تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.

آخرین ارسالهای انجمن




نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

آموزش انواع پیراشکی

  1. #1
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Wink آموزش انواع پیراشکی

    [IMG]http://i13.*******.com/687o7py.gif[/IMG]
    ویرایش توسط raya : September 4th, 2010 در ساعت 06:26 PM
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  2. 2 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    goldspring آواتار ها
    goldspring آفلاين است کاربر متوسط
    تاریخ عضویت
    Nov 2006
    سن کاربر
    19
    محل سکونت
    5300nokia،nokia n81
    نوشته ها
    258
    تشکر
    408
    تشکر شده 907 بار در 377 ارسال
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Wink آموزش انواع پیراشکی

    یک نوع پیراشکی گوشت
    خمیر پیراشکی:مواد لازم:
    تخم مرغ دو عدد/روغن مایع 4قاشق سوپ خوری/ماست غلیظ نصف لیوان/شیر نصف لیوان/جوش شیرین نصف قاشق مربا خوری/نمک یک قاشق چای خوری/ارد گندم نیم کیلو
    (یک قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2قاشق بکینگ پودر است در این مورد کمی بکینگ پودر و کمی جوش شیرین باهم بهتر است)
    طرز تهیه:تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته و کمی به هم میزنیم.جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف تخم مرغها و روغن ریخته و مخلوط می کنیم ارد را کم کم به این مایع اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مایه خمیر سفت شود.به قدری که به دست نچسبد.خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و میگذاریم 1ساعت بماند.
    مواد لازم برای مایه پیراشکی:
    گوشت چرخ کرده 350گرم/پیاز سرخ شده 2تا 3قاشق سوپ خوری/جعفری ریز شده 2قاشق سوپ خوری/تخم مرغ سفت و ریز شده 2عدد/رب گوجه فرنگی 2تا 3قاشق غذا خوری/نمک و فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه:گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده و در روغن تفت می دهیم.پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان اب گرم حل می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا گوشت اهسته بپزد تا اب ان کشیده شود.و ان را از روی اتش برمیداریم.تخم مرغ های سفت شده را روی گوشت رنده میکنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده .نمک/فلفل و در صورت تمایل پودر سیر را با ان مخلوط میکنیم.و کنار می گذاریم.روی تخته راکمی ارد می پاشیم و خمیر پیراشکی را با وردنه خیلی نازک باز میکنیم .با دهانه ی لیوان دایره هایی میبریم و از مایه گوشت وسط ان می گذاریم.دو طرف خمیر را به هم میچسبانیم و پیراشکی ها را به همین ترتیب می پیچیم...در ظرفی کوچک روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را تا هنگام طلایی شدن درون روغن سرخ میکنیم.
    __________________________________________________ __________________
    ویرایش توسط raya : October 15th, 2010 در ساعت 05:54 PM
    خدا حافظ ای همنشین همیشه/خدا حافظ ای داغ بر دل نشسته/تو تنها نمی مانی ای مانده بی من/تورا میسپارم به دلهای خسته...:rolleyes:

  4. 5 کاربر مقابل از goldspring عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #3
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پيــراشكـی مــرغ



    مواد مورد نياز
    كره: 40 گرم
    خامه: نصف فنجان
    سير له شده: دو جبه
    آب مرغ: نصف فنجان
    ورقه خمير پفي: دو عدد
    سركه سفيد: نصف فنجان
    تخم‌مرغ هم زده: يك عدد
    آرد ذرت: دو قاشق غذاخوري
    تره فرنگي خرد شده: 200 گرم
    مرغ (فيله سينه) در برش‌هاي درشت: 450 گرم
    طرز تهيه:
    فر را از قبل آماده كرده تا به آرامي گرم شود. كره را در يك تابه آب كرده و به آن تره فرنگي و سير افزوده تا كاملا سرخ شده و تره فرنگي نرم و ترد شود و به رنگ قهوه‌اي روشن در بيايد. ابتدا مخلوط سركه، آرد ذرت و سپس آب مرغ و خامه را به آن بيافزاييد و آنقدر گرما دهيد تا مخلوط در حد جوش در آيد حال دما را كاهش داده تا از حالت جوش خارج شود.
    درپوش تابه را به مدت پنج دقيقه برداشته و محتويات را روي يك سيني بريزيد و به مدت ده دقيقه آن را خنك نگه داريد. هر يك از ورقه‌هاي خمير را به نصف تقسيم كرده و آنها را طوري در داخل سيني قرار دهيد كه تقريبا به فاصله يك سانتي‌متر از همديگر قرار گيرند. اطراف لبه‌هاي خمير را با فرچه به تخم‌مرغ آغشته كنيد. سپس ورقه‌هاي خمير را كه محتويات بر روي آن است، با بخش ديگر خمير بپوشانيد تا كاملا بسته شود. دو برش در بالاي هر يك از بسته‌ها ايجاد كرده و تخم‌مرغ را در تمام سطوح آن بريزيد. سرانجام در داخل فر داغ گذاشته و اجازه دهيد به آرامي پخته شود، (حدود 15 دقيقه) و كاملا به رنگ قهوه‌اي در بيايد.
    ویرایش توسط raya : February 6th, 2011 در ساعت 08:59 AM
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  6. 4 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. #4
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,273 بار در 1,383 ارسال
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پیراشکی گوشت

    پیراشکی گوشت


    این غذا را بسیاری از خانمها با سلیقه ایرانی تهیه می کنند و از روش پخت آن آگاهند. برای اطلاع خانمهایی که دوست دارند روش پخت اصولی آن را بیاموزند، دستور تهیه این غذا را بر اساس یاد داشتهای یک آشپز ماهر برایتان بیان خواهیم کرد تا در مهمانی های خانوادگی آن را بپزید و از مزه لذیذ آن لذت ببرید. برای تهیه این غذا ابتدا باید خمیر آن را تهیه کرد. البته می توان از خمیرنان باگت موجود در نانوایی ها هم استفاده نمود ولی خمیری که شما در منزل تهیه کنید دارای تخم مرغ ، ماست و مخلفات دیگری است که بسیار لذیذتر خواهد شد.

    خمیر پیراشکی
    مواد لازم:
    2 عدد تخم مرغ
    4 قاشق سوپخوری روغن مایع
    نصف لیوان ماست غلیظ
    نصف لیوان شیر
    نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین
    یک قاشق چایخوری نمک
    حدود نیم کیلو آرد

    1 قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2 قاشق پکینگ پودر است در این مورد کمی جوش شیرین و کمی بکینگ پودر(با هم) بهتر است.
    طرز تهیه:
    تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ، به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم) جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم .
    آرد را کم کم به این مایه اضافه کرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری که به دست نچسبد . خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند.

    پیراشکی گوشتی
    مواد لازم:
    350 گرم گوشت چرخ کرده
    2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
    دو قاشق سوپخوری جعفری ریز شده
    دو عدد تخم مرغ سفت و ریز شده
    2 تا 3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
    به مقدار کافی نمک و فلفل

    طرز تهیه:
    گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، درروغن تفت می دهیم ( طرزتهیه پیاز داغ : اول پیاز را در ظرف ریخته بر روی شعله می گذاریم تا آب آن تمام شود سپس روغن را به آن اضافه می کنیم.)
    پس از سرخ شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغهای سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده ، نمک و فلفل ، در صورت تمایل ، پودر سیر را با تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. روی تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم
    می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.
    روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود.
    پیراشکی ها را در دیس چیده دور آنها را با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می کنیم.


    نکات تغذیه ای
    این غذای لذیذ برای کودکان بسیار دوست داشتنی است . خصوصاً کودکانی که کم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند ، عموماً با در دست گرفتن یک عدد پیراشکی که با کمی سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.
    برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتراست از روغن های مخصوص سرخ کردنی با حرارت متوسط استفاده کنید. حرارت بالا ترکیبات روغن را تغییر داده و با دود کردن روغن ترکیبات سرطان زائی درروغن تشکیل می شود . پس با تهیه غذاهای سالم سلامتی خود و را تضمین کنید.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  8. 3 کاربر مقابل از elmira_77 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  9. #5
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,273 بار در 1,383 ارسال
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Thumbs down آموزش انواع پیراشکی

    کلوچه گوشت
    مواد لازم :
    سير دو حبه
    مغز نان باگت 2/1 1 پيمانه
    شير 2/1 پيمانه
    پياز 1 عدد
    روغن براي سرخ كردن مقداري
    گوشت چرخ كرده 500 گرم
    جعفري ساطوري 3 قاشق سوپخوري
    رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل و ادويه كاري به ميزان لازم
    تخم مرغ 1 عدد
    پنير گودا 80 گرم

    طرز تهيه :

    مغز نان باگت را در شير خيس كرده پياز را با رنده درشت رنده مي كنيم و در كمي روغن تف مي دهيم , سير را ريز خرد نموده و به پياز اضافه مي كنيم . گوشت چرخ كرده را در ظرفي ريخته ورز مي دهيم تا چسبندگي پيدا كند . پياز, جعفري خرد شده , رب گوجه فرنگي , نمك , فلفل , ادويه كاري و مغز نان باگت خيس شده در شير را به گوشت اضافه كرده و همراه تخم مرغ خوب ورز مي دهيم . از مايه مقداري برداشته وبه صورت كلوچه گرد در مي آوريم و در آرد مي غلطانيم و در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ مي كنيم. (حرارت خيلي ملايم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سيني فر قرار مي دهيم . پنير گودا را رنده نموده و روي هر كلوچه مقداري مي ريزيم . فر را از قبل روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده , سيني را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الي بيست دقيقه قرار مي دهيم.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  10. 3 کاربر مقابل از elmira_77 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  11. #6
    *MohseN* آواتار ها
    *MohseN* آفلاين است همکار قدیمی بخش اخبار
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    سن کاربر
    کوچیک شما
    نوشته ها
    675
    تشکر
    348
    تشکر شده 864 بار در 485 ارسال
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    پيراشكي با خمير آماده

    مواد لازم براي 30 عدد پيراشكي:
    گوشت چرخ كرده 250 گرم
    قارچ نيم كيلو
    زرشك دوقاشق غذاخوري
    پياز داغ سه قاشق غذاخوري
    رب دو قاشق غذاخوري
    خمير آماده پيراشكي دوبسته ( 30 عدد)
    نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    آويشن و جعفري خشك كمي

    طرز تهيه:
    گوشت را با پيازداغ مخلوط كرده و تفت مي‌دهيم و سپس نمك و زردچوبه و فلفل و رب را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم . نصف استكان آب روي گوشت چرخي مي‌ريزيم و با حرارت كم مي‌گذاريم گوشت پخته و ملايم شود.
    قارچ را شسته و خرد كرده و در ظرف ديگري مي‌ريزيم. به آن نمك و روغن و چند قطره آب‌ليمو اضافه كرده با حرارت زياد مي‌گذاريم تا بپزد. قارچ آب مي‌اندازد بايد حتمن با حرارت زياد آن‌را آماده كنيد. سپس قارچ و زرشك و جعفري و آويشن را هم به مخلوط گوشت چرخي اضافه كرده . بعد از اين‌كه آب گوشت چرخي كاملن كشيده شد، مايه پيراشكي آماده است. (مثل مايه ماكاروني مي‌شود.)
    خمير پيراشكي را از نايلن خارج كرده و از مايه گوشتي يك قاشق غذاخوري پْر وسط خمير مي‌گذاريم و دوطرف خمير را روي هم مي‌آوريم و كناره‌هاي خمير را با انگشت چين مي‌دهيم. بعد پيراشكي‌ها را در روغن سرخ مي‌كنيم.
    اين پيراشكي بسيار راحت و سريع آماده مي‌شود. اگر خميرآماده در دسترس نداريد مي‌توانيد از طرز تهيه خمير پيراشكي زير استفاده كنيد.
    مواد لازم براي خمير پيراشكي:
    آرد دو ليوان
    پودر خمير مايه يك قاشق غذاخوري
    روغن جامد دو قاشق غذاخوري
    تخم مرغ دوعدد
    نمك يك قاشق چاي‌خوري

    طرز تهيه خمير پيراشكي:
    پودر خمير مايه را در نصف استكان آب ولرم خوب حل مي‌كنيم و مي‌گذاريم خميرمايه نيم‌ساعت بماند. سپس در ظرفي آرد را ريخته و تخم مرغ‌ها و خمير مايه و نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم بعد روغن را هم به آن اضافه مي‌كنيم و خوب مخلوط مي‌كنيم تا خمير لطيفي بدست بيايد و بدست نچسبد. اگر خمير كمي شل بود و به دست مي‌چسبيد كمي ارد به آن اضافه مي‌كنيم ولي آرد نبايد آنقدر زياد باشد كه خمير خشك و شكننده شود. خمير را مدت يك‌ساعت در جاي گرمي مي‌گذاريم تا ور بياييد. ( خمير بعد از ور آمدن كاملن پف مي كند و پوك است)
    هر چه باشی شیر دل دنیا شکارت میکند
    هرچه باشی نازنین ایام خارت میکند
    هرچه باشی با لب خندان میان دیگران عاقبت دست طبیعت اشکبارت میکند
    مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ******دو سه روزی قفسی ساخته اند از بدنم

  12. 3 کاربر مقابل از *MohseN* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  13. #7
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,819 بار در 9,575 ارسال
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پيراشکی اسفناج


    مواد لازم

    اسفناج نيم کيلو
    کره 100 گرم
    فلفل سياه کمي
    استاک سبزيجات 2 عدد
    پنير پيتزا مقداري
    نان تست 1 بسته
    قارچ 250 گرم
    نمک کمي
    ادويه مخصوص دلخواه
    زيره سياه مقداري
    آرد سفيد 1 قاشق غذاخوري
    شير 1 پيمانه
    پياز داغ 2 عدد


    طرز تهیه


    اسفناج خرده شده را با کمي آب و کره و نمک و فلفل مي گذاريم بپزد و نرم شود و آب آن بخار شود ، پياز و قارچ سرخ شده را همرا ه اسفناج تفت مي دهيم و سس سفيد که شامل آرد سفيد ، کره ، شير ، زيره سياه ، پنير کورد و پنير پيتزا مي باشد .با مايه اسفناج مخلوط مي کنيم . نان تست را کره ماليده از مواد روي نان ماليده و پنير پيتزا رنده شده را مي پاشيم .يک عدد نان تست ديگر روي آن گذاشته ، در فر يا در ساندويچ برگر مي گذاريم و گرم سرو مي کنيم .
    خدا حافظ همین حالا ....

  14. 2 کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  15. #8
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,819 بار در 9,575 ارسال
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پیراشکی سبزیجات



    مواد لازم
    آرد 250 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    شير 2/1 پيمانه
    نمك 2/1 قاشق چايخوري
    روغن 2 قاشق غذاخوري
    پيكينگ پودر 2/1 قاشق چايخوري
    قارچ ريز شده و تفت داده شده 250 گرم
    فلفل دلمه اي سبز ، زرد و قرمز هر كدام 1 قاشق غذاخوري
    جعفري خرد شده 2 قاشق غذا خوري
    هويج پخته و نگيني شده 2 قاشق غذا خوري
    نمك ، فلفل و پودر آويشن به مقدار لازم
    پنير نگيني شده 3 قاشق غذا خوري


    چگونگی تهیه
    همه مواد به جز آرد را در ظرفي ريخته با قاشق بهم زده تا يكدست شود سپس كم كم آرد اضافه كرده تا جائيكه خمير بدست نچسبد خمير را به مدت 1 ساعت در كيسه در جاي گرم نگه مي داريم بعد از اين مدت خمير را با وردنه به قطر 5/0 سانتي متر با وردنه پهن كرده با قالب گرد قالب زده و 1 قاشق چايخوري از مواد توي آن گذاشته دور خمير را جمع كرده و در روغن مايع داغ شده با حرارت ملايم سرخ مي كنيم . طرز تهيه مواد داخلي پيراشكي : ابتدا قارچها را شسته خشك كرده ريز خرد مي كنيم . همراه با 1 قاشق غذاخوري كره و 1 قاشق غذاخوري آبليمو روي حرارت زياد گذاشته تا آب آن كشيده شود . سپس نمك و فلفل و آويشن مي ريزيم . از روي حرارت بر مي داريم با بقيه مواد مخلوط كرده استفاده مي كنيم.

    خدا حافظ همین حالا ....

  16. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 12:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved