خرید کریو

خرید vpn

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

وی پی ان

دانلود فیلم

خرید کریو

خرید vpn

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

وی پی ان

دانلود فیلم

آموزش انواع استیک و بیف
تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - صفحه اصلی
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

مشاهده : 2990 , پاسخ ها : 6
موضوع: آموزش انواع استیک و بیف

  1. Top | #1
    تالار های نیک صالحی
    کاربر متوسط




    تاریخ عضویت
    Nov 2006
    میانگین پست در روز
    0.10
    محل سکونت
    5300nokia،nokia n81
    نوشته ها
    258
    تشکر
    408
    تشکر شده 907 بار در 377 پست

    Wink آموزش انواع استیک و بیف

    استیک شتر مرغ:


    گوشت شتر مرغ200گرم/سس مایونز دوقاشق غذا خوری/نمک نصف قاشق چایخوری /پودر سیر نصف قاشق چای خوری/فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه:گوشت شتر مرغ را کباب کنید و روی آن را با سس بپوشانید و روی آن پودر سیر ،نمک و فلفل بریزید .سپس 4دقیقه هر دو طرف آن را مجددا کباب کنید.و در دمای 150 درجه فر قرار دهید زمانی که آب ان کشیده شود استیک آماده سرو آست .می توانید ان را به جای کباب کردن در مرحله اول ابتدا سرخ کرده و سپس با سس و سیر و ...کباب کنید

    مــوضوع پــست: آموزش انواع استیک و بیف, ارسـال کـننده: goldspring, انـــجمن: تالار های نیک صالحی
    ویرایش توسط raya : October 7th, 2010 در ساعت 05:42 PM
    خدا حافظ ای همنشین همیشه/خدا حافظ ای داغ بر دل نشسته/تو تنها نمی مانی ای مانده بی من/تورا میسپارم به دلهای خسته...:rolleyes:

  2. Top | #2
    تالار های نیک صالحی
    كاربر عالي




    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    میانگین پست در روز
    0.43
    محل سکونت
    Samsung GT-S5233A
    نوشته ها
    797
    تشکر
    801
    تشکر شده 1,636 بار در 747 پست

    پیش فرض استیک 2 تایی




    مواد لازم:

    راسته یا فیله گوساله 200 گرم برای هر نفر
    فیله مرغ به ازای هر فیله راسته یک قطعه یا 70 گرم
    سویاسس 2 قاشق غذاخوری
    روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
    ادویه شامل جوز هندی، زنجبیل و فلفل سیاه به میزان لازم


    مواد سس فلفل:

    فیله گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده 4 عدد
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
    شکر 1 قاشق غذاخوری
    عصاره مرغ و گوشت از هر کدام 1 عدد
    سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
    پودر خردل 1 قاشق مرباخوری

    برای ایمنی هنگام کار با تخته ابتدا حوله ای را خیس کنید و روی میز بندازید بعد تخته را روی آن بگذارید تا موقع کار زیاد تکان نخورد و حالت صداگیری هم داشته باشد.

    کیسه فریز را که چرب کرده ایم روی تخته پهن میکنیم.

    فیله گوسفند یا گوساله را لای کیسه فریزر و طرف دیگر نایلون را روی فیله برمیگردانیم و با قسمت میخی استیک کوب فیله را میکوبیم در حدی میکوبیم که فیله به طرف بیرون پهن تر شود بعد سویاسس را روی فیله میریزیم روغن زیتون هم روی آن میریزیم ادویه ها، کمی روغن مایع اضافه میکنیم.

    از یک چهارم یک عدد جوز هندی که 3 گرم است برای هر استیک رنده میکنیم و استفاده میکنیم.

    ماهی تابه چدن را چرب میکنیم. نیازی نیست زیاد روغن بریزیم فقط چرب شود کافیست. البته ابتدا ماهی تابه را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود. بعد که گرم شد چرب میکنیم.

    فیله مرغ را روی فیله ای که داشتیم میگذاریم و روی آن نایلون فریزر گذاشته و میکوبیم تا این دو فیله به خورد هم بروند. به اندازه ای فیله مرغ روی فیله گوسفند میگذاریم که تمام سطح آن پوشیده شود.

    وقتی فیله مرغ کامل به خورد فیله گوسفند رفت آن را داخل یخچال میگذاریم حداقل دو ساعت بماند تا مزه دار شده و ترد شود.

    روغن را که داخل ماهی تابه ریختیم با برس آن را به تمام سطح ماهی تابه میزنیم.

    فیله را که از یخچال بیرون آوردیم داخل ماهی تابه میگذاریم تا سرخ شود.

    برای سرخ کردن استک ها دقت کنید همیشه ابتدا ماهی تابه چدن را گرم کنید بعد استیک ها را یکی یکی داخل آن سرخ کنید چون اگر دو تا استیک یک جا داخل ماهی تابه گذاشته شود آب می اندازد.

    در 5 دقیقه اول حرارت باید زیاد باشد بعد حرارت را کم میکنیم تا آب نیندازد.



    تهیه سس فلفل

    ظرف را روی حرارت میگذاریم و گوجه فرنگیهای خرد شده را که داخل بلندر ریختیم و پوره کردیم داخل آن میریزیم فلفل سیاه، سرکه سفید، شکر را همزمان اضافه میکنیم روغن مایع و پودر خردل و عصاره های خرد شده را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.

    این سس به مدت 15 - 10 دقیقه با حرارت ملایم روی گاز آماده میشود. وقتی استیک ها آماده شد با این سس سرو میکنیم.
    چگونه مي توان وداع كرد با جايي كه دل در آنجا است ؟

    و چگونه مي توان روي تافت از كسي كه نگاهش در نگاه است ؟
    زكدامين نگاه مي آيي؟
    كه چنين دلكش و دل آرايي
    مگر امروز بي وفا بودم؟
    كه غريبانه سوي فردايي؟

    تالار های نیک صالحی

  3. Top | #3
    تالار های نیک صالحی
    كاربر عالي




    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    میانگین پست در روز
    0.43
    محل سکونت
    Samsung GT-S5233A
    نوشته ها
    797
    تشکر
    801
    تشکر شده 1,636 بار در 747 پست

    پیش فرض طرز تهیه غذای" بیف استراگانوف"

    مواد لازم:
    گوشت نیم کیلو- آرد یک قاشق غذاخوری- پیاز یک عدد- سیب زمینی نیم کیلو- خامه 100 گرم- کره 50 گرم- نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه: ابتدا گوشت را خلال کنید و پس از سرخ کردن پیازها خلال گوشت را به آن اضافه نمایید و کمی تفت دهید. سپس یک لیوان آب به گوشت اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد، توجه داشته باشید باید در هنگام اضافه نمودن آب، نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید. سپس سیب زمینی ها را هم که از قبل خلال کرده اید در روغن سرخ کنید. سپس گوشت پخته شده را در دیس بکشید و روی آن را با سیب زمینی سرخ شده و خامه تزیین کنید.
    چگونه مي توان وداع كرد با جايي كه دل در آنجا است ؟

    و چگونه مي توان روي تافت از كسي كه نگاهش در نگاه است ؟
    زكدامين نگاه مي آيي؟
    كه چنين دلكش و دل آرايي
    مگر امروز بي وفا بودم؟
    كه غريبانه سوي فردايي؟

    تالار های نیک صالحی

  4. Top | #4


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض استیک با پوره فلفل دلمه ای

    استیک با پوره فلفل دلمه ای
    مواد لازم :

    رنده پوست ليمو 1 قاشق چايخوري
    آب ليمو ترش 2/1 پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    گوشت استيك قرمز 4 عدد
    فلفل قرمز دلمه اي 2 عدد
    پياز كوچك 1 عدد
    فلفل قمي قرمز 2 عدد
    سير خرد شده 2 حبه
    ليمو ترش سبز تعدادي براي سرو

    طرز تهيه :
    در يك ظرف رندة پوست ليمو ترش , دو قاشق سوپخوري روغن زيتون و فلفل را مخلوط كنيد. استيك ها را در اين سس بخوابانيد . براي درست كردن پوره فلفل , ابتدا فلفل هاي دلمه اي را نصف كنيد , تخم هاي آن را خارج كنيد و با يك قلم مو, روغن زيتون روي آن بماليد و روي كباب پز قرار دهيد تا پوست آن سياه شود. به همين ترتيب پياز را نيز كباب كنيد وبعد از اينكه پياز و فلفل ها خنك شد پوست آنها راگرفته , سپس فلفل هاي كباي , پياز, فلفل قلمي قرمز , سير ونمك را داخل مخلوط كن بريزيد تا به صورت پوره در آيد . آبليمو و مقداري نمك به استيكها اضافه كنيد و بلافاصله استيك ها را از سس خارج كنيد و به مدت هشت تا ده دقيقه روي كباب پز قرار دهيد تا پخته شود و با پوره فلفل سرو كنيد. مي توانيد براي تزئين از رنده هاي پوست ليمو ترش و قاچ هاي ليمو استفاده كنيد.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  5. Top | #5

    همکار قدیمی فروم نیک صالحی




    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    میانگین پست در روز
    0
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,017
    تشکر شده 19,811 بار در 9,574 پست

    پیش فرض استیک با سس فلفل


    مواد لازم
    فيله گوساله 200 گرم
    پياز يك عدد
    سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب از هر کدام يك قاشق سوپخوري
    روغن زيتون و خامه از هر کدام 100 گرم
    فلفل قرمز درشت دو عدد
    فلفل قرمز پودري يك قاشق مرباخوري

    [IMG]http://*******************/photos/ax310419.jpg[/IMG]
    استيك با سس فلفل
    طرز تهيه
    فيله گوساله را به دو تكه 100 گرمي تقسيم كنيد. پياز را رنده و آب آن را گرفته با سس سويا و فلفل سياه نيم‌كوب مخلوط كرده و روي تكه‌هاي گوشت بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس روغن زيتون را اضافه كرده و به مدت دو ساعت ديگر در يخچال استراحت دهيد.
    تابه را روي حرارت ملايم با كمي روغن زيتون گرم كرده و تكه‌هاي فيله را بپزيد. در اين زمان فلفل قرمز را برش‌هاي نيم سانتي‌ زده و در تابه‌اي كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا كمي غليظ شود.
    يك تكه از فيله را روي ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روي فيله بچينيد و فيله دوم را روي فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روي استيك طبق شكل ريخته و سرو كنيد.
    خدا حافظ همین حالا ....

  6. Top | #6

    همکار قدیمی فروم نیک صالحی




    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    میانگین پست در روز
    0
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,017
    تشکر شده 19,811 بار در 9,574 پست

    پیش فرض استیک شترمرغ با سیر و جعفری

    مواد لازم
    گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقه‌شده 150 گرم
    فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
    پودر سير 1/3 قاشق چايخوري
    پودر زنجبيل نصف پيمانه
    جعفري خردشده نصف پيمانه
    سير دو حبه
    روغن‌زيتون سه قاشق غذاخوري
    نمك به ميزان لازم

    [IMG]http://*******************/photos/ax157620.jpg[/IMG]
    استیک شترمرغ با سیر و جعفری
    طرز تهيه
    گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بين دو كيسه فريزر با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغن‌زيتون خوب مخلوط مي‌كنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقه‌شده را در اين سس مي‌خوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري مي‌كنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت مي‌پاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ مي‌كنيم.
    خدا حافظ همین حالا ....

  7. Top | #7

    همکار قدیمی فروم نیک صالحی




    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    میانگین پست در روز
    0
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,017
    تشکر شده 19,811 بار در 9,574 پست

    پیش فرض استیک با سبزیجات

    مواد لازم
    ▪ ۴۵۰ گرم گوشت خردشده
    ▪ نصف قاشق چای‌خوری فلفل
    ▪ یک عدد پیاز متوسط
    ▪ سه فنجان کلم بروکلی خردشده
    ▪ یک فنجان و نیم هویچ خردشده
    ▪ یک فنجان و نیم برنج
    ▪ سه قاشق غذاخوری آبلیمو
    ▪ یک عدد پیاز
    طرز تهیه
    پیاز را رنده کرده و با آب لیمو مخلوط کرده و گوشت‌ها را در آن قرار دهید و در یخچال بگذارید.
    پس از ۳۰ دقیقه کمی روغن به گوشت‌ها مالیده و روی حرارت ملایم در تابه‌ای سرخ کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن بپاشید پس از سه دقیقه گوشت‌ها را از تابه خارج کرده و هویج و کلم بروکلی را درون تابه قرار داده و با پیاز خردشده به‌خوبی تفت دهید.
    تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در حرارت ملایم بگذارید تا برای ۲۵ دقیقه باهم پخته شوند.
    برنج را شسته و سپس کته کنید. گوشت و سبزیجات پخته‌شده را با کته به عنوان وعده ناهار سرو کنید.
    خدا حافظ همین حالا ....

تالار های نیک صالحی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 06:20 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کدنویسی و
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.1 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved

تالار های نیک صالحی

آکواريوم ماهي طوطي کاسکو