واقعا" توي اين سن ميشه عاشق شد؟
واقعا" توي اين سن ميشه عاشق شد؟
كي له يادم چو عشقه گي يارم؟
عشق بي حاصل عمر بي همدم
عمر بي يارم، هر وه سر نيه چو
تا ابد مهري وه دل در نيه چو
اي خدا گوش كه، ناله و دردم
داخه گي يارم هم نه خه يادم
بله !!! چیزی که تو این دوره زمونه بهش میگن عشق مختص همین سن هست ....
براي اين عاشق ميشيم چون عشق درد است و هيچ كسي بي درد نيست
با دلی غمگین و سرشار از غم برای همیشه از نیک میرم"تو این چند سال که فعالیت داشتم اگه کسی از من ناراحته یا به هر علتی دلش از من شکسته منو ببخشه.بدرود
حالا من شدم کوچولو ؟ باشه قبول ....
ماکه دل نداریم عاشق بشیم .
آخه من فکرکردم موضوع در مورد عاشقی نوجوناس فقط ....
نمیدونستم کلا بحث چرا عاشق میشویمه ...
سلام .
می شه ولی واقعه سخت ضربه ای که به آدم وارد می شه خیلی آدم و آزار میده عاشق شدن خیلی سخته البته تو این سن.
چون معمولا نمی تونی عاشق شدنت رو به کسی بگی البته می شه ولی اونها باورشون نمی شه .
چه کنیم که تا 40 سالمون نشه ول کنمون نیستن .
فقط خدا می تونه کمکمون کنه بهش توکل می کنیم هر کی نکنه من یکی میکنم .![]()
[B][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][URL="http://forum.niksalehi.com/showthread.php?t=76425"]>:w:w
ولي دوستان باور كنيد من تو ده سال هم ديدم عاشق شدن . واقعا عاشقي سن و سال نميشناسه . اين دل لعنتي سن سرش نميشه
با دلی غمگین و سرشار از غم برای همیشه از نیک میرم"تو این چند سال که فعالیت داشتم اگه کسی از من ناراحته یا به هر علتی دلش از من شکسته منو ببخشه.بدرود
این روزا اکثرا عشق رو با هوس اشتباه میگیرن....
عشق مقدس تر از اونیه که بخواییم هر ماه و هر سال عاشق یکی باشیم .
آدمها فقط يه باز عاشق ميشن حالا يكي تو بچگي يكي نوجوني و جوني شايد هم ميان سالي . حالا كسي شانس داره كه تو اون عشقش موفق بشه و به بن بست نرسه.من شكست خوردم الان خيلي هارو از ته دل دوست دارم اما عاشقشون نيستم
درسته كه موضوع در مورد عشق دوران نوجوانيه، ولي اگه بزرگترها هم بيان و در مورد عشقاي دوران نوجواني بگن اشكالي داره؟
الينا جان
از قديم گفتن كار نشد نداره!
چه اشكالي داره با چشم باز عاشق بشيم؟
احتياج نيست به كسي عاشق شدنت و بگي اگه خودش هم عاشق باشه ميفهمه.
البته خانوما هيچ وقت 40 ساله نميشن.چون تا ابد توي سن 14 سالگي ميمونن فقط اين ماههاي عمرشونه كه زياد ميشه.مثلا 14 سال و 900 ماهشه!
آخ آخ كاسموس جان نگو كه دلم بد جور ازش خونه!
اين دل لا مسب چكارا كه نميكنه...
درسته، مرز بين عشق و هوس به هم نزديك شده.تشخيصش سخته.
اون كه عشق نيست.
كي له يادم چو عشقه گي يارم؟
عشق بي حاصل عمر بي همدم
عمر بي يارم، هر وه سر نيه چو
تا ابد مهري وه دل در نيه چو
اي خدا گوش كه، ناله و دردم
داخه گي يارم هم نه خه يادم
من كه عاشق نيستمو نمي شم![]()
از پس پرده نگاه کن مثل شطرنجه زمونه هر کسی مثل یه مهره توی این بازی میمونهیکی مثل ما پیاده یکی صد ساله سواره یک نفر خونه بدوشو یکی دوتا قلعه دارهیک طرف همه سیاهو یک طرف همه سپیدن روبه روی هم یه عمره ما رو دارن بازی میدناونا که اول بازی توی خونه تو و من پیش پای اسب دشمن مهره ها رو سر بریدنببین امروزه همشون میونه شاه و وزیرن هنوزم بدون حرکت پشت ما سنگر میگیرنتاجو تخت شاه دیروز دره قلعشون نمیشد به خیالشون که این تاج سروشنه تا همیشهیادشون رفته که اون شاه که به صد مهره نمیباخت تاجو از سرش تو میدون لشکر پیدانه انداختاونکه مهره ها رو چیده اونکه ما رو بازی میده اونکه نه شاهه نه سرباز نه سیاهه نه سپیده
Hidden Content شاید هنوز دیر نشده باشد که روز عشق را از 25 بهمن به 29 بهمن (سپندار مذگان ایرانیان باستان) برگردانیمHidden Content
Hidden Content الهی راضیم به رضای توHidden Content
نسترن سادات
1- عاشق شدن دست آدمه؟؟؟!
2-عشق چيزي نيست که به راحتي بدست بياد و به راحتي هم از دست بره.
3- خيلي چيزا که بهش ميگن عشق ، واقعا عشقه با اين صورت؟؟؟!
...
واسه چي عاشق ميشيم؟
ولي هيچ كي نمي تونه ايندشو حدس بزنه كه چي در انتظارش
به اين نتيجه رسيدم كه عاشق شدن بايد 2 طرفه باشه
اين نيست كه بگي من عاشقم ديگه بسه
اصل كاري طرفمون كه بايد بگه هست يا نه
ولي عاشق شدنم واسه خودش عالمي داره
امضاء ويرايش شد - دليل: تبليغات سايت و وبلاگ شخصي
من میگم تو سن نوجوونی آدم عاشق نمیشه، هر کدوم از ما تو اون سن به نظر خودمون عاشق شدیم ولی آلان که بهش فکر می کنیم می بینیم اون عشق نبود.
عشق خیلی معنای عمیق و گسترده ای داره.