تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 20 از 28
  1. #1
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    Wink آموزش انواع بستنی و فالوده

    شکلات بستنی
    مواد لازم:

    شکلات بستنی


    ▪ شکلات کوبیده شده ۳۵۰ گرم،
    ▪ شیر ۲۵۰ میلی لیتر،
    ▪ كرم بستنی ۲۵۰ میلی لیتر
    ▪ وانیل ۲/۱ قاشق مربا خوری
    ▪ زرده تخم مرغ ۴ عدد
    ▪ شکر طلا یی ۲۵ گرم
    طرز تهیه :

    ۲۵۰ گرم شكلات را روی حرارت ملایم ذوب می كنیم. شیر، كرم بستنی و وانیل را می جوشانیم.زرده تخم مرغ و شكر را با همزن آنقدر هم می زنیم تا كمرنگ شود. شیر جوشانده شده را كم كم اضافه می كنیم سپس مخلوط را در ماهیتابه روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می زنیم تا به قاشق بچسبد. كستارد را به شكلات ذوب شده بیافزایید و خوب مخلوط كنید و بگذارید سرد شود. سپس در قالب ریخته و به مدت ۲-۳ ساعت داخل فریزر میگذاریم وقتی قطور و نیمه یخزده شد آن را از فریزر خارج كرده و به آرامی با همزن مخلوط می كنیم. بعد بقیه شكلاتها را روی بستنی می ریزیم و هم می زنیم و دوباره برای ۱-۲ ساعت دیگر داخل فریزر می گذاریم تا كاملا یخ بزند . سپس می توانید با تزیینات مختلف سرو كنید.
    ویرایش توسط raya : August 19th, 2010 در ساعت 12:56 AM
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  2. 2 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    پیش فرض

    بستني زعفراني


    مواد لازم
    تخم مرغ: ۳ عدد
    شير: ۴ ليوان
    وانيل: يك سوم قاشق چايخوري
    زعفران: يك سوم قاشق چايخوري
    شكر: يك و نيم ليوان
    گلاب: ۱ ليوان
    ثعلب: يك دوم قاشق مرباخوري

    طرز تهيه
    ثعلب و وانيل و شكر را مخلوط كرده و تخم مرغها را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا سفت شود و به آن شير و گلاب اضافه كرده و ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا جوش آيد، بعد بگذاريد خنك شود، زعفران را در يك قاشق آب حل كرده و اضافه كنيد و در فريزر قرار دهيد، مرتب مايه بستني را هم بزنيد تا كش بيايد و بستني سفت شود، بستني قابل مصرف است.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  4. 3 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #3
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    پیش فرض

    بستنی یخی با طعم لیمو


    مواد لازم :
    ۲ فنجانآب۱ فنجانشكر۵/۱ فنجانآب ليمو ترش۲ عددسفيده ی تخم مرغطرز تهيه :
    ۱-آب و شكر را روی حرارت ملايم می گذاريم تا حدود ۱۰ دقيقه بجوشد.
    ۲-آب ليمو ترش را اضافه می كنيم. سپس حدود يك ساعت در فريزر می گذاريم تا خودش را بگيرد ولی سفت نشود.
    ۳-بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنيم و سفيده های تخم مرغ را نيز به آن اضافه می كنيم . دوباره به هم می زنيم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ريخته و در فريزر می گذاريم تا خودش را بگيرد. در پايان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو می كنيم.
    نكات تغذيه ای :
    بستنی يكی از اشتها برانگيزترين دسرهای محبوب همه ما است . با توجه به گرمای فصل تابستان تهيه بستنی يخی با طعم ليمو كه منبع خوبی از ويتامين C است، در منزل خالی از لطف نخواهد بود.
    منبع:[IMG]http://******.com/images/smileys/12.gif[/IMG] اگه میدونین بگین حتما
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  6. 3 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. #4
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    پیش فرض





    تعریف

    بستنی نوعی دسر یخی است که از شیر، خامه، خامه ترش (کاسترد)، به علاوه مواد طعم دهنده و شیرین کننده تهیه می شود. مخلوط این مواد را در جای بسیار سرد قرار می دهند. به تدریج فضا را سرد تر می کنند، در عین حال که بستنی را مدام هم می زنند تا از ایجاد تکه یخ های بزرگ جلوگیری شود.
    در قدیم، مواد تشکیل دهنده بستنی را با هم مخلوط کرده و داخل ظرفی ریخته و آن ظرف را روی مخلوطی از یخ خرد شده و نمک قرار می دادند. نمک به تدریج یخ را ذوب کرده و تبدیل به آب می نمود. در حین عمل ذوب شدن، گرمای مواد تشکیل دهنده بستنی گرفته می شد.

    مواد تشکیل دهنده

    واژه بستنی را برای همه نوع دسر و اسنک یخی به کار می برند؛ اگر چه معمولاً بستنی به دسرهایی اطلاق می شود که بخش عمده آنها خامه باشد. بستنی ها انواع بسیار متنوعی دارند. معمولا مواد افزودنی همچون خرده شکلات، میوه، مغز انواع میوه ها یا آب نباتهای کوچک به آن اضافه می کنند. برخی انواع معروف بستنی که در اغلب مغازه ها و سوپر مارکت ها در دسترسند عبارتند از: بستنی وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی و یا مخلوطی از این سه.

    ساخت بستنی

    پیش از آنکه یخچال های امروزی با طرح اولیه کارل وان لیند، مهندس آلمانی، در دهه 70 قرن 19 میلادی ساخته شود، بستنی نوعی دسر بسیار لوکس محسوب می شد که فقط در موقعیت های خاص سرو می گردید. امروزه، با پیشرفت صنعت و توسعه فن آوری هر خانه ای برای خود فریزر دارد و بنابراین، نگهداری بستنی به سادگی امکان پذیر است. دسترسی به بستنی هم بسیار آسان است؛ تقریبا همه بقالی ها و یا سوپر مارکت ها انواع مختلف بستنی را دارند. حتی در مکان های عمومی هم دست فروش ها، با استفاده از کامیون های کوچک خود، بستنی عرضه می کنند.

    بستنی امروزی از مواد زیر تشکیل یافته است:

    • 10-16 درصد خامه «چربی شیر»
    • 9-12 درصد آن شامل پروتئین، کازئین، پروتئین آب پنیر، هیدرات کربن و لاکتوز می باشد.
    • 12-16 درصد مواد شیرین کننده که معمولاً شیره ذرت می باشد. این شیره دارای گلوکوز و یا سوکروز می باشد.
    • 2/0-5/0درصد تثبیت کننده و امولسیفایر مثل: آگار
    • 55-64 درصد آب که یا در خود شیر موجود است و یا در سایر مواد افزوده شده یافت می شود.

    این مواد، بخش جامد بستنی را تشکیل می دهند.اما تنها 50 درصد از حجم نهایی بستنی متعلق به این مواد می باشد. 50 درصد باقیمانده را هوا تشکیل می دهد که طی هم زدن مداوم، با بستنی ترکیب می شود. هر چه بستنی ارزان تر باشد، باید متوجه شویم که با هوای بیشتری ترکیب شده است. از آنجا که بستنی را با توجه به حجم آن می فروشند، برای تولید کنندگان آن بسیار با صرفه است که با ترکیب بستنی با مقدار بیشتری هوا، غلظت آنرا کاهش دهند؛ بدون آنکه حجمش کم شود.

    یکی از تحولات قرن بیستم، کشف روشی برای دو برابر کردن میزان هوا در بستنی بود. این روش، برای تولید کنندگان بستنی از نظر اقتصادی بصرفه است؛ چون در مواد اولیه صرفه جویی می شود و جای این مواد را هوا پر می کند.

    ساخت بستنی در قدیم

    در قدیم، ساخت بستنی کار بسیار طاقت فرسایی بود. در زمستان، تکه های بزرگ یخ را از دریاچه ها و استخرها بیرون کشیده، درون سوراخ هایی داخل زمین قرار داده و رویش را با کاه می پوشاندند. سپس، در فصل گرما، مواد بستنی را داخل کاسه بزرگی که تکه های یخ در اطرافش بود، ریخته و با دست درست می کردند.
    اولین کارخانه صنعتی بستنی سازی جهان در سال 1851 در مری لند، کار خود را آغاز نمود. البته عامل مؤثر در تولید آسان تر بستنی، ساخت یخچال در دهه 70 قرن نوزدهم بود.

    امروزه استفاده از ماشین بستنی سازی، ساخت بستنی را در خانه بسیار ساده نموده است. تنها کافی است مواد تشکیل دهنده بستنی را داخل ماشین بستنی سازی ریخته و در فریزر قرار دهید. این وسیله الکتریکی، مواد تشکیل دهنده بستنی را ضمن سرد شدن، مرتب بهم می زند.
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  8. 3 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  9. #5
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    پیش فرض

    ساعت ۱۱:٠۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٦/٧/۱٧
    • بستنی رژیمی.
    جهت اطلاعات بیشتر به سایت ایران شف مراجعه نمایید WWW.IRANCHEF.COM
    اولین کتاب آشپزی دیابتب بزودی منتشر میشود
    • ایران شف
    • یک لیوان شیر
    • یک قاشق غذاخوری عسل
    • یک قاشق چایخوری نسکافه
    میتونید بجای نسکافه از یک چهارم قاشق چایخوری وانیل استفاده کنید. یا کمی زعفران و گلاب
    دستور تهیه:
    شیر رو توی ظرف بریزید و روی گاز بذارید تا جوش بیاد. مواظب باشید سر نره که کار دستتون میده! بعد از اینکه جوش اومد یکم شعله رو کم کنید و عسل و نسکافه رو توی شیر بریزید تا حل بشه و همینطور همش بزنید تا نزدیک نیم ساعت بجوشه و کمی آب شیر تبخیر بشه بعد از روی گاز برش دارید. خنک که شد توی یک ظرف فلزی بذاریدش داخل فریزر. هر نیم ساعت درش بیارید و هم بزنید و دوبازه بذارید توی فریزر تا کم کم خودشو بگیره. بعد از سه چهار باز هم زدن تقریباٌ آماده خوردنه. البته انتظار بستنی اکبر مشدی نداشته باشید! و زود هم بخوریدش چون خیلی سریع تر از بستنی های معمولی آب میشه. ایشالا شما هم خوشتون بیاد



    [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/permanentlink.gif[/IMG]لینک دائم [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/comment.gif[/IMG]نظر شما ( 1) [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/author.gif[/IMG]نویسنده: فرهاد زعفری هشجین

    بستنی رایگان در کافی شاپ صدف WWW.IRANCHEF.COM ساعت ۱٠:۳۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٦/٧/۱٧
    WWW.IRANCHEF.COM

    جهت خوردن بستنی به سایت ایران شف مراجعه کرده آدرس کافی شاپ صدف را یاد داشت نموده مهمان ایران شف

    یک بستنی مخصوص میل نمایید




    بستنی آی بستنی


    بستنی آی بستنی




























    دروغ ۱۳ بدر
    شوخی کردیم قابل شمارا ندارد




    [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/permanentlink.gif[/IMG]لینک دائم [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/comment.gif[/IMG]نظر شما ( 2) [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/author.gif[/IMG]نویسنده: فرهاد زعفری هشجین

    با خوردن بستنی شخصیت شما فاش خواهد شد WWW.IRANCHEF.COM ساعت ۱٠:٢۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٦/٧/۱٧
    مواضب باش .
    با خوردن بستنی شخصیت شما فاش خواهد شد
    جهت ادامه مطالب به سایت ایران شف مراجعه نمایید WWW.IRANCHEF.COM
    فرهاد زعفری هشجین .مدرس بین المللی هتل وکافی شاپ

    چه طعمی از بستنی را دوست دارید؟
    جالب است بدانید که ارتباط مستقیمی بین ویژگی های شخصیتی شما و طعم بستنی دلخواهتان وجود دارد. این تست خودشناسی برپایه تحقیقات یک شرکت آمریکایی تولید کننده بستنی به نام "ادیس گراند" شکل گرفته است. پس از مدتی تیم محققان به سرپرستی دکتر آلن هیرش رئیس بخش عصب شناسی موسسه تحقیقات بویایی، چشایی شیکاگو موفق شدند به ارتباط بین شخصیت افراد و طعم بستنی مورد علاقه آنها پی ببرند.


    تذکر1: بهتر است ابتدا بستنی خود را انتخاب کنید و بعد پاسخ ها را بخوانید
    گزینه ها: بستنی وانیلی، بستنی شکلاتی، بستنی موزی و بستنی توت فرنگی
    تذکر 2: اگر چند نوع بستنی را دوست دارید تنها آن را که به سایرین ترجیح می دهید انتخاب کنید. خود را در شرایطی فرض کنید که باید بین دو نوع بستنی یکی را انتخاب کنید .... مثلا من هم بستنی شکلاتی دوست دارم و هم بستنی توت فرنگی اما اگر مجبور باشم بین آن دو یکی را انتخاب کنم، بستنی شکلاتی را ترجیح می دهم. این نشان می دهد که آن جنبه از خصوصیات شخصیتی شما پر رنگتر هستند

    بستنی وانیلی
    اگر بستنی وانیلی دوست دارید، فردی شاد و پرهیجان هستید که از روی انگیزه آنی و بدون فکر قبلی عمل می کنید. در زندگی، خطرات زیادی را می پذیرید و اهداف بزرگی در سر دارید. انتظار شما از خودتان بسیار زیاد است و از ارتباط با اقوام نزدیک خود خوشحال هستید . به طوری کلی شخصیتی خونگرم، پرتلاش و آرمانگرا دارید و با احساس هستید.

    بستنی شکلاتی
    اگر بستنی شکلاتی می پسندید، فردی سرزنده و با نشاط، خلاق، خوش لباس، برونگرا و فریبنده هستید. زندگی شما سرشار از شور و هیجان است و به سادگی روی دیگران تأثیر می گذارید. به طور کلی، طرفداران این بستنی از این که در مرکز توجه دیگران باشند لذت می برند و گرفتار شدن در روال عادی زندگی برایشان کسالت آور است.

    بستنی موزی
    اگر طعم موزی را دوست دارید، شخصی راحت هستید که مسائل را ساده در نظر می گیرید. سخاوتمند هستید و در فعالیت هایتان متعادل عمل می کنید. صداقت در شخصیت شما دیده می شود و درعین حال دلسوز و مهربانید.


    بستنی توت فرنگی
    اگر بستنی توت فرنگی را انتخاب می کنید، فردی خجالتی هستید. با این حال، احساساتی نیرومند دارید. شکاک، مستبد، خود رأی و درون گرا هستید و به نکات جزئی و ظریف بسیار توجه می کنید. در قبال بسیاری از مسائل به راحتی خودتان را مقصر می دانید و در مواردی بداخلاق و بدبین می شوید. از جمله ابعاد دیگر شخصیت شما آن است که اعتماد به نفس کمی دارید.




    [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/permanentlink.gif[/IMG]لینک دائم [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/comment.gif[/IMG]نظر شما ( 1) [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/author.gif[/IMG]نویسنده: فرهاد زعفری هشجین

    بستنی و فالوده ساعت ۱٠:۱۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٦/٧/۱٧
    جهت اطلاعات بیشتر به سایت ایران شف مراجعه نماییدWWW.IRANCHEF.COM


    بستنی! فالوده! فالوده از خوراکی هایی به شمار می آید که راه خود را از خانه به فالوده فروشی و از آنجا به کافه قنادی گشوده است
    بستنی مانند بسیاری از خوردنی های وارداتی، در ابتدای ورود به ایران مخصوص طبقه اشراف و ثروتمند بود و فقط در بعضی قنادیهای بسیار لوکس سرو میشد. دسر سنتی و تابستانی تهران و تعدادی از شهرستانها از جمله شیراز و کرمان، فالوده بود.
    فالوده که هنوز هم طرف داران بسیاری دارد. فالوده از خوراکی هایی به شمار می آید که راه خود را از خانه به فالوده فروشی و از آنجا به کافه قنادی گشوده است و عبارت است رشته های نشاسته ای یخ زده و مخلفات که در حال حاضر با دستگاههای مخصوص تولید میشود اما شنیدن شیوه تولید قدیمی آن خالی از لطف نیست.
    تهیه فالوده به شیوه سنتی
    فالوده به این ترتیب تهیه میشود که ابتدا مقداری نشاسته خوب و تازه را در آب حل میکردند و آنرا روی حرارت کم میپختند تا کمی غلیظ شود، این نشاسته را داخل ظرف استوانه شکلی از جنس مس میریختند و با دسته ای چوبی بر روی آن فشار می آوردند، نشاسته به شکل رشته هایی نازک، از بخش آب کش مانند انتهای ظرف بیرون می آمد. این رشته ها که همچنان گرم بودند مستقیما به داخل آب بسیار سرد میریخت و فورا سفت میشد. این ماده اولیه فالوده بود که در ظروفی بر روی یخ تراشیده ریخته میشد، رویش شربت ساده با آب لیمو ، شربت آلبالو و کمی گلاب میریختند و نوش جان میکردند.
    فالوده شیرازی هم به همین شکل تهیه میشد با این تفاوت که نشاسته مورد استفاده به شکل گلوله های ریزی به شکل مروارید تهیه میشد. به این ترتیب که مایع نشاسته در آبکش های دانه درشت ریخته میشد و قطرات نشاسته پس از عبور از سوراخهای آبکش، با چکیدن در آب سرد به شکل گلوله درمی آمدند.
    فالوده تهیه یخ تراشیده
    یخ مورد نیاز برای فالوده به این شکل تهیه میشد که یخ قالبی که به آن "یخ تاوه" میگفتند را بالای یک جعبه و بر روی لنگ یا پارچه تمیزی قرار میدادند و جعبه یا ظرف دیگری در مقابل آن قرار داده، اره منحنی مخصوصی که به شکل هلال خم شده و دو طرف آن دسته چوبی داشت و دارای دندانه های ریز در هر دو طرف بود، در دست میگرفتند و مقابل یخ روی چهارپایه ای مینشستند و شروع به بریدن یخ میکردند. حاصل کار که انجام آن مهارت فراوانی میخواست، یخ ریز و یک دستی مانند برف بود و فقط مخصوص فالوده تهیه میشد.
    بستنی سنتی
    بستنی که امروز به نام سنتی میشناسیم، در گذشته به شیوه دستی و در ظروف مخصوص بستنی سازی با چرخ دستی و مخزن یخ و نمک تهیه میشده است (برای اطلاع بیشتر به مطلب تاریخچه بستنی مراجعه کنید). دو نوع بستنی در ایران و به خصوص در تهران طرف دار داشته است، بستنی شیری که سفید رنگ بوده و در بیشتر مواقع گلاب داشته است و در انواع مرغوب تر آن خامه یخ زده و پسته هم میریختند و نوع دوم که امروز به نام بستنی اکبر مشتی یا زعفرانی مشهور است، همان بستنی شیری بوده که در آن زعفران میریختند و با پسته و تکه های خامه یخ زده مخلوط میکردند. این بستنی بسیار مجلسی تر و گران تر از نوع ساده آن بوده و امروز انواع دستی و کارخانه ای آن هواداران بسیاری دارد.
    بستنی فروشان دوره گرد معمولا بستنی و فالوده را در ظروف بلوری که بر روی چرخ خود میچیدند عرضه میکردند و بستنی را در ظرف فلزی بزرگ و دو جداره ای نگهداری میکردند که در لایه بیرونی آن یخ و نمک میریختند تا کالای ظریف خود را محافظت کنند. بعدها با تولید نان بستنی در ایران، عرضه بستنی توسط دست فروشها بسیار بهداشتی تر شد و "بستنی نانی" چنان طرف داری پیدا کرد که در کافه ها و قنادی ها هم به این شکل عرضه میشد.



    [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/permanentlink.gif[/IMG]لینک دائم [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/comment.gif[/IMG]نظر شما ( 2) [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/author.gif[/IMG]نویسنده: فرهاد زعفری هشجین

    بستنی ایران شف WWW.IRANCHEF.COM ساعت ۱٠:٠٦ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٦/٧/۱٧

    با سلام واحترام وادب به کاربران گرانقدر جهت اطلاعات بیشتر به سایت ایران شف مراجعه نمایید

    ایران شف تنها بانک اطلاعات مرجع هتل رستوران وکافی شاپ در ایران WWW.IRANCHEF.COM


    نمونه بستنی ایتالیایی
    اولین بستنی قیفی توسط یک مهاجر ایتالیایی به نام ایتالو مارچیونی (Italo Marchiony) در نیویورک تهیه شد و او فالب مخصوص خود را در 1903 به ثبت رساند. در 1904 قیف بستنی به طور اتفاقی در نمایشگاه جهانی سنت لوییس معرفی شد. در این نمایشگاه یک تولید کننده وافل (نوعی نان شیرین که در قالب آهنی در دار پخته میشود) اهل سوریه به نام حموی Hamwi تعدادی وافل را به شکل مخروط لوله کرد تا همسایه بستنی فروشش بتواند برای توزیع بستنی از آن استفاده کند. این شکل عرضه بستنی، تا امروز یکی از محبوبترین شیوه ها باقی مانده است و در سال بیلیونها قیف بستنی تولید میشود.تولید انواع دیگر بستنی از نوع چوبی، بستنی با رویه متفاوت (میوه ای و شکلاتی) و ...از سال 1920 آغاز شده است که در آن زمان " پدیده ای نوظهور" نامیده میشدند.


    شیوه تولید بستنی در کارخانه
    ماده اولیه برای تولید بستنی، خامه و مواد لبنی دیگر است که با شیرین کننده مخلوط میشوند. این مواد به میزان لازم در یک مخزن مخصوص با دقت مخلوط میشوند. این مخلوط ممکن است شامل مقدار کمی از مواد دیگر چون ثابت کننده ها است که از ایجاد بلورهای یخ در بستنی جلوگیری میکند.

    این مخلوط سپس به بخش پاستوریزه میرود و پس از حرارت دیدن تا زمان خاصی در یک دمای ثابت نگهداشته میشود. یکی از این روشها شیوه دمای بالا در زمان کوتاه است که در آن مخلوط به مدت 25 ثانیه در دمای 175 درجه فارنهایت (79 درجه سلسیوس) حرارت میبیند



    [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/permanentlink.gif[/IMG]لینک دائم [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/comment.gif[/IMG]نظر شما ( 1) [IMG]http://www.***********.ir/templates/public/PB2/images/author.gif[/IMG]نویسنده: فرهاد زعفری هشجین

    خوشحالی با بستنی مخصوص کافی شاپ صدف...فرهاد زعفری هشجین ساعت ۱٠:٠٠ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٦/٧/۱٧ بستنی آی بستنی WWW.IRANCHEF.COM
    ایران شف تنها بانک اطلاعات مرجع هتل رستوران کافی شاپ در ایران
    بستني باعث شادی می شود


    شايد هيچ چيز لذت ‌بخش‌تر از اين نباشد كه در يك روز گرم تابستان، بعد از كاري سخت و دشوار، خودتان را به منزل برسانيد، پاي ‌تان را روي پاي ‌ديگر بيندازيد و به يك بستني خنك، ناخنك بزنيد و سردي آن را روي زبان ‌تان احساس كنيد. يك احساس شادي و سرخوشي به شما دست مي‌ دهد، اين طور نيست؟

    اشتباه نكرده‌ايد چون محققان هم بعد از مدت‌ها مطالعه و تحقيق به همين نتيجه شما رسيده‌اند.
    عصب ‌شناسان مؤسسه ی روان‌ شناسي لندن در تازه ‌ترين بررسي‌هاي خود دريافته ‌اند، خوردن بستني موجب تحريك همان بخشي از مغز مي‌ شود كه مسئول پردازش اطلاعات مربوط به شادي و سرخوشي در افراد است.

    در اين بررسي مشخص شد خوردن بستني بلافاصله بر ناحيه ‌اي موسوم به قشر چشمي پيشاني مغز اثر مي ‌گذارد. جالب است بدانيد، اين پژوهش با حمايت مالي يكي از بزرگ‌ ترين شركت‌هاي توليد كننده بستني در اروپا انجام شده است. در اين مطالعه دانشمندان از روش اسكن كردن مغز انسان استفاده كرده‌اند. محققان با كمك دستگاه اسكنر، نحوه عمل بخش‌هاي مختلف مغز داوطلبان را در هنگام خوردن بستني بررسي كردند. نتايج اين مطالعه در كنفرانس متخصصان زيست عصب ‌شناسي در شهر كارديف، مركز كلان در "ويلز" انگلستان ارائه شده است.
    تهیه بستنی در کتاب دنیای دسرها ۲
    مولف فرهاد زعفری هشجین


    بستني يكي از دسرهاي خوشمزه‌اي است كه طرفدارانش سن و سال نمي‌ شناسند. بستني از آنجايي كه از شير توليد مي ‌شود، يك محصول لبني به‌ شمار مي‌ آيد. اين خوراكي خوشمزه، حالت منجمد دارد، گرچه شايد بعضي‌ها دوست داشته باشند، بگذارند بستني آب شود و سپس آن را زير دندان‌هايشان مزه مزه كنند.
    به ‌طور معمول بستني از مخلوط كردن خامه و برخي فرآورده‌هاي لبني ديگر با شكر و مواد طعم ‌دهنده به دست مي ‌آيد. البته براي اينكه بستني قوام لازم را به دست بياورد، موادي تحت عنوان قوام ‌دهنده به اين مخلوط مي ‌افزايند. رنگ‌هاي مختلف نيز جزء جدايي ‌ناپذير بستني‌ها هستند كه مي‌ توانند بستني‌هاي ميوه‌اي به رنگ‌هاي گوناگون را به وجود آورند.
    براي تهيه بستني شما بايد در اين كار تبحر داشته باشيد، چون به اين سادگي‌هايي كه بستني را نوش ‌جان مي ‌كنيد، بستني از مواد خام تهيه نمي‌ شود. براي تهيه بستني لازم است، مخلوط مواد اوليه ی بستني را در حالي كه سرد مي ‌شود به آرامي تكان داد تا از تشكيل بلورهاي بزرگ (كريستال‌هاي بزرگ) يخ در آن جلوگيري شود. اگر اين كار به درستي انجام شود، شما در پايان يك كِرِم يك دست و سرد خواهيد داشت كه مي‌ توانيد از خوردن آن لذت ببريد.
    سرك كشيدن به كارخانه بستني ‌سازي


    اين روزها، ديگر كمتر كسي در منزل بستني درست مي ‌كند، چون اگر شما به يكي از سوپر ماركت‌هاي شهرتان سري بزنيد، آنقدر بستني‌هاي گوناگون با طعم‌ها و رنگ‌ها و ابعاد گوناگون خواهيد يافت كه فكر درست كردن بستني در منزل را از سر شما به در مي‌ كنند.
    بستني‌هايي كه در كارخانه‌هاي مختلف تهيه مي‌ شوند، ممكن است از نظر شكل ظاهری يا طعم‌ گوناگون باشند، ولي بيشتر آنها فرمول مشتركي دارند. اين فرمول سِري از اين قرار است، فقط به شرطي كه بين خودمان بماند:
    10 درصد شير پرچرب:
    البته اين حداقل مقدار شیر است. شما ممكن است بستني‌هايي را پيدا كنيد كه 12 درصد يا حتي بيشتر شير پرچرب دارند.
    9 تا 12 درصد شير خشك:
    اين شير خشك پروتئين زيادي دارد كه همان پروتئين معروف شير يا "کازئين" است. شير خشك كربوهيدرات را به بستني اضافه مي‌ كند كه البته اين كربوهيدرات، همان قند شير يا "لاكتوز" است.
    12 تا 16 درصد شيرين ‌كننده‌ها:
    بدون شيرين ‌كننده‌ها، خوردن بستني اصلا لطفي ندارد، بنابراين كارخانه‌هاي بستني‌ سازي شيرين‌ كننده‌ها را نيز به فرمول خود مي ‌افزايند. اين شيرين‌ كننده‌ها به طور معمول ساكاروز يا همان قند و شكر معمولي هستند، ولي گاهي با شيره ی شيرين غلات، بستني‌ها شيرين مي ‌شوند.
    2/0 تا 5/0 درصد تثبيت ‌كننده‌ها:
    اين مواد براي اينكه بستني قوام داشته باشد و به قاشق بيايد، اضافه می شوند. اين مواد بستني را به شكل يك امولسيون در مي ‌آورند. جالب است بدانيد، اين مواد از آگار يا جلبك‌هاي دريايي به دست مي‌ آيند.
    55 تا 64 درصد آب:
    بستني بدون آب اصلا درست نمي ‌شود، بنابراين بيش از دو سوم بستني را آب تشكيل مي‌ دهد كه شير خشك و ساير مواد جامد را در آن حل مي ‌كنند
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  10. 2 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  11. #6
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    پیش فرض

    آیا تا به حال فکرکردید که انواع بستنی های خوشمزه
    باز گو کننده شخصیت شما هستند؟؟
    بین این بستنی ها شما چه بستنی رو ترجیح میدید؟
    ۱- بستنی گردوئی
    ۲- بستنی کاکائویی
    ۳- بستنی پسته ای
    ۴-بستنی وانیلی
    ۵- بستنی با طعم قهوه
    ۶- بستنی با طعم توت فرنگی
    ۷-بستنی موزی
    ---------------------------------------------------
    بستنی گردوئی:
    دوستداران این نوع بستنی منظم محتاط و به شدت
    کمال گرا هستند٬ خیلی به جزئیات اهمیت میدهند
    و هیچ گاه از قوانین تخطی نمیکنند وظیفه شناسی
    اخلاق گرایی و محافظه کاری از ویژگیهای بارز آنهاست
    این افراد از رقابت با دیگران بویژه در زمینه ورزش لذت
    میبرندو دوست دارند همیشه در هر جمعی رئیس باشند.
    ---------------------------------------------------------------

    بستنی کاکائویی:
    اگر این بستنی مورد علاقه شماست به جرات میتوان گفت
    که فردی سر زنده و خلاق هستید و به ندرت سعی میکنید
    هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید.شخصییت شما برای دیگران
    جالب است و در مهمانیها همیشه وجود و حضور شما فضا
    را گرم و شاد میکند. بر عکس کارهای یکنواخت کسلتان میکند
    و از این که همیشه در مرکز توجه باشید لذت میبرید
    ------------------------------------------------------------
    بستنی پسته ای:

    این افراد شنوندگان خوبی هستنند. صبر و تحمل زیادی دارند
    و مشکلات را با شکیبایی پشت سر میگذارند.کمتر خشمگین
    میشوند و بسیار احساساتی هستند.در درک مشکلات و
    موقعیت های دیگران بسیار خوب عمل میکنندو به همین
    دلیل روابط خوبی با دیگران دارند. دیگران از اینکه با شما
    صحبت و درد دل کنند احساس خوبی دارند.
    ------------------------------------------------------------
    بستنی وانیلی:

    اگر این نوع بستنی را دوست داریداحتمال قریب به یقین
    آدمی هستید بسیار تنوع طلب.در واقع شما غالبا" بر اساس
    انگیزه های آنی خود عمل میکنید واز خطر کردن هم
    نمیترسیداز آنجا که توقعات زیادی از خود دارید می توانید
    اهداف بلندی را برای خود در نظر بگیرید. مهمتر از همه ی
    اینها این است که روابط نزدیک خانوادگی برایتان مهم و لذت
    بخش است..
    -------------------------------------------------------------
    بستنی با طعم قهوه:

    بستنی با طعم قهوه نشان دهنده حافظه خوب و قوی شماست
    و تقریبا" هیچ گاه اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمیکنید
    اصولا به خاطرات گذشته عشق می ورزید و از مرور خاطراتتان
    لذت میبرید تا حدی درونگرا هستید و احساساتتان را به راحتی
    بروز نمی دهید. قهوه به رغم تلخی نشان دهنده شخصییت شیرین
    آدمهاست شما زندگی مبتنی بر گذشته را با امید به آینده می سازید
    و خاطرات زیبای خود را با هیچ چیز عوض نمیکنید.
    --------------------------------------------------------------
    بستنی با طعم توت فرنگی:

    و اما افرادی که به بستنی با طعم توت فرنگی علاقه دارند بسیار
    کمرو وخجالتی اند احساسات این افراد بسیار قوی است و به
    هیچ وجه نمیتوان آن را به بازی گرفت این افراد بسیار دقیق گاهی
    شکاک و در عین حال خود رای هستند دوستداران این نوع بستنی
    بشدت درونگرا هستند و معمولا خودشان را به خاطر ضعفهاو
    اشتباهاتشان سرزنش میکنند معمولا خجالتی بودن این افراد باعث
    میشود در بسیاری از زمینه ها از دیگران عقب تر باشند
    --------------------------------------------------------------
    بستنی موزی:

    اما اگر طعم بستنی موزی را به بقییه طمع ها ترجیح میدهید
    فردی هستید بسیار آسان گیر که به راحتی خودتان را با شرایط
    جدیدو به طور کلی هر شرایطی وفق میدهید . دست و دلبازی
    صداقت و همدلی شمازبانزد خاص و عام است.دوستان از این
    که شما را برای صحبت و درد دل دارند لذت میبرند و میدانند که
    همیشه دوست خوبی برای آنهاوجود داردکه میتواند به حرفهای آنها
    گوش بدهد و زندگی راحت تری را فراهم کند
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  12. 3 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  13. #7
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    پیش فرض بستنی با طعم توت فرنگی

    بستنی با طعم توت فرنگی

    [IMG]http://i8.*******.com/68cmpp1.jpg[/IMG]
    مواد لازم:
    توت فرنگی له شده=1 لیوان پر
    خاکه قند=50 گرم
    شیر=یک ونیم لیوان معمولی
    وانیل=نصف قاشق چایخوری
    زرده تخم مرغ =3 عدد
    طرز تهیه:
    شیر را کمی بجوشانید بعد شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده وهم می زنیم بعد از صافی رد کرده روی آتش ملایم بگذارید سفت که شد به طوریکه به قاشق بچسبد مایه حاضر است بعد در ظرف مناسب بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید کمی سفت شد با هم زن دستی هم بزنید و توت فرنگی را به آن اضافه کنید بستنی آماده است برای نگهداری بستنی در فریزر باید بستنی را در ظرف آلو منییومی با لیوانهای بستنی بریزید سر ظرف را باید یک سانتی متر خالی گذاشت و در ظرف را محکم باید بست و موقع مصرف10 دقیقه قبل از مصرف ازفریزر خارج کرده تا آماده سرو شود.
    __________________
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  14. #8
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    پیش فرض بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی

    بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی


    مواد لازم:
    هلو یا زرد آلو یا گلابی=5/1 کیلو
    شکر=150 گرم
    آب=نیم لیتر(2 لیوان)
    آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
    خامه=150 گرم
    پودر قند=3 قاشق سوپخوری
    طرز تهیه:
    هسته هلو یا زردآلو را می گیریم.پوست هلو را گرفته در صورت استفاده از گلابی،آن را پوست کرده،به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له می نمائیم. آب را با شکر مخلوط نموده،می جوشانیم تا شکر حل شود. پس از آنکه محلول آب و شکر سرد شد،پوره میوه را با آن مخلوط کرده،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی قرار می دهیم. دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند.
    بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را نیز با پودر قند مخلوط کرده،هم می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین می نماییم.
    برای تهیه بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد. در این صورت شکر لازم نیست.همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه شود و آب کمپوت مصرف می شود.
    __________________
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  15. #9
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,018 بار در 583 ارسال

    پیش فرض بستنی وانیلی با خامه

    بستنی وانیل با خامه

    مواد لازم:
    شیر=1 لیتر(4 لیوان معمولی)
    زرده تخم مرغ=8 عدد
    وانیل=1 قاشق چایخوری
    خامه=200 گرم(1 لیوان معمولی)
    شکر=200 گرم
    شربت آلبالو و کارامل=به مقدار کم برای تزئین
    طرز تهیه:
    زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده،هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.شیر را می جوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم می زنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را می گذاریم سرد شود.خامه را با آن مخلوط می کنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار می دهیم.در مدت 4 تا 5 ساعت،دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند.با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار می دهیم و کمی شربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن می ریزیم.می توانیم 50 گرم از خامه را با 2 قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین می نماییم.

    __________________
    او اینجاست

  16. کاربر مقابل از irandokht عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  17. #10
    nikan1 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    سن کاربر
    29
    نوشته ها
    46
    تشکر
    149
    تشکر شده 48 بار در 33 ارسال

    پیش فرض بستنی یخی با طعم تمشک ( غذای کودک )

    بستنی یخی با طعم تمشک ( غذای کودک )

    به اندازه ۳.۵ پیمانه ( ۹۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

    مواد لازم
    :

    پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوریآب ۲.۵ پیمانه / ۶۰۰ میلی لیترشکر نرم ۲۲۵ گرمتمشک ۶۷۵ گرمآب لیمو ۲ قاشق چای خوری

    طرز تهیه :


    -
    پورد ژلاتین را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کرده ، آن را ناری بگذارید تا حل شود - شکر و آب را در یک قابلمه ریخته ، روی حرارت بگذارید تا گرم شود . هر چنددقیقه یکبار ، آن را به هم بزنید تا شکر کاملا ًدر آب حل شود .

    -
    بگذارید محلول آب و شکر به مدت 3 دقیقه بجوشد ، سپس آن را از روی حرارتبرداشته ، ژلاتین را به آن بیفزایید و کاملاً به هم بزنید . این ظرف راکنار بگذارید تا سرد شود - تمشک ها را در مخلوط کن بریزید تا بهصورت پوره در آیند . از یک الک رد کرده ، به آن شربت (محلول آب و شکر) وآب لیمو را اضافه کنید وبه هم بزنید .
    -
    این مخلوط را در ظرف پلاستیکی ریخته ، مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند (البته نه به طور کامل) .
    -
    سپس ظرف رااز فریزر خارج کرده ، با چنگال به هم بزنید و دوباره آن را بهفریزر بازگردانید تا به طور کامل یخ ببندد و به صورت جامددرآید .

    -
    ده دقیقه قبل از اینکه بخواهید آن را مصرف کنید ، از فریزر بیرون آورید تاکمی نرم شود . با قاشق مخصوص بستنی ، از این بستنی آماده بردارید و در ظرفمخصوص کودک بریزید .

    طرز تهیه به روش دیگر (بستنی یخی میوه های تابستانی)

    طرزتهیه را تا مرحله 3 طبق دستور مزبور انجام دهید . مقدار 500 گرم از انواعمیوه های تابستانی (به دلخواه) در قابلمه ای بریزید و مقدار 4 قاشق غذاخوری آب به آن ها اضافه کرده ، در ظرف را ببندید تا مدت 5 دقیقه بپزد ومیوه ها نرم شوند . سپس آن ها را به صورت پوره در آورید . از الک رد کرده، به آن شربت اضافه کنید و ادامه کار را طبق دستور انجام دهید .

  18. کاربر مقابل از nikan1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  19. #11
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,283 بار در 1,390 ارسال

    پیش فرض تهیه انواع بستنی

    ايس پك اناناس

    بستني وانيلي 1-1/2 پيمانه
    خامه 1/2 پيمانه
    اب 1/4 پيمان
    اناناس خرده شده 1/4 پيمانه
    اسمارتيز 3 قاشق غذاخوري
    سس شكلات 3 قاشق غذاخوري

    طرزتهيه


    بستني با خامه باهم مخلوط ميكنيم بعد اب اناناس رو ميريزيم با همزن برقي بهم ميزنيم تا يكدست شود سپس در يك ليوان مناسب اناناس ريز شده رو ميريزيم و كمي سس شكلات روي ان ميريزيم و اسمارتيز هم ميريزيم بعد دوباره بقيه مخلوط بستني و خامه رو ميريزيم و بعد دوباره سس شكلات و اسمارتيز رو ميريزيم بعد ني بزرگي توي ليوان ميگذاريم و نوش جان كنيد.
    اين ايس پك هم ميتوان با توت فرنگي و شاه توت و هلو هم تهيه كرد
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  20. کاربر مقابل از elmira_77 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  21. #12
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,283 بار در 1,390 ارسال

    پیش فرض

    بستنی گردویی
    مواد لازم:
    شکلات خرد شده=115 گرم
    شیر=150 میلی لیتر
    خامه=300 میلی لیتر
    کشمش=50 گرم
    بسکویت خرد شده=30 گرم
    گردوی خرد شده=30 گرم


    طرزتهيه
    شكلات را با شير در ظرف كوچكي بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم گرم شود و شكلات در شير ذوب شود. اين مخلوط را كنار بگذاريد تا سرد شود.
    خامه را در ظرف ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. مراقب باشيد خامه را بيش از اندازه هم نزنيد تا به كره تبديل نشود. سپس مخلوط شكلات و شير را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.


    مايه بستني را در يك ظرف يا قالب مناسبي كه بتوانيد در فريزر قرار دهيد بريزيد و آن را داخل فريزر بگذاريد تا زماني كه كريستال هاي يخ در لبه هاي ظرف ديده شوند. بستني را از فريزر خارج كنيد و خوب هم بزنيد. سپس بيسكوييت، كشمش و گردو را در آن بريزيد و مخلوط كنيد تا در تمام بستني پراكنده شوند. بستني را دوباره در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد. حال بستني آماده ي سرو است.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  22. 2 کاربر مقابل از elmira_77 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  23. #13
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,283 بار در 1,390 ارسال

    پیش فرض

    بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی
    مواد لازم:
    هلو یا زرد آلو یا گلابی=5/1 کیلو
    شکر=150 گرم
    آب=نیم لیتر(2 لیوان)
    آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
    خامه=150 گرم
    پودر قند=3 قاشق سوپخوری


    طرزتهيه
    هسته هلو یا زردآلو را می گیریم.پوست هلو را گرفته در صورت استفاده از گلابی،آن را پوست کرده،به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له می نمائیم. آب را با شکر مخلوط نموده،می جوشانیم تا شکر حل شود. پس از آنکه محلول آب و شکر سرد شد،پوره میوه را با آن مخلوط کرده،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی قرار می دهیم. دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند.


    بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را نیز با پودر قند مخلوط کرده،هم می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین می نماییم.
    برای تهیه بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد. در این صورت شکر لازم نیست.همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه شود و آب کمپوت مصرف می شود.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  24. کاربر مقابل از elmira_77 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  25. #14
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,283 بار در 1,390 ارسال

    پیش فرض

    بستنی قهوه
    مواد لازم:
    قهوه=2 قاشق سوپخوری
    شکر=200 گرم(1 لیوان)
    زرده تخم مرغ=8 عدد
    خامه=500 گرم
    شیر=2/1 لیوان
    بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده=50 گرم

    طرزتهيه
    قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.


    ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم. با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزیر یا جایخی یخچال قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بهتر است قبلا این بستنی را آماده کنیم. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرف قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.
    در صورتی که کاغذ روغنی در اختیار نداشته باشیم،می توانیم یک لحظه قالب را در آب نیم گرم گذاشته،بعد در ظرف برگردانیم.
    بادام بوداده در در سطح و اطراف بستنی می پاشیم.
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  26. 2 کاربر مقابل از elmira_77 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  27. #15
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,283 بار در 1,390 ارسال

    پیش فرض


    بستني زعفراني


    مواد لازم
    تخم مرغ: 3 عدد
    شير: 4 ليوان
    وانيل: يک سوم قاشق چايخوري
    زعفران: يک سوم قاشق چايخوري
    شکر: يک و نيم ليوان
    گلاب: 1 ليوان
    ثعلب: يک دوم قاشق مرباخوري

    طرز تهيه
    ثعلب و وانيل و شکر را مخلوط کرده و تخم مرغها را به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا سفت شود و به آن شير و گلاب اضافه کرده و ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا جوش آيد، بعد بگذاريد خنک شود، زعفران را در يک قاشق آب حل کرده و اضافه کنيد و در فريزر قرار دهيد، مرتب مايه بستني را هم بزنيد تا کش بيايد و بستني سفت شود، بستني قابل مصرف است.




    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  28. 2 کاربر مقابل از elmira_77 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  29. #16
    rammoh81 آواتار ها
    rammoh81 آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    سن کاربر
    28
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    خیلی ممنون از مطالب جالبی که تهیه فرمودین واقعیتش من خیلی دوست دارم تو خونه بستنی درست کنم کتابی تهیه کردم که در آن نحوه تهیه بستنی نوشته شده بود . اما من نتونستم .من شیر رو خیلی جوشوندم شاید ایراد کار این بوده . نمی دانم . اگر براتون زحمت نیست تهیه بستنی رو دقیق به ریز برام توضیح بدین خیلی ازتون ممنون می شم با تشکر.

  30. کاربر مقابل از rammoh81 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  31. #17
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض فالوده چند میوه




    این فالوده از چندین میوه خوشمزه تشکیل شده است که شامل زغال اختهِ، انار، شیر سویا وماست است که کاملاً رفع تشنگی می‌کند.
    از ابتدا تا انتها:10 دقیقه

    مواد لازم برای 2 نفر:
    · 1 عد موز پوست گرفته و خرد شده
    · 4/1 پیمانه زغال اخته تازه یا یخ زده
    · 4/1 پیمانه توت فرنگی تازه یا یخ زده
    · 4/3 پیمانه شیرسویا یا شیر کم چرب
    · 2/1 پیمانه آب میوه انار و زغال اخته و انگور خنک
    · 2/1 پیمانه ماست یخ زده وانیلی یا پودر میوه آناناس


    طرز تهیه:
    در یک مخلوط کن ترکیبی از موز و توتها سیر آب میوه ها را ریخته تا یکدست شود.
    خدا حافظ همین حالا ....

  32. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  33. #18
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض بستنی شکلاتی با طالبی




    مواد لازم
    بستني شكلاتي - سه قاشق غذاخوري
    سس شكلات - 25 گرم
    بيسكوئيت - براي تزئين
    ژله - به ميزان لازم

    [IMG]http://*******************/photos/ax932188.jpg[/IMG]
    طرز تهيه
    ابتدا درون ظرف موردنظر ژله ريخته، سپس طالبي را خرد كرده و روي آن مي‌گذاريم. پس از آن سه قاشق غذاخوري بستني شكلاتي را روي آن ريخته و مقداري از سس شكلاتي را به مخلوط فوق اضافه مي‌كنيم و جهت تزئين مي‌توانيم بيسكوئيت نيز آنها قرار‌دهيم.
    خدا حافظ همین حالا ....

  34. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  35. #19
    مهلا معین آواتار ها
    مهلا معین آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    سن کاربر
    19
    محل سکونت
    نوکیا
    نوشته ها
    530
    تشکر
    1,083
    تشکر شده 1,516 بار در 955 ارسال

    پیش فرض

    اگر در این گرمای هوا، از خوردن بستنی – آن هم فقط به خاطر داشتن رژیم چاقی – صرف‌نظر می‌کنید، به شما مژده می‌دهیم که برای درست‌کردن بستنی راه‌های دیگری هم وجود دارد که نه تنها چاق‌کننده نیستند بلکه بسیار پرخاصیت هم هستند.
    بستنی ماستی ریواس و زنجبیل یکی از همین نمونه‌هاست که هم چربی کمی دارد و هم سرشار از کلسیم و پتاسیم است؛ درضمن به‌خاطر وجود زنجبیل در ترکیب آن، برای هضم غذا و ناراحتی‌های معده و روده نیز مفید است.

    مواد لازم
    برای ۶ نفر:
    - ماست کم‌چرب معمولی؛ ۳۰۰ گرم یا یک و نیم پیمانه
    - پنیر ماسکارپونه؛ ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه
    - ریواس خردشده؛ ۳۵۰ گرم یا ۳ پیمانه
    - عسل؛ ۳ قاشق سوپ‌خوری
    - زنجبیل تازه؛ ۳ تکه کوچک (خلالی خرد شود)

    طرز تهیه
    ۱) ماست و پنیر ماسکارپونه را در کاسه‌ای بلوری بریزید و با همزن دستی یا برقی خوب مخلوط کنید. سپس کاسه را به مدت یک‌ساعت داخل فریزر قرار دهید.
    ۲ ) در این فاصله، ریواس و زنجبیل را به همراه عسل در قابلمه‌ای بزرگ بریزید و ۵ قاشق سوپ‌خوری آب به آن اضافه کنید. حالا در ظرف را بگذارید و قابلمه را روی شعله کم اجاق‌گاز قرار دهید تا ریواس و زنجبیل در اثر حرارت، نرم شده و بپزند. برای این منظور معمولا نیم‌ساعت زمان لازم است. پس از آن، قابلمه را از روی اجاق‌گاز بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
    ۳ ) مخلوط ریواس و زنجبیل پخته و سردشده را داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا پوره‌ای یکدست حاصل شود.
    ۴ ) حالا دیگر زمان آن رسیده تا مخلوط ماستی را که نیمه‌یخ‌زده شده است، از فریزر بیرون آورید و به پوره ریواس و زنجبیل موجود در دستگاه خردکن اضافه کنید. دوباره دستگاه را روشن کنید تا همزمان با مخلوط‌شدن ماست با پوره ریواس و زنجبیل، یخ‌های ماست نیز خرد شود.
    ۵ ) مخلوط حاصل را دوباره داخل ظرف مخصوص فریزر بریزید و ۲ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید. پس از این مدت، مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید، سپس دوباره ظرف را در فریزر قرار دهید و صبر کنید تا بستنی کاملا سفت شود و بعد سرو کنید.
    نکته یک) رنگ صورتی بستنی به‌خاطر استفاده از ریواس قرمز است. اگر ریواس مورداستفاده شما قرمز نبود، در مراحل درست‌کردن بستنی، کمی رنگ قرمز خوراکی به آن اضافه کنید.
    نکته ۲) برای اینکه قالب‌زدن بستنی راحت‌تر شود، یک‌ربع پیش از سرو آن را از فریزر به یخچال منتقل کنید

  36. 2 کاربر مقابل از مهلا معین عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  37. #20
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض بستنی نسکافه

    مواد لازم
    خامه - 250 گرم
    تخم‌مرغ - سه عدد
    شكر - 100 گرم
    شير - چهار قاشق سوپخوري
    نسكافه - يك قاشق سوپخوري
    آبليمو - نصف قاشق چايخوري

    [IMG]http://*******************/photos/ax366714.jpg[/IMG]
    طرز تهيه
    زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفيده جدا كرده و با شكر هم بزنيد تا سفت و سفيد شود، سپس نسكافه را در شير حل كرده و به زرده‌ها اضافه كنيد.
    خامه را در ظرفي ديگر بزنيد تا سفت شود.
    سفيده‌ها را نيز با آبليمو بزنيد تا كاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنيد.
    خامه را به نسكافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه كرده و در ظرفي مناسب ريخته سپس در فريزر بگذاريد تا بسته شود.
    خدا حافظ همین حالا ....

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 02:08 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved