تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از 1 به 17 از 17
  1. #1
    shosho آواتار ها
    shosho آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Mar 2007
    نوشته ها
    1,103
    تشکر
    4,579
    تشکر شده 3,697 بار در 1,667 ارسال

    Wink آموزش انواع غذاهای اصیل ایرانی و بومی و محلی

    سیر قلیه
    مواد لازم :
    مرغ متوسط: 1 عدد
    لپه: 2 قاشق غذاخوری
    برگ سیر: 3 تا 4 عدد
    تخم مرغ: 3تا 4 عدد
    روغن: به میزان لازم
    نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
    طرز تهیه :
    مرغ را با کمی زردچوبه و نمک سرخ کنید، تا رنگ مرغ تغییر کند. لپه را بشویید و به مرغ اضافه کنید، و کمی تفت دهید تا خامی لپه گرفته شود، یک تا دو لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ نیم پز شود. برگ سیر را خوب و یکدست ریز کنید و خوب بشویید تا تندی آن ملایم تر شود سپس با کمی روغن و زردچوبه کمی تفت دهید اما دقت کنید که برگ سیر زود می سوزد و به تابه می چسبد. تخم مرغ ها را خوب بزنید و برگ سیرهای سرخ شده را در وسط تابه جمع کنید و تخم مرغ ها روی آنها بریزید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ ها ببندد، مخلوط سیر و تخم مرغ را با قاشق به قطعه های کوچک تقسیم کنید و به قابلمه مرغ اضافه کنید، نمک، فلفل و دارچین را نیز به غذا افزوده و بگذارید روی حرارت ملایم آرام بجوشد و به روغن بیفتد. این خورش را با گوشت اردک یا مرغابی هم می توان طبخ کرد.
    خدا دارم ، نبي دارم ، علي دارم ، ولي دارم ، چه غم دارم؟

    خنده‌هاتو به همه بده ولی لبخندتو به يک نفر،
    عشقتو به همه بده ولی وجودتو به يک نفر،
    بذار همه عاشقت باشن ولی خودت عاشق يه نفر باش...

  2. 2 کاربر مقابل از shosho عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    shosho آواتار ها
    shosho آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Mar 2007
    نوشته ها
    1,103
    تشکر
    4,579
    تشکر شده 3,697 بار در 1,667 ارسال

    پیش فرض قلیه دزفولی

    قلیه دزفولی
    مواد لازم
    گوشت گوسفندی: نیم کیلو
    نخود خیس کرده: نصف پیمانه
    لوبیا سفید خیس کرده: نصف پیمانه
    لوبیا چیتی خیس کرده: نصف پیمانه
    پیاز: یک عدد
    سیر: یک بوته
    برنج: یک سوم پیمانه
    بلغور گندم خیس کرده: یک پیمانه
    دانه انار خشک: دو قاشق سوپخوری
    رب انار: یک قاشق غذاخوری
    آلو:250 گرم
    تمر هندی: نصف بسته
    طرز تهیه
    گوشت را بپزید و استخوانهای آن را جدا کنید، نخود و لوبیا را بپزید، پیاز را تفت بدهید و سیر را با کمی نمک و زردچوبه بکوبید و به پیاز اضافه کنید، گوشت را هم اضافه کرده و کمی تفت بدهید، سپس نخود و لوبیا را که پخته شده همراه با آب گوشت اضافه کنید.
    بلغور و برنج را نیز به باقی مواد اضافه کنید و قلیه را همراه با دانه های انار بگذارید تا بپزد وقتی برنج و بلغور پخت، آلو(این غذا را بدون آلو هم می توانید درست کنید)، رب انار و آب تمرهندی خیس خورده را نیز به آن اضافه کنیدتا قلیه خوب جا بیفتد. قلیه را در ظرف بکشید و روی آن را با کمی نعناع داغ تزیین کنید.
    خدا دارم ، نبي دارم ، علي دارم ، ولي دارم ، چه غم دارم؟

    خنده‌هاتو به همه بده ولی لبخندتو به يک نفر،
    عشقتو به همه بده ولی وجودتو به يک نفر،
    بذار همه عاشقت باشن ولی خودت عاشق يه نفر باش...

  4. 2 کاربر مقابل از shosho عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #3
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,018 بار در 583 ارسال

    Wink آموزش انواع غذاهای اصیل ایرانی و بومی و محلی


    نخود خيس شده =250 گرم

    پياز =يك عدد بزرگ
    سير= 3 حبه
    رب گوجه فرنگي =يك قاشق مربا خوري
    سيب زميني آب پز =1 عدد كوچك
    ادويه كار ي=2 قاشق چايخوري
    فلفل و نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه

    طرز تهيه:
    ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداري كمي آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.


    نكات مهم :
    1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد .
    2- براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده شود .
    3- ميتوان بجاي رب گوجه از يك عدد گوجه فرنگي رنده شده استفاده كرد .
    4- براي سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود براي صرفه جويي در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد .
    دستور پخت سس فلافل
    يك عدد سيب زميني آب پز و له شده را با ومقداري رب گوجه و فلفل و نمك در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد . اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد.
    ویرایش توسط irandokht : January 18th, 2009 در ساعت 11:54 AM
    او اینجاست

  6. #4
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,018 بار در 583 ارسال

    پیش فرض ناز خاتون

    او اینجاست

  7. #5
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,018 بار در 583 ارسال

    پیش فرض میرزا قاسمی



    میرزا قاسمی
    مــــــــــواد لازم:
    بادمجان متوسط : 5 عدد
    سير : يک بوته
    تخم مرغ : 3 عدد
    گوجه فرنگي : 2 عدد
    روغن و نمک و فلفل : به مقدار کافي
    طــــــــرز تهيه:
    بادنجانها را داخل فر يا روی آتش کبابي ميکنيم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا ميگيريم و بعد ساطوری مينماييم سپس گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آن را مي گيريم و خرد ميکنيم د سير را کوبيده و داخل روغن داغي که در تابه و روی آتش است ميريزيم تا کمي سرخ شود د بعد بادنجانها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مينماييم بحدی که آب آنها کاملا کشيده شود و به روغن ببفتد د کمي نمک و فلفل به آن ميزنيم و مايه را در يک طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس ميکشيم
    او اینجاست

  8. #6
    nazi484 آواتار ها
    nazi484 آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    محل سکونت
    Samsung GT-S5233A
    نوشته ها
    792
    تشکر
    797
    تشکر شده 1,638 بار در 749 ارسال

    Wink آموزش انواع غذاهای اصیل ایرانی و بومی و محلی

    مواد لازم:
    کدوی خورشی=5 تا 6 عدد
    سیر=6 حبه
    روغن=به میزان لازم
    نمک و فلفل=به میزان لازم
    گوجه فرنگی=3 تا 4 عدد
    دارچین و زردچوبه=به میزان لازم
    تخم مرغ=2 عدد

    طرز تهیه:
    1. کدوها را پوست گرفته و با آب خیلی کم،بگذارید تا بپزد. سپس آنها را له کنید.
    2. سیر را در آب سرد خیس کنید تا پوست ان به آسانی گرفته شود. سپس آن را خرد کرده و در تابه با روغن،نمک و زردچوبه تفت دهید تا سرخ شود.
    3. کدوها را در تابه ریخته و با سیر خوب مخلوط کنید و بگذارید تا کمی سرخ شود.
    4. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و تکه تکه کنید. سپس به همراه فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید. می توانید تخم مرغ این غذا را به دو صورت آماده کنید.
    5. می توانید تخم مرغ ها را در تابه ای نیمرو کنید و پس از کشیدن در ظرف،آن را روی غذا بگذارید و یا تخم مرغ ها را بزنید و روی غذا بریزید و بگذارید تا خودش را بگیرد.
    ویرایش توسط raya : September 22nd, 2010 در ساعت 11:13 PM
    چگونه مي توان وداع كرد با جايي كه دل در آنجا است ؟

    و چگونه مي توان روي تافت از كسي كه نگاهش در نگاه است ؟
    زكدامين نگاه مي آيي؟
    كه چنين دلكش و دل آرايي
    مگر امروز بي وفا بودم؟
    كه غريبانه سوي فردايي؟


  9. #7
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,834 بار در 9,587 ارسال

    Thumbs down آموزش انواع غذاهای اصیل ایرانی


    از جمله سنت‌هاي عيد و در واقع اولين نشانه استقبال از سال نو خوردن سبزي‌پلو با ماهي در شب عيد است.
    خوردن برنج به دليل داشتن بركت در كنار ماهي كه نشانه حيات است و سبزي كه حكايت از بركت و زايش دارد، در بسياري از خانواده‌هاي ايراني در هر كجا كه زندگي مي كنند، مرسوم بوده و هست.

    گرچه در قديم خوردن برنج محدود به زمان و مناسبت‌هاي خاص بوده، اما امروزه جزو غذاهاي هميشگي است.
    شما هم خوردن اين غذاي كامل را فراموش نكنيد و اين سنت را به نسل‌هاي بعد منتقل كنيد.
    مقدار سبزي پلو با ماهي تهيه شده در ذيل براي 4 نفر مي‌باشد.
    مواد لازم:
    سبزي پلو: شامل تره، جعفري، گشنيز، شويد، شنبليله و سير تازه: حدود يك كيلو و نيم، كه بهتر است از چند روز قبل تهيه و آماده نماييد.
    (کمی از گشنیز، جعفری را برای مرحله بعد کنار بگذارید)

    برنج: 4 پيمانه
    ماهی شیر متوسط: 1عدد
    روغن مایع: نصف پيمانه
    آرد سفید: 2 پيمانه
    زردچوبه، زعفران، نمك و فلفل: به میزان لازم
    لیموترش: 4 عدد
    تمبر هندی: یک بسته متوسط
    پیاز بزرگ: یک عدد
    سیر: 4 حبه يا به صورت گرانول
    طرز تهیه:
    • برنج را حداقل 24 ساعت با نمك خيس كرده، آن را بجوشانيد و آبكش نماييد.
    • ته قابلمه مقداري روغن ريخته، از نان يا سيب‌زميني يا كاهو براي ته ديگ استفاده كنيد.
    • لابه‌لاي برنج سبزي خرد شده را اضافه نماييد. هر چه ميزان سبزي شما بيشتر باشد، سبزي پلوي پرملات‌تر و خوشمزه‌تري خواهيد داشت.

    • در قابلمه را بگذاريد و بعد از بخار كردن، آب و روغن آن را بريزيد.
    • با انتخاب شعله مناسب تا زمان دم كشيدن برنج صبر كنيد.
    • ماهي شير را قطعه قطعه كرده و نيم ساعت تا 45 دقيقه داخل پياز، آب‌ليمو، نمك و فلفل بخوابانيد. سپس در مخلوط آرد، زردچوبه و زعفران قرار دهيد و سرخ كنيد.

    براي طعم بهتر، تمبر هندي را در يك ليوان آب حل و از صافي رد كنيد. پیاز و سیر را با کمی زردچوبه و فلفل سرخ کرده و مابقي گشنیز، جعفری و شنبلیله خرد شده به آنها اضافه کنيد.
    تمبر هندی حل شده را به آن‌ها بيفزاييد و بگذارید جوش آمده و جا بیفتد.
    سس حاصله را روی ماهی‌های سرخ شده ریخته، بگذارید با در باز روی شعله کم بجوشد.
    پس از بیست دقیقه ماهی آماده است.

    از مخلوط این سس به همراه کمی مغز گردوی خرد شده براي پر كردن شکم انواع ماهی استفاده مي‌شود.
    خدا حافظ همین حالا ....

  10. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  11. #8
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,834 بار در 9,587 ارسال

    Thumbs down سمبوسه






    سمبوسه


    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده 200 گرم
    سیب زمینی آب پز 3 عدد
    پیاز 1 عدد
    جعفری 3 قاشق غذاخوری
    نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
    نان لواش 6 عدد




    طرز تهیه:

    1- پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم. سپس نمک، زردچوبه و فلفل (سمبوسه معمولا تُند است، ولی شما مقدار فلفل را طبق ذائقه خودتان اضافه کنید) و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و می گذاریم تا گوشت بپزد.

    2- سیب زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانید از قارچ هم استفاده کنید.

    3- نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد، به صورت نوارهای باریکی می بریم و در ابتدای نوار، از مایه سمبوسه روی نان می گذاریم و به شکل مثلثی آن ها را می پیچیم (در ادامه طرز پیچیدن نان سمبوسه توضیح داده شده است).


    4- در ظرف گودی روغن می ریزم و وقتی داغ شد، سمبوسه ها را در آن سرخ می کنیم.
    5- برای سبزی سمبوسه می توانید از سبزی های معطر هم استفاده کنید. همین طور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید، خوشمزه و معطر می شود.(تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری)
    با 6 عدد نان لواش، 18 عدد سمبوسه درست می شود.

    این سمبوسه ها را می توانید با سُس گوجه فرنگی میل نمایید.

    نکته:

    مراقب باشید که نان لواش در حین پیچیدن خشک نشود. برای این منظور می توانید نان ها را یکی یکی از کیسه در آورده و اضافی آن را درون کیسه قرار دهید تا نرم باقی بماند.

    طرز پیچیدن نان سمبوسه:



    نان را به صورت مستطیل می بریم و در گوشه چپ، مقداری از مواد را می گذاریم. سپس گوشه نان را روی مواد می آوریم. این طوری یک ضلع مثلث ساخته می شود.




    در مرحله بعد باید ضلع دیگر آن را بسازیم. در نتیجه نان سمت راست را روی مواد می آوریم. بدین ترتیب ما دو ضلع از مثلث را ساخته ایم.





    اگر دقت کنید، دو ضلع بالایی مثلث را داریم. ولی مثلثمان ضلع پایینی ندارد. در نتیجه میزان نان باقیمانده که در پایین مثلث دیده می شود را از زیر مثلث رد می کنیم تا ضلع سوم ساخته شود.




    به این ترتیب سه ضلع مثلث ایجاد شده و ما یک تکه اضافه نان هم داریم. می توانید آن را روی سمبوسه بیاورید.
    اگر به سمبوسه های حاضری نگاه کنید، معمولا یک تکه نان اضافه هم روی آن قرار دارد.
    خدا حافظ همین حالا ....

  12. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  13. #9
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,834 بار در 9,587 ارسال

    Thumbs down طرز تهیه کله جوش

    طرز تهیه کله جوش
    - ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.- سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.
    طرز تهیه کله جوش
    کله جوش
    کله جوش یا کال جوش

    مواد مورد نیاز برای سه نقر:

    کشک= نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده.
    نعنا خشک ساییده شده =۲ قاشق غذا خوری
    پیاز خرد شده =یک عدد بزرگ

    گردو خرد شده = ۱۰۰ گرم
    روغن برای سرخ کردن=مقداری
    نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم


    طرز تهیه:
    - ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

    - سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.
    - سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.
    -معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.
    خدا حافظ همین حالا ....

  14. #10
    mary-khosh آواتار ها
    mary-khosh آفلاين است کاربر متوسط
    محبت کردن به بعضی ها مثل آب دادن به گل مصنوعیه !
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    سن کاربر
    35
    محل سکونت
    تب ریز شهر اولین ها
    نوشته ها
    209
    تشکر
    520
    تشکر شده 589 بار در 341 ارسال

    پیش فرض

    تاس‌کباب غذای اصیل ایرانی



    تاس کباب یکی از خوراک‌های خوشمزه گوشتی قدیمی است که آن را همراه مواد و سبزیجات مختلفی درست می‌کنند.
    خانم‌های کدبانوی خانه نیز طی این سال‌ها بنا به سلیقه خود سبزیجات دیگری را به آن اضافه کرده‌اند که در میان آنها به، این غذا را به یک غذای پاییزی تبدیل کرده و باعث خوش طعم شدن آن شده است. بنابراین با توجه به اینکه به از جمله میوه‌هایی است که مدت زمان طولانی‌ای در بازار یافت نمی‌شود، از فرصت کوتاه باقی مانده استفاده کرده و خاطرات گذشته را با پختن این خوراک لذیذ زنده کنید

    مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر

    ▪ گوشت گوسفندی بدون استخوان، نیم کیلو
    ▪ پیاز، ۵ عدد متوسط
    ▪ هویج، ۵ عدد متوسط
    ▪ سیب‌زمینی، ۲ عدد بزرگ
    ▪ به، ۲ عدد متوسط
    ▪ بادمجان،۲ عدد بزرگ
    ▪ آلو،۳۰۰ گرم
    ▪ گوجه‌فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری
    ▪ زردچوبه، یک قاشق چای‌خوری
    ▪ دارچین، یک قاشق سوپ‌خوری سرخالی
    ▪ روغن، ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
    ▪ نمک و فلفل، به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱) ابتدا گوشت را پاک کرده و به صورت ورقه‌های باریک ۴×۲سانتی‌‌متری ببرید. پیازها را پوست‌کنده و حلقه‌حلقه کنید. این کار را در مورد هویج‌ها به صورت برش‌های اریب انجام دهید. به را نیز پس از پوست کندن به شکل هلالی ببرید. بادمجان‌ها را هم پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. حالا آلوها را نیز شسته و در ظرفی حاوی آب خیس کنید.
    ۲) قابلمه‌ای آماده کرده و کمی روغن در آن بریزید. سپس حلقه‌های پیاز را در ۲ ردیف، کف ظرف بچینید. حالا ورقه‌های گوشت را روی پیازها قرار دهید.
    پس از آن مقداری آلوی خیس‌شده، چند ورق هویج، به و سپس بادمجان را به ترتیب روی هم بچینید. این کار را از ابتدا دوباره با همین مواد تکرار کنید تا مواد تمام شود. حالا حدود یک تا ۲ لیوان آب در قابلمه بریزید و با در بسته روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید تا مواد کم‌کم بپزند.
    ▪ نکته: حین چیدن لایه‌های مختلف سبزیجات،‌ مقداری نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه نیز روی مواد بپاشید.
    ۳) از طرفی دیگر، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و حلقه حلقه ببرید. سپس حلقه‌ها را با چاقو نصف کنید.
    هنگامی که پخت مواد به‌خصوص گوشت داخل آن به مرحله پایانی نزدیک شد، نوبت به اضافه کردن سیب‌زمینی‌ها و رب گوجه‌فرنگی می‌رسد؛ حلقه‌های سیب‌زمینی را روی مواد بچینید و رب گوجه‌فرنگی را در آب موجود در خوراک حل کنید و بگذارید پخت خوراک تکمیل شود.
    ▪ نکته ۱: اگر سیب‌زمینی را در مرحله اول اضافه کنید تا پایان پخت غذا، سیب‌زمینی‌ها له می‌شوند.
    ▪ نکته ۲: این غذا به خاطر وجود آلو و به، طعم و مزه شیرینی دارد؛ بنابراین اگر به خوردن خوراکی ترش و شیرین تمایل دارید، می‌توانید همزمان با اضافه کردن نمک، فلفل و ادویه کمی هم گرد لیمو عمانی یا گرد غوره در آن بریزید.
    گل دونیانی بولوشدورک
    دنیز منیم دالقا سنین
    گونش منیم ایشیق سنین
    هامّیسی سنین سنده منیم


  15. کاربر مقابل از mary-khosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  16. #11
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,834 بار در 9,587 ارسال

    Wink میرزا قاسمی با گردو

    مواد لازم

    بادنجان سه عدد
    گردوي آسياب‌شده يك پيمانه
    كره 100 گرم
    سيرداغ سه قاشق غذاخوري
    زردچوبه، فلفل و نمك به ميزان لازم
    تخم‌مرغ دو عدد
    سير دو حبه
    [IMG]http://*******************/photos/ax822423.jpg[/IMG]
    میرزا قاسمی با گردو
    طرز تهيه
    بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري‌ كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير مي‌گذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه مي‌كنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت مي‌دهيم و با ادويه‌ها به مواد بالا اضافه مي‌كنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگي‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده مي‌گذاريم.
    نكته: اين غذا اگر به همراه اشپل ماهي سرو شود، خوشمزه‌تر خواهد بود.
    ویرایش توسط raya : January 1st, 2011 در ساعت 02:39 AM
    خدا حافظ همین حالا ....

  17. #12
    مهلا معین آواتار ها
    مهلا معین آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    سن کاربر
    19
    محل سکونت
    نوکیا
    نوشته ها
    530
    تشکر
    1,083
    تشکر شده 1,515 بار در 955 ارسال

    پیش فرض

    پلو بندری
    مواد لازم برای 6 نفر
    روغن به میزان لازم
    پیاز خلال شده 1 عدد
    سیر خلال شده 5 حبه
    کنسرو تن ماهی جنوب 2 عدد
    گوجه فرنگی نگینی خرد شده 2 عدد متوسط
    سبزی معطر 1 کیلو
    (تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید، نعنا ، ترخون و پیازچه)
    نمک و فلفل و ادویه کاری به دلخواه
    برنج خیس کرده 1 کیلو
    زعفران آبکرده 2 قاشق غذا خوری
    طرز تهیه :
    مقداری کره یا روغن را در قابلمه ای گرم کنید و پیاز و سیر خلال شده را در آن تفت دهید تا کمی نرم شود .
    سپس تن ماهی و گوجه فرنگی نگینی را بیفزایید و قدری تفت دهید .
    در اخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید و نمک ، فلفل و ادویه کاری را بریزید . آب برنجی که از قبل خیس کرده اید را خالبی کنید و آن را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و مواد را هم بزنید سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید ،بعد حرارت را کم کنید تا برنج بپزد و دم بکشد .
    سپس پلو را در دیس بکشید وروی ان را با زعفران وکمی تن ماهی تزیین کنید . طعم این پلو باید کمی تند باشد

  18. کاربر مقابل از مهلا معین عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  19. #13
    مهلا معین آواتار ها
    مهلا معین آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    سن کاربر
    19
    محل سکونت
    نوکیا
    نوشته ها
    530
    تشکر
    1,083
    تشکر شده 1,515 بار در 955 ارسال

    پیش فرض

    سوسیس‌ بندری‌

    مواد لازم‌:


    سیب‌زمینی‌: 3 عدد
    خیارشور: 5 عدد
    گوجه‌ فرنگی‌: 2 عدد
    پیاز: 2 عدد
    آب‌: نصف‌ استكان‌
    سوسیس‌: 6 عدد
    رب‌گوجه‌فرنگی‌: 1 قاشق‌ سوپخوری‌
    نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ كافی‌
    نان‌ باگت‌: به‌ میزان‌ كافی‌

    طرز تهیه‌ :


    ابتدا پیاز را به‌ صورت‌ ریز، خرد كرده‌ و سرخ‌كنید و سپس‌ سوسیس‌ها را به‌ صورت‌ حلقه‌ای‌درآورده‌ و یك‌ الی‌ دو دقیقه‌ در آب‌ جوش‌ تفت‌دهید تا كامل‌ مغز پخت‌ شده‌ باشد. (سوسیس‌ها رامی‌توانید در ظرف‌ دیگر سرخ‌ كرده‌ و بعد به‌ پیازاضافه‌ كنید.) بعد از اضافه‌ كردن‌ سوسیس‌ها به‌پیاز، نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌ و رب‌گوجه‌ فرنگی‌ راهم‌ اضافه‌ كرده‌ و نصف‌ استكان‌ آن‌ را نیز به‌ مواداضافه‌ كنید تا كامل‌ گوجه‌ فرنگی‌ در موادتان‌مخلوط شود و در نهایت‌ سیب‌زمینی‌ها را (به‌دلخواه‌ یا سرخ‌ كنید و یا آب‌پز) اضافه‌ كنید و به‌این‌ ترتیب‌ مواد داخل‌ ساندویچ‌ آماده‌ می‌شود ودر آخر مواد آماده‌ شده‌ را به‌ همراه‌ گوجه‌ فرنگی‌و خیار شور داخل‌ نان‌های‌ باگت‌ قرار دهید

  20. کاربر مقابل از مهلا معین عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  21. #14
    آلسترومریا آواتار ها
    آلسترومریا آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    سن کاربر
    22
    محل سکونت
    سونی اریکسونk530i
    نوشته ها
    69
    تشکر
    220
    تشکر شده 309 بار در 148 ارسال

    پیش فرض

    کشک بادمجان
    (کشک بادمجان غذائیه که تقریبا همه بلدن ولی ممکنه یک مقدار طرز تهیه ها با هم فرق کنه این مدل درست کردنش هم خیلی خوشمزه است هم رژیمی چون روغن زیادی مصرف نمیشه)
    مواد لازم برای 4 نفر:
    بادمجان متوسط = 10 عدد
    کشک = 2 لیوان
    روغن به مقدار لازم(کمی)
    پیاز متوسط = 4 عدد
    نمک وفلفل = به میزان لازم
    زرد چوبه = یک دوم قاشق چایخوری
    سیر = 4حبه
    بادمجانها را خوب شسته وروی آتش کباب میکنیم پوستش را کنده وکنار میگذاریم کمی که سرد شد با کوشت کوب آن را خوب میکوبیم
    پیازرا پوست کنده درشت رنده میکنیم وهمراه زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت میدهیم کمی که طلائی شد سیرها را پوست کنده رنده کرده ودرپیازمیریزیم سپس بادمجان کوبیده شده را به مواد اضافه میکنیم نمک وفلفل به میزان لازم به آن میزنیم کمی که بادمجانها همراه مواد تفت خورد کشک را اب گرفته داخل آن میریزیم شعله را کم کرده میگذاریم کمی بپزد
    (کشک را زیاد رقیق نکنید آب زیاد کشک باعث رقیق شدن غذا و بیمزگی آن میشود) برای تزئین میتوانید از سبزی خشک معطر استفاده کنید
    نوش جان
    به زندگی لبخند بزن
    شاید خوشبختی فقط منتظر لبخند تو به زندگیه
    شاید لبخند تو به زندگی خود خوشبختیه

  22. کاربر مقابل از آلسترومریا عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  23. #15
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,834 بار در 9,587 ارسال

    پیش فرض

    بادنجان پلو از غذاهای محلی روستایی نزدیک قزوین می باشد به نام یرک

    مواد لازم
    برنج يك كيلوگرم
    بادنجان حلقه شده يك كيلوگرم
    پياز سرخ‌شده يك پيمانه
    گوشت چرخ‌كرده 500 گرم
    گوجه‌فرنگي حلقه‌شده دو پيمانه يا پنج عدد
    رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
    روغن نصف پيمانه
    نمك، ادويه و زردچوبه به ميزان لازم

    [IMG]http://*******************/photos/ax602007.jpg[/IMG]
    بادنجان پلو
    طرز تهيه
    بادنجان‌ها را سرخ كرده و كنار مي‌گذاريم سپس با پياز داغ و كمي گوجه‌فرنگي، گوشت تفت می‌دهیم. مي‌توانيم به همان گوشت سر‌خ‌شده، رب گوجه‌فرنگي را هم اضافه كنيم سپس برنج را شسته آبكش كرده و از ته قابلمه لابه‌لاي آن گوشت، بادنجان و گوجه‌فرنگي را قرار داده و نصف ليوان روغن و آب ريخته و آن را دم مي‌كنيم.
    خدا حافظ همین حالا ....

  24. #16
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,834 بار در 9,587 ارسال

    پیش فرض مجور کدو

    مواد لازم
    کدو 500 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    پنیر سفید 150 گرم
    شوید خرد شده 2-3 قاشق غذاخوری
    آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
    روغن مایع 2-3 قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم


    مجور کدو

    طرز تهیه
    کدو را شسته رنده کنید. پنیر را خرد کرده به کدو اضافه نمایید. سپس شوید، آرد و تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنید. ظرف پیرکس را چرب کنید و کدو را در آن بریزید در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید تا روی آن طلایی شود.
    خدا حافظ همین حالا ....

  25. #17
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,834 بار در 9,587 ارسال

    پیش فرض پلو چکدرمه

    مواد لازم

    گوشت 500 گرم
    پیاز 2 عدد
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    روغن 1 پیمانه بهتر است که روغن کنجد یا زیتون باشد
    برنج 6 پیمانه
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    زردچوبه در صورت دلخواه 1 قاشق چایخوری


    پلو چکدرمه
    طرز تهیه
    ابتدا روغن را در ماهیتابه ریخته تا داغ شود. سپس گوشت را به آن اضافه می کنیم و در روغن تفت می دهیم. بعد از آنکه مقداری گوشت تفت داده شد، پیاز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم که پیاز طلایی شود و گوشت هم در آن سرخ می شود. سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم. این مواد را با رب گوجه تفت می دهیم سپس به این مواد آب اضافه می کنیم تا گوشت در آب پخته شود. بعد برنج را به آب و گوشت اضافه می کنیم و مثل پخت کته این غذا را کته کرده و درب قابلمه را می گذاریم. باید در طول این مدت تا زمانی که برنج آب دارد آنرا هم بزنیم تا برنج نسوزد و ته نگیرد. غذا آماده است.
    غذای ایرانی سنتی
    خدا حافظ همین حالا ....

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 04:42 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved