تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 20 از 21
  1. #1
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    Lightbulb ادویه جات و خواص آن ها

    هل
    هل گياهي است كه در مناطق حاره و گرم مي رويد . وطن آن هندوستان مي باشد و حدود 80% مصرف هل دنيا از هندوستان صدر مي شود
    اين گياه پايا و علفي است كه ريزوم آن ساقه هاي هوائي مانند برگ بهم پيچيده گاهي تا ارتفاع 4 متر خارج مي شود
    يك يا دو ساقه گل دهنده از قاعده ساقه هاي هوائي خارج مي شود كه داراي گل هاي كوچك برنگ سفيد يا سبز روشن مي باشد
    ميوه هل بيضي شكل ، مانند قلب و برنگ زرد يا سبز روشن بطول 1-2 سانتيمتر است . دانه هاي معطر و مطبوعي برنگ قهو هاي ماي به قرمز در آن وجود دارد كه به مصرف ادويه و خوشبو كردن مشروبات و غذاها يم رسد
    خواص :
    هل از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است
    1)چون هل بشكل قلب مي باشد بنابراين تقويت كنده قلب است
    2)بادشكن بوده و گاز معده و روده را خارج مي سازد
    3)تقويت كننده بدن است
    4)ادرار آور است
    5)قاعده آور است
    6)مقوي سيستم هضم است
    7)باعث هضم غذا مي شود
    8)زخم هاي دهان را برطرف مي كند بدين منظور دم كرده هل را در دهان مضمضه كنيد .
    9)خوشبو كننده دهان است
    10)براي تسكين گوش درد ، گرد هل را در گوش بريزيد
    11)براي برطرف كردن دل بهم خوردگي و تهوع ،‌از دم كرده هل استفاده كنيد
    12)اشتها آور است
    13)تب را پائين مي آورد
    14)معالج سرماخوردگي است
    15)براي تسكين درد رماتيسم مفيد است
    16)ترشي معده را برطرف مي كند
    17)ضد مسموميت است
    18)براي رفع بيماريهاي چشم مفيد است
    ویرایش توسط ghorobfarda : May 11th, 2009 در ساعت 10:33 PM
    خدا حافظ همین حالا ....

  2. 5 کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض

    آشنايي با خواص جوز هندي

    همشهری آنلاین

    - جوز هندي ميوه درختي به همين نام است كه مصرف آن به صورت خشك شده در مناطق گرمسيري رواج بسياري دارد.
    هر دانه را از خارج، پوسته سختي به رنگ قهوه‌اي متمايل به خاكستري در برمي‌گيرد و شيارهاي عميقي دارد كه با جدا كردن اين پوسته، دانه آن ظاهر مي‌شود.
    دانه، سطحي چين‌خورده دارد و رنگ آن متمايل به خاكستري است. به طور كلي، جوز هندي در طولي حدود 5/2 سانتي‌متر و قطري حدود 5/1سانتي‌متر شكلي شبيه به تخم‌مرغ دارد.
    آنچه جوز هندي را به‌ يكي از طعم‌دهنده‌ها و ادويه‌هاي پرمصرف در غذا- به‌خصوص در مناطق گرمسيري- تبديل كرده است، عطر و بوي تند و مطبوع آن است.
    صرف‌نظر از نقش جوز هندي به‌عنوان ادويه در غذا، اين دانه خواص غذايي و درماني بسياري نيز دارد؛ جوز هندي منبع خوبي از ويتامين‌ها، املاح معدني، اسيدهاي آمينه، روي، آهن،‌ مس، كلسيم،‌ ژرمانيوم، فلاونوئيدها و بسياري مواد مفيد ديگر است.
    جوز هندي براي درمان و تسكين بسياري از دردها مفيد شناخته شده است. در طب سنتي، دانه و روغن جوز هندي را براي درمان بيماري‌هاي مربوط به اعصاب و سيستم گوارش تجويز مي‌كنند.
    - از روغن جوز هندي مانند روغن دانه ميخك براي كاهش موقتي دردهاي دندان نيز مي‌توان استفاده كرد؛ كافي است چوب‌پنبه‌اي را به مقداري روغن جوز هندي آغشته كرده و روي دندان دردناك قرار دهيد.
    - در كشور فرانسه- علاوه بر مصرف آن به‌عنوان ادويه- مخلوط جوز هندي و عسل را براي درمان ناراحتي‌هاي گوارشي و تنفسي مورد استفاده قرار مي‌دهند.
    - التهابات و دردهاي مفصلي و رماتيسمي با مصرف خوراكي جوز هندي و همچنين ماساژ موضع با روغن آن تسكين مي‌يابد.
    - جوز هندي به حفظ سلامت سيستم ايمني بدن كمك مي‌كند.
    - براي كاهش علائم آلرژي نيز مي‌توانيد جوز هندي بخوريد.
    - به‌رغم خواص باارزش جوز هندي، مصرف زياد آن سبب ايجاد مشكل در بخش كنترل احساسات در مغز شده و پس از مصرف بيش از حد، احساس نشاط به همراه سستي و رخوت در انسان پديد مي‌آورد كه شبيه نوعي مسموميت است.
    ویرایش توسط ghorobfarda : May 11th, 2009 در ساعت 10:33 PM

  4. کاربر مقابل از ghorobfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  5. #3
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    Lightbulb ادویه جات و خواص آن ها

    ما همه روزه از ادویه های مختلفی جهت مزه دار کردن غذاهایمان استفاده میکنیم اما از خواص آن ها هم چیزی میدانیم ؟

  6. کاربر مقابل از ghorobfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  7. #4
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض

    آشنايي با خواص هل

    :همشهری آنلاین
    يكي از چاشني‌هاي معطر مورد استفاده در بعضي از غذاها، نان‌ها، شيريني‌ها و به‌خصوص مرباها، هل است.
    البته در مقام مقايسه، هندي‌ها و پاكستاني‌ها بيشترين مصرف‌كننده‌هاي هل در جهان هستند. شايد جالب باشد بدانيد هل، ميوه گياهي از تيره زنجبيل‌هاست و انواع مختلفي شامل هل سياه، هل سفيد و هل سبز دارد كه نوع سبز آن عطر تندتري دارد.
    نكته: براي عطرآگين كردن غذا، شيريني يا مربا، حتما لازم نيست غلاف آن را باز كرده و دانه‌هاي سياه رنگ هل را مورد استفاده قرار دهيد؛ ميوه هل با همان غلاف نيز به‌اندازه كافي غذاها را خوش طعم مي‌كند؛ مگر آنكه طعم جويدن دانه‌هاي هل در دهانتان را دوست داشته باشيد.
    علاوه بر اين، بعضي‌ها هنگام دم كردن چاي معمولي چند دانه هل يا يك عدد ميوه هل را در چاي مي‌ريزند و همراه با آن دم مي‌كنند. اين چاي، هم خوش‌طعم‌تر مي‌شود و هم خاصيت درماني دارد.
    - دانه هل تقويت‌كننده معده، ضدنفخ و بادشكن است؛ در ضمن به هضم غذا هم كمك مي‌كند.
    - از هل به عنوان دارو براي معالجه سرفه، سرماخوردگي و تب استفاده مي‌كنند.
    - در صورتي كه عرق بدبويي داريد يا دهان شما بوي خوبي نمي‌دهد، 6گرم هل را- با غلافش- به‌صورت چاي دم كنيد و در طول يك روز به مرور بنوشيد.
    - براي درمان استفراغ و تهوع نيز توصيه مي‌شود مقداري دم كرده هل مصرف كنيد.
    - هل تقويت‌كننده قلب و اعصاب نيز هست ولي مي‌گويند مصرف زياد آن هم تپش قلب را افزايش مي‌دهد و هم براي بيماري‌هاي روده و ريه مفيد نيست.
    - مصرف هل براي رفع سردرد و كاهش حملات بيماري صرع نيز توصيه مي‌شود.
    ویرایش توسط ghorobfarda : May 11th, 2009 در ساعت 10:33 PM

  8. کاربر مقابل از ghorobfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  9. #5
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض

    با مصرف زردچوبه و ادويه به جنگ با ديابت و چاقي برويد!

    ایسنا
    تحقيقات نشان مي‌دهد: يك نوع ماده ادويه‌اي آسيايي كه در زردچوبه و كاري وجود دارد و از ديرباز براي كاهش گرگرفتگي و تسكين درد و درمان جراحات كاربرد داشته است، مي‌تواند از بروز ديابت جلوگيري كند.
    به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، به علت نقش مهمي كه گر گرفتگي در بسياري بيماريها دارد و نيز تاثير آن در بروز چاقي و ديابت نوع دوم ، گروهي از دانشمندان مركز ديابت «نوامي بري» دانشگاه كلمبيا به بررسي اثر اين ماده گياهي بر ديابت پرداخته‌اند.
    اين دانشمندان بر اساس سطح گلوكز خون و آزمايشات تحمل انسولين و گلوكز دريافتند: احتمال ابتلاي موش‌هايي كه تحت درمان با زردچوبه قرار گرفته‌اند به ديابت نوع دوم كمتر است. آنها هم چنين دريافتند: موش‌هاي چاقي كه از زردچوبه تغذيه مي‌كنند به ميزان قابل ملاحظه‌اي سطح گرگرفتگي در بافت چربي و كبد آنها كاهش يافته است.
    يافته‌هاي اين محققان، بزودي در نشست سالانه «جامعه غدد» اندو2008 ارائه مي‌شود.
    مصرف روزانه تا حداقل 12 گرم زردچوبه محدوديتي نداشته و ايجاد مسموميت نمي‌كند. محققان استفاده از يك رژيم تغذيه با ميزان بالاي مصرف زردچوبه را در دو گروه مجزا از موش‌ها مورد بررسي و آزمايش قرار دادند و اين دو گروه را با رژيم‌هاي غذايي سرشار از چربي و كم چربي مورد تغذيه قرار دادند و تاثيرات مصرف زردچوبه را در اين دو گروه بررسي كردند. نتايج تحقيق نشان داد: مصرف زردچوبه موجب كاهش كم اما موثر در وزن و ميزان چربي شده و حاكي از تاثير مثبت مصرف اين ماده غذايي بر تركيبات بدن انسان است.
    محققان مركز ديابت «نواي بري» ارتباط گرگرفتگي و چاقي را سالها پيش از اين اعلام كرده بودند. آنها اين مساله را به حضور سلول‌هاي ايمني به نام «ماكروفگ» كه در بافت چربي در تمام بدن نسبت داده‌اند.
    اين سلولها مولكول‌هايي به نام «سيتوكين» مي‌سازند كه مي‌تواند موجب گرگرفتگي اندام مختلفي همچون قلب و افزايش مقاومت به انسولين درماهيچه و كبد مي‌شود
    ویرایش توسط ghorobfarda : May 11th, 2009 در ساعت 10:34 PM

  10. کاربر مقابل از ghorobfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  11. #6
    hamed_shamsnia آواتار ها
    hamed_shamsnia آفلاين است همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Jun 2007
    سن کاربر
    29
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    4,107
    تشکر
    5,782
    تشکر شده 6,956 بار در 2,301 ارسال

    پیش فرض

    آیا میدانستید مصرف ادویه جات از بروز سرطان جلوگیری میکند

    کشورهای هند پاکستان و افغانستان کمترین آمار مبتلایان به سرطان را دارند و این به دلیل مصرف ادویه میباشد


    با تشکر حامد

  12. کاربر مقابل از hamed_shamsnia عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  13. #7
    babi 007 آفلاين است همکار قدیمی
    انسان به امید زنده است
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    5,690
    تشکر
    6,897
    تشکر شده 12,387 بار در 4,855 ارسال

    پیش فرض انواع ادویه و خواص آنها

    دوستان مطالب مربوط به ادویه و خاص دارویی و ... آنها را در این تاپیک مطرح فرمایید.

  14. #8
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض

    ادويه يا سم؟
    همشهری آنلاین
    سال‌هاست ايمني و سلامت افزودني‌هاي غذايي از رنگ‌هاي خوراكي گرفته تا شيرين‌كننده‌هاي مصنوعي زير سؤال رفته است.
    با اينكه محققان اعلام كرده‌اند كه جاي نگراني وجود ندارد و ميزان مواد تهديدكننده سلامت در اغلب غذاهاي ما بسيار ناچيز است، اما سال‌ها و حتي چندين دهه طول مي‌كشد تا حقيقت، خود را نشان دهد و هيچ وقت نمي‌توان كاملا مطمئن بود. اين مقاله با توجه به جديدترين تحقيقات، اطلاعاتي درباره5 مورد از متداول‌ترين و پرمصرف‌ترين افزودني‌هاي غذايي كه اتفاقا بحث‌برانگيزترين هم هستند به شما ارائه مي‌كند.

    رنگ‌هاي مصنوعي
    رنگ‌هايي شيميايي‌اي هستند كه به خوراكي‌ها و نوشيدني‌ها اضافه مي‌شوند. بسياري از مواد غذايي عمل آوري شده، نوشيدني‌ها و چاشني‌ها، حاوي اين رنگ‌ها هستند.
    كم‌اهميت‌ترين علت بحث‌برانگيز بودن رنگ‌هاي مصنوعي اين است كه دانشمندان احتمال مي‌دهند باعث بيش‌فعالي كودكان شوند. همچنين اين تصور وجود دارد كه رنگ زرد شماره 5 باعث تشديد علائم آسم مي‌شود. اين گذشته از تحقيقاتي است كه نشان مي‌دهد برخي از اين رنگ‌ها باعث بروز سرطان در موش‌هاي آزمايشگاهي مي‌شود. در سال 2007 مطالعه‌اي در كشور انگلستان كه در نشريه لانست منتشر شد نشان داد كه مصرف رنگ‌هاي مصنوعي و مواد نگهدارنده در غذا باعث افزايش بيش فعالي در كودكان مي‌شود.
    مونو سديم گلوتامات
    ظاهر اين ماده شبيه كريستال‌هاي نمك يا شكر است و به‌ خودي خود مزه ندارد اما ساير مزه‌ها را افزايش داده و طعم خوبي به‌وجود مي‌آورد. سيب زميني، سويا و خزه‌دريايي از موادي هستند كه به‌طور طبيعي حاوي گلوتامات هستند. بعضي دانشمندان معتقدند كه گلوتامات پنجمين طعمي است كه علاوه بر شوري، شيريني، ترشي و تلخي حس مي‌شود.
    مونوسديم گلوتامات به‌عنوان افزودني در بسياري از خوراكي‌ها استفاده مي‌شود. بسياري از مردم نسبت به اين ماده واكنش بدي نشان مي‌دهند و از آن به‌عنوان سندرم رستوران چيني ياد مي‌كنند و مدعي‌اند بعد از مصرف غذاي چيني احساس ناخوشي مي‌كنند. تنها راه چاره آن است كه اين افراد از مصرف آن اجتناب كنند. روي برچسب خوراكي‌ها اين ماده با همان نام اختصاري يا تحت عنوان پروتئين هيدروليزشده سويا و يا مخمر اتوليز شده ذكر مي‌شود.
    آسپارتام
    يك شيرين‌كننده مصنوعي است و از زماني كه در سال 1981 به صنايع غذايي راه باز كرده نگراني‌هايي را براي سلامت انسان به همراه داشته است. جديدترين مورد كه باعث نگراني شده است احتمال بروز سرطان در پي مصرف اين ماده است. گزارش‌هايي وجود دارد كه نشان مي‌دهد آسپارتام باعث تشنج، سردرد، اختلالات خلقي و كاهش عملكرد ذهني مي‌شود. در مطالعه‌اي كه در سال 2005 انجام شده مواردي از لوسمي و لنفوم (نوعي سرطان خون ) در موش‌ها در پي مصرف اين ماده گزارش شده است. حتي در مطالعه‌اي كه در سال 1996 انجام شد افزايش ميزان تومور مغزي را در آمريكا به آن نسبت دادند.
    مطالعات زيادي روي انسان و موش انجام شده تا تاثيرات احتمالي آسپارتام بررسي شود. عمده اين مطالعات نشان مي‌دهد مواردي مثل سردرد، تشنج، مشكلات ذهني و هيجاني در اثر مصرف آسپارتام رخ نمي‌دهد حتي اگر دوز آن چندين برابر بالاتراز مصرف معمولي باشد. مطالعات گسترده همه گير شناسي رابطه‌اي بين اين ماده و سرطان نشان نمي‌دهد.
    در يك مطالعه كه روي 500 نفر و با مسئوليت مؤسسه ملي سرطان انجام شد افرادي كه نوشيدني‌هاي حاوي آسپارتام مصرف مي‌كردند با آنهايي كه مصرف نمي‌كردند مقايسه شدند. در افرادي كه حتي مقادير زيادي نوشيدني حاوي آسپارتام مصرف مي‌كردند خطر لنفوم، لوسمي و تومور مغزي افزايش نيافت. دكتر براكت سخنگوي انجمن توليد‌كنندگان خواربار در واشنگتن معتقد است كه سه دهه تحقيقات نشان داده مصرف آسپارتام ايمن است و امروزه در بيش از 100 كشور جهان مصرف آن مورد تاييد قرار گرفته است. ضمنا سازمان دارو و غذاي آمريكا امنيت آسپارتام را طي دوره 23 ساله، 26 بار تاييد كرده كه آخرين آن در سال 2007 بوده است.
    بنزوات سديم
    اين افزودني غذايي به‌صورت نگهدارنده مصرف مي‌شود و در بسياري از غذاها و نوشيدني‌هاي عمل آوري شده به‌كار مي‌رود. اين شك وجود داشت كه اين ماده باعث بيش فعالي در كودكان مي‌شود. ممكن است بنزوات سديم به‌كار رفته در بعضي نوشيدني‌ها با ويتامين «ث» افزوده‌شده واكنش نشان دهد و بنزن توليد كند كه يك ماده سرطان‌زاست.
    در سال 2006 و 2007 سازمان دارو و غذاي آمريكا نمونه‌هايي را از تقريبا 200 نوشيدني كه در فروشگاه‌هاي مختلف وجود داشته و حاوي اين ماده و ويتامين ث بودند مورد بررسي قرار داد. 4 نوشيدني حاوي مقاديري بنزن وراي استانداردهاي مربوطه بودند كه بعدها اصلاح شدند. اين ماده روي برچسب مواد خوراكي تحت همين نام قيد مي‌شود.
    نيترات سديم
    اين ماده افزودني در گوشت به‌كار مي‌رود و در سوسيس و گوشت‌هاي كنسروي مصرف دارد. اين تئوري وجود دارد كه نيترات سديم اگر زياده از حد مصرف شود باعث سرطان معده مي‌شود. شواهدي وجود دارد كه نشان مي‌دهد اين ماده عامل موارد بسياري از سرطان‌هاي معده بوده است.
    از بعد از حدود سال 1930 در كشور آمريكا مردم مصرف گوشت تازه را افزايش و مصرف گوشت‌هاي عمل آوري شده را كاهش دادند. ضمنا توليد‌كنندگان صنايع غذايي مصرف آن‌ را در فرآورده‌هاي گوشتي كمتر كردند. بعد از اين اقدامات مرگ و مير ناشي از سرطان معده به‌طور چشمگيري كاهش يافت. البته هنوز در مورد مصرف اين ماده جاي سؤال و بحث بسيار است. نيترات سديم تحت همين نام روي برچسب غذايي قيد مي‌شود
    ویرایش توسط ghorobfarda : May 11th, 2009 در ساعت 10:37 PM

  15. #9
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض

    راز‌هاي دارچيني
    همشهری آنلاین:

    در اين فصل از سال دارچين پاي خود را به خيلي از غذا‌ها از حليم و كوفته گرفته تا چاي باز مي‌كند.
    دارچين از جمله گياهان معطري است كه خواص آن در كاهش وزن و درمان سرماخوردگي و حتي آرامش اعصاب به اثبات رسيده است.
    اين در حالي است كه دانشمندان به تازگي دريافته‌اند، دارچين مي‌تواند به كنترل و حتي پايين آمدن قند خون كمك كند.
    كارشناسان بر اين عقيده‌اند كه اضافه كردن دارچين به انواع غذا‌ها و نوشيدني‌ها خالي از لطف نيست و جدا از طعم مطبوع، فوايد زيادي براي مصرف‌كنندگان به همراه دارد.
    پزشكان مي‌گويند مصرف روزانه يك دوم قاشق چايخوري دارچين به مدت 6 هفته، سطح گلوكز خون را به طور ملموسي كاهش مي‌دهد

  16. #10
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض


    خواباندن گوشت در چاشنی و تاثیر آن بر سلامتی
    سلامت نیوز:


    چاشنی های گیاهی برای جلوگیری از سرطان مفید هستند. زمانی که غذاهای گوشتی نظیر ماهی، گوشت گاو، مرغ و سایر ماکیان با حرارت بالای 350 درجه طبخ شود، آمینواسیدهای آن و کراتین تبدیل به نوعی ماده شیمیایی سرطان زا به نام هتروسیسیلیک آمینس می شود.

    به گزارش گروه ترجمه سلامت نیوز،تحقیقات نشان میدهد که خواباندن گوشت یک ساعت قبل از طبخ در چاشنی هایی مثل آب لیمو و به خصوص چاشنی های گیاهی تا 88% مانع از عمل مخرب این ماده سرطان زا می شود.آنتی اکسیدان و فنل موجود در این چاشنی ها باعث بلوک شدن این ماده شیمیایی می شود. بنابر این بهتر است قبل از کباب کردن، سرخ کردن و .....گوشت را در این نوع چاشنی ها قرار دهید

  17. کاربر مقابل از ghorobfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  18. #11
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض

    زنجبيل بهترين دارو براي زخم معده و سرماخوردگي
    ایسنا
    شربت زنجبيل بهترين دارو براي معالجه زخم معده است.اين گياه همراه با گياهان ديگر به عنوان تقويت كننده معده و بدن و ضد نفخ بكار مي رود.
    به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه مرکزي، زنجبيل بهترين داروي سرماخوردگي و گلو درد است. هنگامي كه حس كرديد دچار سرماخوردگي شده ايد چند بار چاي زنجبيل بنوشيد و اگر گلو داريد علاوه بر آنكه چاي آنرا ميل مي نمائيد با آن نيز قرقره كنيد.
    زنجبيل از قديم الايام مورد مصرف مردم ايران ، هند و چين بوده است. زنجبيل تازه و شربت زنجبيل با چاي زنجبيل در بدن گرما توليد كرده و بدين وسيله مواد سمي و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج مي سازد.
    زنجبيل را حتي براي كمپرس نيز مي توان استفاده كرد كه سموم بدن را خارج مي سازد .
    شربت زنجبيل براي زخم معده بسيار مفيد است. مبتلايان به زخم معده بايد هر روز قبل از غذا يك قاشق چايخوري از اين شربت را همراه با كمي آب بنوشيد زخم معده آنها پس از مدتي التيام خواهد يافت.
    چاي زنجبيل هر چقدر بيشتر بماند و دم بكشد تند تر مي شود.حتي مي توان چاي زنجبيل را پس از سرد شدن در داخل يخچال گذاشت و مانند يك نوشابه سرد استفاده کرد.
    ویرایش توسط ghorobfarda : May 11th, 2009 در ساعت 10:38 PM

  19. #12
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض


    زنجبيل بهترين دارو براي زخم معده و سرماخوردگي
    سلامت نیوز :

    شربت زنجبيل بهترين دارو براي معالجه زخم معده است.اين گياه همراه با گياهان ديگر به عنوان تقويت كننده معده و بدن و ضد نفخ بكار مي رود.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، زنجبيل بهترين داروي سرماخوردگي و گلو درد است. هنگامي كه حس كرديد دچار سرماخوردگي شده ايد چند بار چاي زنجبيل بنوشيد و اگر گلو داريد علاوه بر آنكه چاي آنرا ميل مي نمائيد با آن نيز قرقره كنيد.

    زنجبيل از قديم الايام مورد مصرف مردم ايران ، هند و چين بوده است. زنجبيل تازه و شربت زنجبيل با چاي زنجبيل در بدن گرما توليد كرده و بدين وسيله مواد سمي و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج مي سازد.

    زنجبيل را حتي براي كمپرس نيز مي توان استفاده كرد كه سموم بدن را خارج مي سازد .

    شربت زنجبيل براي زخم معده بسيار مفيد است. مبتلايان به زخم معده بايد هر روز قبل از غذا يك قاشق چايخوري از اين شربت را همراه با كمي آب بنوشيد زخم معده آنها پس از مدتي التيام خواهد يافت.

    چاي زنجبيل هر چقدر بيشتر بماند و دم بكشد تند تر مي شود.حتي مي توان چاي زنجبيل را پس از سرد شدن در داخل يخچال گذاشت و مانند يك نوشابه سرد استفاده کرد.


  20. #13
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض

    سلامت نیوز
    زنجبیل در کاهش تهوع بعد از سزارین موثر است

    زنجبیل در کاهش تهوع و استفراغ حین و بعد از عمل سزارین تحت بی حسی نخاعی موثر است.


    به گزارش خبرنگار سلامت نیوز،محبوبه عمویی رکن آباد در یک کارآزمایی بالینی در بیمارستان رازی اهواز بر روی 70 زن باردار واجد شرایط به این نتیجه رسید که زنجبیل به دلیل خاصیت ضد تهوع و استفراغ می تواند در کاهش تهوع قبل و بعد از سزارین نقش موثری داشته باشد .
    به گفته این ماما ،تهوع و استفراغ به طور مکرر حین و بعد از بی حسی نخاعی رخ می دهد که داروهای ضد تهوع و استفراغ ، میزان آن را کاهش می دهد اما دارای عوارض جانبی بالقو ه ای است ولی گیاه دارویی زنجبیل دارای چنین عوارضی نیست ضمن اینکه ارزان و در دسترس است.
    ویرایش توسط ghorobfarda : May 11th, 2009 در ساعت 10:39 PM

  21. کاربر مقابل از ghorobfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  22. #14
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض

    زنجبیل و ترب‌کوهی عليه سرماخوردگی

    - همشهري آنلاين:
    زنجبیل و ترب‌کوهی خاصیتی دارویی دارند و می‌توان از آنها بر ضد سرماخوردگی و آبریزش بینی استفاده کرد. موادی که طعم تند زنجبیل از آنها است، خاصیت ضد گلو درد دارند. این مواد توان بدن در مقابله با بیماری‌ها را افزایش می‌دهند.
    مجله‌ آلمانی «داروخانه‌های جدید»، در گزارشی که در شماره اخیر خود (اول فوریه) به چاپ رسانده، از خاصیت زنجبیل و ترب‌کوهی برای مبارزه با سرماخوردگی نوشته است. از این رو به کسانی که سرما خورده‌اند یا آبریزش بینی دارند، توصیه می‌شود که روزانه چای زنجبیل بنوشند.

    طرز تهیه‌ چای زنجبیل
    برای تهیه‌ این نوع چای باید ریشه‌ زنجبیل تازه را پوست کند و سپس آن را به قطعات ریز برش داد. آب را جوش آورد و قطعه‌های زنجبیل را به آن افزود و چند دقیقه گذاشت تا دم بکشد. برای یک فنجان چای یک قاشق چای‌خوری زنجبیل ریز شده اضافه می‌کنند. برخی نیز به جای خرد کردن زنجبیل آنرا رنده می‌کنند.
    می‌توان چای را با عسل شیرین کرد. به این ترتیب که پس از افزودن قطعه‌های زنجبیل مقداری عسل نیز به آب افزود.
    نکته‌ای که باید در هنگام خرید زنجبیل دقت کرد، سفت بودن آن است. می‌توان زنجبیل را با دست گرفت و امتحان کرد که آیا به اندازه‌ کافی سفت است یا نه.
    ترب کوهی
    ترب کوهی که در ایران به ترب سمنانی معروف است، از نوع سفید و شکل ‌آن دراز است. این ترب به دلیل اینکه حاوی انواع مؤثر روغن‌ خردل است، ضد‌ باکتری‌ها، قارچ‌‌ها و ویروس‌هایی عمل می‌کند که عفونت‌ راه‌های تنفسی و مجاری ادراری را موجب می‌شوند.
    طرز مصرف
    یک ترب‌کوهی به اندازه‌ تقریبا سه سانتی‌متر را شسته، پوست کنده و رنده می‌کنیم.
    یک نکته‌ مهم: ترب کوهی بسیار تند است و کندن پوست و خرد کردن آن باعث اشک‌ریزش چشم می‌شود.
    ترب رنده شده را داخل یک لیوان یا ظرف دردار می‌ریزیم و بقیه‌ لیوان را با عسل پر کرده و در آن را سفت می‌بندیم و می‌گذاریم یک ساعت بماند. این مخلوط را باید دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر،‌ به مدت دو روز مصرف کرد.
    داروهای حاوی ترب‌کوهی نيز براي رفع عفونت مسری مجاری تنفسی و ادراری تجویز می‌شوند

  23. کاربر مقابل از ghorobfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  24. #15
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض

    زنجبيل، عوارض جانبي شيمي درماني را كاهش مي‌دهد


    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: بهداشت و درمان - عمومي

    پژوهشگران مي‌گويند: زنجبيل عوارض جانبي شيمي درماني را كاهش مي‌دهد.

    به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا،‌ محققان آمريكا در تحقيق جديدي دريافته‌اند كه زنجبيل خانگي و يك داروي جديد موسوم به كاسوپيتانت مسيلات مي‌توانند حالت تهوع و استفراغ ناشي از شيمي درماني را كاهش دهند.
    اين تحقيق روي 644 بيمار انجام شد و نشان داد: افزودن حدود نيم قاشق چايخوري زنجبيل به رژيم غذايي روزانه قبل و بعد از شيمي درماني در كاهش عوارض جانبي آن موثر است.
    اين تحقيق در مركز پزشكي دانشگاه روچسترانجام گرفته است. محققان مي‌گويند: زنجبيل تاثير ضد التهابي بالقوه دارد.
    شرح اين پژوهش در مجله تايمز منتشر شده است

  25. کاربر مقابل از ghorobfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  26. #16
    nazi484 آواتار ها
    nazi484 آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    محل سکونت
    Samsung GT-S5233A
    نوشته ها
    792
    تشکر
    797
    تشکر شده 1,638 بار در 749 ارسال

    پیش فرض ادویه ای مفید برای کم خونی


    بسیاری از افراد دچار کم خونی هستند،اما تمایلی به مصرف دارو نیز ندارند،شما می توانید از این ادویه استفاده کنید.
    زیره برای فصل گرما مناسب است.زیرا بدن را خنک و به هضم غذا کمک می کند.
    این ادویه که توسط مصری های باستان برای مومیایی و همچنین درمان گزیدگی عقرب به کار برده می شد،خواص دیگری نیز دارد که عبارت است از:

    * این گیاه سرشار از آهن است.بدن برای تشکیل گلبول های قرمز که اکسیژن را حمل می کند،به آهن نیاز دارد،بنابراین مصرف زیره به افراد کم خون توصیه می شود.

    * ناراحتی های پوستی مانند جوش، اگزما و خشکی پوست را درمان می کند.افزودن مقدار کم زیره به ماسک صورت می تواند اثر سوختگی و چین و چروک را برطرف کند.برای درمان آکنه و جوش سرکه را با کمی دانه زیره به صورت خود بمالید.

    * خاصیت ضدعفونی کننده آن به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می کند و با سرماخوردگی و آنفلوآنزا مبارزه می کند.مصرف یک فنجان چای ولرم (روزی ۲ تا ۳ بار) با زیره،زنجبیل و عسل تسکین دهنده است.

    * زیره به هضم غذا کمک می کند.

    * خاصیت ضدسرطانی دارد.

    * دردهای قاعدگی زنان را کاهش می دهد و در دوران شیردهی باعث افزایش شیر مادران می شود.

    * مو و ناخن را تقویت می کند.

    * درمان طبیعی برای آسم است.

    * حافظه را تقویت می کند.





    چگونه مي توان وداع كرد با جايي كه دل در آنجا است ؟

    و چگونه مي توان روي تافت از كسي كه نگاهش در نگاه است ؟
    زكدامين نگاه مي آيي؟
    كه چنين دلكش و دل آرايي
    مگر امروز بي وفا بودم؟
    كه غريبانه سوي فردايي؟


  27. کاربر مقابل از nazi484 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  28. #17
    آیـدا آواتار ها
    آیـدا آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    نوشته ها
    138
    تشکر
    135
    تشکر شده 207 بار در 121 ارسال

    پیش فرض .:: خواص دارچين ::.

    پنجشنبه 02 مهر 1388 - ساعت 12:00
    خواص دارچين

    جام جم آنلاين: دارچين درختي است كوچك و هميشه سبز به ارتفاع 5 تا 7 متر كه از تمام
    قسمت‌هاي آن بويي مطبوع استشمام مي‌شود.

    گل‌هاي آن در فاصله ماه‌هاي بهمن تا اوايل فروردين ظاهر مي‌شود. برگ اين درخت سبز تيره و داراي گل‌هايي به رنگ سفيد است. نام علمي اين گياه Cinnamomum zeylanicum مي‌باشد. اسانس دارچين كه تنها قسمت مهم دارچين است به مقدار يك‌درصد در پوست درخت مذكور وجود دارد و از تقطير آن با آب نيز حاصل مي‌‌شود.
    اين اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است، ولي به مرور زمان و به علت اكسيده شدن به رنگ‌هاي زرد طلايي و سپس قهوه‌اي مايل به قرمز درمي‌آيد.
    دارچين اولين بار در سريلانكا يافت شد و بعد از آن، تمام دنيا اين چاشني را شناختند و براي طعم بهتر غذاها استفاده كردند. يك قاشق چا‌يخوري دارچين حاوي 28 ميلي‌گرم كلسيم، يك ميلي‌گرم آهن و بيشتر از يك گرم فيبر و مقدار زيادي ويتامين‌هايC و K و منگنز است. همچنين مقدار 2/1 گرم كربوهيدرات دارد. براي تهيه دارچين، پوست اين درختچه را جدا كرده و معمولا پودر مي‌كنند و در غذا يا چاي از آن استفاده مي‌كنند.


    خواص درماني

    دارچين رمز جواني است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه مي‌‌دارد. دارچين كليه‌ها را گرم مي‌كند، ضعف كمر و پاها را از بين مي‌برد و كم‌خوني را درمان مي‌كند.
    دارچين بهترين دارو براي دردهاي عضلاني است. دارچين اثر آرام‌كننده و شادكننده دارد و از بسياري از داروهاي آرام‌بخش بهتر است. اثر مهم ديگر دارچين پايين آوردن تب مي‌باشد و حتي امروزه دارچين را به صورت قرص و كپسول درآورده‌اند كه بعنوان «تب‌بر» به كار مي‌رود. دارچين رگ‌ها را باز مي‌كند و باعث بهبود گردش خون مي‌شود. يكي از خواص دارچين اين است كه باعث افزايش كارآيي هورمون انسولين در بدن مي‌شود و در نتيجه بدن نياز كمتري به اين هورمون براي كنترل قند خون پيدا مي‌كند. بسياري از افراد مبتلا به ديابت گزارش داده‌اند كه مصرف يك قاشق چايخوري دارچين در روز تاثير بسيار مثبتي بر قند خونشان داشته است. همچنين برخي تحقيقات نشان‌دهنده تاثير مثبت دارچين در كاهش فشارخون بوده است.
    دارچين خاصيت عجيب ديگري دارد و آن تقويت سيستم ايمني بدن در مقابل بيماري‌هاست و حتي مي‌توان گفت كه اثري مشابه پني‌سيلين و آنتي‌بيوتيك دارد. اگر حس كرديد كه ضعيف شده‌ايد و ممكن است مريض شويد، چاي دارچيني رافراموش نكنيد وحتي اگر سرما خورده‌ايد يا ضعف شديد داريد، چاي دارچين بهترين داروست. دارچين به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقويت‌كننده عمل هضم غذا و جريان گردش خون به كار مي‌رود و از آن براي رفع سوءهاضمه، بويژه در مواردي كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده مي‌شود. همچنين به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومي بدن و انعقاد خون مصرف مي‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار مي‌رود. دارچين معده را تميز، آرام و قوي مي‌كند و از آن براي رفع سوءهاضمه، بويژه در مواردي كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده مي‌شود. بنابراين اگر ناراحتي معده داريد حتما از دارچين استفاده كنيد.
    می زنی بر دف زمین
    گامهای شفاف خویش را
    می خرامی آرام
    با دامن رنگ رنگت، با ترنم
    الوانت
    در کوچه سارهای
    خزان
    و زنبوران باد به کندوی گیسوانت
    لانه می کنند
    شهزادۀ باران ساز
    بانوی پاییز!

  29. کاربر مقابل از آیـدا عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  30. #18
    آیـدا آواتار ها
    آیـدا آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    نوشته ها
    138
    تشکر
    135
    تشکر شده 207 بار در 121 ارسال

    پیش فرض .:: خواص درماني دارچين ::.

    خواص درماني دارچين

    جام جم آنلاين: وقتي خانه مادربزرگ هايمان مي‌رويم، عطر چاي دارچين درخانه اش پيچيده
    است، چون قديمي‌تر‌ها بيشتر به خواص درماني خوراكي‌ها توجه مي‌كردند. پزشكان
    متخصص تغذيه هم بر خواص دارويي ادويه‌ها و به‌ويژه دارچين تاكيد دارند.

    به گفته آنها يك قاشق چاي‌خوري دارچين، حاوي 28 ميلي‌گرم كلسيم، 1 ميلي گرم آهن و بيشتر از يك گرم فيبر و مقدار زيادي ويتامين‌ هاي C ،K و منگنز است. همچنين مقدار 1.2 گرم كربوهيدرات دارد.
    براي تهيه دارچين، پوست اين درختچه را جدا كرده و معمولا پودر مي‌كنند و در غذا يا چاي از آن استفاده مي‌كنند.
    دارچين رمز جواني است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه مي‌دارد. دارچين كليه‌ها را گرم مي‌كند، ضعف كمر و پاها را از بين مي‌برد و كم خوني را درمان مي‌كند. اين ادويه معطر بهترين دارو براي دردهاي عضلاني است. دارچين اثر آرام كننده و شاد كننده دارد و از بسياري از داروهاي آرام بخش بهتر است. اثر مهم ديگر دارچين پايين آوردن تب است و حتي امروزه دارچين را به صورت قرص و كپسول درآورده‌اند كه به‌عنوان تب بُر به كار مي‌رود. دارچين رگ‌ها را باز مي‌كند و باعث بهبود گردش خون مي‌شود.
    يكي از خواص دارچين اين است كه باعث افزايش كارايي هورمون انسولين در بدن مي‌شود و در نتيجه بدن نياز كمتري به اين هورمون براي كنترل قند خون پيدا مي‌كند. بسياري از افراد مبتلا به ديابت گزارش داده‌اند كه مصرف يك قاشق چايخوري دارچين در روز تاثير بسيار مثبتي بر قند خونشان داشته است.
    همچنين برخي تحقيقات نشان دهنده تاثير مثبت دارچين در كاهش فشار خون بوده است. دارچين خاصيت عجيب ديگري دارد و آن تقويت سيستم ايمني بدن در مقابل بيماري هاست و حتي مي‌توان گفت كه اثري مشابه پني‌سيلين و آنتي بيوتيك دارد.
    اگر حس كرديد كه ضعيف شده‌ايد و ممكن است مريض شويد، چاي دارچيني را فراموش نكنيد و حتي اگر سرما خورده‌ايد يا ضعف شديد داريد، چاي دارچين بهترين داروست.
    دارچين به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقويت كننده عمل هضم غذا و جريان گردش خون به كار مي‌رود و از آن براي رفع سوءهاضمه، به‌ويژه در مواردي كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده مي‌شود.
    همچنين به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومي بدن و انعقاد خون مصرف مي‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار مي‌رود. دارچين معده را تميز و آرام و قوي مي‌كند واز آن براي رفع سوءهاضمه، بويژه در مواردي كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده مي‌شود. بنابراين اگر ناراحتي معده داريد حتما از دارچين استفاده كنيد.
    دارچين علاوه براين همه خواص، طعم بسيار خوبي نيز دارد. براي اين‌كه بيشتر از طعم و خاصيت درماني دارچين بهره ببريد، مي‌توانيد موقع دم كردن چاي، مقداري از پوست آن را در داخل قوري بريزيد تا همراه با چاي دم بكشد.
    دارچين كوبيده نشده خيلي بهتر از دارچين آسياب شده، عطر خود را حفظ مي‌كند. از دارچين براي معطر كردن غذاهاي گوشتي هم استفاده مي‌شود.
    می زنی بر دف زمین
    گامهای شفاف خویش را
    می خرامی آرام
    با دامن رنگ رنگت، با ترنم
    الوانت
    در کوچه سارهای
    خزان
    و زنبوران باد به کندوی گیسوانت
    لانه می کنند
    شهزادۀ باران ساز
    بانوی پاییز!

  31. کاربر مقابل از آیـدا عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  32. #19
    آیـدا آواتار ها
    آیـدا آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    نوشته ها
    138
    تشکر
    135
    تشکر شده 207 بار در 121 ارسال

    پیش فرض .:: استفاده از دارچين براي جلوگيري از كپك‌زدگي ::.

    استفاده از دارچين براي جلوگيري از كپك‌زدگي


    گروه سلامت: دارچين كه در بسياري از نان‌ها و شيريني‌ها به عنوان ادويه استفاده مي‌شود
    به عنوان ماده ضدكپك در بسته‌بندي مواد غذايي استفاده خواهد شد.


    با وجود شيريني و عطر موجود در اين ماده، دارچين مي‌تواند عامل نابودي ميكروب‌ها شود. اين ماده در مصر باستان در موميايي‌كردن مورد استفاده قرار مي‌گرفته است.
    با توجه به اين خصوصيت، محققان اسپانيايي از قابليت ضد ميكروبي دارچين براي توليد نوعي بسته بندي ضد كپك استفاده كرده‌اند. آنها اعلام كردند بر اساس آزمايش‌هاي به عمل آمده، كاغذي كه داراي 6 درصد از روغن دارچين باشد تا 96 درصد از گسترش كپك در سطح ناني كه از قبل دچار كپك‌زدگي شده بود، جلوگيري كرده و مي‌تواند تازگي نان را تا 10 روز حفظ كند.
    محققان دانشگاه زاراگوزا اعلام كردند پوشش‌هاي پلاستيكي دارچين‌دار هم اكنون مورد استفاده تجاري قرار گرفته و مي‌تواند در حفظ و تازگي ميوه‌ها، سبزيجات و گوشت نيز موثر باشد.
    بر اساس گزارش نيويورك تايمز، گاهي استفاده از اين پوشش‌ها باعث انتقال عطر دارچين به مواد غذايي مي‌شود. همچنين استفاده مستقيم از اين ماده براي حفظ مواد غذايي به دليلي عدم آزادسازي مواد حفاظتي آن زياد تاثيرگذار نخواهد بود.
    می زنی بر دف زمین
    گامهای شفاف خویش را
    می خرامی آرام
    با دامن رنگ رنگت، با ترنم
    الوانت
    در کوچه سارهای
    خزان
    و زنبوران باد به کندوی گیسوانت
    لانه می کنند
    شهزادۀ باران ساز
    بانوی پاییز!

  33. #20
    چنگ آواتار ها
    چنگ آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    سن کاربر
    28
    محل سکونت
    6120
    نوشته ها
    16
    تشکر
    95
    تشکر شده 53 بار در 26 ارسال

    پیش فرض

    سلام به همه
    شغل بنده عطاری هست..
    خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بربیاد و انجام بدم..

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 03:08 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved