تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    Wink آموزش انواع غذا با تخم مرغ

    دستور پخت نيمرو

    خیلیا میگن پخت نیمرو آسونه و یاد دارن ولی وقتی که نیمرو رو میخورین هنوز بعضی قسمتا خامه

    تخم مرغ فقط ماده اي از مواد متشكله املت، خاگينه و يا هر غذاي ساده و فوري نيست.
    تخم مرغ تقريبا در بسياري از دستورات پخت غذاها به اشكال مختلف مانند آب پز، نيمرو و هم زده مورد استفاده قرار ميگيرد.
    وقتي تخم مرغ با سبزيجات و نان و كره سرو ميشود شما در واقع يك غذاي كامل و پرارزشي را نوش جان ميكنيد. براساس جديد ترين يافته ها ، تخم مرغهايي كه در حال حاضر توليد مي شود 23% چربي . 31% كلسترول كمتري نسبت به تخم مرغهاي توليد شده در اوايل دهه 1980 دارند . به طوريكه بر اين اساس تخم مرغهاي توليد شده در حال اضر حاوي 6/4 گرم چربي ( به جاي 6 گرم ) و 190 ميلي گرم كلسترول (به جاي 273 ميلي گرم ) مي باشد كه يكي از دلايل اين امر به اصلاح نژاد و دليل ديگر آن به تغذيه صحيح مربوط مي شود.

    حال به چند توصيه كه شايد بديهي هم باشند توجه بفرمائيد

    براي آب پز كردن تخم مرغ: مدت لازم براي آب پز شدن تخم مرغ در آب جوشان، بسته به اندازه آن متغير است ليكن اين زمانها را بخاطر بسپاريد. 3-4 دقيقه براي تخم مرغ عسلي، 5-6 دقيقه براي تخم مرغ نرم و 8-10 دقيقه براي تخم مرغ سفت.

    براي نيمروكردن تخم مرغ: تخم مرغ را در حرارتي ملايم تا آنجا كه همه سفيده پخته شود، نيمرو كنيد. توجه داشته باشيد كه زرده پاره نشود.

    براي آب پز كردن تخم مرغ بدون پوست: پس از آنكه آب جوش آمد كمي نمك و مقداري سركه ( يكقاشق چايخوري براي يك ليتر آب ) به آن اضافه كنيد. سپس تخم مرغ را شكسته و محتواي آنرا به يكباره به آب جوش بيندازيد. فاصله دستتان را تا سطح آب كم كنيد تا آب جوش به اطراف نپاشد. ضمنا مراقب دست خودتان نيز باشيد.

    براي املت فرنگي: چند تخم مرغ را با مقداري شير ( بازاي هر تخم مرغ يكقاشق غذاخوري شير يا خامه ) در يك ماهيتابه يا قابلمه هم بزنيد. سپس آنرا روي اجاق گاز قرار داده و دائما هم ميزنيد تا سفت شود .
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  2. 2 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    Wink آموزش انواع غذا با تخم مرغ

    سلام به همه در این تاپیک انواع غذا با تخم مرغ اموزش میدیم :p
    ویرایش توسط raya : September 24th, 2010 در ساعت 02:47 AM
    خدا حافظ همین حالا ....

  4. #3
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    Smile رولت تخم مرغ



    مواد لازم
    برای چهار نفر
    گوشت چرخ‌كرده 200 گرم
    پیاز یك عدد
    جعفری 100 گرم
    پنیرپیتزا چهار ورق
    تخم‌مرغ چهار عدد
    فلفل‌سبز، كنسرو بلال و گوجه‌فرنگی حلقه شده برای تزیین
    [IMG]http://*******************/photos/ax878148.jpg[/IMG]
    رولت تخم مرغ
    طرز تهیه
    ابتدا مقداری روغن در تابه ریخته، پیاز را تفت می‌دهیم تا طلایی‌رنگ شود. آن‌گاه، گوشت چرخ‌كرده و جعفری خرد شده را به موادمان می‌افزاییم و تفت می‌دهیم بعد، به موادمان مقداری نمك و فلفل می‌افزاییم.
    سپس، تخم‌مرغ‌ها را در ظرف جداگانه هم می‌زنیم تا سفیده و زرده خوب مخلوط شوند. بعد، كمی نمك و فلفل زده و خوب هم می‌زنیم، آن‌گاه درون ظرفی مقداری روغن ریخته و مواد را داخل آن می‌ریزیم. وقتی خودش را گرفت و سفت شد، به سرعت آن را برگردانده و داخل آن یك قاشق از مخلوط اولیه (مایه گوشتی) را ریخته و دور لبه‌های آن پنیرپیتزا می‌ریزیم تا مواد بیرون نریزد، و آن را به شكل نیم‌دایره درمی‌آوریم، حالا غذای ما آماده است.

    مواد لازم برای تهیه سس
    پیاز یك عدد
    سیر سه حبه
    آرد گندم چهار قاشق غذاخوری
    شیر یك لیوان
    كره 20 گرم
    قارچ، جعفری و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه سس
    ابتدا پیاز را رنده كرده، با كمی روغن تفت می‌دهیم بعد از این كه مقداری طلایی شد، سیر رنده شده را به مواد اضافه می‌كنیم. سپس، جعفری خرد شده را درون مواد می‌ریزیم. بعد، كره را روی حرارت آب می‌كنیم وقتی آب شد، به آن، آرد گندم، افزوده و روی حرارت ملایم، به صورت مداوم هم می‌زنیم تا حالت خمیری شكل پیدا كند. در این هنگام، یك لیوان شیر به موادمان اضافه كرده و دائم هم می‌زنیم تا گلوله‌گلوله نشود، در این هنگام، نصف عصاره سبزی‌ها را به آن اضافه كرده، ولی اصلا به آن نمك نمی‌‌زنیم، در ظرفی جداگانه، چند تا قارچ را حلقه‌حلقه كرده و كمی تفت می‌دهیم، بعد آن را به سس، می‌افزاییم.
    خدا حافظ همین حالا ....

  5. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  6. #4
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض


    مواد لازم
    تخم‌مرغ يك عدد
    اسفناج 400 گرم
    دارچين يك قاشق چايخوري
    پياز عدد
    كره گياهي 50 گرم
    سس گوجه ‌فرنگي جهت تزئين

    [IMG]http://*******************/photos/ax923814.jpg[/IMG]
    تخم مرغ در لانه
    طرز تهيه
    اسفناج را داخل قابلمه مناسب مي‌پزيم و آب آن را مي‌گيريم. پياز را به صورت نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت مي‌دهيم تا طلايي شود. دارچين و كره گياهي را كمي حرارت مي‌دهيم تا كره ذوب شود، سپس به اسفناج اضافه كرده و با ميكسر كاملا مخلوط مي‌كنيم. ظرف پيركس كوچك را كمي چرب كرده، اسفناج را مانند تصوير به شكل لانه كبوتر درمي‌آوريم تا داخل آن به اندازه يك تخم‌مرغ گود شود. تخم‌مرغ را داخل لانه به آرامي مي‌ريزيم طوري كه زرده تخم‌مرغ وسط لانه قرار گيرد.
    سپس داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط قرار مي‌دهيم تا اسفناج و تخم‌مرغ پخته و روي آن طلايي شود و در آخر داخل ظرف موردنظر گذاشته و آن را با سس گوجه‌فرنگي تزئين مي‌كنيم.
    خدا حافظ همین حالا ....

  7. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  8. #5
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض خاگینه سبزیجات

    مواد لازم

    – تخم مرغ 1 عدد
    – شیر 1 قاشق غذاخوری
    – قارچ خرد شده 2 عدد
    – گوجه فرنگی خرد شده 1 قاشق غذاخوری
    – ذرت پخته 1 قاشق غذاخوری
    – کره 20 گرم

    طرز تهیه


    ابتدا کره را روی حرارت گذاشته و قارچ را کمی تفت می دهیم گوجه فرنگی را اضافه کرده و سپس تخم مرغ و شیر را هم مخلوط می کنیم بعد مواد را اضافه می کنیم و می گذاریم روی حرارت بسیار پایین بپزد و سفت شود .
    خدا حافظ همین حالا ....

  9. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  10. #6
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض خوراک عدس قرمز با تخم مرغ

    مواد لازم
    عدس قرمز پاک کرده و شسته شده 2/1 پ

    تره فرنگی 1 ساقه
    قرص عصاره سبزیجات 2/1 عدد
    آب 1 لیتر
    تخم گشنیز سائیده 1 ق چ
    گشنیز تازه 1 ق سوپخوری
    سرکه قرمز 1 ق سوپخوری
    فلفل سیاه سائیده به میزان لازم
    تخم مرغ کامل 1 عدد
    جعفری خرده شده ( برای تزئین ) به میزان لازم
    طرز تهیه
    ابتدا عدس قرمز ،تره فرنگی حلقه حلقه شده ، قرص عصاره سبزیجات و آب را درون قابلمه ای مناسب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا عدس کاملاً پخته شود و مقدار زیادی از آب آن تبخیر گردد در اواخر پخت تخم گشنیز،گشنیز خردشده سرکه و فلفل را بیفزائید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. 15 دقیقه قبل فررا با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید . خوراک را درون ظرف نسوزی بکشید حفره ای در وسط آن ایجاد کنید. تخم مرغ را وسط آن بشکنید . روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 15-20 دقیقه درون فر قرار دهید تا تخم مرغ بسته شود و در پایان خوراک را با جعفری خرد کرده تزئین نمائید .
    خدا حافظ همین حالا ....

  11. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  12. #7
    زالو آواتار ها
    زالو آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    سن کاربر
    28
    نوشته ها
    6
    تشکر
    15
    تشکر شده 85 بار در 61 ارسال

    پیش فرض

    عذا به اون خوشمگی چرا پاک کردین یعنی فقط شما بلدین غذا بپذین؟؟؟ اره؟؟؟


    خوب باشه
    یه ساعت فقز تایپ کردم
    :((

    [IMG]http://up.********.com/images/dp878epsk7yxjcqw9skf.jpg[/IMG]
    حقیقت تنها یك توهم است، حتی اگر روی آن پافشاری شده باشد.>:)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 12:21 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved