تاریخ امروز :
تالار های تخصصی نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    rezamediatak آواتار ها
    rezamediatak آفلاين است همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Jul 2006
    محل سکونت
    sony w810 i
    نوشته ها
    5,558
    تشکر
    741
    تشکر شده 17,907 بار در 7,013 ارسال

    پیش فرض تاریخچه پیتزا

    نام پيتزا با نام ايتاليا و شهر ناپل گره خورده است. اما اين غذاي پرطرفدار راه درازي را پيموده است تا به يک غذاي جهاني تبديل شود. سربازان داريوش بزرگ (486-521 پيش از ميلاد) نوعي نان پهن را روي سپرهاي خود مي پختند و روي آن را با پنير و خرما مي پوشاندند. يوناني ها پختن چنين نان هايي را از ايرانيان آموختند. اين نان از يونان به روم رفت و در جنوب ايتاليا معمول شد.

    300 سال پيش از ميلاد، يک تاريخ نگار رومي به نام «مارکوس پورسيوس کاتو» در کتاب تاريخ خود نوشت؛ «گردي پهني از خمير که با روغن زيتون، سبزي و عسل پوشيده شده و روي سنگ پخته مي شود.» اين نشان مي دهد که رومي ها به پيتزا علاقه داشته اند و آن را با فرهنگ غذايي خود سازگار کرده بودند؛ چرا که روغن زيتون در روم بسيار معمول بود. پيتزا از روم به جنوب ايتاليا راه يافت، اما تا مدت ها آن را غذاي فقيران مي ناميد ند. تا اينکه در سال 1889 يک آشپز درباري به نام «رافائل اسپوزيتو» پنير و گوجه فرنگي را در ترکيب پيتزا وارد کرد. «ملکه مارگريتا» بسيار خوشش آمد و آرام آرام همه مردم به خورد چنين پيتزايي روي آوردند. به اين ترتيب، پيتزاي «مارگريتا» به مشهورترين پيتزاي ايتاليايي تبديل شد؛ پيتزايي که به خاطر داشتن پنير، به پيتزاي ايراني شباهت بيشتر دارد.

    NationalGeographic, 16Jan.2008

    من از پستي و از زاري هم از خواري گريزانم
    منم دلبسته اين خاک ، من فرزند ايرانم


  2. 3 کاربر مقابل از rezamediatak عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    jklm201 آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2008
    سن کاربر
    1
    نوشته ها
    2
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Post -Very good!

    ??|????|??????|??????????|????|??????.?????????????????SEO- ???? - ????

    برای تشکر از کلید سپاس استفاده کنید
    ویرایش توسط MAAAH : May 22nd, 2008 در ساعت 10:37 PM

  4. #3
    maya2015 آفلاين است کاربر ویژک نیکصالحی
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    نوشته ها
    1,361
    تشکر
    87
    تشکر شده 182 بار در 164 ارسال

    پیش فرض روایت نخست از تاریخچه پیتزا

    انواع پیتزا در ایران


    پیتزادر ایران به دو گونه یافت می شود . پیتزاهای ایتالیایی و پیتزاهای معمولی .پیتزاهای معمولی که در ایران رایج هستند مانند پیتزا مخصوص و پیتزا مخلوط . درسایر نقاط دنیا بیشتر پیتزاهای ایتالیایی پخت می شوند . اینغذا در ایران سابقه حدودا 20 ساله دارد و قبل از آن غذاهای فست فودی در ایران رواجنداشته است . دیباچه ی فرهنگ ادب فارسی معادل این وازه را کش لقمه نامیده است .

    از آنجا که تهیه آن در فر پیتزا
    سریع صورت می گیرد، متخصصین تغذیه آن را جزو غذاهایی که سریع آماده میشوند قرار می دهند. پیتزارا داغ یا سرد میل می کنند. در وعده های اصلی غذا مثل ناهار و شام یا در پیک نیکها، این غذا استفاده می شود.واژهپیتزا، یک واژه ایتالیایی به معنای خوراک همه چیز درهم می باشد. خمیر پیتزامعمولاً از آرد، خمیر مایه یا مخمر آبجو و آب تشکیل یافته است. مواد تشکیل دهندهخمیر را با دست خوب ورز می دهند. پس از ورآمدن خمیر، آنرا درون ظرف گردی پهن میکنند. بعد از قرار دادنرویخمیر، پیتزا را درون فر پیتزاگذاشته و با حرارت 400 تا 450 درجه سانتی گراد به مدت 2 دقیقه آنرا می پزند. نانپیتزا باید کاملاً ترد و خوش عطر باشد.
    ویرایش توسط I s i L D u r : February 27th, 2016 در ساعت 02:59 AM

  5. #4
    fahimehN آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    122
    تشکر
    35
    تشکر شده 5 بار در 5 ارسال

    پیش فرض

    مرسی جالب بود پس ایران هم یه جورایی در پیتزا نقش داشته

  6. #5
    Nasim68 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Apr 2017
    سن کاربر
    26
    نوشته ها
    17
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    کسی تا حالا پیتزای خود ایتالیا رو خورده؟

    با اون چیزی که تو ایران میخوریم خیلی فرق میکنه حقیقتش من مال خودمون رو بیشتر می پسندم

    - - - Updated - - -

    کسی تا حالا پیتزای خود ایتالیا رو خورده؟

    با اون چیزی که تو ایران میخوریم خیلی فرق میکنه حقیقتش من مال خودمون رو بیشتر می پسندم

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 08:12 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved