صورت ريز خرد كنيد و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافه آنها خارج شود.
    2 - پيازها را پوست كنده و به‌صورت خلالي خرد كنيد. در يك قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود.
    سپس پيازها را به آن اضافه كرده و بگذاريد تا تغيير رنگ دهد. حين سرخ ‌شدن، مقداري زردچوبه نيز روي پياز بريزيد.
    وقتي كه پياز كمي سرخ شد، تكه‌هاي گوشت را اضافه كنيد و همراه با پياز و زردچوبه در روغن تفت دهيد.
    پس از گذشت چند دقيقه، كمي نمك روي گوشت بپاشيد و پس از اضافه كردن آب، در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت به‌طور‌ كامل بپزد.
    3 - در تابه ديگري مقدار كمي روغن بريزيد و نعنا و جعفري خردشده را در آن تفت دهيد.
    تقريبا بعد از يك‌ساعت‌و‌نيم – كه گوشت مراحل پاياني پخت را طي كرد – نعنا و جعفري سرخ شده را به آن اضافه كنيد و حدود يك ربع پس از آن، گوجه‌سبز را نيز به اين مخلوط بيفزاييد.
    4 - آرد را در يك كاسه كوچك ريخته و به آن كمي آب سرد اضافه كنيد و با چنگال آن‌قدر هم بزنيد تا آرد در آب حل شود، سپس به خورش اضافه كنيد.
    نكته: اضافه كردن آرد براي لعاب‌دار شدن خورش انجام مي‌شود.
    5 - پودر زعفران را نيز در مقداري آب‌جوش حل كرده و همراه رب در غذا بريزيد و بگذاريد خورش جا بيفتد. معمولا نيم‌ساعت پس از اضافه كردن گوجه‌سبز به خورش، غذا آماده است.
    نكته 1: پيش از آنكه از پخته شدن گوشت به‌صورت كامل مطمئن شويد، گوجه‌ها را به غذا اضافه نكنيد زيرا گوجه‌سبز در اثر جوشيدن زياد له مي‌شود.
    نكته 2: اگر گوجه‌سبزي كه خريده‌ايد از نوع خيلي ترش بوده يا اينكه شما تمايل بيشتري به طعم ترش و شيرين يا همان ملس داريد، يك يا 2قاشق چاي‌خوري شكر نيز به خورش اضافه كنيد.
    نكته 3: اضافه كردن رب به اين خورش اختياري است. شما مي‌توانيد اين خورش را بدون رب نيز بپزيد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  8. Top | #45


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش ريواس
    تالار های نیک صالحی

    ريواس به‌خاطر طعم ترش ريواس، يكي از خوشمزه‌ترين خورش‌هاي فصل بهار است.
    خورش اين خورش را اگرچه مي‌توان به 2روش پخت ولي پخت آن همراه نعنا و جعفري (مانند خورش كرفس) عطر و بوي بي‌نظيري دارد.
    با اين حال در اينجا هر دو روش آمده است تا مناسب‌ترين را براي ذائقه‌تان انتخاب كنيد.

    روش اول
    مواد لازم براي 4نفر:

    -ريواس؛ يك كيلوگرم
    -گوشت بدون استخوان؛ نيم كيلوگرم
    -پياز؛ 2عدد
    -شكر؛ 2 تا 3قاشق سوپ‌خوري
    -روغن، نمك و فلفل؛ به ميزان لازم
    -نعنا تازه؛ 150 گرم
    -جعفري تازه؛ 250 گرم

    روش پخت:
    1- ابتدا پيازها را پوست كنده، بعد از شستن ريز خرد كنيد. سپس در يك قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود. پس از آن، پياز را اضافه كنيد و تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
    2- گوشت را بشوييد و به صورت قيمه‌اي خرد كنيد، سپس به پياز داغ اضافه كرده، همراه با آن تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند. حالا 2تا3ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد، در ظرف را بگذاريد و تا پخت كامل گوشت روي حرارت متوسط اجاق گاز صبر كنيد.
    3- در اين فاصله ريواس‌ها را پوست كنده، بعد از شستن به قطعات 3سانتي‌متري يا به اندازه 2بند انگشت خرد كنيد. از طرفي ديگر نعنا و جعفري تازه را نيز پاك كرده، بعد از شستن، ريز خرد كنيد.
    4 - حالا در يك تابه كوچك، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود، سپس نعنا و جعفري خرد شده را داخل روغن بريزيد و تفت دهيد.
    نكته: مقدار نعنا نبايد خيلي زياد باشد زيرا باعث تلخ شدن خورش مي‌شود.
    5- بعد از آنكه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفري سرخ شده را اضافه كنيد و 10 دقيقه حرارت دهيد. بعد از آن ريواس را همراه شكر، نمك و فلفل اضافه كنيد و 10 دقيقه ديگر حرارت دهيد.
    نكته يك: زمان جوشيدن خورش بعد از اضافه كردن ريواس نبايد زياد باشد زيرا ريواس به سرعت له مي‌شود.
    نكته 2: با توجه به اينكه ريواس طعم ترشي دارد، اگر خورش را با همين ميزان ترشي دوست داريد، لازم نيست شكر اضافه كنيد.


    روش دوم
    مواد لازم براي 4نفر:

    - ريواس؛ يك و نيم كيلوگرم
    - گوشت بدون استخوان؛ نيم كيلوگرم
    - پياز؛ يك عدد
    - زعفران ساييده شده؛ نصف قاشق چاي‌خوري
    - نمك و فلفل به ميزان لازم
    در اين روش نيز مانند روش قبل، ابتدا پياز را سرخ كرده، پس از تفت دادن گوشت در آن، همان 3-2 ليوان آب را اضافه كنيد و بگذاريد گوشت بپزد؛ سپس پودر زعفران را به آن اضافه كنيد. در آخر ريواس را افزوده، بعد از گذشت 10دقيقه نوش‌جان كنيد.

    نكته: توجه داشته باشيد در اين روش به جاي نعنا و جعفري، از زعفران به عنوان طعم‌دهنده استفاده شده است
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  9. Top | #46


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش كاري با مرغ
    تالار های نیک صالحی

    وقتي از كاري در پخت غذايي به خصوص خورش يا خوراك استفاده مي‌شود، آن غذا معمولا يا هندي است يا پاكستاني.
    اين خورش كاري مرغ نيز غذايي هندي است و علاوه بر آنكه در پخت آن از كاري به عنوان ماده اصلي خورش استفاده مي‌شود، فلفل‌هاي دلمه‌اي سبز و قرمز نيز براي رنگي كردن ظاهر غذا مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين خورش را همراه برنج مي‌خورند.

    مواد لازم براي 4 نفر:
    ـ 2 قاشق سوپ‌خوري روغن مايع گياهي
    ـ يك چهارم قاشق چاي‌خوري ادويه معمولي
    ـ يك چهارم قاشق چاي‌خوري ادويه كاري
    ـ 2 عدد پياز (خرد شود)
    ـ يك حبه سير (رنده شود)
    ـ نصف قاشق چاي‌خوري زنجبيل رنده‌شده
    ـ يك قاشق چاي‌خوري پودر تخم گشنيز
    ـ يك قاشق چاي‌خوري پودر فلفل قرمز
    ـ يك قاشق چاي‌خوري نمك
    ـ 400 گرم گوجه‌فرنگي (خرد شود)
    ـ 2 قاشق سوپ‌خوري آب ليموترش
    ـ 350 گرم فيله مرغ (به صورت تكه‌هاي متوسط خرد شود)
    ـ 2 قاشق سوپ‌خوري برگ گشنيز خرد شده
    ـ 3 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)
    ـ يك دوم فلفل دلمه‌اي قرمز (درشت خرد شود)
    ـ يك دوم فلفل دلمه‌اي سبز (درشت خرد شود)
    ـ چند برگ گشنيز تازه براي تزئين

    طرز تهيه:
    قابلمه متوسطي آماده كنيد و روغن را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد. حالا پياز خردشده را داخل روغن ريخته و كمي حرارت دهيد تا نرم شود. سپس ادويه‌را به آن اضافه كرده و همراه پياز كمي تفت دهيد. پس از آن سير و زنجبيل را به پياز افزوده و 5دقيقه حرارت دهيد تا همزمان با پياز سرخ شوند.
    حالا در كاسه ديگري پودر گشنيز، پودر فلفل قرمز، نمك، گوجه‌فرنگي و آب ليموترش را با دستگاه همزن يا گوشتكوب برقي به سس تبديل كنيد. اين سس را به قابلمه منتقل كرده و روي شعله متوسط اجاق گاز قرار دهيد و به مدت 3 دقيقه حرارت دهيد. پس از آن، گوشت فيله مرغ تكه‌شده را به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد و به مدت 15دقيقه روي شعله اجاق گاز بپزيد.

    حالا گشنيز تازه‌خردشده را همراه فلفل سبز تند و فلفل‌هاي رنگي به غذا اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد و زير شعله اجاق گاز را كم كنيد. بعد از آن، به مدت 10دقيقه يا تا زماني كه مواد كاملا بپزد و خورش جا بيفتد، حرارت دادن را ادامه دهيد. هنگام پخت، مواد را مرتب هم بزنيد.
    در پايان، خورش را با چند برگ گشنيز تزئين كرده و با برنج ميل كنيد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  10. Top | #47


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش آلو و هويج
    تالار های نیک صالحی

    يكي از متداول‌ترين خورش‌ها در مناطق سردسيري كشور – به‌خصوص در ماه رمضان – خورش آلو و هويج است.
    آلو به علت داشتن طعم ترش، در اين غذا چاشني مناسبي در كنار هويج شيرين خواهد بود.

    مواد لازم براي 6 نفر:
    - گوشت خورشي 350 گرم
    - هويج 500 گرم
    - آلو بخارا 100 گرم
    - پياز، يك عدد
    - شكر، يك قاشق سوپ‌خوري
    - رب گوجه فرنگي، يك قاشق سوپ‌خوري
    - پودر زعفران، يك قاشق چاي‌خوري
    - زردچوبه، يك قاشق چاي‌خوري

    طرز تهيه:
    1 – ابتدا هويج‌ها را شسته و پس از پوست گرفتن، آنها را به صورت خلالي خرد كنيد. سپس در تابه‌اي مقداري روغن بريزيد و بگذاريد روغن داغ شود. هويج‌هاي خلال شده را داخل روغن بريزيد و سرخ كنيد. پس از اينكه خلال هويج كمي تغيير رنگ پيدا كرد، شعله زير تابه را خاموش كرده و تابه را كناري بگذاريد.
    2 – آلو بخاراها را داخل كاسه كوچكي خيس كنيد و پس از شستن آنها، مقداري آب داخل كاسه‌اي بريزيد و بگذاريد آلوها خوب خيس بخورند.
    نكته: ميزان آلو بستگي به ذائقه شما و افراد خانواده‌تان دارد؛ بنابراين مي‌توانيد مقدار استفاده از مواد لازم را – كه ذكر شد – كمتر يا زيادتر كنيد.

    تالار های نیک صالحی

    3 – پياز را پوست بگيريد و پس از شستن، به صورت خلالي خرد كنيد. سپس در قابلمه‌اي كه براي طبخ خورش آماده كرده‌ايد، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد. وقتي روغن داغ شد، پياز را داخل آن بريزيد و بگذاريد سرخ شود. زردچوبه را هم به پياز اضافه كنيد.
    از طرف ديگر در اين فاصله زماني، گوشت را بشوييد و به اندازه مناسب براي خورش خرد كنيد و سپس در مراحل پاياني سرخ شدن پيازها، به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا تكه‌هاي گوشت در روغن تفت داده شوند. پس از آن زعفران را نيز اضافه كنيد.
    4 – مقداري آب جوش در قابلمه حاوي گوشت و پياز داغ بريزيد و در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت به طور كامل بپزد. بعد از حدود 45دقيقه و با پخت كامل گوشت، در قابلمه را برداريد و آلو بخاراي خيس شده را به آن اضافه كنيد.
    نكته: شما مي‌توانيد آلوها را در ظرف ديگري به صورت جداگانه بپزيد و پس از پخته شدن به گوشت اضافه كنيد. با اين حال روش پخت پيشنهادي - يعني پختن به همراه گوشت – باعث طعم‌دار شدن خورش مي‌شود.
    5 – پس از اضافه كردن آلو، حدود 20 دقيقه ديگر حرارت دادن را ادامه دهيد تا آلو بپزد. سپس هويج‌هاي خلال شده را به همراه شكر به مواد اضافه كنيد.
    نكته: مقدار شكر نيز مانند آلو به ذائقه شما بستگي دارد.
    6 – در مرحله پاياني، رب را در تابه كوچكي به صورت جداگانه كمي سرخ كنيد تا طعم خامي آن گرفته شود و سپس به مواد اضافه كنيد. ميزان حرارت شعله را كم كنيد و بگذاريد به مدت يك ربع ديگر جوش بزند. حالا ديگر خورش آماده است.
    نكته: اگر وقت شما تنگ است و مي‌خواهيد خورش زودتر آماده شود، مي‌توانيد پياز و زردچوبه را در روغن داخل ديگ زودپز سرخ كرده و سپس گوشت را در مخلوط پياز داغ و زردچوبه بريزيد و بعد از كمي تفت دادن و اضافه كردن زعفران و مقداري آب، در ديگ زودپز را ببنديد و بگذاريد گوشت بپزد. پس از پختن گوشت، بقيه مواد يعني آلو، هويج، شكر و رب را اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 30 دقيقه ديگر نيز بپزد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  11. Top | #48


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش چاغاله ‌بادام
    تالار های نیک صالحی

    شايد شما جوان‌ترها از شنيدن نام خورش چاغاله بادام تعجب كنيد، چون اغلب ما خوردن چاغاله‌ را تنها به صورت خام، آن هم به همراه نمك تجربه كرده‌ايم.
    ولي اگر از قديمي‌ترها راجع به مصارف ديگر چاغاله بادام بپرسيد، خواهند گفت كه در آن زمان خورش چاغاله‌بادام يكي از خورش‌هاي رسمي فصل بهار بوده است كه نه تنها خوشمزه است، بلكه ظاهر زيبايي نيز دارد. پخت اين خورش بسيار شبيه به خورش كرفس با نعناع و جعفري است.

    مواد لازم:
    -500 گرم چاغاله بادام
    -500 تا 700 گرم گوشت خورشي
    - 150 گرم نعناي تازه
    - 350 گرم جعفري تازه
    - 2 عدد پياز بزرگ
    - يك قاشق چايخوري زردچوبه
    - نصف فنجان آب ليموترش و آب‌غوره
    - نمك و فلفل به ميزان لازم
    - روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم

    طرز تهيه:
    قابلمه‌اي آماده كرده و روي اجاق گاز قرار دهيد. مقداري روغن مايع سرخ كردني در آن بريزيد.
    پيازهايي را كه از پيش شسته و به صورت خلالي خرد كرده‌ايد را در داخل روغن بريزيد و سرخ كنيد. هنگام درست كردن پيازداغ، زردچوبه را هم اضافه كنيد.
    قطعات گوشت خورشي را نيز به همراه چاغاله‌ها كه چوب انتهاي آنها گرفته شده است، به پياز داغ اضافه كنيد و با هم تفت دهيد. بعد از مرحله تفت دادن،4 ليوان آب در قابلمه بريزيد. نمك و فلفل را نيز به مقدار لازم اضافه كنيد.
    حالا شعله اجاق گاز را كم كرده و بگذاريد تا مواد خورش آرام‌آرام بپزند. پخت چاغاله نيز مانند پخت گوشت به زمان زيادي نياز دارد پس هنگام درست كردن اين خورش، مانند ديگر خورش‌هاي قديمي ايراني زودتر دست به كار شويد. در ضمن، هرچه چاغاله‌ها درشت‌تر باشند، اين زمان طولاني‌تر خواهد بود.
    در فاصله پخت گوشت و چاغاله، نعنا و جعفري را خرد كرده و در مقداري روغن تفت دهيد. بعد از آنكه گوشت خورش نيم‌پز شد، مخلوط نعنا و جعفري سرخ شده را به آن اضافه كنيد و بگذاريد خورش جا بيفتد.
    سپس زماني تقريبا حدود يك ربع تا نيم ساعت پيش از سرو غذا چاشني ترشي را اضافه كنيد. اين چاشني با توجه به ذائقه شما مي‌تواند آب ليموترش يا آب‌غوره باشد. پس از آنكه ترشي آب‌ليمو يا آب‌غوره خورش را مزه‌دار كرد، آن را به همراه پلو سرو كنيد.

    چند نكته مهم:
    - توجه داشته باشيد كه اگر در مواد لازم، ميزان نعنا از جعفري بيشتر باشد يا حتي هر دو به يك مقدار مورد استفاده قرار گيرند، خورش تلخ خواهد شد.
    - چاغاله‌ها را حتما ريز انتخاب كنيد؛ به اين ترتيب هم سرعت پخت آنها بالاتر مي‌رود و هم خورش ظاهر زيباتري پيدا خواهد كرد. در صورتي كه مجبور بوديد از چاغاله‌هاي درشت استفاده كنيد، آنها را مانند باقالا به صورت طولي با چاقو به دو نيم قسمت كنيد.
    - چاغاله‌ها را ابتدا خوب شسته و سپس چوب انتهاي آنها را بكنيد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  12. Top | #49


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش به
    تالار های نیک صالحی

    يكي از خوشمزه‌ترين و رسمي‌ترين غذاهاي پاييزي، خورش به است
    باتوجه به اينكه در پخت اين خورش به و آلو مورد استفاده قرار گرفته و به اين تركيب شكر نيز اضافه مي‌شود، در زمره خورش‌هاي شيرين به حساب آمده و درنتيجه، طرفداران خاص خود را دارد.

    مواد لازم:
    - گوشت خورش، 350 گرم
    - به، 2 عدد متوسط
    - آلو بخارا، 100 گرم
    - پياز، يك عدد متوسط
    - شكر، يك قاشق سوپ‌خوري
    - رب گوجه‌فرنگي، يك قاشق سوپ‌خوري
    - زعفران ساييده شده، يك قاشق چاي‌خوري
    - زردچوبه، يك قاشق چاي‌خوري

    طرز تهيه:
    1 – ابتدا به‌ها را شسته و پس از پوست‌گرفتن، به صورت هلالي برش بزنيد؛ سپس داخل تابه‌اي مقداري روغن بريزيد و به‌ها را داخل آن سرخ كنيد.
    پس از اينكه برش‌هاي به تغييررنگ پيدا كرده و نرم شدند، شعله اجاق‌گاز را خاموش كنيد و تابه را كناري بگذاريد.
    نكته: شما مي‌توانيد به جاي پوست‌كندن به‌ها، آنها را با پوست برش داده و به همان صورت تفت دهيد.
    2 – آلو بخاراها را شسته، سپس داخل كاسه كوچكي حاوي آب به مدت حدود 2 ساعت خيس كنيد.
    نكته: باتوجه به اينكه آلو نقش طعم‌دهنده به غذا را برعهده دارد، ميزان آن را بسته به ذائقه‌تان مي‌توانيد كمتر يا زيادتر كنيد.
    3 – پياز را هم پوست كنده و پس از شستن به صورت خلالي خرد كنيد. سپس در قابلمه‌اي كه براي پخت خورش آماده كرده بوديد، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت اجاق‌گاز قرار دهيد. وقتي روغن داغ شد، پياز خردشده را داخل آن بريزيد و بگذاريد تفت داده شود. حين سرخ‌شدن، زردچوبه را هم به پياز اضافه كنيد. در اين فاصله زماني، گوشت را بشوييد و به اندازه مناسب براي خورش خرد كنيد؛ سپس داخل سبدي بريزيد تا آب حاصل از شست و شوي آن خارج شود. حالا در مراحل پاياني سرخ‌شدن پيازها، گوشت خردشده را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا تكه‌هاي گوشت نيز در روغن تفت داده شود. پس از آن، پودر زعفران را افزوده و با گوشت و پياز مخلوط كنيد.
    4 – در قابلمه حاوي گوشت و پيازداغ، مقداري آب جوشيده بريزيد. در آن را بگذاريد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا گوشت بپزد. پيش از كامل‌شدن پخت گوشت يا پس از گذشت حدود يك ساعت، آلو بخاراي خيس‌شده را به آن اضافه كنيد و به حرارت‌دادن ادامه دهيد تا گوشت به طور كامل بپزد.
    نكته: شما مي‌توانيد آلوها را در ظرف ديگري به صورت جداگانه بپزيد و سپس به گوشت اضافه كنيد ولي پختن گوشت به همراه آلو باعث بيشتر طعم‌دارشدن گوشت و در نتيجه خورش مي‌شود.
    5 – پس از آنكه از پخت گوشت به همراه آلو مطمئن شديد، به‌هاي سرخ‌شده را به همراه شكر به مواد اضافه كنيد.
    نكته: مقدار شكر نيز بستگي به ذائقه شما دارد. اگر به‌هاي خريداري‌شده براي خورش ترش‌مزه‌ هستند، مقدار شكر را اضافه كنيد.
    6 – در مرحله پاياني ابتدا رب را در تابه كوچكي به صورت جداگانه در كمي روغن تفت دهيد تا طعم خامي آن گرفته شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد. ميزان حرارت شعله را كم كنيد و بگذاريد خورش به مدت يك‌ربع ديگر نيز به جوش‌زدن ادامه دهد. حالا ديگر خورش آماده است.
    نكته: اگر آب باقيمانده براي خورش كافي نبود، مقداري آب جوشيده به آن اضافه كنيد و بگذاريد يكي دو دقيقه بجوشد.

    روشي سريع براي پخت خورش
    درصورتي كه وقت شما تنگ است، مي‌توانيد به جاي انجام مراحل فوق از روش زير استفاده كنيد:
    پياز و زردچوبه را در روغن داخل ديگ زودپز سرخ كرده و سپس گوشت را به اين مخلوط اضافه كنيد. پس از تفت‌دادن گوشت و اضافه‌كردن زعفران و مقداري آب، در ديگ زودپز را ببنديد و بگذاريد گوشت بپزد. در اين فاصله به‌ها را نيز تفت دهيد. پس از پخت گوشت، بقيه مواد – يعني آلو، به سرخ شده، شكر و رب – را به طور همزمان اضافه كنيد و دوباره به مدت نيم‌ساعت روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد. پس از گذشت اين مدت، خورش آماده خواهد شد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  13. Top | #50


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش كدو حلوايي
    تالار های نیک صالحی

    كدوحلوايي از جمله سبزيجات پاييزي و زمستاني است كه در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهاي فصلي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
    خورش كدوحلوايي نيز يكي از اين غذاهاي فصلي و خوشمزه است كه در آن، كدوحلوايي ماده اصلي بوده و به همراه آلو، مزه‌دار مي‌شود. در بعضي از شهرها اين خورش قديمي را به‌عنوان شام يلدايي در آخرين شب پاييز مي‌پزند و از خوردن آن در جمع خانوادگي، بسيار لذت مي‌برند.

    مواد لازم:
    * گوشت خورشي، 300 گرم
    * كدو حلوايي، يك كيلوگرم
    * پياز متوسط، 2 عدد
    * آلو بخارا، 100 گرم
    * پودر زعفران محلول در آب، يك قاشق سوپ‌خوري
    * روغن مايع، مقداري براي سرخ كردن
    * رب گوجه‌فرنگي، يك قاشق سوپ‌خوري
    * دارچين، يك قاشق چاي‌خوري سرپر
    * نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه:
    1. ابتدا كدو را شسته و پس از پوست كندن، به صورت هلال‌هاي كوچك خرد كنيد. سپس يك عدد از پيازها را ريز كرده و در تابه‌اي حاوي روغن سرخ كنيد تا كمي طلايي‌رنگ شود. حالا كدوي خرد شده را به پياز داغ اضافه كنيد و همراه با آن تفت دهيد.
    2. گوشت را نيز شسته و در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. پس از آن، پياز ديگري را نيز به صورت خلالي خرد كنيد. سپس داخل قابلمه‌اي مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد. حالا پياز خردشده را در روغن سرخ كنيد. در حين سرخ‌شدن پياز، تكه‌هاي گوشت را نيز اضافه كرده و به همراه پياز تفت دهيد.
    3. حالا براي پختن گوشت، 2 پيمانه آب جوشيده را به مخلوط گوشت و پياز داغ افزوده و در ظرف را بگذاريد تا گوشت روي حرارت كم اجاق‌گاز بپزد.
    نكته: ‌براي آنكه گوشت هنگام پخت طعم‌دار شود، زعفران محلول در آب جوشيده را نيز به آن اضافه كنيد.
    4. در فاصله پخت گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نيم ساعت در آب خيس كنيد سپس آنها را داخل سبدي آبكشي كنيد. در مراحل پاياني پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه‌فرنگي اضافه كرده و همچنان به مدت 2 ساعت ديگر روي حرارت بگذاريد.
    نكته: رب را پيش از اضافه‌كردن به گوشت، كمي در روغن تفت دهيد تا رنگ بهتري در غذا ايجاد كند.
    5. با توجه به اينكه كدو – به‌خصوص درصورتي كه تكه‌هاي آن ريز و نازك باشد – به سرعت پخته و له مي‌شود، پس از اضافه‌كردن كدو، خورش را مدت زمان زيادي روي شعله اجاق‌گاز حرارت ندهيد. براي اين منظور، باتوجه به اندازه تكه‌هاي كدو، يك ربع تا نيم‌ساعت زمان كافي است.

    در ضمن دارچين و همچنين نمك و فلفل را نيز به همراه كدو به غذا اضافه كنيد.
    نكته 1: درصورتي كه اين خورش را با طعم ملس متمايل به ترش دوست داريد، 2 قاشق سوپ‌خوري آبغوره يا آب ليموترش به آن اضافه كنيد.
    نكته 2: افرادي كه به خورش‌هاي شيرين علاقه‌مندند، مي‌توانند با اضافه‌كردن آلو و همچنين يك قاشق سوپ‌خوري شكر به خورش، طعم آن را شيرين‌تر كنند.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  14. Top | #51


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش لوبيا سبز
    مواد لازم :

    گوشت ماهيچه گوسفندي 750 گرم
    لوبيا سبز 750 گرم
    پياز 3 عدد
    روغن 200 گرم
    رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
    آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    گوشت ران يا ماهيچه با استخوان باشد , پياز را خرد و با روغن سرخ ميكنيم تا طلائي شود بعد گوشت را قطعه قطعه مي كنيم و ميشوئيم و با پياز كمي سرخ مي كنيم بحديكه كه آب گوشت كشيده شود , بعد سه تا چهار ليوان آب مي ريزيم و در ظرف را مي بنديم و حرارت را ملايم مي كنيم تا گوشت نيمه پز شود سر و ته و ريشه لوبيا را مي گيريم و لوبيا را بطول 2 تا 3 سانتيمتر خرد مي كنيم و مي شوئيم و داخل ظرف گوشت مي ريزيم و ميگذاريم گوشت و لوبيا بپزد در صورتيكه آب خورش تمام شد و پخته نشد مقداري آب گرم به ان اضافه مي كنيم , بعد نمك و فلفل و رب گوجه فرنگي و آبليمو را اضافه مي كنيم و مي گذاريم خورش كاملا جا بيافتد و روغن بياندازد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين خورش براي 4 تا 6 نفر کافيست.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  15. Top | #52


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش مرغ ترش
    مواد لازم :

    گوشت مرغ 1500 گرم
    نعناع 250 گرم
    جعفري ساطوري شده 250 گرم
    تره 250 گرم
    گشنيز 250 گرم
    سير 1 عدد
    لپه 2 قاشق سوپخوري
    آرد برنج 2 قاشق سوپخوري
    روغن 150 گرم
    آب نارنج 1 فنجان
    تخم مرغ 5 عدد

    طرز تهيه :

    اين خورش يكي از خورشهاي معروف و متداول مردم رشت است , مرغ بايد چرب و درشت باشد , سبزي شامل , تره , جعفري , نعناع و گشنيز , آب نارنج ممكن است بجاي نارنج آب ليمو يا كمي رب نارنج مصرف نمود .
    مرغ را تميز مي كنيم و با يكي دو قاشق روغن كمي سرخ مي كنيم و يكي دو ليوان آب در آن مي ريزيم , بعد لپه را تميز ميكنيم و داخل مرغ ميريزيم و ميگذاريم مرغ و لپه نيم پز شود , سپس سير و سبزيها را بدقت تميز و خيلي ريز تا حد امكان خرد مي كنيم , در صورت امكان بهتر است سير و نعناع و گشنيز اين سبزي را سائيد تا كاملا نرم شود , بعد كمي روغن در ظرفي مي ريزيم روي آتش مي گذاريم و سبزي آماده شده را با روغن كمي سرخ مي كنيم و در ظرف مرغ مي ريزيم و ميگذاريم سبزي با مرغ چند جوش بزند و بپزد , بعد آرد برنج را در كمي آب سرد حل مي نمائيم و كم كم در خورش مي ريزيم و مرتب بهم مي زنيم تا ارد برنج گلوله نشود و به اندازه كافي نمك و فلفل و آب نارنج يا آب ليمو به ان مي زنيم و بعد از چند جوش تخم مرغها را در ظرفي مي شكنيم و با كمي نمك خوب مي زنيم , بعد آنرا كم كم در خورش مي ريزيم و خورش را بهم مي زنيم و بعد از دو سه جوش خورش را در ديس مي كشيم , ممكن است مرغ را درسته و با تكه تكه در ديس قرار بدهيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين خورش براي 4 تا 6 نفر کافيست.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  16. Top | #53


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    قليه ماهي

    مواد لازم:

    يك كيلو( شوريده- سنگسر- هامور)
    ماهي پوست گرفته و پاك شده
    يك بوته
    سير
    300 گرم
    سبزي( گشنيز و شنبليله)
    يك بسته
    تمرهندي
    يك عدد متوسط
    پياز
    به قدر دلخواه
    زردچوبه و نمك
    يك قاشق چايخوري
    پودر فلفل قرمز
    يك قاشق غذا خوري و يا يك فنجان آب گوجه فرنگي
    رب گوجه فرنگي

    طرز تهيه :
    ماهي را به اندازه ي تكه هاي 4×4 سانتي متر خُرد كرده و مي شوييم . ماهي كه براي قليه ماهي استفاده مي كنيم بايستي بدون استخوان باشد. به همين دليل ماهي هاي : شوريده- سنگسر- هامور و حلوا سياه براي تهيه اين غذا مناسب هستند. سبزي اين خورشت شامل شنبليله و گشنيز، هر كدام يه ميزان 150 گرم مي باشد. پياز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير و شنبليله و گشنيز خرد شده، را با آن كمي تفت مي دهيم. ماهي را با كمي زردچوبه و نمك، به همراه سبزي ها تفت مي دهيم. بعد شيره تمرهندي و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و قليه ماهي را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم. غذا آماده ي سرو است.
    نكات تغذيه اي :
    اين خورشت ، يك غذاي محلي خوشمزه و براي نواحي خوزستان است. به علت دارا بودن سبزي و سير، غذاي خوش طعم و خوش رنگي است. ترشي اين غذا بوسيله تمرهندي تأمين مي شود.
    همچنين در تهيه اين خورش به جاي گوشت قرمز از ماهي استفاده شده است كه نه تنها ضرري ندارد ، بلكه داراي فوايد بسياري است. كساني كه داراي چربي خون بالا و يا ناراحتي قلبي هستند، مي توانند از اين خورشت استفاده كنند ولي به شرط آنكه مواد با مقدار كمي روغن و براي مدت كوتاهي تفت داده شوند.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  17. Top | #54


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش بامیه با بادنجان
    مواد لازم:
    مرغ تمیز کرده=1عدد
    بادنجان قلمی یک اندازه=6عدد
    بامیه=500گرم
    پیاز سرخ کرده=250گرم
    غوره=250گرم
    رب گوجه فرنگی=1قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل=بقدر کافی
    ادویه در صورت تمایل=2/1 قاشق غذاخوری
    روغن=150گرم

    طرز تهیه:
    مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده و مقداری رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد و آب آن حدود نصف لیوان بشود. بادنجانها را پوست کنده، چوب سر آن را می گیریم و پهلوی آن را چاک داده،می شوئیم و خشک می کنیم. کمی نمک به اطراف آن می مالیم. روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم کمی داغ شود. اطراف بادنجانها را در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم. برای اینکه روغن اضافی آن گرفته شود، آنها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. روغن اضافی بادنجانها در ظرف می ماند. مرغ را قطعه کرده، استخوانهای درشت آنرا می گیریم. غوره را شسته،کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادنجان کمی غوره می ریزیم. چوب بامیه را قطع می کنیم، بعد آن را شسته،در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد و بادنجانها را روی آن می چینیم. مرغ، بامیه و بادنجان باید با حرارت ملایم چند جوش بزند و خورش جا بیفتد.
    باید توجه داشت که ظرف،مسطح و کم عمق باشد و تمام مواد در یک ردیف قرار بگیرد تا سس خورش به تمام مواد برسد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  18. Top | #55


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش رنگین کمان
    مواد لازم:
    گوشت مرغ پخته و خلال شده :2/1و1 پیمانه
    کرفس خلال شده:1 پیمانه
    هویج خلال شده:2/1 پیمانه
    فلفل دلمه خلال شده:2/1 پیمانه
    قارچ ورقه شده :1 پیمانه
    ذرت پخته شده :2/1 پیمانه
    پیاز سرخ شده:1 قاشق سوپخوری
    گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :2/1 پیمانه
    کره : 1 قاشق غذا خوری
    سویا سس : مقداری
    طرز تهیه :
    روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.
    این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.
    از گوشت فرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  19. Top | #56


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش ریحان
    مواد لازم:
    گوشت بی استخوان=500 گرم
    سبزی ریحان،نعناع،گشنیز،تره و جعفری=750 گرم(باید ریحان آن بیشتر باشد)
    بادنجان قلمی و کوچک یک اندازه=6 تا 8 عدد
    روغن=250 گرم
    آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
    زردچوبه یا رب گوجه فرنگی=بمقدار کم
    پیاز سرخ شده=2 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل=بقدر کافی
    طرز تهیه:
    گوشت را کمی درشت تر از گردو خرد کرده،می شوئیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. پیاز سرخ کرده را داخل گوشت ریخته،ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ظرف را می گذاریم،گاهی هم می زنیم تا آب گوشت کشیده شده،پیاز له شود. 3 تا 4 لیوان آب می ریزیم،حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت نیمه ز شود. سبزی را تمیز کرده،می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود. سبزی را هم خرد می کنیم و با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می نمائیم. زردچوبه را با سبزی یک تفت می دهیم و آن را در گوشت می ریزیم،کمی نمک و فلفل به گوشت می زنیم. ترشی آن را اندازه می کنیم؛در صورت مصرف رب به جای زردچوبه،رب را هم داخل سایر مواد می ریزیم. می گذاریم گوشت و سبزی پخته شده ، خورش جا بیفتد. بادنجانها را پوست کنده،یک چاک به آنها می دهیم و کمی نمک می پاشیم. بقیه روغن را در تابه ریخته،تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، اطراف بادنجانها را در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. بعد بادنجانها را در صافی می چینیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و آنها را در یک ردیف روی خورش می چینیم. بادنجانها باید در موقع سرخ شدن با حرارت ملایم بپزد و با خورش زیاد نجوشد که له گردد و شکل خودش را از دست بدهد. کافی است که ترشی و طعم سبزی به خورد آن برود. موقع کشیدن، سبزی و گوشت را در دیس می کشیم و بادنجانها را اطراف دیس دیس می چینیم. ممکن است در اواخر طبخ یکی دو عدد گوجه فرنگی را خرد کنیم و روی خورش برای زیبایی آن بریزیم.کافی است که گوجه فرنگی کمی بجوشد ولی له نشود و در خورش نمایان باشد
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  20. Top | #57


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش هویج ( ترکی )
    مواد لازم:
    هویج خلال شده = یک کیلو
    گوشت ماهیچه = نیم کیلو
    پیاز =یک عدد
    گوجه فرنگی =3 الی 4 عدد
    لیمو عمانی =دو الی 3 عدد
    آب گوشت =یک لیوان و نیم
    نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازم
    روغن مایع = به اندازه کافی

    طرز تهیه:
    هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده ا گوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
    بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  21. Top | #58


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش تره‌فرنگي
    تالار های نیک صالحی

    تره‌فرنگي از جمله سبزيجات فصول سرد سال است كه در انواع و اقسام غذاها مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
    به روش پخت آن در بسياري از سوپ‌ها پرداخته‌ايم ولي اين بار نوبت به خورش آن است. در اين خورش تره‌فرنگي به همراه جعفري يا گشنيز طبخ شده و عطر و طعم خوشايند آن مضاعف مي‌شود.

    مواد لازم براي 6 نفر:
    ـ گوشت خورشي، نيم كيلوگرم
    ـ تره‌فرنگي، 6 عدد متوسط
    ـ جعفري، نيم كيلوگرم
    ـ پياز، يك عدد بزرگ
    ـ روغن مايع، يك پيمانه
    ـ‌ آبغوره، يك پيمانه
    ـ رب گوجه‌فرنگي، يك قاشق سوپ‌خوري
    ـ نمك و فلفل به مقدار كافي
    ـ زردچوبه، نصف قاشق چاي‌خوري

    طرز تهيه:
    1 ـ گوشت‌هاي تكه شده را شسته و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. از طرف ديگر، پيازها را نيز به صورت خلالي خرد كنيد.
    2 ـ قابلمه‌اي آماده كنيد و مقداري روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا روغن داغ شود. پس از آن، پياز خلالي شده را در روغن بريزيد تا طلايي رنگ شود، سپس زردچوبه را اضافه كرده و همراه با پياز حرارت دهيد. [آشنايي با خواص پياز]
    3 ـ حالا موقع اضافه كردن گوشت است. پس از آنكه تكه‌هاي گوشت را نيز در پياز داغ و زردچوبه تفت داديد، حدود 2 يا 3 ليوان آب به مخلوط گوشت و پياز سرخ شده اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا گوشت بپزد.
    4 ـ در اين فاصله زماني، جعفري را پاك كرده و پس از شستن به صورت ريز خرد كنيد، سپس در يك تابه مقداري روغن ريخته و پس از داغ شدن روغن، جعفري خردشده را در آن تفت دهيد. پس از آن، تره‌فرنگي‌ها را شسته و ساقه را از برگ‌ها جدا كنيد.
    سپس ساقه سفيدرنگ تره‌فرنگي‌ها را به قطعات 3 سانتي‌‌متري حلقه‌حلقه كنيد. حالا تره‌فرنگي خرد شده را به جعفري تفت داده شده اضافه كرده و چند دقيقه حرارت دهيد.
    5 ـ پس از آن، مخلوط جعفري و تره‌فرنگي را به گوشت پخته اضافه كنيد. از طرف ديگر رب را در كاسه فلزي كوچكي با مقداري روغن، كمي تفت داده و سپس به اين مخلوط اضافه كنيد.
    نكته: با تفت دادن رب در روغن، هم طعم خامي آن گرفته مي‌شود و هم رنگ رب در غذا بيشتر خواهد شد.
    6 ـ پس از اينكه رب را به غذا اضافه كرديد، زير شعله اجاق گاز را كم كنيد و بگذاريد خورش آهسته جوشيده و جا بيفتد. البته در اواخر پخت خورش، آبغوره را نيز اضافه كنيد و پس از آنكه چند جوش خورد، خورش را در ظرف موردنظر كشيده و همراه برنج سرو كنيد.
    نكته: اين خورش را با مرغ نيز مي‌توانيد درست كنيد كه البته روش پخت آن با روش قبلي تفاوتي نمي‌كند؛ فقط به جاي گوشت از مرغ استفاده مي‌شود. البته اگر فيله مرغ باشد، بهتر است.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  22. Top | #59


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش پرتقال
    تالار های نیک صالحی

    مواد لازم :

    پرتقال 6 عدد
    مرغ 1عدد متوسط
    كره 50 گرم
    شكر 2 قاشق سوپخوری
    زعفران به مقدار كم
    خلال پسته 2 تا 3 قاشق سوپخوری
    نمك به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    مرغ را در قطعات كوچك ببرید و كمی در كره تفت دهید. سپس پوست یك پرتقال را كه خلال كرده و تلخی اش را گرفته اید با یك تا دو لیوان آب و نمك به مرغ اضافه كنید و بگذارید بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازك پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه كنید. شكر و زعفران را نیز اضافه كنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را كشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  23. Top | #60


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    خورش كنگر
    مواد لازم :

    گوشت ماهيچه گوسفندي 500 گرم
    كنگر 2000 گرم
    پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
    روغن 3 قاشق سوپخوري
    آب ليموترش 0.5 فنجان
    زعفران 1 قاشق مرباخوري
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    گوشت را تكه تكه خرد مي كنيم و ميشوئيم و با پياز سرخ كرده و 3 تا 4 ليوان آب ميگذاريم بپزد , بعد ساقه هاي کنگر تميز کرده و تيغ آن را ميگيريم و ميشوئيم و با 3 تا 4 قاشق روغن كمي سرخ ميكنيم و داخل گوشت ميريزيم تا كنگر نيز پخته شود ولي زياد له نشود , نمك و فلفل و آبليمو و زعفران سائيده را در خورش ميريزيم و ميگذاريم خورش آهسته بجوشد و جا بيافتد
    براي نيم کيلو گوشت 2 کيلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تميز کردن و تيغ گرفتن و شستن بايد کمي سرخ کرد و داخل گوشت ريخت خورش کنگر را ميشود با نعنا و جعفري آماده کرد ، در اينصورت يک کيلو کنگر کافي است و ترشي آن آب ليمو يا غوره است ، خورش کنگر را با قيمه و ليمو عماني نيز درست ميکنند ، بعد از اينکه قيمه و لپه کمي پخت کنگر را سرخ و اضافه مي نمايند و کمي رب گوجه فرنگي به ان ميزنند .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين خورش براي 4 تا 6 نفر کافيست.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

تالار های نیک صالحی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 05:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کدنویسی و
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.1 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved

آکواريوم ماهي طوطي کاسکو