تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 20 از 81
  1. #1
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    Wink آموزش انواع کیک و کولوچه

    هر فصلي كه مي‌آيد خوردن دسرهايي كه با ميوه همان فصل درست مي‌شود، بسيار مي‌چسبد.
    در اين كيك نيز از هلو به عنوان ميوه تابستاني استفاده شده كه طعم و مزه خوبي به آن داده است.
    مواد لازم براي 12 نفر:
    - كره؛ 200 گرم براي داخل مواد
    - تخم‌مرغ؛ 3عدد
    - وانيل؛ يك قاشق چاي‌خوري
    - شكر؛ 100 گرم
    - آرد سفيد؛ 200 گرم
    - نمك؛ نوك قاشق چاي‌خوري
    - بيكينگ پودر؛ يك قاشق چاي‌خوري
    - كره؛ مقداري براي چرب كردن قالب
    - هلو؛ يك كيلوگرم
    - عسل؛ 50گرم
    - شكر قهوه‌اي؛ 30 گرم
    - مغز بادام بدون پوست؛ 30 گرم
    نكته: شكـر قـهوه‌اي را مـي‌توانيد از قـنادي‌هـا و شيريني‌پزي‌ها بخريد.

    روش پخت:
    1 - كره را آن‌قدر بزنيد تا حالت سبك و پف كرده پيدا كند.سپس سفيده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده ، در ظرف‌هاي مجزا بريزيد. حالا زرده يكي از تخم‌مرغ‌ها را به كره اضافه كنيد و هم بزنيد. پس از آن، وانيل و شكر معمولي را بيفزاييد. در اين هنگام، فر اجاق‌گاز را روي 200درجه سانتي‌گراد، 390 درجه فارنهايت يا شماره6 گرم كنيد.
    2 - آرد و سپس بيكينگ پودر و نمك را به مخلوط اضافه كرده، هم بزنيد تا خميري‌نرم حاصل شود.
    نكته: اگر خمير حاصله خيلي سفت شد، 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوري شير به آن اضافه كنيد و در حالت عكس- يعني شل بودن- كمي آرد روي آن بپاشيد.
    3 - سفيده‌هاي تخم‌مرغ را به صورت جداگانه با همزن آن‌قدر بزنيد تا حالت پف‌كرده پيداكنند و سپس محلول را به آرامي به خمير اضافه كنيد. حالا قالبي گرد به قطر 26سانتي‌متر آماده‌كرده ، داخل آن را با كره آب شده، چرب كنيد؛ سپس خمير را در قالب بريزيد و در طبقه وسط فر به مدت حداكثر 35 دقيقه حرارت دهيد.
    4 - در اين فاصله، هلوها را بشوييد و با چاقو روي پوست هر كدام از آنها برشي ضربدري ايجادكنيد؛ سپس آنها را داخل تابه‌اي بريزيد و روي شعله كم اجاق‌گاز يكي دو دقيقه حرارت دهيد.
    حالا پوست آنها را به‌راحتي بكنيد و پس از نصف كردن، هسته‌ها را جدا كنيد. در پايان برش‌هايي به صورت عمودي ايجاد كنيد.
    5 - عسل، شكر قهوه‌اي و مغز بادام را با هم مخلوط كنيد و روي برش‌هاي هلو بريزيد. پس از اينكه زمان 35دقيقه‌اي پخت كيك به پايان رسيد، قالب را بيرون آوريد و مخلوط را روي كيك بريزيد و دوباره 15 دقيقه ديگر حرارت دهيد.

    ویرایش توسط raya : May 10th, 2010 در ساعت 01:21 AM

  2. کاربر مقابل از ghorobfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. #2
    goldspring آواتار ها
    goldspring آفلاين است کاربر متوسط
    تاریخ عضویت
    Nov 2006
    سن کاربر
    19
    محل سکونت
    5300nokia،nokia n81
    نوشته ها
    258
    تشکر
    408
    تشکر شده 907 بار در 377 ارسال

    Talking کیک عنکبوتی

    مواد لازم برای کیک:کیک اسفنجی ساده در اندازه ی دلخواه(می توانید خود ان را تهیه کنید یا از کیک های اماده استفاده کنید)/ایسینگ شکری لیمویی/رنگ خوراکی زرد و سیاه
    طرز تهیه:اول ایسینگ را تهیه کنید(برای تهیه ی ایسینگ شکری 3پیمانه پودر شکر را در کاسه ای ریخته و ارام ارام اب جوش به ان اظافه کنید تا مایه ی غلیظی بدست اید میتوانید در صورت تمایل یک قاشق غذا خوری ابلیمو به ان اضافه کنید) نصف ایسینگ تهیه شده را رنگ سیاه و بقیه را رنگ زرد خوراکی بزنید ایسینگ زرد را روی تمام کیک بریزید
    بعد از انکه کمی خودش را گرفت ایسینگ سیاه را با کمک قیف با سر ماسوره ی ریز (در صورت عدم دسترسی به قیف خوتان ان را با پاکت فریزر تهیه کنید)روی ایسینگ زرد در قسمت بالای کیک به صورت یک خط نازک دور تا دور کیک بریزید.

    مواد لازم برای درست کردن عنکبوت ها:خامه ی سفت یا غلیظ150گرم/شکلات خرد شده قهوه ای 115 گرم/پودر بادام 4قاشق سوپ خوری/شکلات تخته ای ذوی شده به میزان دلخواه/خمیر شکری یا فوندانت 35 گرم (در صورت تمایل)/برگه ی زرد الو یا پاستیل برای پاها ی عنکبوت/پودر کاکائو

    برای درست کردن عنکبوت ها:خامه را در ضرفی ریخته و حرارت دهید .شکلات را داخل خامه ی گرم بریزید.و بگذارید تا شکلات داخل خامه حل شود /این مایه را در فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس با دور تند همزن ان را بزنید تا خامه فرم بگیرد.پودر بادام را در ان بریزید و مایه را در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت و قابل فرم دهی شود
    پاستیل ها را داخل شکلات ذوب شده بریزید ان را روی فویل سرد قرار دهید تا سفت شود و برای پاها ی عنکبوت از ان استفاده کنید(به طور جدا گانه)
    با مایه ای که در داخل فریزر قرار دادید بدن عنکبوت را به شکل اشک درست کنید و برای پاها از پاستیل های شکلاتی استفاده کنید می توانید برای شاخک ها از خلال دندان غلتانده در شکلات استفاده کنید
    به وسیله ی خمیر شکری چشمهایش را بسازید (می توانید از شکلات ها ی رنده شده ی شیری استفاده کنید)و وسط چشمها را مقدار خیلی کمی شکلات سیاه بریزید.روی بدن عنکبوت پود کاکائو بریزید .
    می توانید این عنکبوت ها را دور تا دور سینی کیک قرار دهید یا روی کیک بچسبانید
    خدا حافظ ای همنشین همیشه/خدا حافظ ای داغ بر دل نشسته/تو تنها نمی مانی ای مانده بی من/تورا میسپارم به دلهای خسته...:rolleyes:

  4. 2 کاربر مقابل از goldspring عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #3
    ghorobfarda آواتار ها
    ghorobfarda آفلاين است همکار قدیمی بخش پزشکی
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,176 بار در 4,354 ارسال

    پیش فرض كيك آناناس و گردو

    كيك آناناس و گردو
    - اين كيك برخلاف نامش كه تداعي‌كننده كيكي اسفنجي و پف‌دار است، به شيريني آناناسي شباهت بيشتري دارد
    در ضمن شما مي‌توانيد به جاي كمپوت آناناس، در اين فصل از آناناس تازه استفاده كنيد.
    مواد لازم براي 4 نفر:
    - آرد گندم؛ 300 گرم
    - كره (قطعه‌قطعه شده)؛ 200 گرم
    - پودر قند؛ 170 گرم
    - نمك؛ نوك قاشق چاي‌خوري
    - پوست ليموترش رنده‌شده؛ نوك قاشق سوپ‌خوري
    - تخم‌مرغ؛ يك عدد
    - آناناس كنسروي يا تازه؛ 750 گرم
    - شكر؛ 50 گرم
    - گردو؛ 100 گرم
    - آب‌ليمو ترش؛ 4 قاشق سوپ‌خوري


    روش تهيه:
    1 - كاسه‌اي آماده كرده، آرد، كره، 70گرم پودرقند، نمك، پوست ليموترش و تخم‌مرغ را در آن بريزيد. پس از مخلوط كردن مواد با قاشق، با دست، خوب مواد را ورز دهيد تا خميري يكدست حاصل شود. حالا اين خمير را به شكل يك گلوله درآوريد، سپس خمير گلوله‌اي را داخل لايه‌اي از سلفون بپيچيد و حدود يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا شكل بگيرد.
    پس از گذشت 45دقيقه، فر اجاق‌گاز را روي حرارت 200درجه سانتي‌گراد يا 390 درجه فارنهايت يا شماره6 بگذاريد تا گرم شود.

    2 - اگر مي‌خواهيد از كمپوت آناناس استفاده كنيد، آناناس‌ها را از داخل آب آن بيرون آورده و با چاقو به دو نيم كرده، در ظرفي قرار دهيد. در غير اين صورت، آناناس تازه را پوست كنده، خرد كنيد. حالا مقداري پودرقند روي تكه‌هاي آناناس بپاشيد و چند دقيقه بگذاريد تا آب آنها كمي كشيده شود.
    3 - قالب كيكي با ارتفاع كم آماده كنيد و سطح داخل آن را با كاغذ مخصوص شيريني‌پزي پوشش دهيد، سپس خمير را روي آن پهن كنيد و حلقه‌هاي آناناس را روي آن بچينيد. مغز گردو را نيز خرد كنيد و روي حلقه‌هاي آناناس بريزيد. حالا قالب را در طبقه وسط فر با همان درجه و حدود 20دقيقه حرارت دهيد تا كيك بپزد.
    4 - در اين فاصله، باقيمانده پودر قند را با آب ليموترش مخلوط كرده، پس از پخت كيك، سطح روي آن را با قلم‌موي مخصوص آشپزي به اين مواد آغشته كنيد.


  6. 4 کاربر مقابل از ghorobfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. #4
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    پیش فرض کیک

    کیک اسفنجی

    مواد لازم :

    آرد سفيد 1 فنجان
    تخم مرغ 6 عدد
    آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري
    ليمو ترش 4 عدد
    شكر 1 فنجان
    نمك ۴/۱قاشق مرباخوري
    آب 2 قاشق سوپخوري



    طرز تهيه :
    آرد را بدقت اندازه کرده با نمک مخلوط و خوب الک ميکنيم
    سفيده و زرده را از هم جدا مينمائيم
    زرده را با نصف شکر مخلوط نموده آنقدر ميزنيم تا سفيد رنگ شود
    سفيده را جداگانه ميزنيم بطوري که پف کند و بقيه شکر را کم کم بآن ميافزائيم و زدن را ادامه ميدهيم تا شکر کاملا تمام شود
    به زده و شکر آبليمو و پوست ليمو و آب سرد اضافه کرده باز هم تا چند دقيقه ميزنيم
    سفيده و زرده را با هم مخلوط ميکنيم و آرد را دومرتبه روي سفيده و زرده الک مينمائيم
    قالب دلخواه را چرب کرده آرد ميزنيم
    در فر 325 درجه بمدت يک ساعت الي يک ساعت و چند دقيقه ميگذاريم و سپس بيرون آورده در ظرف مورد نظر قرار ميدهيم
    تبصره ، پس از اضافه کردن زرده و سفيده بايد مخلوط را با ذقت و به آرامي هم بزنيم بهتر خواهد بود که سفيده را در آخرين دقيقه به مايه بيفزائيم


    منبع:ircook.com


    نوشته شده توسط رتتویل در 23:59 | مربوط به منوی: کیک ها
    لینک ثابت1 شکمو
    یکشنبه بیست و نهم اردیبهشت 1387

    کیک ساده

    مواد لازم

    آرد سفيد 150 گرم
    شکر 150 گرم
    تخم مرغ 6 عدد
    ونيل نصف قاشق چای خوری

    طرز تهيه

    آرد را به خوبی الک ميکنيم.زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا ميکنيم
    سفيده را آنقدر ميزنيم تا پف کند بعد نصف شکر را کم کم به آن اضافه ميکنيم و هم ميزنيم
    زرده را با نصف ديگر شکر و ونيل ميزانيم تا کاملا سفيد و نسبتا سفت شود
    سفيده و زرده را باهم مخلوط ميکنيم آرد را يک بر دگر روی اين مخلوط الک کرده و هم ميزانيم
    اينکار را بايد به سرعت انجام دهيم.توجه کنيد که در اين مرحله مايه را زياد بهم نزنيدقالب دلخواه را بخوبی چرب کرده و آرد ميزنيم.مايه را در قالب ريخته و در حرارت
    325 درجه فر به مدت يک ساعت قرار ميدهيم .
    در اين فاصله درب فر را باز نکنيد.اگر ميخواهيد بفهميد که کيک آماده است يا نه
    بعد از يک ساعت يک چنگال وسط کيک فرو کنيد
    اگر کيک به چنگال نچسبيد آماده است[IMG]http://*******.com/w2osh4.jpg[/IMG]
    وقتی کيک آماده شد آنرا بيرون آورده و ميگذاريم تا سرد بشود
    بعد آنرا داخل ظرف مورد نظر برگردانده و از قالب در می آوريد
    نوش جان

    نوشته شده توسط رتتویل در 17:13 | مربوط به منوی: کیک ها
    لینک ثابتآرشیو شکموها
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  8. 2 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  9. #5
    FETROS آواتار ها
    FETROS آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    713
    تشکر
    2,216
    تشکر شده 1,545 بار در 732 ارسال

    Smile کیک سیب زمینی

    کیک سیب زمینی
    مدت فراهم سازی: 20 دقیقه بعلاوه 30 دقیقه برای سرد شدن
    مدت طبخ: 10 الی 15 دقیقه
    برای 4 نفر
    مقدار کالری: 400 در هر بخش
    مواد مورد نیاز:675 گرم سیب زمینی پخته شده،
    تکه ای کره یا مارگارین،1 قاشق سوپخوری شیر،
    نمک و فلفل، 1 عدد پیاز رنده شده، 50 گرم پنیر چدار
    رنده شده، 2 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده،
    1 قاشق سوپخوری پودر خردل، آرد برای پوشاندن آن،
    یک عدد تخم مرغ کمی زده شده، 100 گرم مغز نان
    سبوس دار تازه، روغن برای سرخ کردن
    برای تزئین: جعفری
    سیب زمینی ها را با کره یا مارگیرین، شیر و نمک و فلفل،
    له کنید تا نرم شود.آنگا بگذارید تا خنک شود.
    پیاز، پنیر چدار، جعفری و خردل را با آن قاطی کنید.
    مخلوط را به 8 قسمت تقسیم کرده و به شکل کیک درآورید
    و با آرد بپوشانیدو
    کیکها را در تخم مرغ زده فرو ببرید و در مغز نان بغلتانید
    و خوب آنها را فشار دهید و مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    در هر مرتبه چند کیک را در روغن بریزید و هر طرفش را
    به مدت 2 تا 3 دقیقه اندکی سرخ کنید و بوسیله کاغذ جذب روغن آنرا بکشید
    و تا سرخ شدن بقیه کیکها آنها را گرم نگه دارید.
    با جعفری آنرا تزئین کنید و بلافاصله با سالاد سبز و ترد* سرو کنید.
    توصیه پخت:
    برای اینکه این غذا را با طعم پنیر فراهم آورید
    میتوانید 2 قاشق سوپخوری پنیر پارمزن را به آن بیفزایید
    امضا
    گذاشتن
    براي گذشتن


    گذشته نگاري
    نشانه گذاري
    گزاره را گذشته كردن
    گذشته را نشانه كردن
    گذشته بازي
    شكسته سازي
    كمي از من، زير نگاه من علامتي از من مي شود، چيزي گذشته در چيزي.




  10. #6
    aida2 آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    نوشته ها
    5
    تشکر
    0
    تشکر شده 8 بار در 5 ارسال

    پیش فرض دستور کیک پنیر؟؟؟

    با سلام به همه
    من عضو جدید هستم . دوستان میخواستم بدونم دستور کیک پنیر رو کسی داره؟ با تشکر

  11. کاربر مقابل از aida2 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  12. #7
    MAAAH آواتار ها
    MAAAH آفلاين است همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Jun 2006
    نوشته ها
    2,643
    تشکر
    12,681
    تشکر شده 12,572 بار در 4,480 ارسال

    پیش فرض

    کیک کدوم پنیر؟:confused:
    پنیر گودا؟
    پنیر پیتزا؟
    پنیر لیقوان؟
    پنیر تبریز؟
    پنیر دانمارکی؟.....

    دست و بالم از حرف خالیست ...
    هر چه هست توئی
    و تو
    حرف نداری ...


    هر کس بد ما به خلق گوید، ما دیده به بد نمی خراشیم، ما نیکی او به خلق گوئیم، تا هردو دروغ گفته باشیم!

  13. کاربر مقابل از MAAAH عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  14. #8
    rtech آواتار ها
    rtech آفلاين است همکار قدیمی
    ما همه همسفر کشتی طوفان زده ای هستیم که چاره ای جز غرق شدن نداریم پس با هم مهربان تر باشیم
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    سن کاربر
    27
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    5,636
    تشکر
    8,556
    تشکر شده 10,368 بار در 4,121 ارسال

    پیش فرض

    كيك پنير با ژله انار

    كيك پنير، يكي از انواع كيك‌هاست كه در آن به جاي خامه شيرين شده، از پنير خامه‌اي يا مخلوطي از آن و پنير ماسكار-پونه – با مزه شور و شيرين– استفاده مي‌شود
    در ضمن كيك آن نيز مانند ديگر كيك‌ها حالت اسفنجي نداشته و فرم نيمه‌خشك دارد.

    مواد لازم براي 8 نفر:

    - 225 گرم بيسكويت جو

    - 75 گرم كره

    مواد لازم مايه پنيري:

    - 3 قاشق سوپ‌خوري آب پرتقال

    - يك قاشق سوپ‌خوري پودر ژلاتين

    - يك پيمانه پنير ماسكار-پونه

    - يك پيمانه پنير خامه

    - 75 گرم يا سه‌چهارم پيمانه پودر قند

    - يك پيمانه شير نارگيل

    - 2 عدد سفيده تخم‌مرغ

    مواد لازم براي روي كيك:

    - 2 عدد انار (دانه‌ شود)

    - يك بسته پودر ژله انار

    طرز تهيه:

    1 – يك قالب گرد مخصوص شريني‌پزي با قطر 23سانتي‌متر تهيه كرده و كف و ديواره آن را با روغن مايع چرب كنيد. بيسكويت‌هاي جو را در دستگاه خردكن ريخته و به پودري نرم تبديل كنيد، سپس كره را آب كرده و روي بيسكويت جوي خردشده در داخل دستگاه بريزيد.

    در طول اين مدت، دستگاه را چندبار روشن و خاموش كنيد تا مواد، خوب مخلوط شوند. حالا مخلوط خميري كره و بيسكويت را در قالب كيك بريزيد و سطح آن را با ته قاشق صاف كنيد؛ سپس در يخچال بگذاريد تا سرد شود. به اين صورت خمير اصلي كيك آماده مي‌شود.

    2 – براي درست‌كردن مواد مياني پنيري، يك كاسه بلوري آماده كرده و ابتدا آب پرتقال و سپس پودر ژلاتين را در آن بريزيد؛ سپس ظرف را به مدت 5 دقيقه كناري بگذاريد تا مواد حالت اسفنجي بگيرد.

    پس از آن، داخل كاسه فلزي مقداري آب ريخته و روي اجاق‌گاز قرار دهيد تا به جوش آيد، سپس كاسه حاوي آب پرتقال و پودر ژلاتين را روي كاسه فلزي قرار دهيد و مرتب مواد را هم بزنيد تا پودر ژلاتين با حرارت غيرمستقيم به‌طور كامل حل شود.

    3 – در ظرف ديگري هر دو نوع پنير را با هم مخلوط كرده و ابتدا پودر قند و سپس شير نارگيل را به آن اضافه كنيد و كم‌كم هم بزنيد. از طرف ديگر در ظرف تميزي، سفيده‌هاي تخم‌مرغ را خوب بزنيد تا حالت پف‌كرده پيدا كند.

    حالا ژلاتين محلول در آب پرتقال را سريع به مخلوط پنيري افزوده و پس از آن سفيده‌هاي تخم‌مرغ را اضافه كنيد و آرام هم بزنيد؛ سپس خمير بيسكويتي را از داخل يخچال بيرون آورده و مواد را روي آن بريزيد و دوباره در يخچال قرار دهيد تا مواد به اصطلاح خودش را بگيرد.

    در پايان، ژله انار را به روش معمول درست كرده و دانه‌هاي انار را هم در آن بريزيد، سپس سطح پنيري را با ژله انار بپوشانيد و دوباره در يخچال قرار دهيد تا ژله ببندد. به اين صورت كيك پنيري شما آماده است.

    نكته: به جاي شير نارگيل از شير معمولي هم مي‌توانيد استفاده كنيد ولي ديگر طعم و مزه نارگيل را نخواهيد داشت.
    چه زود پــیــــــــــــــــــــر ....
    چه دیر عاقــــــــــــــــــــل ....

  15. 3 کاربر مقابل از rtech عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  16. #9
    rtech آواتار ها
    rtech آفلاين است همکار قدیمی
    ما همه همسفر کشتی طوفان زده ای هستیم که چاره ای جز غرق شدن نداریم پس با هم مهربان تر باشیم
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    سن کاربر
    27
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    5,636
    تشکر
    8,556
    تشکر شده 10,368 بار در 4,121 ارسال

    پیش فرض

    كيك پنير تمشك

    مواد لازم :
    كره پاستوريزه (بیستون ) 120 گرم
    خامه پاستوريزه شيرين شده (
    بیستون )300 گرم
    پنير خامه اي پاستوريزه (
    بیستون ) 300 گرم
    بيسكويت ساده پودر شده 250 گرم
    آب سرد يك سوم پيمانه
    پودر ژلاتين 5/2 قاشق غذاخوري
    آب ليموي تازه يك چهارم پيمانه
    شكر يك پيمانه
    تمشك 250 گرم

    طرز تهيه :
    قالب كمر بندي به قطر 23سانتي متر را چرب كنيد پودر بيسكويت را به خوبي با كره مخلوط كرده ، درون قالب بريزيد و كاملاً با پشت قاشق فشرده كنيد به طوري كه كف و ديواره ي ظرف پر شود . سپس به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد تا سفت شود . تمشك را با دو قاشق شكر در مخلوط كن بريزيد ، پوره نماييد و از صافي رد كنيد تا صاف و يك دست شود .
    آب سرد را با پودر ژلاتين مخلوط كنيد و به طريقه‌ي بن ماري ژلاتين را حل كنيد . پنير خامه اي را با همزن برقي بزنيد خامه‌ي شيرين را نيز با هم زن برقي بزنيد تا فرم بگيرد سپس با نيمي از ژلاتين به مخلوط فوق بيفزاييد .پوره‌ي تمشك را با باقي مانده ژلاتين مخلوط كنيد ، در نهايت از هر دو ، داخل قالب بريزيد و به صورت دوراني مخلوط را به هم بزنيد . قالب را به مدت 4-5 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد . سپس با خامه فرم گرفته و تمشك روي آن را تزئين كنيد .


    چه زود پــیــــــــــــــــــــر ....
    چه دیر عاقــــــــــــــــــــل ....

  17. 3 کاربر مقابل از rtech عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  18. #10
    aida2 آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    نوشته ها
    5
    تشکر
    0
    تشکر شده 8 بار در 5 ارسال

    پیش فرض

    مرسی خیلی ممنونم اگه ممکنه برای تغییر پسورد راهنمایی میکنید؟


    اینم دستو یک کیک خوشمزه . در ضمن یک دستور از کیک پنیر دارم که خیلی خیلی خ.ب میشه حتما براتون میزارم

    کیک شكلاتي


    آرد 120 گرم
    تخم مرغ 3 عدد
    شير 3 قاشق غذاخوري
    كاكائو 3 قاشق سوپخوري
    شكر 130 گرم
    كره 120 گرم
    1 bp قاشق مرباخوري
    وانيل كمي

    كره و شكر را با همزن مي زنيم تا كرم رنگ و كشدار شود بعد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده و هم مي زنيم (يكي را اضافه كرده خوب مي زنيم بعد تخم مرغ بعدي)سپس مواد خشك را با هم تركيب كرده و الك مي كنيم و به مواد اضافه مي كنيم و با قاشق به هم مي زنيم و در آخر شير را اضافه كرده با قاشق به هم مي زنيم .در قالب چرب شده و آرد پاشي شده مي ريزيم و به مدت 35-40 دقيقه در طبقه وسط فر حرارت 175 درجه سانتيگراد مي گذاريم



  19. 2 کاربر مقابل از aida2 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  20. #11
    zebelak آواتار ها
    zebelak آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    سن کاربر
    اول چلچلي
    محل سکونت
    nokia 6630
    نوشته ها
    734
    تشکر
    656
    تشکر شده 913 بار در 461 ارسال

    Cool کیک اسفنجی با فرمول 6 تخم مرغ

    مواد لازم:
    آرد: 225 گرم
    تخم مرغ: 6 عدد
    شکر: 220 گرم
    وانیل یا اسانس: یک دوم قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
    آب جوش: 2 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:
    آرد و بیکینگ پودر را الک کرده کنار بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، قالب کیک را کمی چرب کنید.
    تخم مرغ ها را به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و پوک و حجیم شود؛ سپس شکر را به تدریج اضافه کنید و بعد از هربار اضافه کردن خوب هم بزنید تا شکر در تخم مرغ حل شود. در نهایت آب جوش و آرد الک شده را اضافه کنید البته بجای آب جوش می توانید از همین میزان شیر استفاده کنید. حالا با کارد پلاستیکی به صورت دوارنی و سریع مایه کیک را هم بزند هرچه سریعتی هم بزنید و هوای بیشتری با مواد مخلوط بشه کیک شما بیشتر پف می کنه و پوک تر می شود.
    حالا کف قالب را که چرب کرده اید با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید، مایه کیک را در قالب ریخته و در فر قرار دهید، اگر مواد تهیه کیک شما دقیقا همین مواد باشد و فر را نیز قبلا به اندازه کافی گرم کرده باشید بیست و پنج دقیقه وقت لازم هست تا کیک شما آماده شود، برای اینکه از آماده شدن کیک مطمئن بشوید می توانید با انگشت به سطح کیک فشار وارد کنید اگر سطح کیک به حالت عادی برگشت و جای انگشت شما روی کیک نماند، کیک شما آماده است.
    بعد از خنک شدن کیک آن را از قالب خارج کنید و روی پایه های فلزی مخصوص خنک شدن کیک قرار دهید، دقت کنید که اگر قبل از خنک شدن کیک آن را در ظرف قرار دهید بخار کیک باعث می شود که محل تماس کیک با ظرف نرم و له شود.
    حالا برای درست کردن یک کیکی تولد زیبا و خوشمزه می توانید 100 گرم خامه را با دو قاشق پودر قند نرم شده بزنید تا فرم بگیرد، 50 گرم گردو خرد شده را همراه با یک عدد موز ریز خرد شده با چند برش آناناس به خامه اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود
    کیک را به صورت افقی به دو قسمت تقسیم کنید و مخلوط خامه و میوه ها وگردو را بین دو لایه کیک بگذارید و لایه ها را روی هم قرار دهید، البته اگر قطر کیک شما بیشتر باشد می توانید تعداد برشها را بیشتر هم بکنید.سپس با خامه زده شده رو کیک و روی دیواره های کیک را بپوشانید و با سلیقه خودتان با کمک از انواع میوه های فصلی، چیپس شکلات، ورقه های ژلاتین ... روی کیک را تزئین کنید.
    ؟

  21. 5 کاربر مقابل از zebelak عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  22. #12
    zebelak آواتار ها
    zebelak آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    سن کاربر
    اول چلچلي
    محل سکونت
    nokia 6630
    نوشته ها
    734
    تشکر
    656
    تشکر شده 913 بار در 461 ارسال

    Cool " کیک اسفنجی "

    مواد لازم:
    آرد: 225 گرم
    تخم مرغ: 6 عدد
    شکر: 220 گرم
    وانیل یا اسانس: یک دوم قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
    آب جوش: 2 قاشق سوپخوری
    طرز تهیه:
    آرد و بیکینگ پودر را الک کرده کنار بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، قالب کیک را کمی چرب کنید.
    تخم مرغ ها را به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و پوک و حجیم شود؛ سپس شکر را به تدریج اضافه کنید و بعد از هربار اضافه کردن خوب هم بزنید تا شکر در تخم مرغ حل شود. در نهایت آب جوش و آرد الک شده را اضافه کنید البته بجای آب جوش می توانید از همین میزان شیر استفاده کنید. حالا با کارد پلاستیکی به صورت دوارنی و سریع مایه کیک را هم بزند هرچه سریعتی هم بزنید و هوای بیشتری با مواد مخلوط بشه کیک شما بیشتر پف می کنه و پوک تر می شود.
    حالا کف قالب را که چرب کرده اید با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید، مایه کیک را در قالب ریخته و در فر قرار دهید، اگر مواد تهیه کیک شما دقیقا همین مواد باشد و فر را نیز قبلا به اندازه کافی گرم کرده باشید بیست و پنج دقیقه وقت لازم هست تا کیک شما آماده شود، برای اینکه از آماده شدن کیک مطمئن بشوید می توانید با انگشت به سطح کیک فشار وارد کنید اگر سطح کیک به حالت عادی برگشت و جای انگشت شما روی کیک نماند، کیک شما آماده است.
    بعد از خنک شدن کیک آن را از قالب خارج کنید و روی پایه های فلزی مخصوص خنک شدن کیک قرار دهید، دقت کنید که اگر قبل از خنک شدن کیک آن را در ظرف قرار دهید بخار کیک باعث می شود که محل تماس کیک با ظرف نرم و له شود.
    حالا برای درست کردن یک کیکی تولد زیبا و خوشمزه می توانید 100 گرم خامه را با دو قاشق پودر قند نرم شده بزنید تا فرم بگیرد، 50 گرم گردو خرد شده را همراه با یک عدد موز ریز خرد شده با چند برش آناناس به خامه اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود
    کیک را به صورت افقی به دو قسمت تقسیم کنید و مخلوط خامه و میوه ها وگردو را بین دو لایه کیک بگذارید و لایه ها را روی هم قرار دهید، البته اگر قطر کیک شما بیشتر باشد می توانید تعداد برشها را بیشتر هم بکنید.سپس با خامه زده شده رو کیک و روی دیواره های کیک را بپوشانید و با سلیقه خودتان با کمک از انواع میوه های فصلی، چیپس شکلات، ورقه های ژلاتین ... روی کیک را تزئین کنید.
    ؟

  23. کاربر مقابل از zebelak عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  24. #13
    goldspring آواتار ها
    goldspring آفلاين است کاربر متوسط
    تاریخ عضویت
    Nov 2006
    سن کاربر
    19
    محل سکونت
    5300nokia،nokia n81
    نوشته ها
    258
    تشکر
    408
    تشکر شده 907 بار در 377 ارسال

    پیش فرض

    کيک صبحانه موزي
    مواد لازم براي 6 نفر :
    آرد گندم سفيد= 200 گرم
    شکر =150 گرم
    تخم مرغ= 2 عدد
    کره پاستوريزه= 100 گرم
    موز رسيده =1 عدد بزرگ
    بيکينگ پودر =2 قاشق چاي خوري
    نمک= يک هشتم قاشق چاي خوري
    جوز هندي= يک هشتم قاشق چاي خوري
    دارچين و زنجبيل= از هر کدام يک چهارم قاشق چاي خوري
    خامه پاستوريزه= 175 گرم
    وانيل= يک هشتم قاشق چاي خوري
    مواد لازم براي روي کيک :
    پودر شکر 115 گرم
    آب ليموي تازه 5-4 قاشق غذاخوري
    روش تهيه :
    کره و شکر را با همزن برقي به مدت 5-4 دقيقه بزنيد. سپس تخم مرغ را يکي يکي به همراه وانيل اضافه کرده و به زدن ادامه دهيد تا مخلوط لطيف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنيد. آرد را همراه با بيکينگ پودر، نمک ، جوز هندي ، دارچين و زنجبيل الک کرده و کم کم به مايه بالا اضافه کنيد . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کيک که از قبل چرب شده و روي آن آرد پاشيده ايد بريزيد. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 45-40 دقيقه قرار دهيد تا کيک بپزد و روي آن طلايي شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهيد کيک کمي خنک شود و از قالب جدا کنيد.
    روش تهيه رويه کيک :
    ابتدا پودر شکر را در يک ظرف بريزيد. سپس آب ليمو را کم کم اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه يکدست شود ( اگر لازم بود مقدار بيشتري آب ليمو اضافه کنيد). سپس لعاب را روي کيک سرد شده ريخته و اجازه دهيد کمي خودش را بگيرد و روي آن يک لايه نازک تشکيل شود. سپس کيک را برش دهيد و سرو نماييد
    خدا حافظ ای همنشین همیشه/خدا حافظ ای داغ بر دل نشسته/تو تنها نمی مانی ای مانده بی من/تورا میسپارم به دلهای خسته...:rolleyes:

  25. #14
    goldspring آواتار ها
    goldspring آفلاين است کاربر متوسط
    تاریخ عضویت
    Nov 2006
    سن کاربر
    19
    محل سکونت
    5300nokia،nokia n81
    نوشته ها
    258
    تشکر
    408
    تشکر شده 907 بار در 377 ارسال

    پیش فرض

    شیرینی گردویی:
    مواد لازم:
    مغز گردوی خرد کرده200 گرم
    زرده تخم مرغ4 تا 5 عدد
    شکر4 قاشق سوپخوری
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    طرز تهیه:
    زرده تخم مرغ و شکر و وانیل و مغز گردو را مخلوط کرده،با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا شکر حل شده،زرده سفت و سفید و کشدار شود.زرده آماده شده را در ظرفی لعابی یا استیل کوچک دسته داری می ریزیم.ظرف را در ظرف آبی قرار می دهیم و ظرف آب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم هم زدن را ادامه می دهیم تا آب جوش آمده،زرده گرم شود.ظرف زرده را از آب خارج می نمائیم.کف سینی شیرینی پزی را یک ورقه کاغذ روغنی می اندازیم و از مایه با قاشق چایخوری گلوله های کوچکی به اندازه یک فندق با کمی فاصله در روی کاغذ می گذاریم.دقت می کنیم گلوله ها گردو مرتب شود.فر را با حرات 250 درجه فارنهایت و یا 125 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم.در فر را می بندیم،به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم شیرینی در فر بماند تا کاملا خشک و کمی طلایی شود.بعد سینی را بیرون می آوریم.وقتی شیرینی ها سرد شد،آنها را از کاغذ جدا کرده،در ظرف می چینیم.این شیرینی بسیار ترد و لطیف است.می توانیم قبل از طبخ کمی پسته چرخ کرده روی آنها بپاشیم.
    خدا حافظ ای همنشین همیشه/خدا حافظ ای داغ بر دل نشسته/تو تنها نمی مانی ای مانده بی من/تورا میسپارم به دلهای خسته...:rolleyes:

  26. #15
    goldspring آواتار ها
    goldspring آفلاين است کاربر متوسط
    تاریخ عضویت
    Nov 2006
    سن کاربر
    19
    محل سکونت
    5300nokia،nokia n81
    نوشته ها
    258
    تشکر
    408
    تشکر شده 907 بار در 377 ارسال

    Talking رولت دارچین


    مواد لازم:
    آرد=3 لیوان
    شیر خشک=3 قاشق سوپخوری
    آب گرم=2/1 لیوان
    تخم مرغ=2 عدد
    شکر=2/1 لیوان
    خمیر مایه=2 قاشق سوپخوری
    روغن مایع=3/1 لیوان
    نمک=2/1 قاشق چایخوری
    مواد داخل رولت:
    کره=100 گرم
    پودر دارچین=به مقدار لازم
    مغز گردوی نرم شده=به مقدار لازم
    شکر=به مقدار لازم
    زرده تخم مرغ=1 عدد
    طرز تهیه خمیر:
    1.شکر،خمیرمایه،تخم مرغ،روغن و نمک و شیر را با هم خوب مخلوط می کنیم و در آخر آرد را به آن اضافه می کنیم.
    2. آب گرم را کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر را آنقدر با دست ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
    3. خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرمی می گذاریم و در آن را می بندیم تا خمیر ور بیاید.
    4. خمیر را با وردنه باز می کنیم و از آن به صورت مستطیل می بریم.
    5. کره را ذوب می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم.پودر دارچین را با مغز گردوی نرم شده و شک مخلوط کرده و روی خمیر می کشیم بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.(مقدار شکر نباید زیاد باشد).
    6. خمیر را رولت می کنیم و آن را با یک کارد به صورت دایره می بریم.
    7. دایره های رولت را در ظرف فر که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می گذاریم(بهتر است داخل سینی فر را با آلومینیوم بپوشانیم و روی آلومینیوم را چرب کرده و آرد بپاشیم)
    8. سینی را در فر که قبلا چرب کرده ایم به مدت ابتدا 15 دقیقه با حرارت پایین و سپس 10 دقیقه با حرارت بالا(170 درجه سانتیگراد) می پزیم.
    9. رولت ها را از فر خارج کرده و در ظرف می چینیم و روی آن را کرم کاکائو می ریزیم.بقیه خمیر باقیمانده را بدین طریق درست می کنیم.
    مواد لازم برای تهیه کرم:
    شیرخشک=3 قاشق غذاخوری
    آب=2/1 لیوان
    شکر=1 قاشق غذاخوری
    پودر کاکائو=3 قاشق غذاخوری
    شکلات مایع در صورت تمایل=2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    همه مواد را با م مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. مواد را هم می زنیم تا کرم غلیظ شود
    خدا حافظ ای همنشین همیشه/خدا حافظ ای داغ بر دل نشسته/تو تنها نمی مانی ای مانده بی من/تورا میسپارم به دلهای خسته...:rolleyes:

  27. 2 کاربر مقابل از goldspring عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  28. #16
    sara-l آواتار ها
    sara-l آفلاين است كاربر خيلي فعال
    تاریخ عضویت
    Nov 2006
    نوشته ها
    1,309
    تشکر
    5,324
    تشکر شده 7,030 بار در 2,805 ارسال

    پیش فرض انواع مختلف کیک

    کیک خرما
    موادلازم :


    خرمای بدون هسته 30 عددآب جوشیک و یک چهارم فنجانکره یا روغن آب شده یک و یک چهارم فنجانشکریک و یک چهارم فنجانوانیل یک سوم قاشق چایخوریتخم مرغ 2 عددآرد سفید دو و نیم فنجانبیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوریگردوی خرد شده 2 فنجان

    طرز تهیه:


    آب جوش را روی خرما می ریزیم و با چنگال خوب له کرده و کنار می گذاریم. پس از آن شکر و تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب می زنیم تا به طور کامل غلیظ شود. آنگاه کره یا روغن آب شده را اضافه کرده و کمی هم می زنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر را که قبلاً الک کرده ایم با کمی از خرمای له شده در مایه می ریزیم و مایه را با دور ملایم هم می زنیم. این کار را هم چنان ادامه می دهیم تا آرد و خرمای له شده با مواد کیک مخلوط شود. پس از آن همزن را کمی تند می کنیم تا مایه، یکدست و صاف شود. سپس همزن را خاموش می کنیم و یک فنجان مغز گردو را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می نمائیم. مغز گردو باید به تکه های کوچک خرد شود و نباید آن را چرخ یا له کرد. حال این مایه را در قالبی که قبلاً در آن کاغذ چرب شده انداخته ایم می ریزیم و یک فنجان باقی مانده گردو را روی سطح آن می پاشیم و در طبقه وسط فر که 15 دقیقه قبل روشن کرده ایم با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت می پزیم. این تنها کیکی است که آرد آن با همزن زده می شود. پس از خنک شدن کیک، آن را از قالب جدا کرده و به هر شکلی که دوست داشتیم برش می دهیم و سرو می کنیم.
    یه رنگ و پر رنگ!!! آدم تو این زمونه پررو باشه. اما دو رو نباشه!! اکثر آدمای پررو ، یه رو بیشتر ندارن. اونم همون روی پررو شونه
    اما اکثر آدمای دورو
    پشت همون نقاب یه روئیشون
    یه دهلیز ِ هزارتو دارن!
    آدم تو این زمونه پررو باشه،
    اما باز آدم باشه!!!

  29. 2 کاربر مقابل از sara-l عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  30. #17
    sepide 19 آواتار ها
    sepide 19 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Apr 2007
    محل سکونت
    نوکیا 6270 _5610
    نوشته ها
    51
    تشکر
    361
    تشکر شده 428 بار در 207 ارسال

    پیش فرض

    کیک کرم کارامل

    مواد لازم:
    مواد زير:
    شكر=2/1 ليوان
    مواد كارامل:
    تخم مرغ=5 عدد
    شير تازه=2 و 2/1 ليوان
    وانيل=1 قاشق غذاخوري
    مواد كيك:
    تخم مرغ=2 عدد
    روغن=2/1 ليوان
    پودر شكر=1 ليوان
    شير خشك نيدو=2 قاشق غذاخوري
    بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
    وانيل=1 قاشق چايخوري
    آرد سفيد=1 ليوان
    طرز تهيه:
    1. ابتدا 2/1 ليوان شكر را در ماهيتابه اي ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد تا ذوب شود. در حين ذوب شدن شكر را با قاشق چوبي هم بزنيد تا سفت نشود. بگذاريد شكر روي حرارت بماند تا رنگ آن به قهوه اي تغيير كنيد. مواظب باشيد شكر نسوزد. سپس شكر را بلافاصله پس از قهوه اي شدن در ظرف مخصوص كيك بريزيد بطوريكه بطور يكنواخت در تمام سطح ظرف پخش شود.اين كار را بايد سريع انجام دهيد چون شكر پس از اينكه كمي سرد شد سفت خواهد شد. ظرف را كنار بگذاريد تا شكر سفت شود و كمي خنك شود.


    2. مواد كارامل را با همزن برقي بزنيد. سپس مواد بدست آمده را روي شكر سفت شده بريزيد.
    3. تمام مواد لازم براي كيك بجز آرد را با همزن دستي خوب بزنيد سپس در آخر آرد را به آن اضافه كرده با قاشق هم بزنيد. مواد كيك بدست آمده را روي مواد كارامل بريزيد. سعي كنيد مواد كيك در تمام سطح ظرف ريخته شود. مواد كيك در مواد كارامل حل نخواهد شد!
    4. ظرف كيك را در ظرف فر كه تا نيمه آب جوش ريخته ايد بگذاريد سپس ظرف را به مدت 2 ساعت با حرارت 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا كيك به طريق بن ماري بپزد. در صورتي كه در حين پخت آب ظرف تمام شد دوباره ظرف را تا نيمه داغ بريزيد.

    5. پس از اطمينان از پخت كيك آن را در ظرف مخصوص كيك برگردانيد. زير آن كيك خواهد بود و روي آن كارامل.
    6. كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.

    نكته:
    1. براي اطمينان از پخت كيك چنگالي را در آن فرو كرده در صورتي كه چنگال تميز بيرون بيايد كيك پخته شده.
    2. مواد كارامل و كيك در حين پخت در فر از هم جدا خواهد شد.
    3.كيك را ابتدا به مدت 1 ساعت و نيم با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا و پايين بپزيد.
    در حضور خارهاهم مي شود يک ياس بود در هياهوي مترسک ها پر از احساس بود



    دست در دست پرنده بال در بال نسيم ساقه هاي هرز اين بيشه ها را داس بود



    کاش مي شد حرفي از "کاش مي شد"هم نبود هرچه بود احساس بود و عشق بود و ياس بود.

  31. کاربر مقابل از sepide 19 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mr7

  32. #18
    maryam.s آفلاين است اخراج شده !
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    سن کاربر
    28
    محل سکونت
    NOKIA_ N95
    نوشته ها
    154
    تشکر
    411
    تشکر شده 1,512 بار در 941 ارسال

    Thumbs down طرز تهیه كیك بادام شكلاتی با طعم قهوه ( 20 دقیقه )

    مواد لازم :
    1/2 پیمانه بادام خرد شده درشت برشته شده - 1/3 پیمانه شکر قهوه ای- 1/4 پیمانه شکلات تکه ای - 1 قاشق سوپ خوری کاکائو آب شده - 1 قاشق سوپ خوری قهوه دانه ریز خالص - 1/2 1 قاشق چای خوری زردآلو خشک ریز شده - 3/4 قاشق چای خوری دارچین - 3/4 2 پیمانه آرد - 1/2 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر - 1/2 1 قاشق چای خوری جوش شیرین - 1/2 قاشق چای خوری نمک - 3/4 پیمانه کره نرم شده - 1/2 1 پیمانه شکر - 1 قاشق چای خوری وانیل - 3 عدد تخم مرغ بزرگ - 2 پیمانه ماست -

    دستور پخت :
    فر را قبلا" تا 300 درجه فارنهایت گرم کنید سپس کره را در یک ظرف 25 سانتی یا در اندازه 13 در 9 بریزید بعد بادام , شکر قهوه ای , تکه های شکلات , کاکائو , قهوه , زردآلو , دارچین را در یک ظرف متوسط جداگانه مخلوط کنید سپس آرد , بکینگ پودر , جوش شیرین و نمک را در یک ظرف جداگانه متوسط دیگر مخلوط کنید سپس کره را با مخلوط کن برقی بزنید تا زمانی که کاملا" نرم شود سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بزنید و تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد از هر اضافه کردن تا زمانی که خوب مخلوط شود و مخلوط آرد و ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مخلوط صاف شود نصف کره را داخل ماهی تابه بریزید و نصف مخلوط آجیل را روی آن بریزید و لایه را تکرار کنید و بپزید به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که اگر وسط آن چوب فرو کنیم و بیرون بکشیم و تمیز باشد یعنی پخته است سپس به صورت گرم سرو کنید و در صورت تمایل پودر شکر روی آن بریزید

  33. #19
    sharoen آواتار ها
    sharoen آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    1,841
    تشکر
    1,877
    تشکر شده 2,082 بار در 1,166 ارسال

    پیش فرض کاکائوی ستاره ی یخی








    مواد لازم :


    کاکائوی تخته ای 250 گرمکره ی پاستوریزه 150 گرمپودر قند 250 گرمتخم مرغ 6 عددشکلات های ریز تزئینی به مقدار لازمپرتقال 1 عدد برای تزئین

    طرز تهیه:


    کاکائوی تخته ای را رنده کرده و با کره به صورت بن ماری یا درون ماکروویو نرم می کنیم.
    پس از آن سفیده و زرده ی تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. زرده ها را به همراه پودر قند آن قدر می زنیم تا به صورت کرم درآید.
    آن گاه کاکائوی ذوب شده را با کرم زرده ی تخم مرغ مخلوط کرده و هم می زنیم.
    سفیده ها را آن قدر می زنیم تا برفی شود(کف کند). پس از آن با مواد قبلی به صورت دورانی مخلوط کرده و درون قالب ستاره ای شکل می ریزیم. روی آن را صاف کرده و بعد داخل یخچال می گذاریم تا به طور کامل ببندد.
    اکنون آن را از قالب در آورده و درون ظرف برمی گردانیم و با شکلات های ریز و چند پره پرتقال که به صورت فیله در آورده ایم، تزئین می کنیم.

    *خواص خوراکی ها:


    کاکائو
    تخم مرغ پرتقال

  34. #20
    sharoen آواتار ها
    sharoen آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    1,841
    تشکر
    1,877
    تشکر شده 2,082 بار در 1,166 ارسال

    پیش فرض مافین شکلاتی








    مواد لازم برای 12 عدد :


    کره ی گیاهی پاستوریزه 100 گرمشکر قهوه ای یا سفید دو سوم پیمانه سرخالی (100 گرم)تخم مرغ 2 عددآرد سفید گندم 2 پیمانه سر پر (215 گرم)بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوریشیر پاستوریزه نصف پیمانه (125 میلی لیتر)وانیل یک هشتم قاشق چای خوریچیپس شکلات 170 گرم

    روش تهیه :


    کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.


    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کنید و به زدن ادامه دهید (تخم مرغ اول را خوب بزنید و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید).
    شیر را به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
    آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مایه بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید.


    سپس مایه را در ظرف مخصوص که از قبل چرب شده و آرد پاشیده اید بریزید و روی آن را با چیپس شکلات (شکلات های ریز) بپوشانید.
    ظرف را به مدت 30- 25 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا زمانی که روی مافین طلایی رنگ شود.
    5 دقیقه صبر کنید تا مافین ها خنک شوند. سپس از درون قالب خارج کنید.

    نکته :

    به جای قالب مخصوص مافین می توانید از قالب کیک های کوچک (قالب کیک یزدی) همراه با کاغذ مخصوص (کپسول) که داخل آن را چرب کرده اید، استفاده کنید.

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 10:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved