تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

آموزش انواع حلوا

  1. #1
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,273 بار در 1,383 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    Wink آموزش انواع حلوا

    حلواي هويج

    مواد لازم:
    • هويج 0/5 كيلو پوست گرفته
    • شكر 250 گرم
    • آرد برنج 100 گرم
    • زعفران حل شده كمي
    • گلاب 1 ليوان
    • روغن جامد يا مايع به اندازه اي كه آرد در آن حل شود
    • در صورت تمايل 1 تا 2 زرده
    طرز تهيه:
    هويجها را پوست گرفته و آب پز كنيد. سپس آن را با رنده درشت يا در چرخه گوشت له كنيد. بعد هويج را كمي با روغن تفت دهيد و كنار گذاريد. آرد تفت داده شده و شكر و گلاب را روي گاز گذاريد تا شكر حل شود. سپس هويج را به اين تركيب اضافه كنيد و با شعله ملايم آن قدر زير و رو كنيد تا به روغن افتد يعني دور حلوا روغن جمع شود سپس شعله را خاموش كنيد و زرده را اضافه كنيد.
    در نهايت با خلال پسته يا پودر نارگيل تزئين كنيد البته براي اينكه پودر نارگيل آب نشود بعد از سرد شدن حلوا اضافه كنيد.
    ویرایش توسط raya : September 18th, 2010 در ساعت 10:59 PM
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. #2
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,815 بار در 9,574 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض حلوای مجلسی


    مواد لازم
    آرد سنگك يك كيلو (شش پيمانه)
    روغن‌نباتي دو پيمانه
    روغن‌مايع نصف پيمانه
    كره 100 گرم
    حلوا شكري 100 گرم
    پودر گل‌سرخ يك قاشق چايخوري
    زنجبيل و فلفل‌سياه از هر كدام نصف قاشق چايخوري
    نمك قاشق چايخوري
    هل، دارچين و زيره سائيده يك قاشق چايخوري
    پودر نارگيل و كنجد به ميزان لازم

    [IMG]http://*******************/photos/ax911377.jpg[/IMG]
    طرز تهيه
    نخست روغن نباتي را در تابه ريخته و حرارت مي‌دهيم تا آب شود و روغن مايع را به آن اضافه مي‌كنيم. سپس آرد الك شده و نمك را به آن اضافه و حرارت را ملايم مي‌كنيم تا آرد تفت داده و به رنگ شكلاتي روشن درآيد. (حدود 30 دقيقه) سپس حلواشكري رنده شده را به آن مي‌افزاييم و كنجد، پودرنارگيل و كره را نيز اضافه كرده و حرارت را ملايم‌تر مي‌كنيم تا پودر نارگيل و كنجد نسوزد. بعد ساير ادويه‌ها (دارچين، هل، زنجبيل، زيره، گل‌سرخ و فلفل‌سياه) را اضافه كرده و كاملا مخلوط مي‌كنيم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم مي‌زنيم.

    مواد لازم شربت حلوا
    شكر چهار پيمانه
    آب دو پيمانه
    گلاب نصف پيمانه
    زعفران يك قاشق مرباخوري
    طرز تهيه شربت
    شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا شكر حل شود، وقتي شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران را اضافه كرده و گلاب را نيز بعد از آن مي‌افزاييم و حرارت را خاموش مي‌كنيم.
    خدا حافظ همین حالا ....

  4. تشکرها از این نوشته :


  5. #3
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,815 بار در 9,574 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض حلوای شیرازی

    مواد لازم
    - آرد برنج اعلا 1پیمانه
    - شکر 2 پیمانه
    - آب 2 پیمانه
    - گلاب 1 پیمانه
    - زعفران 2/1 پیمان(حل شده)
    - روغن 2/1 پیمان
    - خلال پسته و خلال بادام به اندازه کافی
    [IMG]http://*******************/photos/ax843334.jpg[/IMG]
    طرز تهیه
    آرد برنج را کمی بو داده رنگ آرد نباید برگردد می گذاریم سرد شود. 2پیمانه آب و 2 پیمانه شکر و زعفران را داخل ظرف مناسب ریخته و روی شعله گاز گذاشته تا جوش بیاید. آرد برنج را داخل یک پیمانه گلاب ریخته و حل می کنیم. آب شکر و زعفران که جوش آمد شعله را کم می کنیم و آرد برنج حل شده را کم کم داخل آب و شکر ریخته و به صورت مرتب هم می زنیم تا آرد جذب آب و شکر شود روغن داخل حلوا ریخته و هم می زنیم تا روغن جذب حلوا شود و در ظرف مناسب ریخته با قاشق مدل می دهیم و خلال پسته و بادام را روی آن تزئین می کنیم.
    خدا حافظ همین حالا ....

  6. تشکرها از این نوشته :


  7. #4
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,815 بار در 9,574 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض حلوای آجیل

    مواد لازم
    - پودر قند 150 گرم
    - آرد 210 گرم
    - پودر نشاسته 45 گرم
    - کافی میت 60 گرم
    - روغن جامد 45 گرم
    - کره 115 گرم
    - پودر هل 1 قاشق سوپخوری
    - پودر زنجبیل 1 قاشق سوپخوری
    - پسته خرد شده 45 گرم
    - گردوی خرد شده 45 گرم
    - بادام بو داده و خرد شده 30 گرم

    مواد لازم برای تزیین حلوای آحیل :

    -بادام درسته 75 گرم
    - گردوی نیمه شده 55 گرم
    - بادام هندی 75 گرم
    - فندق درسته 70 گرم
    - شکلات تیره 150 گرم

    طرز تهیه
    پودر قند را الک کنید آرد را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شده و عطر آن بلند شود و درعین حال رنگ آن تغییر نکند. پودر نشاسته را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. مواد را از روی حرارت بردارید و با کافی میت مخلوط کنید. روغن را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا روغن آب شود. تابه را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کنید و بگذاریدتا مواد نیمه گرم شودو سپس پودر قند و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید. حلوا را به ضخامت 1 تا 15 سانتیمتر باز کنید. حلوا را با ابعاد 3*3 سانتیمتر برش دهید روی هر کدام از برش های حلوا، بادام و گردو و بادام هندی و فندق قرار دهید. شکلات را آب کنید و داخل قیف بریزید و روی حلوا را تزیین کنید حلوای آجیل به مدت 2 روز در ظرف در بسته و بیرون از یخچال قابل نگهداری است.
    خدا حافظ همین حالا ....

  8. تشکرها از این نوشته :


  9. #5
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,815 بار در 9,574 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض حلوای گل زرد

    مواد لازم

    حلوای اول

    – آرد 500 گرم
    – شکر 850 گرم
    – گلاب 2 لیوان
    – روغن مایع 1 لیوان
    – زعفران به مقدار لازم
    – هل سائیده 1 قاشق غذاخوری پر

    حلوای دوم
    – آرد 1 پیمانه
    – شکر 1 پیمانه
    – آب 2 پیمانه ( 1 پیمانه آب و 1 پیمانه گلاب )
    - زعفران به مقدار لازم
    – روغن جامد 100 گرم

    طرز تهیه
    حلوای اول : آرد را بدون روغن تفت می دهیم و الک می کنیم . وقتی طلایی شد روغن مایع را افزوده و کمی در روغن تفت می دهیم و سپس شکر و هل سائیده و گلاب و زعفران را افزوده و هم می زنیم تا سفت شده و از ظرف جدا شود. پودر نارگیل برای تزیین .

    حلوای دوم : روغن و آرد را همزمان درون ظرف ریخته و روی حرارت قرار می دهیم نه برای تفت دادن. آب و گلاب و شکر را هم روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید و سپس زعفران را افزوده و داخل روغن و آرد می ریزیم و خوب هم می زنیم تا جمع شود و از قابلمه جدا شود . سپس آنرا کاملا سرد کرده و به شکل گل در می آوریم و روی حلوای اولی قرار می دهیم .
    خدا حافظ همین حالا ....

  10. تشکرها از این نوشته :


مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 07:42 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved