تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,283 بار در 1,390 ارسال

    Wink آموزش انواع ژله

    ژلـه انار


    اگرچه همه ما مي‌توانيم به راحتي با مراجعه به سوپر محله، پودر ژله دلخواه را تهيه كرده و براساس دستورالعمل روي جعبه، آن را درست كنيم
    ولي حتما شما هم قبول داريد كه ژله‌اي كه با استفاده از خود ميوه و همچنين آب آن تهيه مي‌شود، هم طعم و مزه طبيعي‌تري دارد و هم خاصيت آن بيشتر است.
    مواد لازم براي تهيه ژله براي 4 نفر:
    ـ يك عدد انار (دان شود)
    ـ 3 قاشق سوپ‌خوري پودر ژلاتين
    ـ 3 پيمانه آب انار
    طرز تهيه:
    كاسه بلوري بزرگي آماده كنيد و يك پيمانه آب انار داخل آن بريزيد؛ سپس كتري را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و بگذاريد تا آب آن به جوش آيد. ظرف حاوي آب انار را روي كتري بگذاريد و بعد از آن يك قاشق سوپ‌خوري پودر ژلاتين را به آن اضافه كنيد و همان‌طور كه روي كتري قرار دارد، با چنگال به آرامي هم بزنيد تا پودر ژلاتين در آب انار حل شود.
    پس از آن، يك پيمانه ديگر آب انار در كاسه بريزيد و دوباره يك قاشق پودر ژلاتين به آن بيفزاييد. حالا با چنگال مواد را هم بزنيد تا ژلاتين حل شود. اين كار را يك بار ديگر تكرار كنيد تا در واقع آب انار و پودر ژلاتين تمام شود.
    نكته: همه اين مراحل را روي كتري انجام دهيد. در واقع كتري در اينجا نقش حمام بن ماري را دارد.
    پس از پايان مرحله حل شدن پودر ژلاتين در آب انار، ظرف را از روي كتري برداشته و در دماي محيط قرار دهيد تا كم‌كم از حرارت بيفتد؛ در ضمن گاهي هم به وسيله چنگال محلول را هم بزنيد تا كمي غليظ شود.
    نكته: هرگز آب انار و پودر ژلاتين را يكباره با هم مخلوط نكنيد زيرا در اين صورت، پودر ژلاتين گلوله‌گلوله مي‌شود.
    پس از آماده شدن محلول، قالب را ـ كه بهتر است آلومينيومي باشد ـ آماده كنيد و مواد ژله را داخل قالب بريزيد؛ سپس دانه‌هاي انار را به آن اضافه كنيد.
    نكته: براي اينكه هنگام برگرداندن ژله اين كار به راحتي انجام شود، ابتدا قالب را خيس كرده سپس 10‌دقيقه آن را داخل فريزر قرار دهيد. پس از آن قالب را از فريزر خارج كرده و بلافاصله مواد ژله را در آن ريخته و پس از آن دانه‌‌هاي انار را اضافه كنيد. در پايان، قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا ببندد. حالا براي برگرداندن ژله كافي است قالب را به مدت30 ثانيه داخل ظرفي حاوي آب جوش قرار دهيد؛ سپس آن را بيرون آورده و روي ظرفي تخت برگردانيد؛ به اين صورت ژله به راحتي برمي‌گردد.
    نكته: در تهيه اين ژله به جاي گرفتن آب انار به صورت دستي، از آب انار‌هاي آماده و طبيعي كارخانه‌اي نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.
    ویرایش توسط raya : October 10th, 2010 در ساعت 12:23 AM
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  2. کاربر مقابل از elmira_77 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. #2
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض


    مواد لازم
    - پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
    - آب 2 پیمانه- شکر 150 گرم
    - اسانس مورد نظر 8/1 قاشق چایخوری
    - میوه فصل مخلوط حدوداً 1 کیلوگرم
    [IMG]http://*******************/photos/ax151992.jpg[/IMG]

    طرز تهیه
    میوه ها را پوست کنده هسته آن را جدا کرده و برحسب نوع میوه به صورت تکه های هم اندازه برش دهید قالب مورد نظر را با آب سرد شستشو داده آب اضافه را خالی کرده بمدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس قالب را با میوه پرکرده مجدداً بمدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
    آب، شکر، پودر ژلاتین و اسانس را مخلوط کرده روی حرارت مستقیم قرار دهید تا مواد بجوشد و ذرات ژلاتین و شکر کاملاً حل شود مواد را کنار بگذارید تا خنک شده و در عین حال سنگین شود.
    مواد آماده را روی میوه ها ریخته و قالب را بمدت 2 ساعت در یخچال قرارداده سپس در ظرف مورد نظر برگردانید از این ژله می توانید به همراه بستنی بعنوان یک دسر خنک تابستانی استفاده کنید.
    خدا حافظ همین حالا ....

  4. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  5. #3
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض ژله دو رنگ

    مواد لازم

    ▪ پودر ژلاتین ۳۰ گرم
    ▪ شکر ۳۲۰ گرم
    ▪ رنگ قرمز چند قطره
    ▪ رنگ سبز چند قطره
    ▪ آب ۱ لیتر
    ▪ آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری (اگر بخواهید بجای آبلیمو اسانس میزنید)

    طرز تهیه
    مانند ژله ساده ژله را آماده میکنیم آبلیمو را به آن اضافه کرده و در ۲ ظرف بصورت و قرار میدهیم و رنگها را در ظرف ها میریزیم. ۱ ظرف قرمز و یک ظرف سبز.
    ظرف ژله را با آب سرد میشوئیم و ژله قرمز را ریخته در یخچال قرار میدهیم تا خود را ببندد. وقتی قرمز بسته شد ژله سبز را روی آن ریخته و در یخچال قرار میدهیم. اگر بخواهیم میتوانیم وسط ۲ ژله کمی کمپوت سیب پخته یا گلابی تکهتکه کرده و بگذاریم و ژله دوم را ریخته، دریخچال قرار دهیم بعد ۲ ساعت با نوک چاقو لبه ژله را جدا کرده و زیر آبجوش میگیریم یا در قابلمه آبجوش یک لحظه قرار داده و در ظرف بر میگردانیم و روی آن را با پودر نارگیل و خامه فرم گرفته تزئین میکنیم.

    خدا حافظ همین حالا ....

  6. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  7. #4
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض ژله کاور

    مواد لازم

    - آب 1 لیتر
    - شکر 800 گرم
    - پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری پر معادل 20 گرم
    - پودر آگار 1 قاشق چایخوری
    - جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری
    - رنگ و اسانس دلخواه


    طرز تهیه
    آب و شکر، پودر ژلاتین و آگار را با هم مخلوط نموده (یک مقدار از شکر حتماً باید با گاروژلاتین مخلوط شود.) جوهر لیمو را اضافه نموده. این مواد حتماً باید 25 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.دور ظرف را باید مرتب با قلم مو مرطوب کرد بعد از سرد شدن مدت 12 تا 24 ساعت داخل یخچال بماند از تنظیف رد نموده ، رنگ و اسانس را اضافه می نمائیم.
    خدا حافظ همین حالا ....

  8. #5
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض ژله خامه ای

    مواد لازم :

    ژله میوه ای --------------------- 1 بسته با طعم دلخواه
    خامه کم چرب زده نشده ------ 250 میلی لیتر
    شکر ---------------------------- 3 قاشق غذا خوری
    وانیل ---------------------------- ½ قاشق چایخوری

    طرز تهیه :

    شکر و وانیل را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
    پودر ژله را در ظرف دیگری بریزید، یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع شفافی حاصل شود. دو تا سه دقیقه صبر کنید تا مایع قدری خنک شود، بعد مخلوط خامه را به آرامی به ژله اضافه کنید و مایع ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
    ظرف ژله را بدون درپوش داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. (این مرحله بین 3-4 ساعت طول می کشد)
    بعد به دلخواه سطح ژله را تزئین و سرو کنید.
    نکته :
    توصیه میکنم هنگام مخلوط کردن ژله و آب جوش، ظرف مورد استفاده بلوری باشد تا رنگ ژله نهایتا شفاف و روشن شود.

    می توانید ژله خامه ای را در انواع ظروف یا قالبهای مخصوص تهیه کنید فقط توجه داشته باشید چنانچه ظرفی که مخلوط خامه و ژله را در آن میریزید ظرف اصلی سرو نیست، یعنی بعد از بسته شدن ژله، لازم است ژله را در ظرف اصلی برگردانید، قبل از ریختن مایع ژله، داخل ظرف را با آب یخ خیس کنید ولی نیازی به چرب کردن آن نیست. ( چرب کردن قالب برای تهیه انواع دسر های فروماژ کاربرد دارد )

    هنگام مخلوط کردن خامه و شکر، چون قصد فرم دادن به خامه را ندارید و فقط قرار است خامه مزه دار شود، توجه کنید که مخلوط را به آرامی هم بزنید فقط در حدی که شکر با خامه و وانیل مخلوط شود.
    در غیر اینصورت کیفیت خامه نهایی چندان دلچسب نخواهد بود.
    ( خامه را یا باید کاملا بزنید تا فرم بگیرد و یا هم نزنید . وارد کردن شوک مولکولی به خامه در اثر نیمه هم زدن آن باعث افت کیفیت نهایی خامه خواهد شد )
    خدا حافظ همین حالا ....

  9. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  10. #6
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض

    مواد لازم
    مرغ پخته 500 گرم
    پياز يك عدد
    پودر ژله 100 گرم
    كالباس 250 گرم
    آبليمو دو قاشق سوپخوري
    قارچ 100 گرم
    كره 30 گرم
    نمك و فلفل به ميزان لازم

    [IMG]http://*******************/photos/ax980365.jpg[/IMG]
    ژله مرغ و کالباس
    طرز تهيه
    ابتدا پودر ژله را با يك ليوان آب و يك قاشق شكر روي حرارت ملايم به مدت چهار دقيقه مي‌جوشانيم تا زماني كه كاملا شفاف شود.
    مرغ را با پياز، نمك و فلفل‌ آب‌پز مي‌كنيم. پس از پخت، پوست و استخوان مرغ را پاك و تكه كرده و به همراه كالباس كه به قطعات درشت خرد شده، داخل قالب مي‌ريزيم سپس ژله جوشيده شده را روي آن ريخته تا روي مواد را بگيرد.
    مخلوط را در يخچال گذاشته تا ببندد و پس از آن در ظرفي برمي‌گردانيم. براي تزئين مي‌توان از قارچ كه با كره و مقداري نمك و آبليمو سرخ شده، استفاده كرد و یا با سبزیجات تزئین نمود.
    خدا حافظ همین حالا ....

  11. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 05:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved