تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 40 از 63

آموزش انواع پیتزا

  1. #21
    mina_kameli2002 آواتار ها
    mina_kameli2002 آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    سن کاربر
    23
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    607
    تشکر
    2,464
    تشکر شده 2,372 بار در 827 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض انواع سس برای پیتزا

    مواد لازم سس گوجه فرنگی :
    سرکه
    3 قاشق سوپخوری شکر 2 قاشق سوپخوری آویشن 1/2 قاشق چایخوریریحان خرد شده 1/2 قاشق چایخوریپونه کوهی خرد شده 1 قاشق چایخورینمک و فلفل به مقدار لازم رب گوجه فرنگی 1/2 پیمانهپ یاز خرد شده (ساطوری) 1 عدد نمک 1/2 قاشق سوپخوری سیر 2 حبه
    ارامشم را این روزها مدیون همان انتظاری هستم
    که از کسی ندارم.....

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. #22
    mina_kameli2002 آواتار ها
    mina_kameli2002 آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    سن کاربر
    23
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    607
    تشکر
    2,464
    تشکر شده 2,372 بار در 827 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    مواد لازم سس تند :
    فلفل قرمز
    1 قاشق سوپخوری سس گوجه 1 پیمانه روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری زرده تخم مرغ 2 عددنمک 1/2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم
    ارامشم را این روزها مدیون همان انتظاری هستم
    که از کسی ندارم.....

  4. تشکرها از این نوشته :


  5. #23
    mina_kameli2002 آواتار ها
    mina_kameli2002 آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    سن کاربر
    23
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    607
    تشکر
    2,464
    تشکر شده 2,372 بار در 827 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    مواد لازم سس پیتزا شماره 1 (کچاپ) :
    شکر
    1 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم سرکه 2 قاشق سوپخوریآب گوشت 1 پیمانهروغن مایع 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی 1/2 پیمانه
    ارامشم را این روزها مدیون همان انتظاری هستم
    که از کسی ندارم.....

  6. تشکرها از این نوشته :


  7. #24
    mina_kameli2002 آواتار ها
    mina_kameli2002 آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    سن کاربر
    23
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    607
    تشکر
    2,464
    تشکر شده 2,372 بار در 827 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    مواد لازم سس پیتزا شماره 2 :
    گوجه فرنگی
    400 گرم برگ بو1 عددسرکه 2 قاشق سوپخوری شکر 1 قاشق سوپخوری جوز هندی1/4 قاشق چایخوری ارگانوا 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری ریحان خرد شده 1/4 پیمانه سیر 4 حبهروغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
    ارامشم را این روزها مدیون همان انتظاری هستم
    که از کسی ندارم.....

  8. تشکرها از این نوشته :


  9. #25
    mina_kameli2002 آواتار ها
    mina_kameli2002 آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    سن کاربر
    23
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    607
    تشکر
    2,464
    تشکر شده 2,372 بار در 827 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    مواد لازم سس پیتزا شماره 3 :
    نمک و فلفل
    به میزان لازم سرکه 2 قاشق سوپخوریشکر 1 قاشق سوپخوریهل 1/4 قاشق چایخوریارگانوا 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1/2 پیمانهآب 1/3 پیمانهدارچین1/4 قاشق سوپخوریروغن مایع 2 قاشق سوپخوری
    ارامشم را این روزها مدیون همان انتظاری هستم
    که از کسی ندارم.....

  10. تشکرها از این نوشته :


  11. #26
    mina_kameli2002 آواتار ها
    mina_kameli2002 آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    سن کاربر
    23
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    607
    تشکر
    2,464
    تشکر شده 2,372 بار در 827 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    طرز تهيه سس گوجه فرنگی :
    روغن زیتون را در ظرفی ریخته و روی اجاق قرار می دهیم . حبه های سیر را به همراه نمک می ساییم تا نرم شود . سپس پیاز را به روغن اضافه کرده و تف می دهیم بطوری که پیاز شفاف بماند . رب گوجه فرنگی را نیز اضافه نموده تف می دهیم . آب و سیر نرم شده را اضافه می کنیم . چاشنی آن را کم و زیاد می کنیم تا طعم دلخواه را به دست آوریم . شعله را ملایم کرده و م یگذاریم بپزد تا پخت و غلظت سس به دلخواه برسد .
    طرز تهيه سس تند :
    فلفل قرمز ، سس گوجه و روغن زیتون را با هم مخلوط نموده زرده تخم مرغ را با نمک و فلفل با همزن می زنیم تا غلیظ شود سپس به مواد بالا اضافه می کنیم .
    طرز تهيه سس پیتزا شماره 1 ( کچاپ ) :
    رب گوجه فرنگی را با روغن ما یع روی حرارت قرار داده به هم می زنیم تا بوی خامی آن گرفته شود . سپس آب گوش ت ، سرکه ، شکر و فلفل قرمز را اضافه نموده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سس جا بیفتد و در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم .
    طرز تهيه سس پیتزا شماره 2 :
    در ظرفی روغن زیتون را داغ می کنیم ، سیر رنده شده را به آن اضافه کرده ، تف می دهیم . سپس رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و تف می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود . گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته یک دو جوش بزند سپس از آب جوش بیرون آورده و پوست آن را می گیریم و در آسیاب ریخته ، آن را له می کنیم . سپس از الک عبور داده تا هسته های آن جدا شود و با برگ بو به مواد بالا اضافه کرده ، روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود . سرکه و شکر را به سس اضافه می کنیم . بعد از اینکه چند جوش زد ، جوز هندی ، ارگانوا و نمک و فلفل را افزوده ، آنگاه برگ بو را از مواد بالا بیرون آورده ، ریحان خرد شده را اضافه می کنیم . یکی دو جوش که زد ، از روی حرارت بر می داریم .
    طرز تهيه سس پیتزا شماره 3 :
    رب گوجه فرنگی را با روغن روی حرارت ملایم تف داده تا بوی خامی آن از بین برود . سپس شکر ، سرکه ، آب ، دارچین ، ارگانوا ، هل و کمی نمک و فلفل را اضافه نموده ، حرارت را ملایم می کنیم تا سس جا بیفتد و آب آن تبخیر شود . سپس از روی حرارت بر می داریم
    ارامشم را این روزها مدیون همان انتظاری هستم
    که از کسی ندارم.....

  12. تشکرها از این نوشته :


  13. #27
    maryam.s آفلاين است اخراج شده !
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    سن کاربر
    28
    محل سکونت
    NOKIA_ N95
    نوشته ها
    154
    تشکر
    411
    تشکر شده 1,512 بار در 941 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Thumbs down پیتزا ژامبون گوشت

    مواد لازم :
    خمیر پیتزا
    به مقدار لازم
    ژامبون گوشت
    250 گرم
    پیاز سرخ شده
    1 قاشق سوپخوری
    سس پیتزا
    3-2 قاشق سوپخوری
    فلفل دلمه ای خلال شده
    1 عدد متوسط
    گوجه فرنگی
    2 عدد متوسط
    پنیر پیتزا
    250 گرم
    روغن زیتون یا مایع
    2 قاشق سوپخوری
    آویشن
    1 قاشق سوپخوری
    طرز تهیه
    ابتدا ژامبون را چرخ کرده و کمی سرخ می کنیم. کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سسپیتزا را روی خمیر ما لیده و کمی روغن مایع یا زیتون روی آن می ریزیم . فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و قارچ خرد شده را به همراه پیاز سرخ شده ، روی خمیر پیتزا قرار می دهیم . سپس آویشن را بر روی این مواد می ریزیم . در انتها پنیر پیتزا را رنده کرده و روی مواد را کاملاً با پنیر می پوشانیم.( البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد) سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده است، قرار می دهیم. درجه حرارت فر باید 350 درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا ، آن را از فر خارج کرده و کمی سس پیتزا روی آن می ریزیم.

  14. تشکرها از این نوشته :


  15. #28
    maryam.s آفلاين است اخراج شده !
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    سن کاربر
    28
    محل سکونت
    NOKIA_ N95
    نوشته ها
    154
    تشکر
    411
    تشکر شده 1,512 بار در 941 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Thumbs down پیتزا مرغ

    شرح حال این غذا:

    مواد لازم:
    سینه مرغ خلال شده 2 عدد
    پیازچه خرد شده یک سوم پیمانه
    روغن زیتون 3قاشق سوپخوری
    زعفران حل شده 3 قاشق سوپخوری
    قارچ خرد شده یک دوم پیمانه
    فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یک عدد
    جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه

    پنیر موزارلا و گودا 150 گرم از هر کدا پودر آویشن ، نمک، وفلفل سیاه به میزان کافی
    دستور تهیه:
    روغن زیتون را در تابع ریخته و ان را روی حرارت قرار داده، سپس سینه مرغ ،فلفل دلمه ای،پیازچه،قارچ،جعفری خرد شده،نمک و فلفل سیاه را به ان اضافه کرده و تفت می دهیم. انگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج میکنیم.
    ظرف گردی را به قطر 28 سانتی متر انتخاب میکنیم و کف ان را با روغن مایه به وسیله برس چرب کرده وخمیر پیتزا را در ان پهن میکنیم سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در اخر پنیر را رنده کرده و به همراه پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم.پیتزا را به مدت 10دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پیخته شود

  16. تشکرها از این نوشته :


  17. #29
    maryam.s آفلاين است اخراج شده !
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    سن کاربر
    28
    محل سکونت
    NOKIA_ N95
    نوشته ها
    154
    تشکر
    411
    تشکر شده 1,512 بار در 941 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Thumbs down تهیه پیتزا به سبک ایتالیا

    مواد لازم برای خمیر (روش اول، دو پیتزا هر کدام برای چهار نفر):


    نیم لیتر آب

    1 کیلو آرد سفید (تقریبآ 11 دسی لیتر)

    50 گرم مایه ی خمیر (یا پودر آن، مایه ی خمیر بهتر است)

    2 قاشق چایخوری نمک

    3 قاشق سوپ خوری روغن (روغن زیتون بهتر است)


    مواد لازم برای خمیر(روش دوم، 7 پیتزا هر کدام برای یک نفره):


    نیم لیتر آب

    1 کیلو آرد سفید

    3 تا 5 گرم مایه‌ی خمیر

    10 تا 15 گرم نمک

    مواد لازم برای سوس(هر دو روش):
    کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی یا به همان مقدار گوجه تازه
    یک عدد پیاز
    دو پر سیر

    مواد لازم برای روی پیتزا:
    پنیر پیتزا موزارلا (Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید
    قارچ به مقدار لازم
    ژامبون به مقدار لازم

    ظروف و وسایل لازم:
    ماهی تابه، سینی فر یا سنگ برای کف فر، ماشین همزن اگر ندارید با دست هم می‌توانید هم بزنید.


    طرز تهیه:
    برای تهیه پیتزا مهم ترین قسمت خمیر آن است. اگر خمیر آنرا درست تهیه کنید باقی قضایا فقط یک نوع سلیقه است و می‌توان آنرا با سلیقه‌های مختلف تهیه کرد. بعد از خمیر سوس پیتزا ست که مهم است. آنرا هم می‌توان با روش‌های مختلف درست کرد و نتایج مختلفی از آن گرفت برای دراز نشدن مبحث توضیح کوتاهی می‌دهم و باقی قضایا را به عهده سلیقه دوستان وامیگذارم.

    طرز تهیه روش اول:
    این روش بیشتر شبیه به پیتزاهای آمریکایی است و نمی‌توان آنرا اصیل نامید، مثل دیگر چیزهای آمریکایی، بزرگ و بی خاصیت است و بیشتر برای سیر کردن شکم باید از آن مصرف کرد، مدل (Fast food). در عوض روش دوم ایتالیایی است و از فرهنگی غنی برخوردار است و در نتیجه زحمت بیشتری دارد یا حداقل وقت بیشتری نیاز دارد.

    برای تهیه خمیر آن می‌توانید از همان روشی که برای نان بربری قبلا توضیح دادم استفاده کنید و بعد خمیر آنرا به دو قسمت تقسیم کنید و از هر کدام یک پیتزای بزرگ درست کنید. برای سوس و مخلفات روی آن هم می‌توانید از روش دوم که در پایین توضیح می‌دهم استفاده کنید.

    طرز تهیه روش دوم:

    در این روش مدت تهیه خمیر بسیار طولانی تر می‌شود دلیل این کار مصرف کمتر مایه خمیر است. در این روش با به تاخیر انداختن مدت تخمیر، خمیری با کیفیت بهتر بدست می‌آوریم و همچنین اینکه برای هر پیتزا مقدار خمیر بسیار کمتری استفاده می‌کنیم و در نتیجه نان پیتزا نازک تر می‌شود و همچنین توصیه می‌شود که آنرا روی سنگ بپزید. برای این کار سنگی به اندازه یک سینی فر باید داشته باشید و آنرا در کف فر قرار بدهید تا شباهت به فرهای پیتزا پزی پیدا کند.
    برای تهیه خمیر این روش آب را تا 30 درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک بزنید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید بگذارید خمیر خوب هم بخورد (به فارسی به آن ورز دادن خمیر می‌گویند و هرچه خمیر بهتر ورز بخورد بهتر می‌شود البته زیاده روی نکنید)
    پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا تا پنج شش ساعت به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.
    وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها گلوله‌هایی درست کنید،مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و برای 15 تا 20 دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

    برای تهیه سوس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در ماشین آشپزخانه خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید نیازی نیست پیاز داغ بگیرید یعنی نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است. بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید مقدار یک قاشق سوپخوری Oregan، یا Oregano یا گمان می‌کنم به فارسی به آن (آبشن) می‌گویند بیفزاید، اگر ریحان هم در اختیار دارید مقداری هم ریحان تازه خورد شده به آن بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سوس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. سوس را می‌توانید به سلیقه خود به روش‌های دیگر هم درست کنید این فقط یک نمونه آن بود.

    برای مخلفات روی پیتزا هم بستگی به نوع پیتزایی که می‌خواهید درست کنید مواد آنرا آماده کنید. یک نوع آنرا برای نمونه توضیح می‌دهم.
    مقدرای قارچ را بشویید و آنها را به صورتی ورق ورق کنید که ضخامت آن از سه میلیمتر بیشتر نشود. مقداری ژامبون را هم خورد کنید


    برای آماده کردن پیتزا اول خمیر را بوسیله دست روی میز کمی پهن کنید سپس آنرا از روی میز بردارید و بوسیله دست پهن کنید هرچه این نان نازک تر شود نتیجه بهتر می‌شود، معمولا من آنرا تا دو میلیمتر نازک می‌کنم. برای خمیرچانه‌های توضیح داده شده در روش دوم قطر خمیر پیتزای آماده شده معمولا 25 تا 30 سانتیمتر باید بشود.
    پس از آماده شدن خمیر اول مقداری از سوس را روی آن بریزید و با ته قاشق روی آن پخش کنید و همه سطح آنرا بپوشانید. سپس پنیر پیتزا را که رنده کرده‌اید روی خمیر بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید. این پیتزا ها را من معمولا دوتا دوتا آماده می‌‍کنم و می‌گذارم قبل از در فر قرار دادن کمی بمانند بعد آنها را توی فر می‌گذارم. فر باید بسیار گرم باشد معمولا 270 درجه به بالا بستگی دارد به فر شما تا چند درجه قابل گرم کردن باشد. فر من فقط 300 درجه دارد در نتیجه آنرا روی درجه 300 می‌گذارم و آنرا تا 300 درجه گرم می‌کنم بعد پیتزا را در آن می‌گذارم. اگر سنگ صافی در اختیار دارید آنرا قبل از گرم کردن فر در کف فر قرار بدهید تا همراه با فر گرم شود. اگر سنگ ندارید پیتزا را روی سینی فر قرار بدهید و داخل فر بگذارید. برای پختن پیتزا ها آنها را در کف فر قرار بدهید چون مهمترین قسمت پیتزا خمیر آن است که باید خوب پخته شود. وقتی نان پیتزا برشته شد پیتزا آماده است. من معمولا روی سنگ پیتزا ها را بین 6 تا 8 دقیقه طبخ می‌کنم. اگر دقت کرده باشید پیتزاهایی که بوسیله آشپزهای ایتالیایی درست می‌شود حتی قسمتی از کناره‌های خمیر پیتزا سوخته است. پس دقت کنید خمیر پیتزای شما خوب برشته شده باشد.




    نوش جان کنید:)

  18. تشکرها از این نوشته :


  19. #30
    nikan1 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    سن کاربر
    29
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض تاریخچه پیتزا

    تاریخچه پیتزا

    نام پيتزا با نام ايتاليا و شهر ناپل گره خورده است. اما اين غذاي پرطرفدار راه درازي را پيموده است تا به يک غذاي جهاني تبديلشود. سربازان داريوش بزرگ (486 -521 پيش از ميلاد ) نوعي نان پهن را رويسپرهاي خود مي پختند و روي آن را با پنير و خرما مي پوشاندند. يوناني هاپختن چنين نان هايي را از ايرانيان آموختند . اين نان از يونان به روم رفتو در جنوب ايتاليا معمول شد.

    300
    سال پيش از ميلاد ، يک تاريخنگار رومي به نام « مارکوس پورسيوس کاتو» در کتاب تاريخ خود نوشت ؛ « گرديپهني از خمير که با روغن زيتون ، سبزي و عسل پوشيده شده و روي سنگ پخته ميشود .» اين نشان مي دهد که رومي ها به پيتزا علاقه داشته اند و آن را بافرهنگ غذايي خود سازگار کرده بودند ؛ چرا که روغن زيتون در روم بسيار معمولبود . پيتزا از روم به جنوب ايتاليا راه يافت ، اما تا مدت ها آن را غذايفقيران مي ناميد ند .
    تا اينکه در سال 1889 يک آشپز درباري به نام « رافائل
    اسپوزيتو» پنير و گوجه فرنگي را در ترکيب پيتزا وارد کرد . « ملکه مارگريتا »بسيار خوشش آمد و آرام آرام همه مردم به خورد چنين پيتزايي روي آوردند . بهاين ترتيب ، پيتزاي « مارگريتا» به مشهورترين پيتزاي ايتاليايي تبديل شد ؛پيتزايي که به خاطر داشتن پنير، به پيتزاي ايراني شباهت بيشتر دارد.
    ویرایش توسط nikan1 : February 20th, 2009 در ساعت 03:30 PM

  20. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما nikan1 برای ارسال این پست سودمند:


  21. #31
    nikan1 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    سن کاربر
    29
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض خمیر پیتزا

    خمیر پیتزا
    مواد لازم:

    شیر=1 پیمانه
    خمیر ترش=1 قاشق سوپخوری یا پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
    روغن آبکرده یا روغن زیتون=2/1 پیمانه
    آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود 5/2 تا 3 پیمانه
    نمک=یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    خمیر ترش و یا پکینگ پادر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی است.
    ویرایش توسط nikan1 : February 20th, 2009 در ساعت 03:28 PM

  22. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما nikan1 برای ارسال این پست سودمند:


  23. #32
    nikan1 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    سن کاربر
    29
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پیتزا مارگاریتا

    پیتزا مارگاریتا
    این پیتزای کلاسیک در سال 1889 توسط رافائل اسپوزیتو (Raffaele Esposit) پیتزا پز اهل ناپل و به افتخار ملکه مارگاریتا تهیه شد و از موفقیت آن چنین نتیجه گرفته میشوند که به طبع ملکه نیز خوش آمده است.

    مواد لازم برای خمیر:

    آرد=2 ¼ تا 3 ¼ پیمانه
    مخمر=1 بسته
    نمک=4/1 قاشق چایخوری
    آب گرم=1 پیمانه
    روغن مایع یا روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه خمیر:

    1-
    و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.

    - شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.
    مواد لازم برای روی پیتزا:
    روغن زیتون=1 قاشق سوپخوری
    (حدود 1 و 3/1 پیمانه) کنسرو گوجه فرنگی خرد شده یا نیم کیلو گوجه فرنگی پوست گرفته، پخته و خرد شده=400 گرم
    ریحان تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوری
    سیر ریز خرد شده=2 حبه
    رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
    پنیر موتزارلا ورقه شده=450 گرم
    برگ تازه ریحان

    طرز تهیه:

    - فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.

    - برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.

    - پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.

  24. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما nikan1 برای ارسال این پست سودمند:


  25. #33
    nikan1 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    سن کاربر
    29
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پیتزا گوجه فرنگی

    پیتزا گوجه فرنگی

    مواد لازم برای خمیر پیتزا:

    آرد=4 لیوان
    روغن نباتی=2/1 لیوان
    خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
    نمک=1 و 2/1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ زده شده=1 عدد
    شیر خشک=3 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر=4/1 قاشق مرباخوری
    آب گرم=1 لیوان
    شکر=1 قاشق غذاخوری
    مواد لازم برای روی پیتزا:
    گوجه فرنگی تازه=15 عدد رنده شده و نرم
    پیاز رنده شده نرم=2 عدد
    کنسرو قارچ=1 لیوان خرد شده
    فلفل دلمه سبز=1 عدد ریز خرد شده
    روغن زیتون=4/1 لیوان
    سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
    آب=4 قاشق غذاخوری
    نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
    پودر آویشن=کمی
    پودر ریحان خشک=کمی
    شکر=1 قاشق چایخوری
    پنیر موزاریلا=2 لیوان
    زیتون سیاه=بمقدار لازم

    طرز تهیه خمیر:

    . در ظرفی آرد،نمک،خمیر مایه،شکر،شیر خشک،بیکینگ پودر و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید.
    . تخم مرغ زده شده را با آب مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
    . مواد را خوب با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.
    . خمیر را در ظرف سربسته ای به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود.

    طرز تهیه مواد روی پیتزا:

    . روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.پیاز نرم شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.

    . فلفل دلمه را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.

    . قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.

    . گوجه فرنگی رنده شده+نمک+شکر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگی ها آب بشوند.

    . پودر ریحان+پودر آویشن+1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 1 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید.

    . در اخر 4 قاشق غذاخوری آب را اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد اماده شده را کنار بگذارید.

    . خمیر اماده شده را روی یک سینی که آرد پاشیده ایم با وردنه باز کنید و سپس بشکل دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل ببرید.

    . سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و خمیر را در سینی گذاشته و از مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی ان را با یک قاشق صاف کنید بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.

    . سینی را در فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و پیتزا را به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که خمیر پف کند.

    . پیتزا را از فر خارج کرده روی آن را پنیر پاشیده و زیتون سیاه بگذارید.

    . سینی را به مدت 10 دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر طلایی رنگ شود در فر بگذارید . بقیه خمیر را می توانید به همین طریق درست کنید.

    نکته:

    در هنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر را باز نکنید چون پیتزا پف نمی کند.

  26. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما nikan1 برای ارسال این پست سودمند:


  27. #34
    nikan1 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    سن کاربر
    29
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پیتزا لازانیا

    پیتزا لازانیا

    مواد لازم:

    سوسیس کالباس قارچ فلفل دلمه گوشت چرخ کرده = هرکدام بمقدار250گرم
    پیاز داغ = دوقاشق مربا خوری
    رب گوجه فرنگی = دوقاشق غذا خوری
    نمک وفلفل = بمیزان دلخواه
    سس سفید= نصف لیوان

    طرز تهیه:

    گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس رب رااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیم .

    سوسیس وکالباس قارچ فلفل دلمه (تمام مواد را دکمهایی ازقبل خردمیکنیم) به مخلوطمان اضافه ودرظرف را بسته ومیگذاریم آب آن تقریباکشیده شود سپس آن را دریک ظرف پیرکس ریخته وسس سفید را داخلش ریخته وهم میزنیم ورویش رابا پنیر پیتزامیپوشانیم ودرداخل فر که قبلا داغ شده قرار میدهیم (بمدت 10الی 15 دقیقه )بعدفرر را خاموش نموده وحدود 10 دقیقه صبر نموده وسپس غذای آماده شده رالای نان باگت قرار داده ومیل نمایید . نوش جان

  28. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما nikan1 برای ارسال این پست سودمند:


  29. #35
    nikan1 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    سن کاربر
    29
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پیتزای سیب زمینی

    پیتزای سیب زمینی
    مواد لازم جهت تهيه پوره:

    سيب زميني=1 كيلو
    تخم مرغ=1 عدد
    شير=100 سي سي
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    مواد لازم جهت تهيه خوراك:
    پياز=1 عدد بزرگ
    گوشت چرخ كرده=نيم كيلو
    سوسيس=200 گرم
    قارچ=300 گرم
    فلفل دلمه اي سبز=2 عدد
    رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذا خوري
    پنير پيتزا رنده شده=400 گرم
    روغن مايع=به مقدار لازم
    نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن=به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    ابتدا سيب زميني ها را پوست گرفته و با شير و نمك و فلفل مي گذاريم تا بپزد. ( بهتر است با توان 900 وات / 12 دقيقه در ماكروويو اين كار انجام شود). پس از اينكه سيب زميني ها كاملا پخته شد آن را له كرده و با يك عدد تخم مرغ مخلوط مي نمائيم. سپس پوره را در يك ظرف نسبتأ بزرگ تخت، كاملا تخت مي كنيم.
    براي تهيه خوراك ابتدا پياز را خرد كرده و با مقداري روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود سپس زردچوبه را اضافه نموده و بعد گوشت چرخ شده را اضافه كرده و تفت مي دهيم. بعد از اينكه گوشت سرخ شد به ترتيب سوسيس خرد شده، قارچ خرد شده و فلفل دلمه اي خرد شده را به مواد اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا سرخ شود. سپس در ظرف جداگانه اي كمي رب را با روغن سرخ مي كنيم و به مواد اضافه ميكنيم. نهايتا نمك، فلفل و آويشن را به خوراك اضافه مي نمائيم.خوراك آماده شده را روي پوره كاملا پخش مي كنيم و نهايتا ژنير پيتزاي رنده شده را روي تمام سطح خوراك پخش مي كنيم. سپس روي آن پودر آويشن پاشيده و براي 10 دقيقه با پخت تركيبي گريل مايكروويو آن را مي پزيم.نوش جان

    انتخابي:
    در صورت تمايل مي توانيد روي اين غذا از سس سفيد استفاده نمائيد.

    طرز تهيه سس سفيد:
    100 گرم كره را آب نموده، 2 قاشق آرد به آن اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم طلايي رنگ شود سپس 1 ليوان شير به آن اضافه كرده و روي حرارت ملايم هم مي زنيم تا مايع غليظي بدست آيد.

  30. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما nikan1 برای ارسال این پست سودمند:


  31. #36
    nikan1 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    سن کاربر
    29
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    پیتزا با نان لبنانی
    مواد لازم:

    نان لبناني بزرگ=2 عدد
    سوسيس ريز شده=2 ليوان
    سس كچاپ=به مقدار لازم
    گوجه فرنگي حلقه شده=2 عدد
    فلفل دلمه ريز شده=2 عدد
    پياز سفيد ريز شده=1 عدد
    قارچ خرد شده=1 ليوان
    زيتون سياه و سبز ريز شده=2/1 ليوان
    پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم
    روغن زيتون=به مقدار لازم
    تخم مرغ=2 عدد
    شير=4 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل=به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    . سيني گردي را با روغن زيتون كمي چرب كرده نان لبناني را در آن بگذاريد.
    . روي نان را كمي سس كچاپ و روغن زيتون بريزيد سپس روي نان گوجه فرنگي حلقه شده+فلفل دلمه ريز شده+پياز ريز شده+قارچ خرد شده+سوسيس ريز شده+زيتون ريز شده بريزيد.

  32. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما nikan1 برای ارسال این پست سودمند:


  33. #37
    nikan1 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    سن کاربر
    29
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پیتزای لوبیا با گوشت چرخ کرده

    پیتزای لوبیا با گوشت چرخ کرده
    مواد لازم:
    روغن گیاهی= 1 قاشق غذاخوری
    پیاز متوسط خردشده= 1 عدد
    گوشت چرخ کرده= 500 گرم
    سس تند یا عادی گوجه فرنگی= 1 فنجان
    پودر آویشن= 1 قاشق چایخوری
    چیپس= 35 گرم
    کنسرو ذرت (بدون آب)= 300 گرم
    کنسرو لوبیا قرمز= 300 گرم
    خمیر پیتزا= 2 عدد
    پنیر رنده شده= 1 فنجان
    خامه سفت= نصف فنجان

    برای روی پیتزا:

    پیاز= نصف پیاز
    کدو سبز بزرگ= 2 عدد
    آب لیمو= 1 قاشق غذاخوری
    خامه سفت= 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا روغن را در ماهی تابه داغ کنید و پیاز و گوشت چرخ کرده را تفت دهید و آنقدر هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود. در ادامه سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه بدون درب بپزد. پس از گذشت این مدت اجاق را خاموش کنید و چیپس ذرت و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد خمیرهای پیتزا را در کف سینی فر بگذارید و روی آن ها را با مخلوط آماده شده کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده را هم رویش بپاشید.
    سینی را به مدت 15 دقیقه در فر، با حرارت بالا بگذارید، تا زمانی که کاملا قهوه ای و برشته شود. فلفل سبز و پیاز را کاملا چرخ کرده و آب لیمو و خامه را به آن اضافه کنید. در مرحله آخر مخلوط آماده شده را روی پیتزای داغ بریزیدو با بقیه خامه تزیین کنید.

  34. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما nikan1 برای ارسال این پست سودمند:


  35. #38
    srk_rani آواتار ها
    srk_rani آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    سن کاربر
    23
    نوشته ها
    7
    تشکر
    3
    تشکر شده 14 بار در 7 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض +*+ انواع پیتزا +*+

    با اجازه مدیرای گل انجمن
    :x::x::x:
    +++++++++

    پیتزا لازانیا

    مواد لازم:

    سوسیس کالباس قارچ فلفل دلمه گوشت چرخ کرده=هرکدام بمقدار250گرم
    پیاز داغ=دوقاشق مربا خوری
    رب گوجه فرنگی =دوقاشق غذا خوری
    نمک وفلفل=بمیزان دلخواه
    سس سفید=نصف لیوان

    طرز تهیه:

    گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس رب رااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیم
    سوسیس وکالباس قارچ فلفل دلمه (تمام مواد را دکمهایی ازقبل خردمیکنیم) به مخلوطمان اضافه ودرظرف را بسته ومیگذاریم آب آن تقریباکشیده شود سپس آن را دریک ظرف پیرکس ریخته وسس سفید را داخلش ریخته وهم میزنیم ورویش رابا پنیر پیتزامیپوشانیم ودرداخل فر که قبلا داغ شده قرار میدهیم (بمدت 10الی 15 دقیقه )بعدفرر را خاموش نموده وحدود 10 دقیقه صبر نموده وسپس غذای آماده شده رالای نان باگت قرار داده ومیل نمایید. نوش جان

    ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ

    خدایا دلم پر از آرزوهای بزرگ است و دستم خالی ...
    یاد دستم را با کرمت پر کن ... یا دلم را از آرزو خالی ...
    ( کوروش بزرگ)


    ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ


    My Love = King & Queen
    Srk & Rani


    ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ


  36. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما srk_rani برای ارسال این پست سودمند:


  37. #39
    srk_rani آواتار ها
    srk_rani آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    سن کاربر
    23
    نوشته ها
    7
    تشکر
    3
    تشکر شده 14 بار در 7 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    خمیر پیتزا



    مواد لازم:

    شیر=1 پیمانه
    خمیر ترش=1 قاشق سوپخوری یا پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
    روغن آبکرده یا روغن زیتون=2/1 پیمانه
    آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود 5/2 تا 3 پیمانه
    نمک=یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    خمیر ترش و یا پکینگ پادر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی است.
    ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ

    خدایا دلم پر از آرزوهای بزرگ است و دستم خالی ...
    یاد دستم را با کرمت پر کن ... یا دلم را از آرزو خالی ...
    ( کوروش بزرگ)


    ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ


    My Love = King & Queen
    Srk & Rani


    ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ


  38. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما srk_rani برای ارسال این پست سودمند:


  39. #40
    srk_rani آواتار ها
    srk_rani آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    سن کاربر
    23
    نوشته ها
    7
    تشکر
    3
    تشکر شده 14 بار در 7 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض


    پیتزا کوچک

    مواد لازم برای 5 تا 6 نفر:


    گوشت چرخ کرده=300 گرم
    فلفل دلمه سبز=4 عدد
    زیتون=10 عدد
    کنسرو قارچ=1 قوطی
    پیاز=2 عدد بزرگ
    رب گوج فرنگی=2 قاشق سوپخوری
    روغن زیتون=بقدر کافی
    پنیر پیتزا رنده شده=بقدر کافی
    نان ساندویچی گرد و متوسط=به مقدار لازم
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    مواد لازم برای سس پیتزا:
    سس گوجه فرنگی=نصف لیوان
    سیر=6 حبه
    روغن زیتون=4 قاشق سوپخوری
    پور آویشن=2 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل=بقدر کافی

    طرز تهیه:

    ابتدا پیازها را ریز می کنیم و سپس با روغن در ماهیتابه کمی تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
    رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتی که آب آن بخار شود و گوشت نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم.ولی در آخر نباید گوشت آب داشته باشد)فلفل دلمه را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و با قارچ قطعه شده و زیتون ریز شده در ماهیتابه با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سپس گوشت را به مواد اضافه کرده با هم کمی تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شود.و نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم.
    نان های ساندویچ را از وسط می بریم.سپس روی هر کدام از نان ها را کمی سس می ریزیم و با قاشق روی نان می کشیم تا تمام سطح نان را بپوشاند.سپس از مخلوط بدست آمده روی نان ها می ریزیم و در آخر روی مواد را پنیر رنده شده می ریزیم و در فر به مدت 10 الی 15 دقیقه می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.
    طرز تهیه سس:
    سیر را پوست کنده می شوئیم و رنده می کنیم.سپس آن را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سس گوجه فرنگی و پور آویشن و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مواد را به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا آماده شود.
    ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ

    خدایا دلم پر از آرزوهای بزرگ است و دستم خالی ...
    یاد دستم را با کرمت پر کن ... یا دلم را از آرزو خالی ...
    ( کوروش بزرگ)


    ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ


    My Love = King & Queen
    Srk & Rani


    ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ ღ.•**•.ღ


  40. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما srk_rani برای ارسال این پست سودمند:


صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 07:21 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved