تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.

آخرین ارسالهای انجمن




نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

پرندگان بی پرواز

  1. #1
    sara_tokli آواتار ها
    sara_tokli آفلاين است كاربر فعال بخش حیوانات
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    206
    تشکر
    312
    تشکر شده 958 بار در 210 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض پرندگان بی پرواز

    پرندگان بی پرواز




    ایمو



    Emu



    Dromaius novaehollandia




    این پرنده افت جدی مزازع به شمار می رود و علی رغم نابودی وکشتارهنوز فراوان یافت می شود. می تواند خوب شنا کند و با سرعت 48 کیلومتر در ساعت بدود.میوه ها توت ها و حشرات غذای عمده ی او را تشکیل می دهند.ماده 7 تا 10 تخم سبز خاکستری که مشخصه ی بارز انها داشتن جوش است درون حفره ایی در زمین می گذارد و پرنده ی نر 60 روز روی انها می خوابد.





    پنگوئن ابی کوچک



    Little Blue Penguin



    Eudytula minor




    کوچکترین پنگوئن است و پیرامون سواحل و جزایر گسترده ی خود زندگی می کند و در اب های کم عمق به جستجوی غذا می پردازد.پرندگان جفت گیر علاقه مندند هر سال به همان محل های پیشین لانه سازی بازگشته همان جفت ها را تشکیل دهند.نمایش اظهار عشق مختصری پیوند جفت ها را بار دیگر بر قرار می سازد.لانه اش را درون شکاف یا شیاری که خود ایجاد می کند یا درون لانه ی پرندگان دیگر می سازد.2تخم می گذاردو هر دو پرنده 33 یا 40 روز روی انها می خوابند.





    پنگوئن امپراتور



    Emperor Penguin



    Aptenodytes forsteri




    بین خانواده ی پنگوئن ها از بزرگترین به شمار می رود و بدترین شرایط زاد و



    ولر را پشت سر می گذارد.در واقع این پرندگان هیچ گاه به خشکی نمی ایند.بلکه در دسته های بزرگ روی سطوح یخی دریاهای قطب جنوب گرد هم می ایند.پنگوئن ماده پس از جفت گیری در اغاز زمستان 1 تخم می گذاردوبی درنگ به دریا باز می گردد .جفتش تخم را تا هنگام تولد جوجه روی پاهایش با استفاده از تکان پوست و پرها گرم نگه می دارد.همه ی پنگوئن های نر یک گروه در طول بیدارمانی زمستان بسیار سردو کاملا"تاریک قطب جنوب برای گرم شدن و حفاظت دور هم جمع می شوند.از انجا که نر قادر به رها کردن تخم نیست در طول دوره ی جوجه کشی 64 روز غذا نمی خورد.پس از تولد جوجه از ترشحات چینه دانش به او غذا می دهد و روی پاهایش از او محافظت می کند.هنگام شکسته شدن یخها پرنده ماده باز می گردد و مسئولیت جوجه را به عهده می گیرد و پس از چنری پرنده نر بهبود میابد و غذا خوردن را شروع می کند.سپس هر دو پرنده از جوجه ها مراقبت می کنند .





    پنگوئن گالاپاگوس



    Galapagos Penguin



    Spheniscus mendiculus




    نادر ترین پنگوئن است و تنها گونه ایی است که جرعت قدم ردن در خط استوا را



    داردوهستیش را در ان منطقه به موقعیت استثنایی جزایر طبیعی انجا مدیون است.هر چند که این جزایر به خط استوا نزدیکند.این پرنده در ابهای سرد جزایر هانبولت که منطقه را برای پنگوئن های دوست دار سرما مساعد می کند حمام می گیرد.این جریان همچنین سر شار از مواد غدایی است و غذای زیادی را به زنجیره ی غدایی این پرنده می افزاید.از ماه مه تا جولای جفت گیری می کنند و با استفاده از سنگ لانه ای درون غار یا شکاهی در ساحل می سازدو 2 تخم می گذارد .





    ریای بزرگ



    Greater Rhea



    Rhea americana




    در دسته های متشکل از 20 تا 30 پرنده زندگی می کند.نر و ماده بسیار به هم شبیه



    اند و از گیاهان و حشرات و جانوران کوچک تغذیه می کنند.پرنده ی ند در فصل جفت گیری خود را به نمایش می گذارد و حرم سرایی از پرنده های ماده را به گرد خود جمع می کند و جفت های مورد نظر را به لانه های کم عمق که خود ساخته است هدایت می کند.ماده ها همگی تخم هایشان را که شمارشان به18 می رسد در همان لانه می گذارند و پرنده ی نر روی انها می خوابد.





    تاکاهه



    Takahe



    Notornis mantelli




    این پرنده برای اولین بار در سال 1849 کشف شدو در طول 50 سال پس از ان



    تنها چهار بار مشاهده شده است چنان که تا زمان کشف دوباره در سال 1948 از میان رفته تلقی می شد.در سال1977 با وجود جفاظت دقیق گمان می رهت تنها 100 عدد از این پرنده زنده مانده باشد.رقابت گوزن ها بر سر گیاهانی که این پرنده از انها تغدیه می کند و شکار شدن توسط قاقوم های وارد شده از دلایل عمده ی رو به انقراض رفتن ان است.پرنده ایی نیرومند است و به خوبی می تواند بدود اما قدرت پرواز ندارد.ممکن است به داخل ابهای کم عمق قدم بگذارد اما معمولا"شنا نمی کند.از گیاهان زبر و درشت و رشته ایی و لیف دار زیستگاه خود به ویژه از علفهای برفی با خوردن ساقه و سر دانه ها تغذیه می کند.با یک پا کپه گیاه را پایین می اورد و با منقار سنگین خود ساقه ها ار می کندو قسمت های پایینی ترد و نرمه انها را می خورد.جفت ها در صورت امکان تا پایان زندگی در کنار هم می مانند و معمولا" در ماه نووامبرزاد و ولد می کنند. پس از ساخت چند لانه ی ازمایشی لانه ایی را در میان علف های انبوه یا زیر انها می سازد که به خوبی ان را پنهان می دهد.هر دو پرنده 28 روز روی 2تخم خود می خوابند اما از انجا که بسیاری از لانه ها به خاطر هوای نا مسائد یا جانوران غارت گر از بین می روند تنها یک جوجه از میان جوجه های هم زاد پرورش میابد.





    شتر مرغ



    Ostrich



    Struthio camelus




    اين پرنده انقدر بزرگ است كه نمي توبند پرواز كند اما بدنش چنان با دويدن با



    سرعت هاي زياد سازگار است كه او را مي توان سريع ترين جانور دو پاي دونده دانست.مي تواند با سرعتي معادل 70 كيلومتر در ساعت از بيشتر دشمنان خود پيشي بگيرد.پاهاي نيرومند و زانوان انعطافف پذير و پاهاي دوانگشتي و نرمش مناسب چنين دويدن هاي سريعي است.شتر مرغ پرهاي بال قوي اش را از دست داده است اما پرنده ي نرپر هاي زينتي مجعد و نرمي دارد كه روزگاري براي تهيه كلاه و شا ل زنانه ي مد روز متقاضيان زيادي داشت.شتر مرغ نر اندكي از ماده كوچكتر است و بال وپرقهوه اي و بال ها و دمي سفيد مايل به خاكستري دارد.نوزاد شتر مرغ اغلب از مواد گياهي تغذيه مي كند اما گاهي خزندگان كوچك را نيز مي خورد.شتر مرغ ها خانه به دوش اند ودر گروه هاي كوچك به دنبال غذا سرگردان اند.در فصل جفت گيري پرنده ي نر حرمي متشكل از 2تا5 ماده را به دور خود جمع مي كند و يكي از ماده ها چاله اي كم عمق در زمين حفر مي كند و در ان تخم گذاري مي كند.احتمالا" بقيه ماده ها نيز از همان لانه استفاده مي كنند.تخم شتر مرغ در بين تخم پرندگان بزرگترين است و 40 برابر تخم مرغ حجم دارد.شتر مرغ نر شب ها مسئوليت خوابيدن روي تخمها را به عهده مي گيرد و در مواظبت از جوجه ها با پرنده ي ماده همكاري مي كند.





    قره غاز بي پرواز



    Flightless Cormorant



    Nannopterum Harrisi






    حركت كردن اين پرنده ي بزرگ روي زمين ناشيانه است اما در اب عالي شنا مي كند .
    همه ي قدرت پرواز خود را از دست داده و بال هاي ريز و پر هاي پروازي اندكي برايش باقي مانده است.مي تواند تمام غذاي مورد نيازخود رااز اب هاي سر شار ازموادغذايي اطراف سواحل جزيره اي به دست بياورد.هيچ حيوان شكارگر پستانداري در جزاير گالاپاگوس وجود ندارد و اين گونه بر خلاف همتايان خود براي يافتن غذا نيازي به پيمودن مسافت هاي طولاني ندارد.با اين همه جمعيتش اندك است و پرنده اي نادر به شمار مي رود.





    كاسوري معمولي



    Common Cassowary



    Casuarius casuarius




    پرنده اي تحسين بر انگيزوداراي پرهاي مو بلندي است كه او را ميان بوته هاي در
    هم تنيده ي زير درختان جنگلي در امان نگه مي دارد.تنها بقايا ي چند بال روي بدنش ياهت مي شود اماپاهايش بسيار قوي و مجهز به چنگال هاي تيزندكه مي توانند زخم هاي جدي وارد سازند.سر و گردنش گر است اما رنگ ان روشن است و تاج هايي روشن و شاخ مانند روي ان ديده مي شود.در حين جست و جوي دانه ها ميوه ها توت ها هنگام عبور از جنگل انبوه شاخك هاي بر امده اش را رو به جلو گرفته مسير حركت خود را مي گشايد.نر و ماده شبيه به هم اند.اما ماده بزرگ تر است.پرنده ي ماده روي زمين و در لانه اي كم عمق كه درون ان با برگ پوشيده شده است 3تا6 تخم سبزرنگ مي گذارد.






    كاگو



    Kagu



    Rhynochetos jubatus




    پرنده اي شب زي و تقريبا" فاقد قدرت پرواززماني به فراواني ياهت مي شد اما
    امروزه به علت حمله ي بي امان سگ هاي شكاري كربه ها وموش ها كم باب شده است.از حشرات كرم ها و حلزون ها تغذيه مي كند و ان ها را با كند و كاو منقار نوك تيز بلندش روي زمين يا درون زمين به چنگ مي اوردوماده و نر كم وبيش به هم شبيه اند.هنگام اظهار عشق هر دو پرنده مقابل هم قرار گرفته بال هايشان را مي گسترانند تا بال و پرسياه و سفيد و بلوطي رنگ خود را نمايان كنند.ممكن است در حالي كه انتهاي دم خود را با منقار گرفته اند و به دور خود مي چرخند رقص هاي چشم گير و تماشايي به اجرا بگذارند.لانه اي روي زمين مي سازند و هر دو پرنده 36 روز روي تخم هايشان مي خوابند.






    كيوي قهوه اي



    Brown Kiwi



    Apterux australis




    پرنده اي است بي پروازو نادر كه نماد كشور نيوزلند به شمار مي رود.داراي بال
    هاي ابتدايي و رشد نيافته كه زير پرهاي زبر و خشن بدنش پنهان است.پاخايش كوتاه و نيرومند و داراي پنجه هاي قوي است كه با ان خاك را زير و رو ميكند و به دنبال حشرات كرم ها و توت هت مي گردد.سوراخ هاي بيني اش در راس منقار نوك تيزش قرار دارد.ظاهرا" حس بينا يي اش خوب است و در بين ديگر پرندگان بي مانند است.ماده ها از نرها بزرگ ترند اما از جهاتي ديگر شبيه به هم اند.ماده درون حفره اي 2 تخم مي گذارد و پرنده ي نر روي انها مي خوابد.هر تخم 450گرم وزن دارد كه در مقايسه با جثه ي اين پرنده بسيار بزرگ است.

  2. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما sara_tokli برای ارسال این پست سودمند:


  3. #2
    شاهرخ ا آواتار ها
    شاهرخ ا آفلاين است همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    سن کاربر
    38
    نوشته ها
    1,299
    تشکر
    1,351
    تشکر شده 4,955 بار در 1,171 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    يك نوع طوطي به نام كاكاپو(Kakapo) در نيوزيلند زندگي مي كنه كه سنگين وزن ترين طوطي جهان هست و پرواز هم نمي كنه....اين رو هم در ليستتون (پرندگاني كه پرواز نمي كنند)اضافه كنين .

  4. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما شاهرخ ا برای ارسال این پست سودمند:


  5. #3
    sara_tokli آواتار ها
    sara_tokli آفلاين است كاربر فعال بخش حیوانات
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    206
    تشکر
    312
    تشکر شده 958 بار در 210 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    شما اضافه کردید دیگه
    ممنون:)

  6. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما sara_tokli برای ارسال این پست سودمند:


  7. #4
    mahya_hgh آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    سلام
    خسته نباشید
    اطلاعاتی در مورد پنگوئن گرمسیری یا همون پنگوئنی که تو باغ پرندگان کیش هست دارید؟!
    اگه لطف کنید ممنون میشم

  8. #5
    mohammad_h آواتار ها
    mohammad_h آفلاين است کاربر خوب
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    سن کاربر
    28
    محل سکونت
    5800
    نوشته ها
    454
    تشکر
    725
    تشکر شده 1,295 بار در 366 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    کشف پنگوئن عظیم الجثه گرمسیری


    مقایسه جمجمه دو پنگوئن، ایکادیپتس سالاسی در بالا و پنگوئن هامبولت (پرویی) در پایین
    یک پنگوئن عظیم الجثه که آب و هوای مناطق حاره را به اقیانوسهای جنوبی ترجیح میداده است، توسط تیمی از دانشمندان کشف شد.


    بقایای فسیل شده این حیوان، که در حدود 36 میلیون سال قبل میزیسته است در محل کنونی پرو کشف شد. قد این پنگوئن حدود 1.5 متر بوده و به احتمال بسیار ظاهری کاملا متفاوت از خویشاوندان امروزی خود داشته است.

    جمجمه این پرنده بلند و کشیده و منقار آن بنا به توصیف کاشفان به طور نامطبوعی دراز و نیزه مانند است. پنگوئن ایکادیپتس سالاسی (Icadyptes salasi) به قدری بزرگ است که تمام پنگوئنهای امروزی در مقابل او کوتوله هایی بیش نیستند. این پنگوئن به راحتی یک سرو گردن از پنگوئنهای امپراطور و شاه پنگوئنهای دریاهای جنوبی بلندتر بوده است.

    اسکلت این پنگوئن که در شرایط بسیار مطلوبی باقی مانده است، همراه با بقایای حدود 4 نژاد پنگوئن که قبل از این کشف نشده بودند و ظاهرا تمامآنها آب و هوای گرم و استوایی را ترجیح میداده اند، در سواحل جنوبی پرو یافته شده است.

    هرچند در میان پنگوئنهای امروزی نیز نژادهایی وجود دارند که برای زندگی در آب و هوای سرد تکامل نیافته اند، اما به نظر میرسد این پنگوئنهای تازه کشف شدهف سالها قبل از اینکه هم نژادانشان به دریاهای سرد جنوب برسند، واقعا از زندگی در آب و هوای استوایی لذت میبرده اند، به خصوص که در زمان آنها این منطقه بسیار گرمتر از امروز بوده است.

    برای مثال پنگوئنهای آفریقایی یا گالاپاگوس (Galapagos)، همانطور که از نامشان مشخص است، نسبت به پنگوئنهای دریاهای جنوب و نواحی قطبی –که بیشتر شناخته شده اند- اقلیم گرمتر را ترجیح میدهند.

    دکتر جولیا کلارک (Julia Clarke) از دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی و یکی از اعضای تیم تحقیق میگوید: " یک فرضیه غالب در اینباره این بوده است که پنگوئنها به نسبت عمر گونه خود، پس از دو دوره سرمای شدید در تاریخ زمین، اخیرا به مناطق نزدیک استوا رسیده اند. یکی از این دوره های سرما در حدود 34 میلیون سال قبل و دیگری تازه تر و در حدود 15 میلیون سال قبل بوده است- اما حقیقت این است که اکنون ما پنگوئنهایی را در آنجا یافته ایم که بسیار قدیمتر از این دوران و در زمانی که آب و هوا بسیار گرمتر بوده، در این منطقه زندگی میکرده اند."
    منبع اصلی : news.bbc.co.uk ترجمه: فاریا

    تو اون شام مهتاب کنارم نشستی... عجب شاخه گل وار به پایم شکستی...

    قلم زد نگاهت به نقش آفرینی... که صورت گری را نبود این چنینی...
    تو دونسته بودی چه خوش باورم من... شکفتی و گفتی از عشق پرپرم من....
    تا گفتم کی هستی تو گفتی یه بیتاب... تا گفتم دلت کو؟تو گفتی که دریاب..


    گذشت روزگاری از اون لحظه ی ناب... که معراج دل بود به درگاه مهتاب...
    در اون درگه عشق چه محتاج نشستم... تو هر شام مهتاب به پایت شکستم
    تو از این شکستن خبر داری یا نه... هنوز شور عشقو به سر داری یا نه...
    هنوزم تو شب هات اگه ماهو داری... من اون ماهو دادم به تو یادگاری...




مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 08:48 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved