خرید کریو

خرید vpn

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

وی پی ان

دانلود فیلم

خرید کریو

خرید vpn

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

وی پی ان

دانلود فیلم

آموزش انواع غذا با مرغ و جوجه
تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - صفحه اصلی
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 20 , از مجموع 44

مشاهده : 13698 , پاسخ ها : 43
موضوع: آموزش انواع غذا با مرغ و جوجه

  1. Top | #1


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Mar 2007
    میانگین پست در روز
    0.43
    نوشته ها
    1,103
    تشکر
    4,579
    تشکر شده 3,697 بار در 1,667 پست

    Wink آموزش انواع غذا با مرغ و جوجه

    فیله مرغ
    مواد لازم :
    فیله مرغ: 500 گرم
    روغن مایع: به میزان لازم
    نمک: به میزان لازم
    فلفل قرمز: به میزان لازم
    آب لیمو ترش: نصف پیمانه
    مواد لازم جهت تهیه خمیر بنیه:
    آرد شیرینی: 2 پیمانه
    بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری سرپر
    نمک و فلفل(ترجیحا فلفل سفید): 1 قاشق
    ماءالشعیر: 1پیمانه
    شیر: 1 پیمانه
    سفیده تخم مرغ: 2 عدد
    زعفران: 3 قاشق چایخوری
    طرز تهیه:
    ابتدا فیله ها را از وسط به دو قسمت برش بزنید و در نمک و فلفل و روغن آبلیمو استراحت دهید تا طعمدار شود. برای تهیه مایه بنیه ابتدا آرد و بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، سپس ماء الشعیر و شیر را به این مواد اضافه کنید و کاملا هم بزنید. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بزنید تا کف کند و به باقی مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و در آخر زعفران را به مواد اضافه کنید.
    فیله ها را از مواد بیرون آورده و به مدت 2تا3 دقیقه صبر کنید تا آب آنها کشیده شود و بعد آنها را در مایه بنیه فرو برده و در روغن داغ سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شدند از روغن بیرون آورید و بر روی کاغذ یا حوله آشپزخانه قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.


    مــوضوع پــست: آموزش انواع غذا با مرغ و جوجه, ارسـال کـننده: shosho, انـــجمن: تالار های نیک صالحی
    خدا دارم ، نبي دارم ، علي دارم ، ولي دارم ، چه غم دارم؟

    خنده‌هاتو به همه بده ولی لبخندتو به يک نفر،
    عشقتو به همه بده ولی وجودتو به يک نفر،
    بذار همه عاشقت باشن ولی خودت عاشق يه نفر باش...
    تالار های نیک صالحی
    تالار های نیک صالحی

  2. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما shosho برای ارسال این پست سودمند:


  3. Top | #2

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 224 بار در 134 پست

    Talking چيكن هات اسپايسي فيله

    1. چيكن هات اسپايسي فيله
      1-فيله مرغ 3عدد
      2-تخم مرغ 1"
      3-سس خردل 1قاشق
      4-سس سويا 2"
      5-آرد 3"
      6-پودر سير يافلفل " "
      7-زنجبيل مقداري
      8-چيپس 2ييمانه
      ابتدا تخم مرغي رادر ظرفي شكسته وكمي هم ميزنيم
      بعد سس سويا سس خردل فلفل وپودر زنجبيل وپودرسير
      رابه آن اضافه ميكنيم وآرد الك شده را اضافه مي كنيم
      تا مايع غليظي به دست آيد وفيله ها را درمايع ميخوابانيم
      تا 1 ساعت وبعد چيپس در ضرفي ريخه وفيله هارادرآن
      مي قلتانيم وبعددرروغن سرخ ميكنيم .
      [IMG]http://i38.*******.com/25jczn7_th.gif[/IMG]

  4. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما aise برای ارسال این پست سودمند:


  5. Top | #3

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 224 بار در 134 پست

    Wink آموزش انواع غذا با مرغ و جوجه

    :x:مواد لازم:
    يك عدد
    سينه مرغ متوسط
    2عدد
    پياز متوسط
    3 عدد
    سيب زميني متوسط
    2 عدد
    تخم مرغ
    يك دوم قاشق چايخوري
    زعفران ساييده
    يك فنجان
    پودر سوخاري
    به مقدار دلخواه
    نمك و فلفل

    طرز تهيه:
    سينه مرغ را همراه با يك ليوان آب، يك عدد پياز، كمي نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملايم مي پزيم تا آب آن كشيده شود. سيب زميني ها را پخته و گرم گرم آن را رنده و يا چرخ مي كنيم. مرغ و سيب زميني را مجدداً چرخ كرده و پياز را هم رنده مي كنيم و با تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل آن را خوب ورز مي دهيم و كف دستمان را به پودر سوخاري آغشته كرده و از مايه به اندازه يك عدد پرتقال متوسط برمي داريم و آن را به صورت گرد يا بيضي شكل مي دهيم و در روغن سرخ مي كنيم و آنها را در ديس مي چينيم.
    Copyright © 2003 Kami Niksalehi All rights reserved-Designed By Niksalehi.com
    Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  6. Top | #4

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 224 بار در 134 پست

    Unhappy چیپس پنیر و فیله ی مرغ

    چیپس پنیر و فیله ی مرغ
    مواد لازم برای 2نفر:
    چیپس ساده=یه بسته متوسط
    فیله مرغ پخته شده=200 گرم
    کالباس خشک یا مرغ(به دلخواه)=3برگ متوسط
    قارچ=200 گرم
    فلفل دلمه=1عدد متوسط
    ذرت و نخود کنسروی(به دلخواه)=هرکدام یک قاشق سوپ خوری
    پنیر پیتزا=150 گرم
    آویشن و فلفل سیاه و زرد چوبه=به اندازه دلخواه
    طرز تهیه در مایکروفر:
    اولین قدم باید قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده را در ظرفی ریخته کمی فلفل سیاه و زرد چوبه زده وبدون روغن با ماکزیمم قدرت مایکروفر به مدت 4دقیقه دکمه استارت رو میزنیم.پس از آماده شدن اگر قارچ هنوز آب اضافی داشت حتمآ دور بریزید.
    اکنون تمام موادی که داریم پخته شده هست و دیگر نیازی به حرارت پخت ندارد.
    ظرف گرد چینی یا پیرکس برای 2 نفرتهیه کنید,یک ردیف چیپس بچینید سپس از تمامی مواد به جز ادویه ها و پنیر به صورت منظم و یکسات همانند ریختن مواد روی نان پیتزا بریزید سپس نیمی از پنیر روی مواد ریخته.دوباره یک ردیف دیگر چیپس(البته اینبار در مساحت و چیپس کمتر نسبت به ردیف اول)باقیمانده مواد را ریخته ومابقی پنیر رو اضافه میکنیم.
    ظرف را به مدت 2 الی 2:30 دقیقه با ماکزیمم قدرت در ماکروفر گذاشته تا آماده گردد.
    هنگام صرف حتمآ پودر آویشن بزنید و این چیپس و پنیر با سس الدورادو هم مزه خوبی داره
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  7. Top | #5

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 224 بار در 134 پست

    Thumbs up پنکیک مرغ

    مواد لازم برای پنکیک:
    تخم مرغ= 3 عدد
    آب= 250 میلی لیتر
    آرد سفید= 175 گرم
    مواد لازم برای مواد داخل پنکیک:
    فیله مرغ= 2 قطعه
    هویج متوسط=1 عدد(خلالی شده)
    پیاز =1 عدد
    قارچ= 150 گرم
    سس گوجه فرنگی= 1 قاشق غذا خوری
    ادویه مخصوص مرغ و نمک و فلفل و روغن
    به مقدار دلخواه
    طرز تهیه:
    ابتدا پنکیک را آماده می کنیم تخم مرغ آرد و آب را با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا گلوله های آن باز شود .سپس یک ماهیتابه کوچک انتخاب می کنیم ته آنرا چرب کرده می گذاریم داغ شود سپس یک قاشق از مواد را داخل ماهیتابه میریزیم تا پنکیک بسته شود نکته مهم آن است که روغن کف ماهیتابه کم و پنکیک نازک تهیه شود.
    برای آماده کردن مواد میانی
    ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده هویج و فیله مرغ تکه شده را اضافه می کنیم در آخر قارچ و سس گوجه و ادویه و نمک را اضافه می منیم و اجازه می دهیم مواد با شعله بالا مدتی سرخ شود
    حال ا قاشق از مواد را داخل پنکیک ریخته و آنرا لوله کرده در روغن سرخ می کنیم
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  8. Top | #6

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 224 بار در 134 پست

    Wink آموزش انواع غذا با مرغ و جوجه


    مرغ فیله ای با سس گوجه فرنگی
    مواد لازم برای 2 نفر:
    فیله مرغ=150 گرم
    پنیر چدار رنده شده=4/1 فنجان(25 گرم)
    خرده نان تازه وسط نان باگت=1 فنجان(50 گرم)
    کره یا مارگارین=1 قاشق غذاخوری(15 گرم)
    سیب زمینی(خلالی باریک خرد شده)=115 گرم
    هویج کوچک=2/1 عدد(نازک ورقه شده)
    کدوی سبز کوچک=2/1 عدد(نازک ورقه شده)
    سس گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری(45 میلی گرم)
    طرز تهیه:
    فیله ها را بشویید و بگذارید آب آنها برود. سپس آنها را به صورت نوارهای باریک و بلند خرد کنید. پنیر رنده شده و خرده های نان را در بشقابی با هم مخلوط کنید. کره یا مارگارین را در شیرجوش کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. سپس تکه های مرغ را کامل در کره بزنید و آنها را در مخلوط خرده نان بغلطانید.
    مرغ ها و سیب زمینی ها را در یک سینی فر که کف آن را با کاغذ آلومینیوم پوشانیده اید،بچینید. سپس سینی را در فری که فقط شعله گریل آن روشن است،قرار دهید. در همین فاصله،در شیرجوش مقدار کمی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. اجاره دهید مرغ ها 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که بپزند و سیب زمینی ها 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که هر دوی آنها طلایی رنگ شوند در فر بمانند. در این فاصله یکبار مرغ ها وسیب زمینی ها را برگردانید. هنگامی که مرغ ها آماده شدند،آنها را تا پایان پخت سیب زمینی ها در یک ظرف کم عمق بریزید تا گرم بمانند. سبزیجات را 10 دقیقه یا تا زمانی که بپزند و آب آنها تمام شود در شیرجوش محتوی آب در حال جوش بپزید. سس گوجه فرنگی را با قاشق در 2 عدد کاسه کوچک یا ظرف مخصوص سرو تخم مرغ عسلی بریزید و آنها را در وسط دو عدد بشقاب مخصوص سرو قرار دهید. سبزیجات،مرغ ها و سیب زمینی ها را بین دو بشقاب تقسیم کنید. بگذارید غذا قبل از فرو کردن در سس و سرو،کمی خنک شود.



    |+| www.mehr.tk آشپزی در و تایم [IMG]http://i13.*******.com/7x8g7c9.gif[/IMG] دیدگاه
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  9. Top | #7

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 224 بار در 134 پست

    پیش فرض طرز تهیه مرغ شکم پر ( آموزش پختن انواع غذاهای ايرانی-آموزش آشپزی )

    مرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و با کمی نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید و بگذارید 2 ساعت بماند.


    مواد لازم برای 4 نفر:

    مرغ یک عدد

    میخک 2 عدد

    زعفران حل شده در آب 2 قاشق غذاخوری

    پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری

    گردوی خرد شده 5 قاشق غذاخوری

    بادام خرد شده 5 قاشق غذاخوری

    روغن 4 قاشق غذاخوری

    برنج آبکش شده 1 پیمانه

    ادویه کاری 1 قاشق مرباخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری

    آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری



    طرز تهیه:


    طرز تهیه:

    مرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و با کمی نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید و بگذارید 2 ساعت بماند.

    گردو را 4- 3 ساعت در آب خیس کنید. سپس پوست آن را گرفته و نگینی خرد کنید.

    بادام ها را نیز خیس کرده و پوست آن ها را جدا نمایید و دو لپه کنید.

    سپس برنج آبکش شده، گردوی خرد شده، بادام، پیاز داغ، میخک، پودر لیمو عمانی، ادویه کاری، زعفران، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کمی روی حرارت تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط و مزه دار شوند.

    سپس شکم مرغ را با این مواد پر کنید و بدوزید.

    مرغ را در ظرف مورد نظر، در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت قراردهید تا بپزد (روی مرغ را با فویل بپوشانید تا مرغ هنگام پخت خشک نشود).

    پس از پختن کامل، فویل روی آن را بردارید و بگذارید تا پوست مرغ برشته شود؛ برای این کار می توانید از شعله بالای فر (گریل) استفاده کنید.

    در صورت دلخواه می توانید مقداری برنج را آبکش کرده و همراه با گردو، بادام و ادویه دم کنید و کنار مرغ سرو نمایید.



    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  10. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما aise برای ارسال این پست سودمند:


  11. Top | #8

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 224 بار در 134 پست

    پیش فرض بوقلمون شکم پر

    بوقلمون شکم پر

    تالار های نیک صالحی

    مواد لازم :
    بوقلمون۵/۳كيلو
    سيب۵/۱کيلو
    کره۲۵۰گرم
    ماکاروني۲۵۰گرم
    آرد۲ قاشق سوپخوري
    شکر۱ استكان
    گوجه برقاني۵/۰ كيلو
    هويج۲ عدد
    سبزي معطريك دسته
    سير۲-۱ حبه
    آب ليموبه مقدار کافي
    نمك و فلفلبه مقدار کافي
    طرز تهيه :
    بوقلمون را به دقت تميز مي كنيم و مي شوئيم . داخل شكم آن كمي نمك و فلفل مي پاشيم. بعد ماكاروني را در آب و نمك مي جوشانيم تا كاملا نرم شود. آنگاه ۸ عدد از سيب هاي يک اندازه و سالم را كنار مي گذاريم و بقيه را پوست مي كنيم. سپس يك سوم از كره را درظرفي مي ريزيم و روي آتش مي گذاريم. بعد از اينکه کره آب شد ، سيب هاي خرد شده را در كره كمي سرخ مي كنيم و ماكاروني را به آن اضافه مي کنيم و هم مي زنيم. بعد از مدت کمي از روي آتش برمي داريم . شكر را درظرف كوچكي مي ريزيم و روي آتش ملايم مي گذاريم و مرتب بهم مي زنيم تا طلائي شود. آنگاه نصف استكان آب جوش داخل شكر كارامل شده مي ريزيم و مي گذاريم چند جوش بزند تا ذرات شكر كارامل شده و كاملا حل شود. بعد نصف اين شربت را با مخلوط فوق هم مي زنيم و داخل شكم بوقلمون را با اين مواد پر مي كنيم و آن را مي دوزيم .
    بقيه روغن را در ظرفي مي ريزيم و روي آتش مي گذاريم . داغ كه شد، اطراف بوقلمون را در اين روغن سرخ مي كنيم و دو ليوان آب مي ريزيم . سبزي معطر ، چند حبه سير ، دو عدد هويج خرد شده و بقيه سيب ها را داخل ظرف بوقلمون مي ريزيم . حرارت را ملايم مي كنيم و مي گذاريم بوقلمون بپزد . در صورتي كه با اين مقدار آب نپخت، يك ليوان آب ديگر اضافه مي كنيم تا كاملاً بپزد. در اواخر طبخ سيب هاي درسته و گوجه برقاني را كنار بوقلمون مي ريزيم تا آنها نيز بپزند، ولي له شوند . دسته سبزي معطر را از ظرف خارج مي كنيم. بعد كمي نمك ، فلفل ، بقيه شربت كارامل و آب ليمو را داخل بوقلمون مي ريزيم و مي گذاريم چند جوش بزند. براي اينكه سس بوقلمون كمي غليظ تر شود، يك قاشق سوپخوري سر خالي آرد را در ۵۰ گرم كره كمي سرخ كرده و نصف ليوان آب به تدريج داخل آرد سرخ شده مي ريزيم ومرتب بهم مي زنيم. وقتي آرد كاملا صاف شد، اين سس را داخل بوقلمون مي ريزيم و مي گذاريم چند جوش بزند . بعد سس را از صافي رد مي كنيم و بوقلمون را در ديس مي گذاريم و نخ زير شكم آن را خارج مي كنيم . سيب هاي درسته پخته و گوجه برقاني را دور بوقلمون مي چينيم و فاصله هاي سيب ها را با برگ جعفري تزيين مي كنيم وكمي از سس بوقلمون را كه صاف كرده ايم روي بوقلمون مي دهيم.
    حال غذا آماده سرو است.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  12. Top | #9

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 224 بار در 134 پست

    Wink آموزش انواع غذا با مرغ و جوجه

    سینه مرغ با سفیده تخم مرغ و گردو

    تالار های نیک صالحی
    مواد لازم برای 4 نفر:

    سینه مرغ متوسط 4 عدد
    گردوی خرد کرده 1 فنجان
    سفیده تخم مرغ 2 عدد
    روغن مایع 2 تا 3 قاشق سوپخوری
    روغن مایع برای سرخ کردن به حد کافی
    نمک و فلفل بقدر کافی

    طرز تهیه:

    هر یک از قطعات سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده،کمی نمک و فلفل به آنها می زنیم. سفیده تخم مرغ را با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن مخلوط کرده،هم می زنیم تا کف کند؛روغن فراوان را در ظرف گودی داغ می کنیم،به حدی که دود نکند؛حرارت را ملایم نموده،قطعات سینه را در سفیده می زنیم و در گردوی خرد کرده می غلتانیم و آنها را تک تک در روغن می اندازیم؛گاهی زیر و رو می کنیم؛وقتی طلایی شدند،آنها را با کفگیر از روغن خارج کرده،در دیس می چینیم و روی آن مقداری گوجه فرنگی خرد کرده و فلفل دلمه سبز خلال شده و مقداری زیتون سیاه می ریزیم.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  13. Top | #10

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 224 بار در 134 پست

    پیش فرض چيکن استراگانف

    چيکن استراگانف




    تالار های نیک صالحی

    مواد لازم:

    سينه مرغ خلال شده:200 گرم فلفل دلمه اي خلال شده:1 عدد
    پياز متوسط خلال شده:1 عدد قارچ خرد شده:5 گرم
    خامه: 50 گرم کره: 50 گرم
    گوجه فرنگي پوست و خرد شده:1عدد سير:1حبه
    سيب زميني خلال سرخ شده: 150گرم نمک و فلفل: به اندازه لازم


    طرز تهيه:

    ابتدا پياز خلال شده را تفت مي دهيم بعد که طلائي شد سير را رنده کرده (يا با چاقو له مي کنيم) به پياز تفت افزوده تفت مي دهيم وقتي طلائي شد فلفل دلمه اي را مي ريزيم وقتي که تفت خورد مواد را يک طرف تابه مي دهيم و طرف ديگه تابه مرغ را ريخته و مرغ را هم که کمي تفت خورد با بقيه مواد قاطي کرده خوب تفت مي دهميم گوجه را افزوده و قارچ خرد شده را نيز اضافه مي کنيم نمک و فلفل را افزوده وقتي آب غذا خشک شد از روي حرارت برداشته خامه را افزوده و در ظرف مورد نظر کشيده و چيپس هاي خلال را روي مواد مي ريزيم.
    تالار های نیک صالحی
    ویرایش توسط raya : September 25th, 2010 در ساعت 12:27 AM
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  14. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما aise برای ارسال این پست سودمند:


  15. Top | #11

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 224 بار در 134 پست

    پیش فرض كراكت مرغ

    كراكت مرغ



    سلام دوستان. اول از همه عيد ولاية را به تمامي كدبانوان عزيز تبريك مي گويم. همچنين اميدوارم امسال سال پر خير و بركتي برايتان باشد(مطمئنا سالي كه به نام رسول اكرم صلي الله عليه باشد سالي پر خير و بركت است) ببخشيد كه يه خورده دير آپ كردم بالاخره ايام نوروز بود و ديگه...

    اميدوارم از تهيه اين غذا لذت ببريد.

    مواد لازم:

    گوشت مرغ پخته شده: 2/1 مرغ

    قارچ خرد شده: 1 ليوان

    جعفري ساطوري: 3-2 قاشق غذاخوري" يا مغز كرفس ريز شده "

    سس سفيدغليظ * : 4/1 ليوان

    تخم مرغ: 1 عدد كامل به اضافه 1 عدد زرده

    آرد سوخاري يا پودر نان خشك: به ميزان لازم

    نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم

    زعفران و ادويه كاري: به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    مرغ را با كمي نمك و يك عدد پياز و كمي آب و چند برگ جعفري يا دو سه تكه ساقه كرفس مي گذاريم بپزد بعد از اينكه پخت گوشت مرغ را از استخوان هايش جدا كرده و سرد كه شد از چرخ گوشت رد مي كنيم. تخم مرغ ها را با سس سفيد مخلوط كرده به گوشت اضافه مي كنيم بايد حالت چسبندگي داشته باشد. قارچ را تفت داده بعد از سرد شدن به مواد بالا اضافه كرده و خوب مواد را ورز مي دهيم و در ضمن نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و ادويه كاري را اضافه كرده تا چاشني آن به اندازه دلخواه شود. از مواد به اندازه يك گرم برداشته و به صورت بيضي بايد از هر انگشت لوله كرده در آرد سوخاري غلطانده و در روغن سرخ مي كنيم در ظرف چيده و با جعفري و سبزيجات تزيين مي كنيم.



    * سس سفيد:

    مواد لازم:

    شير: 4 ليوان

    خامه: 1 قاشق غذاخوري

    آرد: 3 قاشق غذاخوري

    طرز تهيه:

    آرد را در قابلمه ريخته شير را كم كم اضافه كرده روي حررارت ملايم قرار داده و مرتب هم مي زنيم تا گلوله نشود تا سس غليظ شود مثل فرني سپس از روي حرارت برداشته خامه را اضافه مي كنيم.
    تالار های نیک صالحی
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  16. Top | #12


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Mar 2007
    میانگین پست در روز
    0.43
    نوشته ها
    1,103
    تشکر
    4,579
    تشکر شده 3,697 بار در 1,667 پست

    پیش فرض كيك مرغ

    << كيك مرغ >>
    تالار های نیک صالحی

    سینه مرغ: دو عدد
    ژامبون مرغ: 250 گرم
    پیازچه: نیم كیلو
    گردو: دویست و پنجاه گرم
    نان تست: به ميزان لازم
    ماست: يك سوم سس مايونز مصرفي
    سس مايونز: به ميزان لازم
    خامه: صدگرم


    طرز تهیه:
    گردو را ریز خرد كنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد كنید. سپس سینه مرغ را با پیاز و نمك و فلفل و كمی آب لیمو پخت ریشه ریشه كنید. پیازچه ها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد كنید ( هم خود پیاز هم برگهای آن را)، حالا سس مايونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كنيد، بهتر است كه اين سس در چند مرحله و به اندازه كم درست كنيد چون ميزان مصرفي سس بستگي به مواد شما دارد كه چقدر سس جذب كند. حالا همه مواد خرد شده را باهم مخلوط كنید، سس را به نسبت يك به سه ماست و سس به مواد اضافه كنيد تا مایه كیك به صورت ملات نرم در بیاید.

    حالا لبه های قهوه اي نان تست را بریده، نان های تست را یك ردیف منظم كف ظرف بچینید، حالا از موادی كه آماده كرده اید یك لایه دو سانتی روی نان ها بمالید، وقتی تمام سطح نان تست ها را با مایه پوشاندید حالا یك لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.

    بهتر است كه كیك همین دو طبقه باشد، اگر ارتفاع كیك بیش از این بشود ممكن است لایه های كیك از هم جدا بشوند، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس مایونز بپوشانید، برای رنگی كردن لایه روی كیك مي توانید از آب هویج، آب لبو، آب تره، سس گوجه فرنگی و... استفاده كنید.

    حالا دیواره های اطراف كیك را با كاهوی ریز خرد شده یا همان پیازچه هاي خرد شده تزئین كنید، روی كیك را هم با سلیقه خودتان با هویج رنده شده یا پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد دیگری كه عطر و طعم كیك را تغییر ندهد می توانید تزئین كنید.
    خدا دارم ، نبي دارم ، علي دارم ، ولي دارم ، چه غم دارم؟

    خنده‌هاتو به همه بده ولی لبخندتو به يک نفر،
    عشقتو به همه بده ولی وجودتو به يک نفر،
    بذار همه عاشقت باشن ولی خودت عاشق يه نفر باش...
    تالار های نیک صالحی
    تالار های نیک صالحی

  17. تشکرها از این نوشته :

    mr7

  18. Top | #13

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    میانگین پست در روز
    0.04
    محل سکونت
    nokia n91
    نوشته ها
    115
    تشکر
    43
    تشکر شده 140 بار در 84 پست

    پیش فرض برياني مرغ با ماست

    برياني مرغ با ماست

    تالار های نیک صالحی

    مواد لازم:

    مرغ بدون پوست 8 قطعه
    ماست 1 ليوان
    پودر سير با زنجبيل 1 قاشق غذاخوري
    آب ليمو 1 قاشق غذاخوري
    پودر فلفل سياه 1 قاشق مرباخوري
    زيره نرم شده 1 قاشق مرباخوري
    هل نرم شده 1 قاشق چاي‌خوري
    زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
    فلفل سبز 1 عدد خرد شده
    گشنيز نصف يک دسته
    نعناع مقدار لازم
    پياز سرخ شده 4 عدد بزرگ
    نمک به مقدار لازم
    طرز تهيه:

    در قابلمه ‌اي نسوز مرغ را با زردچوبه، فلفل سياه، زيره و نمک مخلوط مي ‌کنيم.
    سپس ماست را با آب ‌ليمو ، فلفل سبز ، سير و زنجبيل به مواد اضافه مي ‌کنيم و خوب هم مي ‌زنيم.
    سپس مواد به دست آمده را با مقدار کمي آب روي اجاق گاز با شعله کم به مدت يک ساعت مي‌ گذاريم تا مرغ بپزد. مرغ پس از پخته شدن نبايد زياد آب داشته باشد.
    پياز سرخ شده و هل نرم شده را روي آن مي ‌ريزيم.
    پس از آن، گشنيز و نعناع خرد شده را هم، روي مواد مي ‌ريزيم.
    اين غذا را يا مي توانيد با نان ميل کنيد و يا اين که وقتي اين مخلوط حاضر شد، کمي ‌از برنج تان را پس از آبکشي در قابلمه جداگانه ‌اي بريزيد و مخلوط حاصل را روي آن بريزيد.
    سپس باقي مانده برنج را روي آن بريزيد تا سطح مواد را بپوشاند.
    روغني که قبلا با آن پياز را سرخ کرده‌ايد روي برنج بريزيد تا تمام سطح برنج را بپوشاند. بعد برنج را روي اجاق گاز با شعله کم به مدت 45 دقيقه بگذاريد تا آماده شود.

  19. Top | #14

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    میانگین پست در روز
    0.04
    محل سکونت
    nokia n91
    نوشته ها
    115
    تشکر
    43
    تشکر شده 140 بار در 84 پست

    پیش فرض مرغ پارمچان

    مرغ پارمچان



    تالار های نیک صالحی

    مواد لازم :

    200 گرم

    سینه یا ‌فیله‌ی مرغ

    یک پیمانه

    پودر آرد سوخاری

    2عدد

    تخم مرغ

    یک قاشق غذاخوری

    خردل

    2 قاشق غذاخوری

    سس گوجه ‌فرنگی

    به ‌مقدار لازم

    پودرسیر

    250 گرم

    پنیررنده شده‌ی پیتزا یا گودا

    به‌ مقدار لازم

    روغن مخصوص سرخ کردنی
    طرز تهیه

    :مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.

    مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.
    مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه‌فرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های سرخ شده بریزید.
    پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به ‌مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجه‌ی سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید. منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی

  20. Top | #15

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    میانگین پست در روز
    0.04
    محل سکونت
    nokia n91
    نوشته ها
    115
    تشکر
    43
    تشکر شده 140 بار در 84 پست

    پیش فرض مرغ انگشتی با سس عسل

    مرغ انگشتی با سس عسل



    تالار های نیک صالحی

    مواد لازم :


    گوشت سینه مرغ350 گرم سفیده تخم مرغ زده شده2 عدد عسل1 قاشق سوپخوری برشتوک 2 فنجان فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری
    طرز تهیه:


    سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می غلطانیم، تا کاملا روی مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت 450 فارنهایت به مدت 13 دقیقه بپزید . پس از آماده شدن می توانید مرغها را با سس عسل(که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید. طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چایخوری سس خردل،و یک چهارم قاقشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

  21. Top | #16

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    میانگین پست در روز
    0.04
    محل سکونت
    nokia n91
    نوشته ها
    115
    تشکر
    43
    تشکر شده 140 بار در 84 پست

    پیش فرض مرغ ترش و شیرین

    در بعضی از قسمت های آسیا و اقیانوسیه، ذائقه ای وجود دارد به نام ترش و شیرین که خوب است ما نیز این نوع از غذاها را در برنامه ی غذایی خود بگنجانیم.
    به طور مثال خورش فسنجان یا مرغ ترش و شیرین از جمله این غذاها است که در کشور ما طرفداران زیادی دارد.
    مواد لازم :

    یک عدد

    مرغ خرد شده با پوست

    2 قاشق غذاخوری سر پُر

    عسل

    یک چهارم قاشق غذاخوری

    زنجبیل

    نصف قاشق چای خوری

    پودر فلفل قرمز

    3 قاشق غذاخوری

    سرکه

    1 قاشق غذاخوری

    آبلیمو

    1 استکان

    آب مرغ

    1 عدد

    پیاز

    به مقدار لازم

    روغن

    طرز تهیه :
    - ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت 7 دقیقه بجوشانید.
    - سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید.
    - عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید.
    - مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید.
    - مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی بالا، روی مرغ بمالید. این عمل را 6 یا 7 بار انجام دهید. - بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.

  22. Top | #17

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    میانگین پست در روز
    0.04
    محل سکونت
    nokia n91
    نوشته ها
    115
    تشکر
    43
    تشکر شده 140 بار در 84 پست

    پیش فرض مرغ مغزدار شکم پر

    مرغ مغزدار شکم پر

    تالار های نیک صالحی

    مواد لازم برای 4 نفر:

    مرغ یک عددمیخک2 عدد زعفران حل شده در آب2 قاشق غذاخوریپیاز داغ4 قاشق غذاخوریگردوی خرد شده5 قاشق غذاخوریبادام خرد شده5 قاشق غذاخوریروغن 4 قاشق غذاخوریبرنج آبکش شده 1 پیمانه ادویه کاری1 قاشق مرباخورینمک و فلفلبه میزان لازم پودر لیمو عمانی1 قاشق غذاخوریآب لیمو ترش2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:

    مرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و با کمی نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید و بگذارید 2 ساعت بماند.
    گردو را 4- 3 ساعت در آب خیس کنید. سپس پوست آن را گرفته و نگینی خرد کنید.
    بادام ها را نیز خیس کرده و پوست آن ها را جدا نمایید و دو لپه کنید.
    سپس برنج آبکش شده، گردوی خرد شده، بادام، پیاز داغ، میخک، پودر لیمو عمانی، ادویه کاری، زعفران، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کمی روی حرارت تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط و مزه دار شوند.
    سپس شکم مرغ را با این مواد پر کنید و بدوزید.
    مرغ را در ظرف مورد نظر، در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت قراردهید تا بپزد (روی مرغ را با فویل بپوشانید تا مرغ هنگام پخت خشک نشود).
    پس از پختن کامل، فویل روی آن را بردارید و بگذارید تا پوست مرغ برشته شود؛ برای این کار می توانید از شعله بالای فر (گریل) استفاده کنید.
    در صورت دلخواه می توانید مقداری برنج را آبکش کرده و همراه با گردو، بادام و ادویه دم کنید و کنار مرغ سرو نمایید.

  23. Top | #18

    کاربر معمولي




    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    میانگین پست در روز
    0.04
    محل سکونت
    nokia n91
    نوشته ها
    115
    تشکر
    43
    تشکر شده 140 بار در 84 پست

    پیش فرض ته چین مرغ

    ته چین مرغ



    تالار های نیک صالحی

    مواد لازم ( برای 4 تا 2 نفر) :


    برنج 1 کیلو روغن آب کرده 150 گرمماست چکیده 1 کیلو زعفران ساییده دو قاشق مرباخوری مرغ پاک کردهیک عدد زرده تخم مرغ 2 تا 5 عددزرشک 100 گرمشکر 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه :


    برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک و 3 فنجان آب می پزیم ، طوریکه بعد از پختن یک فنجان آب مرغ داشته باشد. سپس استخوان های مرغ را جدا می کنیم. زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم. ماست را بهم می زنیم. نصف زعفران حل شده در آب جوش را با کمی نمک ، فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم . سپس گوشت مرغ را در ماست می خوابانیم . برنج را پخته و قبل از نرم شدن مغز برنج ، آن را آبکش می کنیم. در ته یک قابلمه تفلون دو تا سه عدد زرده تخم مرغ ، نصفی از روغن لازم و یکی دو ملاقه از ماستی را که گوشت را در آن خوابانده بودیم ، می ریزیم و دو تا سه کفگیر برنج در این مایه می ریزیم و به آرامی آن را هم می زنیم. مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف می کنیم . مقداری گوشت مرغ روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن میریزیم و بقیه گوشت را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم . با قاشق، برنج را کمی فشار میدهیم که بهم بچسبد. آب مرغ را با بقیه زعفران و روغن آب کرده و ماست مخلوط می کنیم . این مایه را روی سطح برنج می دهیم. در ظرف را می بندیم و ظرف را روی شعله اجاق قرار می دهیم. مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت صبر می کنیم تا ته چین دم بکشد . در ضمن هر چه قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد، ته دیگ پلو کلفت تر می شود .
    زرشک را شسته و با یک قاشق روغن، کمی آن را تفت می دهیم . سپس شکر و یک چهارم فنجان آب به آن اضافه می کنیم تا زرشک حالت مربایی به خود بگیرد.
    پس از دم کشیدن ته چین ، قابلمه را در یک دیس گرد بر می گردانیم و روی آن را با زرشک تزیین می کنیم . در صورت تمایل می توانیم نصف زرشک را لابلای گوشت و برنج قرار دهیم .
    تالار های نیک صالحی
    برای مهمانی های بزرگ می توانید ته چین را در چند قابلمه نسوز، با اندازه های مختلف تهیه کرده و مانند تصویر بالا آن را تزیین کنید.

  24. Top | #19

    همکار قدیمی بخش پزشکی




    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    میانگین پست در روز
    3.03
    نوشته ها
    7,362
    تشکر
    4,386
    تشکر شده 8,172 بار در 4,353 پست

    پیش فرض جوجه چيني

    مواد لازم :
    آرد گندم
    يک ليوان
    آرد برنج
    نصف ليوان
    آرد ذرت
    نصف ليوان
    بيکينگ پودر
    يک قاشق مرباخوري سرصاف
    ماء الشعير بدون طعم
    يک شيشه
    سيب زميني آب پز
    2 عدد
    پياز
    2 عدد
    سينه مرغ
    يک عدد کامل
    نمک
    به مقدار لازم
    طرز تهيه :
    آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط مي کنيم. سپس کم کم ماء الشعير را به مخلوط اضافه مي کنيم تا جايي که غلظت خمير مانند غلظت حليم شود. سپس بگذاريد خمير تا 2 ساعت بماند.
    سينه مرغ را به شکل فيله درمي آوريم. سپس فيله ها را در خميري که تهيه کرده ايم، کاملاً مي غلتانيم تا هر دو طرف آنها خميري شود. فيله ها را در روغن سرخ مي کنيم. فقط بايد مراقب باشيد که فيله ها نسوزند، چون زود سرخ مي شوند.
    سيب زميني هاي آب پز و پياز را به شکل حلقه حلقه برش مي دهيم. سپس در خمير فوق مي غلتانيم و در روغن سرخ مي کنيم. البته بايستي توجه داشته باشيد که سيب زميني ها را جدا سرخ کنيد و پيازها را جدا، يعني با هم سرخ نکنيد.
    استفاده از پياز و سيب زميني بستگي به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه مي توانيد از آنها استفاده کنيد.
    اين غذا، يک غذاي بسيار خوشمزه و لذيذ است که مي توانيد با سس گوجه فرنگي يا سس هزار جزيزه آن را ميل کنيد.
    مزيت اين غذا اين است که علي رغم اينکه در روغن سرخ مي شود، روغن زيادي به خود جذب نمي کند. با اين همه اگر کسي بخواهد که فيله ي سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، مي تواند فيله ها را بعد از سرخ شدن، روي يک پارچه سفيد تميز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود.

  25. Top | #20
    تالار های نیک صالحی
    كاربر عالي




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.34
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,009 بار در 576 پست

    پیش فرض طرز تهیه جوجه گریل شده

    جوجه گريل شده

    مواد لازم
    جوجه ي مرغ2 عددكره4 قاشق سوپ خوري روغن زيتون2 قاشق سوپ خوري آويشن يك دوم قاشق چاي خوري فلفل قرمزيك چهارم قاشق چاي خوري آبليمو 2 قاشق سوپ خوري رنده پوست ليمويك قاشق سوپ خوري عسل2 قاشق سوپ خوري فلفل سياه و نمك مقداري گوجه (براي سرو) مقداري شويد تازه (براي تزئين)مقداري سير له شده2 حبه

    طرز تهيه:

    ابتدا جوجه ها را خرد كرده،سپس سير ،آويشن، نمك ، فلفل قرمز، عسل ،آبليمو و رنده ي پوست ليمو را با كره و روغن زيتون خوب مخلوط كنيد. بعد از آن، تمام سطح جوجه ها را به اين مخلوط آغشته نماييد.ظرف حاوي جوجه ها را به مدت 2 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد.سپس جوجه ها را برگردانده و به مدت 8 دقيقه ي ديگر زير گريل قرار دهيد تا هر دو طرف جوجه ها طلايي رنگ شود.
    ویرایش توسط irandokht : January 18th, 2009 در ساعت 10:51 AM
    او اینجاست

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

تالار های نیک صالحی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 10:17 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کدنویسی و
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.1 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved

آکواريوم ماهي طوطي کاسکو