تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    sharoen آواتار ها
    sharoen آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Sep 2007
    نوشته ها
    1,841
    تشکر
    1,877
    تشکر شده 2,082 بار در 1,166 ارسال

    Wink آموزش انواع شیرینی و کیک رژیمی



    مواد لازم:


    کره ی پاستوریزه ی کم چرب هفتاد و پنج گرمتخم مرغ یک عددآرد سبوس دارصد و پنجاه گرمشیر نارگیل یک پیمانه سرخالیبکینگ پودر یک و یک دوم قاشق غذاخوریدارچین یک قاشق غذاخوریکشمش دو قاشق غذاخوریخرمای خشکهفتاد گرمنمک یک چهارم قاشق چای خوری
    روش تهیه:

    فر را با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. در ظرف جداگانه ای کره، تخم مرغ، شیر نارگیل و خرمای خشک را با هم مخلوط نمایید. سپس آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را به خمیر فوق، اضافه کنید و مخلوط را کاملاً به هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.کشمش را به خمیر بیفزایید . قالب های کیک یزدی یا قالب مافین را با مقداری کره آغشته نموده،سپس خمیر را در قالب ها بریزید و به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا روی مافین طلایی رنگ شود.
    ویرایش توسط raya : September 19th, 2010 در ساعت 02:12 AM

  2. #2
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,835 بار در 9,588 ارسال

    Thumbs down آموزش انواع شیرینی و کیک رژیمی

    سلام به همه دوستان در این تاپک انواع کیک و شیرینیجات رژیمی رو اموزش میدیم :):p
    خدا حافظ همین حالا ....

  3. #3
    اتی آفلاين است تازه وارد
    خدایا عقل و ایمان را دروجودمن روز افزون کن.
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    سن کاربر
    40
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط raya نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان در این تاپک انواع کیک و شیرینیجات رژیمی رو اموزش میدیم :):p
    با سلام وتشکر از سایتتون فر من گازیه وقتی کیک داخلش مذارم زیر کیک کاملا می پزه اما هیچ وقت روی کیک طلایی نمیشه اگر هم بیشتر بمونه زیرش می سوزه مجبور میشم گیل رو روشن کنم .:boaring:چکار کنم ؟

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 01:51 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved