تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 5678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 161 به 180 از 199

پرسش و پاسخ پزشکی

  1. #161
    همکار قدیمی بخش پزشکی ghorobfarda آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,174 بار در 4,354 پست

    پیش فرض

    دوست عزیز هلیکوباکتر پیلوریک اسمش روشه پیلوری یعنی چیزی مربوط به پیلور ( بخشی از معده ) به سینوزیت هیچ ربطی نداره این باکتری رو نمیشه گفت همه دارن اما 90 درصد مردم تو ایران دارن برای همین زیاد درمان نمیشه مگر اینکه علائم بده که مال شما هم داده پس باید درمان بشه میتون به زخم معده و ورم معده در نهایت در صورت عدم درمان به خونریزی معده منجر بشه پس باید درمان کنین بله قابل انتقاله اما همه علائم نمیدن

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. #162
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    4
    تشکر
    2
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    باسلام پنج سال پيش كه رفتم اندسكوپي كردم گفت عفونت معده داري گفتم براي سينوزيتم نيز دارو بنويس گفت شايد عفونت معدت از سينوزيت باشه مگرعفونت هلیکوباکتر ميتواند باعث درد قفسه سينه شود قبل ازاينكه بخواهم وزن اضافه كنم هيچ مشكلي نبود ولي بعد ازاينكه زياد خوردم اينطور شدم واگرمن كه هلیکوباکتردارم درمان كنم خانواده من كه هلیکوباکتر دارن بازبه من منتقل مي شود حال بايد چكار كنم غير از ازمايش خون چه ازمايشي هيلوباكتر را نشان مي دهد ازمايش تنفسي كه بايد راديو اكتيو خورد ضرر دارد ايا غير از اين دو راه جهت تشخيص هلیکوباکترراهي بي ضرر وجود دارد

  4. #163
    همکار قدیمی بخش پزشکی ghorobfarda آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,174 بار در 4,354 پست

    پیش فرض

    ببینید ما انواع مختلفی عفونت معده داریم اما عموما به علت هلیکوباکتره که عموما مربوط به خود معده است .دردی که میگید هم در قفسه سینه اسمش درد اپیگاستره . معده درست زیر قلب قرار داره و درد های سر معده با درد قفسه سینه اشتباه گرفته میشن و بهش میگن درد اپیگاستر

  5. تشکرها از این نوشته :


  6. #164
    كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    30
    تشکر
    23
    تشکر شده 14 بار در 11 پست

    پیش فرض

    باسلام به دكترمراجعه كردم برام قرص نوشت وبخور اكاليپتوس گفت مصرف كن اگر بهتر نشدي بايد بري بيمارستان شستشوي سينوزيت انجام دهي

    من قبلا ازداروي عطسه اوركه از بنفشه وكندش درست كرده بودم نيز استفاده كردم ولي اثرش يك مدت بود ودوباره بر مي گشت
    ايا استفاده از پودر عطسه اور كه ازگياه بنفشه وكندش درست شده ضرري نداردچون درجايي نوشته شده بود اين داروي انفيه ضرر دارد ايا قطره ويا داروي وجود دارد جهت درمان فكر كنم سينوزيتم مزمن شده يك جايي توقم است كه درمان گياهي انجام مي دهد ايا اينجا قابل اطمينان است اينم سايتش http://www.booali.ir/

    يكي هم به نام نيكو صفت درسايت http://nikoosefat.com/ دارويي ساخته كه سينوزيت را درمان مي كند حال نمي دانم اعتبار دارد يا خير


    در سايتي مشاهده كردم كه نوشته بود كه كسي سينوزيت داشته وبا دارو گياهي به نام عنبر نسارا انرا درمان كرده چهل روز استفاده از دود عنبر نسارا ايا به نظر شما مي شود از اين دارو گياهي استفاده كرد

  7. #165
    همکار قدیمی بخش پزشکی ghorobfarda آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,174 بار در 4,354 پست

    پیش فرض

    دوست عزیز من اطلاعات زیادی درمورد طب سنتی ندارم اما مراقب دوز درمانی آنها که حساب شده نیست باشید و همینطور مراقب تداخل آنها با دارو های شیمیایی که مصرف میکنین
    در ضمن اکالیپتوس مسمومیت میده به مقدار زیاد که باشه و بخور گرم هم امکان سوختن مجاری تنفسی داره مراقب باشین

  8. #166
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    4
    تشکر
    2
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ايا هلیکوباکتر پیلور ازراه اب خوردن ازيك ليوان مشترك وقاشق مشترك به ديگري منتقل مي شود

  9. #167
    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    4
    تشکر
    2
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    باسلام من 15روز است كه داروهاي پنتوپرازول ودي سيكلومين وDoneurin خارجي رامصرف مي كنم 15 روز ديگر بايد مصرف كنم الان ضربان قلبم بيشتر از قبله ايا داروها را ادامه بدم يا قطع كنم

  10. #168
    كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    30
    تشکر
    23
    تشکر شده 14 بار در 11 پست

    پیش فرض

    با سلام آب در داخل بینی (استنشاق) کردن موقع وضو به طوری که اب وارددهان شود ایا برای درمان سینوزیت خوب است برای این کار اب سرد خوب است یا گرم

  11. #169
    همکار قدیمی بخش پزشکی ghorobfarda آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,174 بار در 4,354 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط زنجير نمایش پست ها
    ايا هلیکوباکتر پیلور ازراه اب خوردن ازيك ليوان مشترك وقاشق مشترك به ديگري منتقل مي شود
    بله همه میکروب هایی که از طریق گوارش منتقل میشود به همین صورت انتقال پیدا میکنن اما همه افارد آلوده علائم ندارن
    نقل قول نوشته اصلی توسط زنجير نمایش پست ها
    باسلام من 15روز است كه داروهاي پنتوپرازول ودي سيكلومين وdoneurin خارجي رامصرف مي كنم 15 روز ديگر بايد مصرف كنم الان ضربان قلبم بيشتر از قبله ايا داروها را ادامه بدم يا قطع كنم
    اگر ضربان قلبتون خیلی زیاد میشه باید قطع بشه اما اگر کمی اون رو برده بالا باید با پزشک خودتون مشورت کنین در هر دوصورت پزشک معالج باید سریع مطلع بشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط javan0012 نمایش پست ها
    با سلام آب در داخل بینی (استنشاق) کردن موقع وضو به طوری که اب وارددهان شود ایا برای درمان سینوزیت خوب است برای این کار اب سرد خوب است یا گرم
    خیر آب آشامیدنی میکروب های زیادی داره که میتونه سبب عفونت و عوارض بیشتری بشه در ضمن در این حالت ممکنه آب وارد ریه بشه و ایجاد خفگی کنه شستشوی بینی با نرمال سالین روش و پوزیشن ( نحوه قرار گرفتن فرد ) خاصی داره که باید اجراء بشه

  12. تشکرها از این نوشته :


  13. #170
    همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    محل سکونت
    کره زمین
    نوشته ها
    2,099
    تشکر
    2,995
    تشکر شده 4,693 بار در 2,142 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط زنجير نمایش پست ها
    باسلام من 15روز است كه داروهاي پنتوپرازول ودي سيكلومين وdoneurin خارجي رامصرف مي كنم 15 روز ديگر بايد مصرف كنم الان ضربان قلبم بيشتر از قبله ايا داروها را ادامه بدم يا قطع كنم

    عزیز جان دسیکلامین یک داروی انتی کالی نرژیک و یا بعبارت دیگر پراسیمپثولیتیک هست. بدین معنا که در سیستم اعصاب آتونوم (اعصاب خودکار) برروی شبکه های پراسیمپاتیک آثار تضعیف کننده داره. و ازآنجاییکه تعداد ضربان قلب دردقیقه و شدت ضربان قلب توسط همین سیستم اعصاب آتونوم کنترل میشه، به این صورت که اعصاب سیمپتیک نقش شدت دهنده و اعصاب پاراسیمپتیک نقش بازدارنده درآن دارند، براثر تضعیف اعصاب پاراسیمپتیک توسط انتی کلی نرژیکی چون دسیکلامین، عامل تضعیف شدت و ضربان قلب تضعیف میشه، در این شرایط ضربان قلب بالا میره. دقیقا" مثل اتوموبیلی که سیستم ترمزش دچار نقص شده و از سرعت مازادش در مدت زمان کوتاه نمیشه کاست. اگر مفهوم واضح نبود بفرمایید تا براتون توضیح بدم.
    لذا از مهم ترین عوارض جانبی پاراسیمپثولیتیکها تپش قبل (تکی کاردیا) است.
    بنظر بنده این نوع عارضه جانبی برای افرادی که سابقه بیماریهای قلبی مثل فشارخون و غیره را ندارند، در طی مصرف کوتاه مدت هیچ مشکلی نداره. اما اگر خیلی شما را اذیت میکنه، فقط با پزشکتون مشورت کنید.
    A new Language is A new Life




  14. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما bexpect برای ارسال این پست سودمند:


  15. #171
    كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    30
    تشکر
    23
    تشکر شده 14 بار در 11 پست

    پیش فرض

    با سلام من مشكل گوارشي داشتم وازمايش خون دادم عفونت هيلوباكتر داشتم به متخصص گوارش مراجعه كردم گفت مشكل شما از اعصاب است وربطي به هيلوباكتر ندارد چون همه اين عفونت را دارند چون من گفتم برام قرص اموكسي سيلين وامپرازول و بيسموت ومترونيدازول تجويز نمود كه به مدت 14 روز مصرف كنم وگفت ديگر احتياج نيست مراجعه كني حال زنم نيز ازمايش خون داده وهيلوباكتر ش 35 است ايا او نيز بايد درمان كند من بچه دوساله دارم ايا او نيز بايد درمان شود

  16. #172
    كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    30
    تشکر
    23
    تشکر شده 14 بار در 11 پست

    پیش فرض

    ايا مصرف دو هفته قرص درمان مي شود عفونت هيلوباكتر

  17. #173
    همکار قدیمی بخش پزشکی ghorobfarda آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,174 بار در 4,354 پست

    پیش فرض

    دوست عزیز بسیاری از مردم ایران این باکتری رو دارن بخصوص در یک خانواده معمولا همه با هم مبتلا میشن چون از طریق گوارشی منتقل میشه اما نیاز به درمان تنها در صورتی پیش میاد که فرد علائم داشته باشه اگر کسی هیچ علامتی نداره درمان هم نیاز نداره

  18. تشکرها از این نوشته :


  19. #174
    كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    30
    تشکر
    23
    تشکر شده 14 بار در 11 پست

    پیش فرض

    ايا من كه علايم دارم با مصرف اموكسي سيلين وامپرازول و بيسموت ومترونيدازول به مدت دوهفته درمان مي شوم يابايد دوباره قرص مصرف كنم وايا مي شود بعد از دوهفته مصرف قرص ازمايش خون بدم ببينم عفونت دارم يا خير

  20. #175
    كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    30
    تشکر
    23
    تشکر شده 14 بار در 11 پست

    پیش فرض

    بعداز مصرف 3روز اموكسي سيلين وامپرازول و بيسموت ومترونيدازول دچار حالت لرز ودفع مدفوع زياد واسهال شدم ودرمان راقطع كردم

  21. #176
    همکار قدیمی بخش پزشکی ghorobfarda آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,174 بار در 4,354 پست

    پیش فرض

    شما باید دارو رو طبق دستور دکتر ادامه میدادین و علائمی مثل اسهال و لرز اونقدر ها هم وخیم نیستم که قطع اورژانسی دارو لازم داشته باشن باید قبلش با دکتر تون تماس میگرفتید تا ببینید ایشون شاید دارو رو عوض میکردن یا دوزش رو تغییر میدادن این کار شما تنها نتیجش ایجاد مقاومت به دارو هست حتما ا دکترتون تماس بگیرین

  22. #177
    همکار قدیمی TIGER3 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    محل سکونت
    اینتر پرایز
    نوشته ها
    228
    تشکر
    546
    تشکر شده 1,492 بار در 694 پست

    پیش فرض

    ببخشید یک سوال داشتم سنگ کلیه چگونه در کلیه تولید میشود میشود؟؟؟؟

    • :d

  23. #178
    همکار قدیمی بخش پزشکی ghorobfarda آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,174 بار در 4,354 پست

    پیش فرض

    دوست عزیز تشکیل سنگ کلیه مکانیزم های مختلفی داره و انواع مختلفی از سنگ هم ایجاد میشه مثلا سنگ های اگزالاتی بر اثر رسوب کلسیم در نفرون ها ( واحد های کاری کلیه ) ایجاد میشه اما بهترین راه پیشگیری مصرف مایعات ( آب ) فراوان و ورزش هست

  24. #179
    كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Oct 2009
    نوشته ها
    30
    تشکر
    23
    تشکر شده 14 بار در 11 پست

    پیش فرض

    به مدت 2 ماه براي اينكه افزايش وزن پيدا كنم هرروز بادام وكلوچه ومكمل گين اپ مي خوردم و20 روز اخر نيز شب نيز موقع خواب شير ومكمل وبستني مخلوط مي خوردم ولي بعد از دوماه دچار لرز شديد وتعرق فراوان ودرد شديد درناحيه قفسه سينه سمت چپ ودرد زير قفسه سينه شدم ودچار اسهال وحالت تهوع نيز شدم چندتا دكتر رفتم گفتند از معده است وورم كرده وفاموتدين قرص ضد اسهال وكپسول ضد اسيد وكلينديوم سي ودي سيكلومين مصرف كردم به مدت چند ماه مقداري از درد وحالت تهوع واسهال كم شده ولي بعضي وقتها بعد از قطع دارو يك هفته نگذشته دچاردرد در ناحيه زير قفسه سينه دارم وشكم هم دير كار مي كند وبعضي وقتها چند روز كار نمي كند ويك دفعه چندبار كار مي كند وايا علت مي تواند به غير از معده از التهاب روده يا پانكراس يا از كيسه صفراباشد درد خيلي زياد نيست

  25. تشکرها از این نوشته :


  26. #180
    همکار قدیمی بخش پزشکی ghorobfarda آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    نوشته ها
    7,339
    تشکر
    4,378
    تشکر شده 8,174 بار در 4,354 پست

    پیش فرض

    دوست عزیز تا حالا سونوگرافی شکم دادین اگر سونو گرافی بگه فقط ورم معده ات خوب همینه

صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 5678910 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 08:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved