تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 40 از 52

آموزش انواع پلوها

  1. #21
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    پلوی شیرازی





    مواد لازم :

    1 لیوان

    روغن مایع

    نصف لیوان

    ماست

    50 گرم

    زرشك پلویی

    1 قاشق غذاخوری

    شكر

    3 عدد

    زرده تخم مرغ

    نصف قاشق مربا خوری

    زعفران سائیده

    500 گرم

    برنج

    نیم كیلو

    مرغ

    50 گرم

    خلال پسته و بادام

    2عدد

    بادمجان دلمه ای

    طرز تهیه :
    زرشك را شسته با كمی روغن تفت می دهیم. سپس زعفران و شكر را اضافه كرده مخلوط می كنیم تا شكر به وسیله آبی كه در زرشك است حل شود. برنج را خیس كرده و آب را جوش آورده و برنج را آبكش می كنیم، البته كمی زنده تر . دو سوم برنج را در مخلوط ماست و روغن مایع و زعفران و زرده تخم مرغ ریخته و مخلوط می كنیم. مخلوط را در ظرفی كه چرب كرده ایم می ریزیم . یك ردیف بادمجان می چینیم ، روی آن یك ردیف خلال پسته و بادام و زرشك می پاشیم. سپس گوشت مرغ را قرار داده ، بقیه برنج را كه ساده است می ریزیم. مابقی مایه را دور تا دور ظرف می ریزیم تا به مواد آغشته شود روی آن فویل كشیده در طبقه اول فر با حرارتی 175 سانتیگراد به مدت 1 تا 5/1 ساعت می پزیم. پس از طلائی شدن ته برنج ، آن را با خلال پسته و بادام و زرشك تزئین می كنیم. منبع : WWW.JAME-JAM.IR/COOK
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  2. #22
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    شیرین پلو





    موادلازم (برای 4 نفر)


    برنج 5/0 کیلومرغ 800 گرمکره 2 قاشق غذاخوریبادام 50 گرمپسته 50 گرمپوست پرتقال 100 گرمشکر 4 قاشق غذاخوریپیاز متوسط 2 عددزعفران نصف قاشق چایخورینمک و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهیه:


    برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید و روی شعله متوسط برای 20 دقیقه حرارت دهید. در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند.
    سپس استخوان های مرغ پخته را جدا کنید. مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره ، زعفران و مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
    پسته و بادام را از قبل در آب خیس کنید. بعد از خیس خوردن، پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید.
    پوست پرتقال را نیز خلال کرده و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید. در نهایت پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر بپزید و در پایان کار آب آن را خالی کنید. برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید. سپس مقدار دیگری برنج روی مرغ بریزید. در این مرحله نیمی از پوست پرتقال، بادام و پسته را روی برنج بریزید و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. آب مرغ و شکر را که قبلاً تهیه کرده بودید، روی تمام برنج بریزید. سپس در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید و نیم ساعت روی شعله کم حرارت دهید. غذا آماده سرو است.شیرین پلو را در دیس بکشید. سپس باقیمانده بادام، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شیرین پلو را با آنها بپوشانید، یا اینکه می توانید آنها را با هم مخلوط نکنید و بطور جداگانه روی شیرین پلو را با آنها تزئین کنید. در صورت دلخواه می توانید از کمی زرشک و هویج پخته خلال شده هم برای تزئین شیرین پلو استفاده کنید
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  3. #23
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    لوبیا پلو





    مواد لازم ( برای 4 نفر ) :



    برنج 5/0 کیلولوبیا سبز 400 گرمپیاز متوسط 3 عددگوشت گاو یا گوسفند 400 گرمرب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخورینمك و فلفل به اندازه لازمروغن 100 گرم

    طرز تهیه :


    پیاز را پوست بكنید و خرد كنید . سپس در روغن سرخ كنید تا رنگش طلایی شود . گوشت را به قطعات كوچك خرد كنید و به پیاز اضافه كنید . آن را بر روی شعله ی متوسط حرارت دهید تا رنگ گوشت عوض شود .
    لوبیاها را بشویید و ریز خرد كنید . آنها را با یكی دو لیوان آب داغ به گوشت و پیاز اضافه كنید و نیم ساعت روی شعله ی متوسط بگذارید. در این مرحله در صورت نیاز، باز هم آب اضافه كنید . سپس نمك ، فلفل و رب گوجه را هم اضافه كنید و آن را به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید . حالا مواد گوشتی لازم برای تهیه لوبیا پلو آماده شد. برنج را آبکش کنید ( برای یادگیری طرز تهیه پلو اینجا را کلیک کنید ). سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج آبکش شده در قابلمه بریزید ( یا برنج و مواد گوشتی را با هم در قابلمه مخلوط کنید ) و به مدت30 دقیقه روی شعله ی كم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد. بعد از اینمدت غذا آماده سرو است.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  4. #24
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    عدس پلو





    مواد لازم:


    برنج نیم کیلوسینه مرغ یک عدد بزرگعدس 250 گرمخرما 250 گرمکشمش 100 گرمزعفران سائیده یک قاشق چایخوریروغن 150 گرمنمک به مقدار کافی

    طرز تهیه:


    برنج را می شوییم و با نمک خیس می کنیم . عدس را نیز قبلاً شسته و خیس می کنیم . بعد عدس را کاملاً می پزیم، ولی نباید له شود. برنج خیس خورده را نیز می پزیم و عدس را به آن اضافه می کنیم. بعد آن را با کفگیر بهم زده آبکش می کنیم . در قابلمه کمی روغن ریخته ، یک قطعه نان لواش در ته قابلمه قرار می دهیم و برنج را در قابلمه ریخته و کمی روغن روی آن می ریزیم و می گذاریم با شعله ملایم دم بکشد .
    سینه مرغ را چند تکه کرده و آن را کمی سرخ می کنیم و با یک و نیم لیوان آب ، کمی نمک و نصف زعفران حل شده می گذاریم بپزد تا یک فنجان آب مرغ باقی بماند. خرما و کشمش را شسته و هسته خرما را بیرون می آوریم و هر یک را جداگانه در دو قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم . سپس برنج را در دیس کشیده و روی آن را با بقیه زعفران حل شده، خرما ، کشمش و گوشت سینه مرغ تزئین می کنیم. منبع : کتاب آشپزی ضیافت
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  5. #25
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    باقلا پلو با گوشت




    مواد لازم :

    یك كیلو
    برنج
    3 كیلو
    باقلا
    یك كیلو
    گوشت گوسفندی بی استخوان
    150 گرم
    روغن
    یك قاشق چایخوری
    زعفران ساییده شده
    نصف استكان
    آبلیمو یا آب نارنج
    یك فنجان
    زرشك
    یك كیلو
    شوید
    به مقدار كافی
    نمك و فلفل


    طرز تهیه:
    برنج را شسته و آن را با نمك خیس كنید. گوشت را پس از شستن قطعه قطعه كرده و با كمی روغن تفت دهید و بگذارید با یك عدد پیاز خرد شده و 3 لیوان آب بپزد. در حین پختن كمی نمك و فلفل و آبلیمو به آن اضافه كنید. گوشت را آنقدر بپزید تا یك فنجان آب گوشت از آن باقی بماند. شوید را پاك كرده و بشویید و آن را خرد كردید. برنج را در یك قابلمه پر از آب بجوشانید تا جائی كه مغز آن زیاد نپزد. سپس باقلا را به برنج اضافه كنید. ( در ضمن همیشه باقلا را جداگانه، از قبل مقداری آب پز كنید و سپس به برنج بیفزایید). شوید را هم به برنج اضافه كنید و آن را آرام هم بزنید. برنج را در آبكش ریخته و روی آن مقداری آب نیمه گرم بریزید. در ته قابلمه 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و در صورت تمایل چند برگ كاهو یا نان در ته قابلمه بچینید . سپس برنج آبكش شده را در قابلمه بریزید كه در این مرحله می توانید گوشت را در لابلای برنج قرار دهید یا موقع كشیدن برنج در دیس، گوشت را لابلای برنج بگذارید. برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا با شعله ملایم دم بكشد. بعد از دم كشیدن آن را در دیس كشیده و روی آن را با گوشت، زعفران آب كرده و زرشك تزیین كنید.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  6. #26
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    كلم پلو






    مواد لازم:
    1 كیلو
    برنج1 تا 5/1 كیلو
    كلم5/0 كیلو
    گوشت چرخ كردهیك قاشق چایخوریزعفران ساییده3 قاشق سوپخوری
    پیاز سرخ شده2 قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی150 گرم
    روغنیك استكانآبلیمو یا آب نارنجكمیزیره3-2 قاشق سوپخوری
    سركهبه مقدار لازمنمك و فلفل

    طرز تهیه:
    برنج را شسته و آن را از قبل خیس می كنیم. گوشت را با 2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده تفت می دهیم . سپس رب گوجه فرنگی و نمك و فلفل را به آن افزوده و گوشت را با 2 لیوان آب می بپزیم تا آب آن كاملاً كشیده شود. كلم را به صورت رشته های باریك خرد می كنیم و در قابلمه تقریباً بزرگی همراه با مقداری آب و سركه می گذاریم چند جوش زده تا بوی كلم از بین برود. سپس آن را آبكش كرده، با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و گوشت و زعفران حل شده را هم اضافه می كنیم. بعد از آبكش كردن برنج، گوشت و كلم را با زیره در لابلای آن می ریزیم و مقداری روغن روی برنج ریخته، صبر می كنیم تا با شعله ملایم دم بكشد.

    نكات تغذیه ای :
    انواع كلم غنی از ویتامینC ،A و اسید فولیك هستند و نیز دارای املاحی چون فسفر ، سولفور، كلسیم و سدیم هستند. فولات موجود در كلم برای زنان باردار مفید است و نیز باعث پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی می شود.
    از خواص دیگر كلم می توان به ملین بودن آن اشاره كرد كه در رفع یبوست موثر است.
    همچنین به علت دارا بودن ویتامینC ، بتاكاروتن و ایندول در پیشگیری از سرطان نقش دارد. * تذكر : افرادی كه مبتلا به گواتر هستند بایستی از خوردن كلم پرهیز كنند زیرا بعضی از مواد موجود در كلم از جذب ید توسط غده تیروئید جلوگیری می كنند.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  7. #27
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    پلو سبزیجات







    مواد لازم:
    3 پیمانه
    برنجنیم كیلو
    گل كلمنیم كیلو
    اسفناج2 عدد متوسط
    هویج4 عدد متوسط
    گوجه فرنگی2 عدد
    پیازسرخ شده1 بسته 500 گرمی
    پنیر پیتزای رنده شده4 قاشق غذاخوری
    روغنبه میزان لازم
    نمك و فلفل3 قاشق غذاخوری
    زعفران آب شدهیك دوم قاشق چای خوری
    جوزهندی

    طرز تهیه:
    ابتدا گل كلم را گل گل كرده و هویج را تكه تكه خرد و بخارپز می كنیم، با این تفاوت كه به گل كلم كمی نمك هم اضافه می كنیم. پس از آن اسفناج را پاك و خرد كرده، با كمی آب و نمك می پزیم، به طوری كه تمامی آب جذب اسفناج شود. كلیه سبزیجات فوق را همراه با پیاز داغ تفت می دهیم. آن گاه گوجه فرنگی را یا به صورت پوره یا فیله درمی آوریم و به سبزیجات اضافه می كنیم، سپس می گذاریم آب آن كشیده شود و به روغن بیفتد. آن گاه نمك، فلفل، زعفران و جوزهندی را به مواد اضافه می كنیم.
    برنج را از قبل( حدود 3 ساعت) خیس كرده و بعد آبكش می كنیم، بعد از این كه به طور كامل دم كشید، در ظرف مخصوصی به صورت لایه لایه(1لایه پلو،1 لایه سبزیجات) می ریزیم. در پایان، سطح پلو را با پنیر پیتزای رنده شده می پوشانیم و روی آن را فویل می كشیم، بعد به مدت 10 دقیقه بر روی 200 درجه سانتی گراد فقط در حدی كه پنیر آب شود، داخل فر می گذاریم.

    نكات تغذیه ای :
    استفاده از سبزیجات در این غذا به دلخواه است هركدام را كه بیشتر دوست دارید یا دوست ندارید اضافه و یا حذف كنید و اگر مشكل مصرف كالری دارید، پنیر پیتزا را حذف كنید یا كمتر استفاده كنید.
    سبزیجات بكار رفته در این غذا حاوی میزان زیادی آنتی اكسیدان است كه آن را غذایی مناسب برای افراد مسن می سازد. به علاوه فاقد گوشت و در نتیجه كلسترول است . در عین حال برای كودكان هم بسیار مفید است چون دارای تنوع رنگ وجذابیت زیادی برای كودكان است و با ذائقه ما ایرانی ها سازگاراست. در تهیه آن از پنیر استفاده شده و حاوی میزان زیادی ویتامین Aاست.

    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  8. #28
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    هویج پلو با مرغ




    مواد لازم:
    یك كیلو
    برنج
    یك عدد
    مرغ
    یك قاشق چایخوری
    زعفران سائیده
    یك عدد متوسط
    پیاز
    یك دوم استكان
    آبلیمو
    150 گرم
    روغن
    یك دوم فنجان برای تزئین
    خلال بادام در صورت تمایل
    به قدر لازم
    نمك


    طرز تهیه:
    برنج را قبلاً شسته و با نمك بگذارید خیس بخورد. مرغ را به چند قطعه تقسیم كرده و با آبلیمو و یك لیوان آب و یك دوم زعفران ( آب كرده ) و كمی نمك و پیاز خرد شده بپزید. به اندازه یك فنجان آب مرغ در قابلمه نگه دارید. هویج را شسته، پوست آنها را گرفته و به صورت خلال های باریك 2 سانتی متری خرد كنید( نكته قابل ذكر این است كه هیچوقت هویج را نتراشید، چون سطح هویج سیاه می شود و نیز همیشه هویج را طوری خلال كنید كه در موقع سرخ كردن خرد و تكه تكه نشود). روغن را در ماهیتابه ریخته و هویج های خلال شده را طوری سرخ كنید كه رنگ آنها تغییر نكند. سپس برنج را پخته و آبكش كنید. در قابلمه كمی روغن بریزید و برنج و هویج های سرخ شده را در قابلمه ریخته و بقیه زعفران آب كرده را روی برنج بدهید و بگذارید برنج با شعله ملایم دم بكشد. در صورتی كه می خواهید از خلال بادام استفاده كنید خلال ها را شسته، آنها را یك طرف برنج بریزید تا خلال ها نرم شوند. پس از دم كشیدن برنج آن را در دیس كشیده و روی برنج را با گوشت های تكه تكه شده مرغ و خلال بادام تزئین كنید. آب مرغ را هم روی برنج بریزید.
    روش دیگر این است كه می توانید برنج را جداگانه دم كنید و پس از دم كشیدن آن، با هویج های سرخ شده روی برنج را تزئین كنید.
    نكات تغذیه ای :
    هویج یكی از سبزیجاتی است كه دارای مواد آنتی اكسیدانی است. آنتی اكسیدان ها در پیشگیری از بیماری ها از جمله انواع سرطان مؤثرند. هویج پخته شده ، آنتی اكسیدان های بیشتری از هویج خام دارد. با پختن هویج به همراه مقدار كمی روغن میزان آنتی اكسیدان های موجود در آن بنامهای بتاكاروتن و اسید فنولیك افزایش می یابد . در حین فرآیند پخت دیواره سلولهای گیاهی بافت هویج شكسته شده در نتیجه جذب آنتی اكسید موجود و سایر مواد شیمیایی مفید آن افزایش می یابد. در طبیعت موادی به نام پیش سازهای ویتامینA وجود دارد كه بتا كاروتن از آن جمله است. بتا كاروتن تركیبی است كه در بدن شكسته شده و به ویتامینA تبدیل می شود . این تركیب نارنجی رنگ به وفور در هویج موجود است به همین دلیل است كه خوردن هویج را برای بهبود دید چشم توصیه می كنند .
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  9. تشکرها از این نوشته :


  10. #29
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    آلبالو پلو



    مواد لازم

    1 كیلو
    برنج
    2 كیلو
    آلبالو
    1 كیلو
    شكر
    یك عدد
    مرغ متوسط
    یك عدد
    پیاز متوسط
    150 گرم
    روغن
    یك قاشق چایخوری
    زعفران سائیده شده
    به مقدار دلخواه
    خلال بادام و پسته

    طرز تهیه:

    برنج را شسته و آن را با نمك خیس كنید. هسته آلبالو را گرفته ، شكر را روی آن بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید تا رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد كنید. شربت آن را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و كمی غلیظ شود و در صورت اضافه بودن شربت، در موارد دیگرهم می توانید از آن استفاده كنید.

    مرغ را با پیاز، نصف زعفران حل شده ، نمك و یك لیوان آب بپزید تا به مقدار یك فنجان آب مرغ باقی بماند. استخوانهای مرغ را از گوشت آن جدا كنید و گوشت آن را تكه تكه كنید. برنج را آبكش كنید. سعی كنید مغز برنج زیاد نپزد. در قابلمه كمی روغن بریزید. برنج را با آلبالو لابلای هم بریزید و یك كفگیر از آلبالو ها را كنار بگذارید كه بعداً صرف تزئین روی برنج كنید. مقداری روغن داغ را با آب مرغ روی برنج اضافه كنید. خلال بادام را شسته و كنار آلبالو پلو بریزید.
    برنج باید با حرارت ملایم دم بكشد و ده تا پانزده دقیقه قبل از دم كشیدن كامل برنج، مقداری ازشربت آلبالو و خلال پسته را هم به برنج اضافه كنید.
    سپس برنج را در دیس كشیده روی آن را با گوشت مرغ و آلبالویی كه برای تزئین كنارگذاشته بودید و بقیه زعفران حل شده ، خلال بادام و پسته تزئین كنید.
    به جای مرغ از گوشت گوسفند چرخ كرده هم می توانید استفاده كنید. نكات تغذیه ای :

    آلبالوپلوغذایی لذیذ وخوشرنگ است . آلبالو از جمله میوه هایی است كه فواید فراوانی برای بدن دارد. از جمله خواص آن می توان به این موارد اشاره كرد: رفع عطش و تشنگی، كاهش فشار خون بالا ، ضد تهوع و سنگ كلیه ، اشتها آور مناسب .
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  11. تشکرها از این نوشته :


  12. #30
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    مرصع پلو




    مواد لازم

    6 پیمانه
    برنج
    1 عدد
    مرغ پاک کرده
    1 پیمانه
    خلال هویج
    100 گرم
    خلال بادام
    100 گرم
    خلال پسته
    1 پیمانه
    کشمش
    1 پیمانه
    زرشک
    به میزان لازم
    زعفران
    منظور از پیمانه، 1 عدد پیمانه پلوپز می باشد


    طرز تهیه:

    برنج را قبلاً خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و پوست آن را کاملاً جدا کنید. با آب و پیاز می پزیم. گوشت مرغ را بعد از پختن تکه تکه می کنیم. برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و یک قاشق روغن در آن می ریزیم. بعد از به جوش آمدن آب، برنج را در آن ریخته و به موقع آن را آبکش می کنیم. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران، مقداری تفت می دهیم. کشمش و خلال هویج را هم در مقداری روغن تفت می دهیم. خلال هویج را بعد از تفت، با شکر وآب لیمو می پزیم. بعد از پخت برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و یک لایه از مواد پخته شده فوق که با هم مخلوط کرده ایم را روی آن می ریزیم و به همین صورت، یک لایه برنج و یک لایه از مواد تهیه شده می ریزیم. خلال پسته احتیاجی به تفت دادن، ندارد.
    نکات تغذیه ای:

    این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است. بادام و کشمش منابع خوب کلسیم هستند که برای تقویت استخوانها مفید می باشند. همچنین بادام و پسته سرشاراز منیزیم بوده که باعث پیشگیری از بیمارهای قلبی – عروقی می شوند. هویج پخته شده هم( همانطور که در قسمت دانستی های تغذیه سایت تبیان آمده است) حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است که می تواند از وقوع سرطان ها و بیماریهای قلبی- عروقی پیشگیری کند.
    این غذا در کل حاوی 4413 کالری انرژی است.اگر این مقدار غذا توسط 15 نفر خورده شود سهم هر فرد از انرژی به طور متوسط 295 کالری خواهد بود.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  13. تشکرها از این نوشته :


  14. #31
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    بریانی مرغ

    مواد لازم:
    برنج=3-2 پیمانه
    مرغ=1 عدد
    کشمش=2/1 پیمانه
    لپه آب پز=1 پیمانه
    پیاز=2 عدد
    سیب زمینی=3 عدد متوسط
    هل سبز=6-5 عدد
    دارچین=2 قلم
    تخم گشنیز=1 قاشق مرباخوری
    فلفل سیاه(نیم کوب)=1 قاشق چایخوری
    زعفران=1 قاشق چایخوری
    روغن=بمقدار لازم
    نمک=بمقدار لازم
    طرزتهیه:
    برنج را می جوشانیم ودر آبکش می ریزیم برنج اب کش شده را برای دم کردن با مرغ کنار می گذاریم مرغ را تکه تکه کرده و با 1 لیوان اب و1 عدد پیاز و کمی زردچوبه اب پز می کنیم سپس در کمی روغن سرخ می کنیم روغن را در ماهیتابه می ریزیم پیاز را در ان تفت می دهیم تا طلایی شود سپس کنار می گذاریم سیب زمینی را تکه های مربع شکل می بریم ودر روغن سرخ می کنیم کشمش را در کمی روغن به مدت 2-3 دقیقه تفت می دهیم روغن را در دیگ می ریزیم چند کفگیر برنج را روی روغن می پاشیم سپس مرغ سرخ کرده را روی برنج می گذاریم و پیاز سرخ شده با سیب زمینی و کشمش و هل ،دارچین،تخم گشنیز لپه ،فلفل سیاه را لا به لای برنج می پاشیم باقی برنج را در دیگ می ریزیم و روی ان را زعفران حل شده می دهیم دیگ را روی اتش تند می گذاریم تا دم بالا بدهد انگاه اتش را کم می کنیم روی دیگ را دم کنی می گذاریم و دردیگ را می بندیم
    __________________
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  15. تشکرها از این نوشته :


  16. #32
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    نكات لازم براي طبخ پلو و چلو

    --------------------------------------------------------------------------------


    يكي از اصلي ترين غذاهاي ايراني پلو و چلو است كه بايد در پخت آن دقت زيادي به كار برد.

    اولين نكته مهم، تهيه وانتخاب برنج خوب است ، خصوصياتي كه بايد يك برنج خوب و مرغوب داشته باشد خوش عطر، بدون خرده ، باريك، بلند يكدست و رنگ آن كمي زرد و زير دندان سفت و محكم باشد . شكننده هم نباشد . مسلما اين نوع برنج گرانتر بوده ولي ارزش كار پخت را مي افزايد . نكته بعدي طرز شستن و خيس كردن برنج است .




    برنج را پاك كرده و با آب ولرم چند بار بدون اينكه آن را چنگ بزنيد، بشوييد. بعد نمك سنگي را در پارچه و يا كيسه مخصوص قرار داده و در وسط برنج جاي بدهيد و روي برنج آن قدري آب ولرم بريزيد كه به اندازه 4 انگشت روي آن را آب بگيرد. در صورتي كه اطمينان داريد برنج به اصطلاح كهنه است بهتر است ، آن را شب قبل شسته و خيس بگذاريد. در غير اين صورت مي توانيد 4 تا 5 ساعت قبل هم برنج را بشوييد.

    1- سعي كنيد هميشه برنج را در ظرف بزرگتر از حجم خود شسته و خيس بگذاريد .

    2- براي يك كيلو برنج نيم كيلو سنگ نمك كافي است و در صورتي كه نمك سنگي در اختيار نداريد، مي توانيد 6 – 7 قاشق سوپخوري نمك معمولي را در كيسه كوچك ريخته و لاي برنج بگذاريد . گذاردن نمك در كيسه براي جلوگيري از نفوذ رسوب نمك در برنج است .

    3- اگر مقداري برنج در خانه داريد ، كه در آن خرده برنج وجود دارد ، بهتر است آن را غربال كرده و خرده برنج باقي مانده را براي تهيه آش ، شله زرد ، كوفته، شير برنج ، دلمه و... مورد مصرف قرار دهيد.

    4- براي پخت برنج بهتراست از قابلمه بزرگ استفاده كنيد كه برنج روي هم انباشته و له نشود و برنج بهتر بجوشد .

    طرز تهيه برنج:

    در قابلمه بزرگي، نصف آن را آب ريخته و بگذاريد جوش بيايد و سپس آب نمك برنج را صاف كنيد و در آب جوش بريزيد و يكبار آن را با كفگير به آرامي به هم بزنيد (با حرارت يكنواخت) وقتي به جوش آمد ، برنج را امتحان كنيد كه مغز آن زياد نرم نشود و سپس آن را داخل آبكش ريخته و روي برنج مقداري آب ولرم بپاشيد تا لعاب و نمك اضافه آن خارج شود . در ته قابلمه كمي روغن ريخته و برنج را اضافه كنيد و بعد 2 قاشق سوپخوري روغن را با يك فنجان آب داغ روي برنج بدهيد و در قابلمه را بگذاريد تا برنج بخار كند. در اين مرحله روي برنج دم كني قرار داده و شعله را ملايم كرده و بگذاريد برنج كاملا دم بكشد. براي دم كشيدن اين برنج نيم ساعت وقت كافيست

    چند نكته ضروري :

    1- براي خوشرنگ شدن زعفران در ابتدا آن را كاملا نرم كنيد و يك قاشق چايخوري زعفران ساييده را در نصف استكان آبجوش بريزيد ويك ساعت آن را روي بخار كتري قرار دهيد .

    2- در صورتي كه بخواهيد ته ديگ خوبي تهيه كنيد بهتر است براي سبزي پلو از برگ كاهو و براي شيرين پلو و مرصع پلو و زرشك پلو با مرغ از لواش و براي ته چين از مخلوط زرده تخم مرغ و ماست و زعفران و براي طبخ ماكاروني از حلقه هاي سيب زميني استفاده كنيد.

    3- براي تهيه زرشك پلو، چون زرشك لطيف بوده و سريع مي سوزد بهتراست پس از داغ شدن روغن، زرشك را كمي تفت داده و بلافاصله شكرو كمي آب را به آن اضافه كنيد تا زرشك حالت مربايي به خود بگيرد .

    4- خلال بادام را شسته همرا ه با برنج بگذاريد نرم شود ، اما خلال پسته را ده دقيقه قبل از دم كشيدن و آماده شدن به برنج اضافه كنيد تا رنگ پسته تغيير نكند .
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  17. تشکرها از این نوشته :


  18. #33
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    پلوی سنتی فرانسوی ( لیموزین)

    مواد لازم:

    ¤ هویج تازه (رنده شده ): 3 عدد
    ¤ برنج: 4 پیمانه
    ¤ نخود فرنگی: 150 گرم
    ¤ كشمش: 1 پیمانه
    ¤ پیاز بزرگ خردشده: 2 عدد
    ¤ مرغ: 3 تكه بزرگ
    ¤ هل كوبیده:1 قاشق چایخوری
    ¤ ادویه: به مقدار لازم
    ¤ رب گوجه فرنگی: 6 قاشق غذاخوری
    ¤ روغن برای سرخ كردن: به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    در ابتدا تكه های مرغ را سرخ می كنیم و جدا می گذاریم . پیاز را نیز جدا سرخ می كنیم . برنج را یك ساعت قبل از پخت در آب سرد می خیسانیم و سپس آن را نیز جوشانده و در آبكش میریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد. سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده شده به همراه كشمش و نخود فرنگی و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه كرده و در آخر كار برنج آبكش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط می كنیم و با حرارت كم می گذاریم تا دم بکشد.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  19. تشکرها از این نوشته :


  20. #34
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    ارمنی پلو
    ارمني پلو:

    [IMG]http://i28.*******.com/f1b2w8.jpg[/IMG]




    ارمني پلو يه غذا ي ساده و خوشمزست كه اگه يه بار درست كنين مشتريش ميشين.
    من اين غذا رو براي 2 نفر درست كردم,شما ميتونين موادلازم رو به اندازه دلخواهتون تتغير بدين.
    مواد لازم:

    بال مرغ............................................ .......... 6 عدد
    برنج.......................................... .................. 2 پيمانه
    نمك و فلفل.......................................... ....به ميزان لازم
    روغن.......................................... ...............به مقدار لازم
    زعفران آبكرده...................................... ...مقداري

    [IMG]http://i32.*******.com/2vjeicw.jpg[/IMG]
    [IMG]http://i32.*******.com/xfq39x.jpg[/IMG]
    [IMG]http://i30.*******.com/au9w83.jpg[/IMG]
    طرز تهيه:
    آب تو قابلمه بريزيد تا جوش بياد وقتي كه آب بجوش اومد, برنج رو كه از قبل خيس كردين بريزين تو قابلمه, كمي نمك بزنين و بذارين جوش بخوره
    وقبل از اينكه برنج له بشه آبكش كنيد.
    حالا ته قابلمه يه مقدار آب , روغن و زعفران آبكرده بريزيد, بالهاي مرغ رو كف قابلمه بچينيدو بهش نمك و فلفل بزنين و برنج رو روي مرغها بريزيد.در قابلمه رو بذارين و شعله گازو زياد كنيد.
    بقيه زعفران آبكرده رو روي برنج بريزين(مزه اين غذا فقط زعفرانه) و بعد از چند دقيقه شعله گازو كم كنيد تا مرغها بپزن و برنج هم دم بكشه.

    سر آخر دوباره شعله برنج رو كمي زياد كنين تا ته د يگ طلايي بشه.

    خوب حالا غذاتون آمادست اون برگردونين تو يه ظرف و سرو كنين.
    [IMG]http://i25.*******.com/10zcz90.jpg[/IMG]

    از آنجایی که شوی دلبندم با شکمی پر از خالی تازه از سر کار به منزل مراجعت کرده بودن به بنده حقیر بیشتر از این اجازه عکاسی نفرمودن.
    باشد كه این غذا مورد قبول همگان واقع شود.



    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  21. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما aise برای ارسال این پست سودمند:


  22. #35
    maryam.s آفلاين است اخراج شده !
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    سن کاربر
    28
    محل سکونت
    NOKIA_ N95
    نوشته ها
    154
    تشکر
    411
    تشکر شده 1,512 بار در 941 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Thumbs down پلو مکزیکی

    مواد لازم
    ▪ برنج
    ۹۰گرم
    ▪ روغن
    ۱قاشق غذاخوری
    ▪ پیاز خرد شده
    ۱عدد
    ▪ میخک پودر شده نصف قاشق چایخوری
    ▪ پودر اورگانو
    ۱قاشق چایخوری
    ▪ گوجه فرنگی رنده شده
    ۲۰۰گرم
    ▪ سینه مرغ بدون استخوان و پوست
    ۲قطعه
    ▪ پنیر چدار رنده شده
    ۱۵۰گرم
    ▪ تورتیلا با آرد سفید
    ۸عدد
    ▪ نمک به میزان لازم
    ● طرز تهیه:
    برنج را در آب جوشان یکی دو جوش می‌دهیم و آبکش می‌کنیم. روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را تفت می‌دهیم تا کمی طلایی شود. سپس پودر میخک و پودر اورگانو( یک نوع سبزی برای معطر کردن غذا) را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. پس از آن برنج و گوجه فرنگی را ریخته، صبر می‌کنیم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود. مرغ را می‌پزیم. سپس آن را خرد کرده و همراه پنیر چدار با برنج مخلوط می‌کنیم. فر را از قبل در حرارت
    ۱۶۰درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم. نان‌ها را در داخل فویل مخصوص آشپزی می‌پیچیم و داخل بشقابی روی بخار می‌گذاریم تا نرم شوند. از مواد مخلوط شده مرغ و برنج، داخل تورتیلا گذاشته و به صورت بقچه می‌بندیم. طرز تهیه تورتیلا در قسمت پایین آمده است. در صورت تهیه نکردن تورتیلا، می‌توانید از نان لواش برای پیچیدن مواد مخلوط شده این غذا استفاده کنید. هر کدام از بوریتوها را که درست کردیم در ظرف فر گذاشته، رویش را با فویل می‌بندیم و داخل فر می‌گذاریم تا گرم بماند. آنگاه بعد از درست کردن همه بوریتوها، سرو می‌کنیم. بوریتو تقریبا یک نوع ساندویچ سنتی مکزیکی است که مردم بیشتر در خارج از منزل می‌خورند.

  23. #36
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,010 بار در 576 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض طرز تهیه شیرین پلو

    شيرين پلو
    موادلازم (براي 4 نفر)

    برنج 0/5 كيلومرغ 800 گرم . كره 2 قاشق غذاخوري .بادام 50 گرم .پسته 50 گرم .پوست پرتقال 100 گرم .شكر 4 قاشق غذاخوري .پياز متوسط 2 عدد .زعفران نصف قاشق چايخوري .نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    برنج را براي مدت 2 ساعت در آب خيس كنيد. مرغ را بشوييد و تكه تكه كنيد. پياز را خرد كرده و در روغن سرخ كنيد تا رنگش طلايي شود. سپس مرغ را در پياز سرخ شده كمي تفت دهيد تا رنگش عوض شود. نمك ، فلفل و يك ليوان آب داغ به مرغ اضافه كنيد و روي شعله متوسط براي 20 دقيقه حرارت دهيد. در صورت نياز مي توانيد كمي آب به آن اضافه كنيد تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقيقه حرارت، بايد نصف ليوان آب مرغ در ظرف باقي بماند.
    سپس استخوان هاي مرغ پخته را جدا كنيد. مقداري شكر را با يك ليوان آب بجوشانيد و 3-2 قاشق كره ، زعفران و مقداري آب مرغ به آن اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد.
    پسته و بادام را از قبل در آب خيس كنيد. بعد از خيس خوردن، پوست آنها را بكنيد و ريز خرد كنيد.
    پوست پرتقال را نيز خلال كرده و چند دقيقه در آب داغ بجوشانيد. سپس آب تلخ آن را خالي كنيد. اين كار را چند بار تكرار كنيد تا تلخي پوست پرتقال گرفته شود. سپس آن ها را يك ساعت در آب سرد قرار دهيد. اين كار را نيز چند بار تكرار كنيد. در نهايت پوست پرتقال را با 3 قاشق شكر بپزيد و در پايان كار آب آن را خالي كنيد.
    برنج را آبكش كنيد. سپس در ته يك قابلمه مقداري روغن و كمي آب داغ بريزيد و نيمي از برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد. تكه هاي مرغ را روي برنج پخش كنيد. سپس مقدار ديگري برنج روي مرغ بريزيد. در اين مرحله نيمي از پوست پرتقال، بادام و پسته را روي برنج بريزيد و روي آنها را با بقيه برنج بپوشانيد. آب مرغ و شكر را كه قبلاً تهيه كرده بوديد، روي تمام برنج بريزيد. سپس در قابلمه را با دم كني بپوشانيد و روي قابلمه قرار دهيد و نيم ساعت روي شعله كم حرارت دهيد. غذا آماده سرو است.شيرين پلو را در ديس بكشيد. سپس باقيمانده بادام، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط كنيد و روي شيرين پلو را با آنها بپوشانيد، يا اينكه مي توانيد آنها را با هم مخلوط نكنيد و بطور جداگانه روي شيرين پلو را با آنها تزئين كنيد. در صورت دلخواه مي توانيد از كمي زرشك و هويج پخته خلال شده هم براي تزئين شيرين پلو استفاده كنيد.
    او اینجاست

  24. تشکرها از این نوشته :


  25. #37
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,010 بار در 576 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض طرز تهیه لوبیا پلو

    لوبيا پلو
    مواد لازم ( براي 4 نفر ) :


    برنج 0/5كيلو .لوبيا سبز 400 گرم .پياز متوسط 3 عدد .گوشت گاو يا گوسفند 400 گرم .رب گوجه فرنگي 1 تا 2 قاشق غذاخوري . نمك و فلفل به اندازه لازمروغن 100 گرم


    طرز تهيه :

    پياز را پوست بكنيد و خرد كنيد . سپس در روغن سرخ كنيد تا رنگش طلايي شود . گوشت را به قطعات كوچك خرد كنيد و به پياز اضافه كنيد . آن را بر روي شعله ي متوسط حرارت دهيد تا رنگ گوشت عوض شود .
    لوبياها را بشوييد و ريز خرد كنيد . آنها را با يكي دو ليوان آب داغ به گوشت و پياز اضافه كنيد و نيم ساعت روي شعله ي متوسط بگذاريد. در اين مرحله در صورت نياز، باز هم آب اضافه كنيد . سپس نمك ، فلفل و رب گوجه را هم اضافه كنيد و آن را به مدت 15 دقيقه با حرارت متوسط بپزيد . حالا مواد گوشتي لازم براي تهيه لوبيا پلو آماده شد.
    برنج را آبكش كنيد ( براي يادگيري طرز تهيه پلو اينجا را كليك كنيد ). سپس يك لايه از مواد گوشتي و يك لايه از برنج آبكش شده در قابلمه بريزيد ( يا برنج و مواد گوشتي را با هم در قابلمه مخلوط كنيد ) و به مدت30 دقيقه روي شعله ي كم حرارت دهيد تا لوبيا پلو دم بكشد. بعد از اينمدت غذا آماده سرو است.
    او اینجاست

  26. تشکرها از این نوشته :


  27. #38
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,010 بار در 576 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض شیرین پلو

    طبخ شیرین پلو


    [IMG]http://www.tebyan-hamedan.ir/*********ha/78.jpg[/IMG]
    مواد لازم:
    خلال نارنج يا پرتقال خشک 1 پيمانه
    شکر 2 پيمانه
    آب 1 پيمانه
    خلال بادام 4/3 پيمانه
    خلال پسته 4/3 پيمانه
    روغن به ميزان لازم
    نمک به ميزان لازم
    زعفران دم کرده به اندازه لازم
    برنج 1 کيلو
    مرغ يا گوشت 1 کيلو

    طرز تهيه:
    خلال پوست پرتقال يا نارنج را شب قبل دو تا سه بار در آب مي جوشانيم و داخل آب سرد مي ريزيم . دو تا سه بار آب خلال را عوض مي کنيم تا تلخي آن گرفته شود.
    خلال را در صافي مي ريزيم تا آب آن گرفته شود. شکر را با يک پيمانه آب يکي دو جوش مي دهيم و از صافي رد مي کنيم .
    خلال تلخي گرفته را داخل شربت مي ريزيم تا چند جوش بزند و مغز خلال شيرين شود. خلال بادام و پسته را شسته و روي خلال پوست در شربت خنک شده بريزيد.
    برنج را مثل چلوي ساده آبکش کنيد.
    مرغ را با پياز و يک ليوان آب بپزيد به طوري که در آخر نصف ليوان آب مرغ بماند .
    نصف ليوان آب مرغ را با زعفران دم کرده و روغن مخلوط کنيد.
    روغن را در کف ديگ بريزيد چند کفگير برنج آبکش شده بعد مرغ تکه شده و نيمي از خلال پوست پرتقال،بادام و پسته را با کفگير سوراخ دار از شربت بگيريد و روي مرغ بپاشيد.
    باقي برنج را روي مرغ بريزيد . ديگ را روي شعله پخش کن با حرارت ملايم بگذاريد.
    پس از 10 تا 12 دقيقه که برنج دم بالا داد مخلوط زعفران ،روغن و شربت و شکر را روي برنج داده دم کني بگذاريد پس از 45 دقيقه شيرين پلو آماده است.
    او اینجاست

  28. #39
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,010 بار در 576 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض نخود پلو

    نخودپلو يكي از پلوهاي مخلوط خوشمزه فصل است كه كشورها و مناطق مختلف، آن را به روش خاص خود مي‌پزند.
    اين پلوي مخلوط در كشور مكزيك نيز پخته مي‌شود ولي تفاوت اصلي آن با نخودپلوهاي ايراني، طعم تند آن است كه شما مي‌توانيد ميزان تندي آن را با كم كردن مقدار فلفل پيشنهادي در مواد لازم كم كنيد؛ در غير اين صورت، نخودپلو را با همان تندي مكزيكي ميل كنيد.
    مواد لازم براي 4 نفر:
    - گوجه‌فرنگي؛ نيم‌كيلوگرم
    - روغن زيتون؛ 2 قاشق سوپ‌خوري
    - پياز؛ يك عدد متوسط (نگيني خرد شود)
    - سير؛‌ 2 حبه (له شده)
    - برنج؛ 2 و نيم پيمانه
    - آب جوشيده؛ 3 پيمانه
    - قرص عصاره سبزيجات؛ يك و نيم پيمانه
    - نمك؛ به مقدار لازم
    - فلفل قرمز خشك شده؛ 3 عدد
    - نخودفرنگي؛ 150 گرم
    - پودر فلفل سياه؛ كمي
    روش تهيه:
    1 - برنج را در مقداري آب و نمك بريزيد و چند ساعت خيس كنيد. در اين فاصله گوجه‌فرنگي‌ها را نيز شسته و در غذاساز يا مخلوط‌‌كن خرد كنيد تا به سسي آب‌دار تبديل شود. سپس روغن زيتون را در تابه‌اي بريزيد و پياز و سير را در آن تفت دهيد. نخودفرنگي را هم در قابلمه‌اي حاوي مقداري آب بپزيد.
    2 - سس گوجه را در تابه ديگري بريزيد و روي اجاق‌گاز قرار دهيد تا آب آن كمي كشيده شود؛ سپس همراه با آب جوشيده، قرص عصاره سبزيجات و نخودفرنگي پخته داخل قابلمه‌اي حاوي برنج خيس‌خورده بريزيد. نمك، فلفل قرمز و سياه و همچنين سير داغ و پياز داغ را نيز به اين مخلوط اضافه كنيد و روي اجاق‌گاز قرار دهيد. حالا كمي صبر كنيد تا در اثر حرارت، آب برنج تمام شود. در پايان دم‌كني را روي قابلمه قرار دهيد و بعد از نيم ساعت، اين كته مخلوط را ميل كنيد.
    نكته: هنگام اضافه كردن مواد به برنج، آبي را كه در آن خيسانده شده است، ‌خالي كنيد
    او اینجاست

  29. #40
    nikan1 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    سن کاربر
    29
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پلوی سنتی لیموزین ( فرانسه )

    پلوی سنتی لیموزین ( فرانسه )
    مواد لازم
    هويج تازه (رنده شده )3 عدد

    برنج4 پيمانه

    نخود فرنگي 150 گرم

    كشمش1 پيمانه

    پياز بزرگ خردشده2 عدد

    مرغ3 تكه بزرگ

    هل كوبيده 1 قاشق چايخوري

    ادويه به مقدار لازم

    رب گوجه فرنگي 6 قاشق غذاخوري

    روغن براي سرخ كردن به مقدار لازم

    طرز تهيه :

    در ابتدا تكه هاي مرغ را سرخ مي كنيم و جدا مي گذاريم . پياز را نيز جدا سرخ مي كنيم . برنج را يك ساعت قبل از پخت در آب سرد مي خيسانيم و سپس آن را نيز جوشانده و در آبكش ميريزيم تا آب خود را خوب پس بدهد.
    سپس در ظرفي بزرگ پياز سرخ شده , مرغ سرخ شده , هويج رنده شده به همراه كشمش و نخود فرنگر و همين طور رب گوجه فرنگي و ادويه جات و هل را اضافه كرده و در آخر كار برنج آبكش شده را نيز افزوده و همه را خوب مخلوط مي كنيم و با حرارت كم مي گذاريم تا دم بيايد.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 01:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved