تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,835 بار در 9,588 ارسال

    Wink آموزش سبزه سبز کردن برای هفت سین



    كاشت سبزه قبل از سال،نشانی از سبزینگی برای سال جدید است و بدون سبزه، بساط هفت سین صفایی ندارد.



    شاید خرید یك سبزه، بسیار راحت‌تر از سبز كردن آن باشد اما لذت سبز كردن سبزه نوروز به كمی زحمت می‌ارزد. برای كاشت سبزه از انواع مختلف بذر، مانند گندم، عدس، قره ماش، شاهی و تره‌تیزك می‌توان استفاده كرد.



    روش كاشت سبزه:



    برای سبز كردن گندم:



    • 12 روز مانده به عید، یك لیوان گندم درون كاسه‌ای ریخته و به اندازه 2 تا 3 بند انگشت روی آن آب می‌ریزیم و تا 2 روز صبر می‌كنیم و طی این مدت 2 بار آب آن را عوض می‌كنیم.


    • وقتی گندم‌ها شروع به جوانه زدن كردند، آب كاسه را خالی كرده و گندم‌ها را درون یك دستمال نخی می‌ریزیم.


    • سعی كنید دستمال همیشه مرطوب بماند.


    • وقتی گندم‌ها شروع به ریشه زدن كردند آن‌ها را به آرامی از درون دستمال خارج می‌كنیم.


    • در ته ظرف مورد نظر، لایه‌ای از پنبه را پخش كرده و گندم ریشه زده را درون آن ریخته و پخش می‌كنیم.


    • روی گندم‌ها را پارچه‌ای نخی انداخته و هر روز روی آن‌ها كمی آب اسپری می‌كنیم تا ساقه پیدا كند.


    • وقتی ساقه نقره‌ای رنگ شد پارچه را از روی آن برداشته وظرف را در زیر نور و جای خنك قرار داده، هر روز مقدار كمی آب در حدی كه مرطوب بماند روی آن‌ها اسپری می‌كنیم.



    برای سبز كردن كوزه:


    • روی یك كوزه یا سفال یك عدد جوراب زنانه می‌كشیم.


    • برای اینكه تخم شاهی لعاب بیاندازد دو دقیقه آن را درون آب می‌ریزیم، سپس با انگشت یا دم قاشق تخم شاهی را از سمت پایین به بالا روی جوراب بكشید و آن را درون یك سینی قرار داده و داخل آن آب می‌ریزیم و روزی سه بار این كار را انجام داده تا جوراب همیشه مرطوب بماند.


    • پس از سه روز تخم‌شاهی‌ها جوانه می‌زنند و ریشه می‌بندند و طی یك هفته سبز می‌شوند.


    • مراقب باشید درون كوزه همیشه پر آب باشد و ظرف زیر آن هم هر روز خالی شود.



    برای سبز كردن قره ماش


    • دو لیوان قره ماش را درون كاسه‌ای ریخته و تا 2 بند انگشت آب روی آن‌، آب می‌ریزیم.


    • پس از 4 روز ماش‌ها سفید می‌شوند، پس آن‌ها را درون دستمالی نخی می‌ریزیم .


    • پس از سه روز كه ماش‌ها جوانه زدند آن‌ها را درون ظرف مورد نظری كه از قبل ته آن لایه‌ای از پنبه گذاشته‌ایم ، می‌ریزیم و روی آن‌ها را با دستمال خیس می‌پوشانیم.


    • پس از سه روز دستمال را از روی قره ‌ماش‌ها برمی‌داریم و در حدی كه فقط مرطوب بمانند روی آن‌ها،‌ آب اسپری می‌كنیم و آن‌ها را در آفتاب قرار می‌دهیم.


    • طی 2 هفته به شكل زیبایی رشد خواهند كرد و آماده خواهند شد تا سر سفره هفت‌سین قرار گیرند.



    توجه


    - استفاده از ظروف سفالی و چینی نتیجه بهتری خواهد داشت تا ظروف پلاستیکی.


    - هر قدر قطر بستر کمتر باشد عمر سبزه بیشتر میشود.


    - آبی که در طی مراحل کشت سبزه عید استفاده می کنید آب ولرم باشد.


    - اگر در محیط گرم و خشک زندگی می کنید تا مرحله ای که جوانه ها هنوز به یک سانت نرسیده اند از پارچه مرطوب استفاده کنید.


    ویرایش توسط raya : May 9th, 2010 در ساعت 12:53 PM
    خدا حافظ همین حالا ....

  2. 3 کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,835 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض


    سبزهِ عروسكی‌

    وسایل‌ لازم‌
    عروسك‌
    جوراب‌ زنانهِ رنگ‌ بدن‌
    تخم‌ شاهی‌

    روش تهیه
    تخم‌ شاهی‌ها را خیس‌ كنید و بگذارید یك‌ شب‌ تا صبح‌ بماند تا حالت‌ ژله ‌ای‌ و چسبنده‌ پیدا كند. روی‌ بدن‌ عروسك‌ از زیر گردن‌ تا مچ‌ دست‌ ها و نیز روی‌ پاها را جوراب‌ بكشید. سپس‌ تخم‌ شاهی‌ها را با دست‌ به‌ آرامی‌ روی‌ جوراب‌ بمالید. این‌ كار را به ‌دقت‌ و به‌ گونه‌ای‌ انجام‌ دهید كه‌ جوراب‌ اصلاً معلوم‌ نباشد. هر روز با آبفشان‌ به‌ آن‌ آب‌ بپاشید تا همواره‌ مرطوب‌ بماند.
    - می‌توانید با تور سیمی‌ دامنی‌ برای‌ عروسك‌ درست‌ كنید، روی‌ آن‌ جوراب‌ بكشید و سپس‌ تخم‌ شاهی‌ بمالید.
    خدا حافظ همین حالا ....

  4. 2 کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #3
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,835 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض

    سبزه هفت سین به شکل قالبی

    وسایل‌ لازم :

    - عدس، ماش‌ یا گندم‌ (مقدار آن‌ بستگی‌ به‌ قالب‌ مورد نظر دارد)
    - پارچهِ نخی‌
    - سینی‌
    - قالب‌ كیك‌ به‌ شكل‌ دلخواه‌



    روش‌ تهیه:

    عدس‌ را به‌ مدت‌ دو روز در آب‌ خیس‌ كنید. سپس‌ از آب‌ بیرون‌ آورید و به‌ مدت‌ دو تا سه‌ روز درون‌ پارچه ‌ای‌ نخی‌ قرار دهید. پارچه‌ را روی‌ ظرفی‌ تخت‌ (سینی) پهن‌ كنید. روزی‌ یك‌ بار عدس‌ پیچیده‌ در لای‌ پارچه‌ را به‌ همراه‌ سینی‌ زیر شیر آب‌ بگیرید و آب‌ اضافی‌ را خالی‌ كنید. البته‌ مقدار بسیار كمی‌ آب‌ در داخل‌ ظرف‌ باقی‌ بگذارید. پس‌ از طی‌ این‌ مدت، عدس‌ها جوانه‌ می ‌زنند. جوانه‌ها را درون‌ قالب‌ مورد نظر بریزید و كاملاً پخش‌ كنید. سپس‌ در هوای‌ گرم‌ و مقابل‌ نور خورشید قرار دهید. پشت‌ پنجره‌ بهترین‌ مكان‌ است. پس‌ از مدتی‌ عدس‌ها در قالب‌ و به‌ شكل‌ آن‌ سبز می‌ شوند و رشد می ‌كنند. سپس‌ می ‌توانید آنها را به‌ ظرف‌ دیگری‌ منتقل‌ كنید.


    برای‌ تزیین‌ این‌ سبزه‌ از روبان‌ پهن‌ استفاده کنید‌ و با‌ سوزن‌ ته‌ گرد روبان‌ را دورتا دور آن‌ ثابت‌ كنید.
    خدا حافظ همین حالا ....

  6. 2 کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. #4
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,835 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض






    اصول سبز کردن سبزه نوروز

    از ظروف فلزی برای سبز کردن سبزه استفاده نکنید.
    استفاده از ظروف سفالی و در درجه دوم چینی نتیجه بهتری خواهد داشت تا ظروف پلاستیکی(ولی سفال یه چیز دیگست)
    از هر بذری که میخواین استفاده کنید ۲۴ ساعت قبل در آب خیسش کنید(کاملا غوطه ور)
    هرچقدر قطر بستر کمتر باشه عمر سبزه بیشتر میشه (البته به میزان تراکم دلخواه شما هم بستگی داره.)
    بهترین روش آبیاری غبار پاشی هست استفاده از روشهای غرقابی خیلی مناسب نیست.

    این هم روش شروع

    ابتدا بذر مورد علاقتون رو که یک روزخیس کرده تا یه جوونه کوچیک بزنه (تو عدس کاملا مشخصه تو بقیه دیدنش دقت میخواد)
    بذر رو بر میدارین کف ظرف انتخابیتون میچینین(بسته به میزان تراکمی که میخواین داشته باشین تا نهایتا سه ردیف بذر) و با دست صافش میکنین.


    با آبپاش انقدر غبار پاشی میکنین تا یه مقدار آب کف ظرف جمع بشه(خیلی کم بذر نباید تو آب غوطه ور بشه)
    بعد یه دستمال ظریف و تمیز به رنگ روشن روش میکشین و میذارین گوشه جایی مثل پنجره که روزی سه چهار ساعت نور مستقیم آفتاب داشته باشه ولی دما از ۲۵ نگذره.


    اون دستمالی رو که روی بذرها کشیدین باید همیشه مرطوب باشه.(با همون آبپاش روش آب بپاشین تا خیس بشه)ته ظرف رو هم نگاه کنید که خشک نشه حواستون باشه انقدر آب نریزین که بذر غوطه ور بشه اونجوری کار خراب میشه.در حد خیس بودن کافیه.


    دو سه روز کارتون همینه که فقط دستمال رو خیس نگه دارین.وقتی جوونه بذر اونقدر رشد کرد که پارچه رو حرکت داد از این به بعد غبارپاشی رو باید مستقیم روی بذر ها انجام بدین. اگه محیط خیلی خشک ندارین پارچه رو بردارین دیگه بهش نیاز ندارین ولی اگه محیط گرم و خشک دارین باید اون پارچه کماکان خیس روی بذرها بمونه.(بذر ها رو غبارپاشی کنین بعد پارچه رو روش بکشین)برای تهران معمولا دیگه نیازی به پارچه نیست مگر اینکه هوا خیلی گرم بشه.
    بعد این دو سه روز اگه بتونین کود اوره گیربیارین خیلی توپ میشه یه قاشق چایخوری رو توی یه لیتر آب حل کنید و با اون آبیاری کنید.اگه هم گیرنیومد چاره ای نیست همون آب خالی رو دریاب!
    هر سه چهار ساعت یه بار نگاه کنید که بستر خشک نشه.رمز پرپشتی غیر از اوره اینه که بذر رو تو آب غرق نکنید.


    بعد اینکه سبزه ها سر زد و مقداری رشد کرد(در حدود یکی دو سانت) دیگه ریشه خیلی به پر آبی حساس نیست، البته انقدر پر نکنین که شورش دربیاد! حد اعتدال ، به طور خلاصه باید همیشه در حدنیم استکان آب ته ظرف باشه.اگه اوره پیدا نکردین این موقع(منظوربعد سر زدنه) میتونین کود مایع (تو هر فروشگاه کشاورزی پیدا میشه) تهیه کنین و نصف مقداری که تو دستورش گفته رو با آب قاطی کنید و به پای سبزه تون بریزین.(دلیل نصف بودن اینه که محیط بدون خاک هست و کود مستقیم در دسترس ریشه قرار میگیره باید غلظت کمتر باشه).آبیاری با کود رو نهایتا باید هفته ای دو بار انجام بدین نه بیشتر.و یادتون باشه انقدر آب بریزین که هر روز لازم باشه آبیاری کنید.در دسترس بودن آب تازه واسه گیاه بهتره.دمای آب هم همونطور که قبلا گفتم نباید آب سرد باشه گیاه به آب نیمگرم بهتر جواب میده . خب اگه همه کارای قبلی رو انجام دادین و سبزه شما هنوز زنده بود! تقریبا کار تموم شده فقط باید مواظب باشین که ته سبزه خشک نشه (ریشه رو میگم)با این کار سبزه خوبی رو برای عید نوروز خواهید داشت و به ماماناتون میتونین پزشو بدین.

    اینم بگم که بهترین زمان واسه سبزه سبزکردن واسه اینکه سبزه تا ۱۳ دووم بیاره و خراب نشه حدود دو هفته قبل از عیده.یعنی اگه شما برای امسال میخواین سبزه سبز کنین پس فردا میتونین بذر رو خیس کنید و فرداش پهن کنید.برای عدس ۱۰ روز هم کافیه چون سریع الرشد هست . یه چیزی هم که یادم رفت اینه که برای گندم زمان بیشتری رو برای خیس کردن باید اختصاص بدین یه ۱۲ ساعت بیشتر باشه نتیجه بهتره!
    خدا حافظ همین حالا ....

  8. 2 کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  9. #5
    آقا نوید آواتار ها
    آقا نوید آفلاين است کاربر متوسط
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    سن کاربر
    7
    محل سکونت
    k750
    نوشته ها
    227
    تشکر
    80
    تشکر شده 418 بار در 185 ارسال

    پیش فرض

    ببخشيد فضولي ميكنم!
    ولي اگه بالاي سبزه هاتون يك عدد چراغ آبي يا قرمز يا بنفش به صورت 24 ساعته روشن كنيد ميتونيد رشد محسوسي و غير قابل باوري ببينيد
    من براي ماش با نور آبي امتحان كردم 7 سانت در عرض 24 ساعت رشد كرد
    باور نميكنيد امتحان كنيد!
    لبخند زدم بعد گفتم .....

    ؟


  10. کاربر مقابل از آقا نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  11. #6
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,835 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض

    گستراندن‌سفره‌ هفت ‌سين‌ از جمله‌ آداب‌ نوروزي‌ ما ايرانيان‌ است؛ و در نظر پيشينيان‌ به ‌قدري‌ با اهميت‌ بوده‌ كه‌ گمان‌ مي‌ كردند اگر اين‌ سفره‌ چيده‌ نشود، روزگار نگونساري‌ آنان‌ فرا مي ‌رسد. اما به‌ دور از باورهاي‌ خرافي، بايد گفت‌ نياكان‌ ما با باز كردن‌ كتاب‌ آسماني‌ و نهادن‌ عيدي‌ در لابه‌لاي‌ صفحات‌ آن، انداختن‌ سبزه‌ عيد و گذاشتن‌ نان‌ در سفره‌ هفت‌سين، وسعت، روشنايي‌ و خير و بركت‌ را از ايزد متعال‌ براي‌ خود و خانواده‌شان‌ آرزو مي ‌كردند و زندگي‌ سبز سبز از او مي ‌طلبيدند.
    سبزه‌ انداختن‌ يكي‌ از مقدمات‌ نوروز است؛ و سبزه‌ مهمترين‌ مظهر محيطي‌ نوروز است‌ كه‌ در لحظه‌هاي‌ تحويل‌ سال‌ بر سفره‌ هفت‌سين‌ خودنمايي‌ مي ‌كند. بايد يكي ‌دو هفته‌ پيش‌ از آغاز سال‌ نو آن‌ را تدارك‌ ديد.

    وسايل‌ لازم‌
    -عروسك‌

    - پارچه‌ كنفي‌ يا گوني‌
    - تخم‌ شاهي‌
    - نخ‌ و سوزن‌ و قيچي‌

    شيوهِ كار
    عروسك‌ مناسبي‌ انتخاب‌ كنيد؛ عروسكي‌ كه‌ ترجيحاً دامن‌ بلندي‌ داشته‌ باشد. اگر مي ‌خواهيد لباس‌ عروسك‌ آسيب‌ نبيند، قسمت‌ دامن‌ را داخل‌ كيسه‌ نايلوني‌ قرار دهيد و در قسمت‌ كمر با كش‌ يا سوزن‌ و نخ‌ محكم‌ كنيد.

    پارچه‌ كنفي‌ را با قيچي‌ (با توجه‌ به‌ اندازه‌ عروسك) به‌ شكل‌ دامن‌ برش‌ بزنيد. اندازه‌ گيري‌ دقيق‌ دور كمر، قد دامن‌ و پايين‌ دامن‌ عروسك، شما را در برش‌ صحيح‌ دامن‌ كمك‌ مي ‌كند. دامن‌ را با سوزن‌ و نخ‌ بدوزيد و قسمت‌ كمر را محكم‌ به‌ عروسك‌ متصل‌ كنيد. اين‌ مرحله‌ پايه‌ كار است‌ و بايد با دقت‌ و توجه‌ انجام‌ شود.
    تخم‌ شاهي‌ را خيس‌ كنيد و بگذاريد يكي ‌دو ساعت‌ بماند تا حالت‌ ژله ‌اي‌ و چسبنده‌ پيدا كند. سپس‌ آن‌ را از بالا به‌ پايين‌ و به‌ آرامي‌ روي‌ دامن‌ عروسك‌ بماليد. اين‌ كار را به ‌دقت‌ و به‌ گونه ‌اي‌ انجام‌ دهيد كه‌ اصلاً معلوم‌ نباشد.
    عروسك‌ را در محل‌ گرم‌ (كنار رادياتور شوفاژ يا نزديك‌ بخاري) قرار دهيد و هر روز دو نوبت‌ با آبفشان‌ به‌ آن‌ آب‌ بپاشيد تا همواره‌ مرطوب‌ بماند. زماني ‌كه‌ شاهي‌ها جوانه‌ زد بهتر است‌ آن‌ را به‌ محل‌ خنك ‌تر منتقل‌ كنيد. گرما رشد جوانه‌ ها را سرعت‌ مي ‌بخشد و عمر سبزه‌ كوتاه ‌تر مي ‌شود. اگر مي‌ خواهيد سبزه‌ رشد زيادي‌ نداشته‌ باشد، آن‌ را داخل‌ يخچال‌ بگذاريد؛ اما آب ‌دادن‌ را فراموش‌ نكنيد.
    دامن‌ سبز عروسك‌ را با گل‌هاي‌ رنگي‌ جلوه‌ بيشتري‌ ببخشيد. اين‌ روش‌ سبز كردن‌ سبزه‌ شيوه‌اي‌ جديد است‌ و اگر حين‌ انجام‌ كار دقت‌ و سليقه‌ به ‌خرج‌ دهيد، نتيجه‌ مطلوبي‌ خواهيد گرفت. اگر دوست‌ داريد دامن‌ محكم‌ باشد و موقع‌ ايستادن‌ عروسك‌ دچار مشكل‌ نشود، زير پارچه‌ تور سيمي‌ بگذاريد و با پارچه‌ روي‌ آن‌ را بپوشانيد.
    خدا حافظ همین حالا ....

  12. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  13. #7
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,835 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض


    کاشت سبزه عید قبل از سال،نشاني از سبزينگي براي سال جديد است و بدون سبزه، بساط هفت سين صفايي ندارد...

    شايد خريد يک سبزه، بسيار راحت‌تر از سبز کردن آن باشد اما لذت سبز کردن سبزه نوروز به کمي زحمت مي‌ارزد.

    براي کاشت سبزه از انواع مختلف بذر، مانند گندم، عدس، قره ماش، شاهي و تره‌تيزک مي‌توان استفاده کرد.

    روش کاشت سبزه عید

    براي سبز کردن گندم:

    • 12 روز مانده به عيد، يک ليوان گندم درون کاسه‌اي ريخته و به اندازه 2 تا 3 بند انگشت روي آن آب مي‌ريزيم و تا 2 روز صبر مي‌کنيم و طي اين مدت 2 بار آب آن را عوض مي‌کنيم.

    • وقتي گندم‌ها شروع به جوانه زدن کردند، آب کاسه را خالي کرده و گندم‌ها را درون يک دستمال نخي مي‌ريزيم.

    • سعي کنيد دستمال هميشه مرطوب بماند.

    • وقتي گندم‌ها شروع به ريشه زدن کردند آن‌ها را به آرامي از درون دستمال خارج مي‌کنيم.

    • در ته ظرف مورد نظر، لايه‌اي از پنبه را پخش کرده و گندم ريشه زده را درون آن ريخته و پخش مي‌کنيم.

    • روي گندم‌ها را پارچه‌اي نخي انداخته و هر روز روي آن‌ها کمي آب اسپري مي‌کنيم تا ساقه پيدا کند.

    • وقتي ساقه نقره‌اي رنگ شد پارچه را از روي آن برداشته وظرف را در زير نور و جاي خنک قرار داده، هر روز مقدار کمي آب در حدي که مرطوب بماند روي آن‌ها اسپري مي‌کنيم.


    براي سبز کردن کوزه:

    • روي يک کوزه يا سفال يک عدد جوراب زنانه مي‌کشيم.

    • براي اينکه تخم شاهي لعاب بياندازد دو دقيقه آن را درون آب مي‌ريزيم،سپس با انگشت يا دم قاشق تخم شاهي را از سمت پايين به بالا روي جوراببکشيد و آن را درون يک سيني قرار داده و داخل آن آب مي‌ريزيم و روزي سهبار اين کار را انجام داده تا جوراب هميشه مرطوب بماند.

    • پس از سه روز تخم‌شاهي‌ها جوانه مي‌زنند و ريشه مي‌بندند و طي يک هفته سبز مي‌شوند.

    • مراقب باشيد درون کوزه هميشه پر آب باشد و ظرف زير آن هم هر روز خالي شود.


    براي سبز کردن قره ماش:

    • دو ليوان قره ماش را درون کاسه‌اي ريخته و تا 2 بند انگشت آب روي آن‌، آب مي‌ريزيم.

    • پس از 4 روز ماش‌ها سفيد مي‌شوند، پس آن‌ها را درون دستمالي نخي مي‌ريزيم .

    • پس از سه روز که ماش‌ها جوانه زدند آن‌ها را درون ظرف مورد نظري کهاز قبل ته آن لايه‌اي از پنبه گذاشته‌ايم ، مي‌ريزيم و روي آن‌ها را بادستمال خيس مي‌پوشانيم.

    • پس از سه روز دستمال را از روي قره ‌ماش‌ها برمي‌داريم و در حدي کهفقط مرطوب بمانند روي آن‌ها،‌ آب اسپري مي‌کنيم و آن‌ها را در آفتاب قرارمي‌دهيم.

    • طي 2 هفته به شکل زيبايي رشد خواهند کرد و سبزه آماده خواهند شد تا سر سفره هفت‌سين قرار گيرند.



    توجه

    - استفاده از ظروف سفالي و چيني نتيجه بهتري خواهد داشت تا ظروف پلاستيکي.
    هر قدر قطر بستر کمتر باشد عمر سبزه بيشتر ميشود.
    - آبي که در طي مراحل کشت سبزه عيد استفاده مي کنيد آب ولرم باشد.
    - اگر در محيط گرم و خشک زندگي مي کنيد تا مرحله اي که جوانه ها هنوز به يک سانت نرسيده اند از پارچه مرطوب استفاده کنيد.
    خدا حافظ همین حالا ....

  14. کاربر مقابل از raya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 03:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved