چه عامل يا عواملي باعث ميشه يه نفر نتونه ايميلش رو باز كنه. با توجه به اينكه ايميل و پسورد آن درست زده ميشه؟؟؟
چه عامل يا عواملي باعث ميشه يه نفر نتونه ايميلش رو باز كنه. با توجه به اينكه ايميل و پسورد آن درست زده ميشه؟؟؟
دو مورد ممکنه
یا هک شدی
یا یاهو سرور مشکل داره
روزي شيخ ابوالحسن خرقانی نماز مي خواند. آوازی شنيد که:
ای ابوالحسن، خواهی که آنچه از تو می دانم با خلق بگويم تا سنگسارت کنند؟
شيخ گفت: بار خدايا! خواهی آنچه را که از "رحمت" تو میدانم و از "بخشایش" تو میبينم با خلق بگويم تا ديگر هيچکس سجدهات نکند؟
آواز آمد: نه از تو؛ نه از من.
«تذكره الاولياء عطار نيشابوری»
مورد 3
اینکه شما مدت زیادی حدود 3 ماه به وبتون سر نزدین و بسته شده
الان هم میرین صفحه ی میل هست اما هیج شباهتی به قبلا که استفاده می کردین نداره
همه چيز آماده رفتن است جزدلم؛ آن را كه چشمهايت پس بدهد، مي بيني سالهاست كه رفته ام
بهترین چیزها رسیدن به نگاهی است که از حادثه ی عشق،تر است
بعد از تو من چه کنم با اين دل تنها تنها دعا ميکنم به اندازه ي تنها ييها يم خوشبخت شوي ...
ممکنه بوت شده باشی
Hidden Content دوباره اومدم!!!!!!! Hidden Content======================Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me
منم می گم خیلی وقته به ایملیت سر نزدی یاهم بستتش
ولی می تونی درستش کنی ولی ایمیل های قبلیت پاک می شن
زبان رسمي تالار فارسي هست لطفا فارسي تايپ کنيد
هيچ وقت در زندگي با شتاب پيش نرويد آرم راه برويد و شمرده صحبت کنيد هيچ وقت هيجان زده نشويد و اجازه ندهيد ديگران بر شما مسلط شوند
Hidden Content Hidden Content
منم همين مشكل رو داشتم ..به خاطر اينكه بيشتر از 3ماه به ايميلت سر نزدي
ممکنه از explorer ی که استفاده می کنی باشه یا سروری که از ان اکانت گرفتی
يك مورد ديگر هم ميتواند باشد و آن اينكه فاير وال يا آنتي ويروست زياد از حد با حساسيت بالا باشد.
و يا اينكه سرور اريه دهنده سرويس اينترنت شما اين گونه باشد يا provider آن.
البته browser يا نوع مرور گر هم شرط است.
تمام موارد بالا ممکنه درست باشه شما اگر بیش از مدت سه ماهه که میلت را باز نکردی فرمایشات دوستان درست است چند روز دیگه امتحانش کن اگر بازهم مشکل داشت پس ایراد از سرور هم نیست و احتمال هک شدنت هست اگر سوالای یاهو هنگام گرفتن ای دی یادتونه می تونی راحت پسش بگیری و در غیر اینصورت باید یا طرف را هک کنی وپسش بگیری امید وارم موفق بشین
روزي شيخ ابوالحسن خرقانی نماز مي خواند. آوازی شنيد که:
ای ابوالحسن، خواهی که آنچه از تو می دانم با خلق بگويم تا سنگسارت کنند؟
شيخ گفت: بار خدايا! خواهی آنچه را که از "رحمت" تو میدانم و از "بخشایش" تو میبينم با خلق بگويم تا ديگر هيچکس سجدهات نکند؟
آواز آمد: نه از تو؛ نه از من.
«تذكره الاولياء عطار نيشابوری»
البته مشرمط بر اينكه ID شما lock نشده باشد از جانب yahoo
و در قسمت mail برروي my accunt كليك كرده باشيد و password خود را يك بار دوباره set كرده باشيد.
در اين صورت ظرف 24-48 ساعت آينده id شما باز خواهد شد.
خدمت تمام عزيزان عرض كنم: ايميلم رو دو روز پيش بازش كردم اونم چند بار. براحتي ميومد. الان عبارت invalid ميده. آنتي ويروسم مكافي 2006 است. فاير وال هم نصب نكردم. به كسي جز چند نفر از دوستان ايميلم رو ندادم. البته يادم هست به جيميل يكي از دوستان كه فكر كردم ايميله از طريق ياهو پيام فرستادم كه چندين بار اعلام شد كه اينكار نشدنيه. ولي نميدونم بخاطر اونه يا چيز ديگه. حيفم مياد اين ايميلم رو از دست بدم.
یه امکان دیگه هم داره که اونم اینه
اینترنت اکسپلورر ایراد داره برا منم همینجوری شد یعنی میل رو که باز میکردم میگفت همچین جایی نیست
بعد یه opera نصب کردم مشکلم حل شد ولی بهتره ویندوز عوض کنی
اگه اینی باشه که من میگم
گل را تو به ان گویی که از عشق معطر شد
دوسته عزیز مشکل از اینترنت اکسپلوررریننوشته اصلی توسط DaryaDel
بدشم گفتی مک افی دوسته من مک افی به درد نخور ترین انتی ویروسه
شما نورتون 2006 نصب کن
سکیوریتی هم هست
گفتم شما ویندوز عوض کن مشکلت حل میشه
دوست عزيز از راهنماييت ممنونم. مثل اينكه اين ايميلم بگير نگير داره. گاهي باز ميشه و گاهي هم نه! البته تموم دقتم رو انجام ميدم. احتمال داره مشكل از همونيه كه گفتي. بعدشم مكافي كه خيلي خوبه چرا ميگي بده. من باهاش خيلي راحتم ولي نورتون فقط براي يه زمان خاصيه و بايستي دوباره از نو نصب بشه. ولي اگه شما مقداري از فوايدش رو بگي من آنتي ويروسمو عوض ميكنم. ضمناً اينترنت اكسپلورر 7 هم مربوط به 2006 اومده. بنظرت چطوره از اون استفاده كنم؟ ضمناً ويندوزم رو چند روز پيش عوض كردم.
ببین دوست من به طود یقین مشکل از طرف شما و کامپیو تر شماست .ممکن است تنظیمات و یا خود ویندوز دچار تغییر شده باشد. این م ناشی از بی دقتی کاربر چه آگاهانه چه نا آگاهانه و یا ویروس و... میباشد.
ببین اگر باز هم مشکل برخورد کردی ویندوز را پاک کن و بعد درایوت را فرمت کن بعد دوباره نصب کن.اگر باز هم مشگلی بود بگو.
دوسته من ببین نورتن ریجستر شده بگیر تا لازم نشه نصب من { من ریجستر 2006 رو دارم }
شما نورتن که نصب کنین 1: نمیزاره پوشه یا سایت ویروسی رو باز کنی و خوده نورتون میشه یه سکیوریتی . در ضمن مک افی تو ایران دیگه اپ نمی شه
و شما اگر موزیلا یا اپرا نصب کنین مشکل اینترنت اکسپلوررتون حل میشه و در ضمن سرعت هم بالا میره
همون طور که جناب سالار حکیمی گفتن احتماله زیاد ویندوز خراب شده
چرا نسخه الكي تجويز ميكنيد بر مبناي جواب من آقا؟ اين واقعا درست نيست.
من علل را ميگويم شما همسن جوري ميايي و ي چيزي ميپروني نميدونم اين عملت يني چه؟
قشنگ نيست يا بحث را از اول بخوان بعد اگر موردي بود بگو يا فقط ناظر باش. اين به ضرر خودت هست دوست من. بار ها گفتم علمي حرف بزنيد و سنجيده يه چيزي شنيدي يا شانسي رو كامپيو ترتون جواب ميده نسخه نكنين ندين به خورد ملت .
ممکن یک نفر از یاهو ایمیلت رو سونده باشه البته در صورتی کاربری در خود یاهو این کار را کرده باشه اونم اینه که مثل یکی با تو پدر کشتگی داشته یه نفر از کابران اصلی خود یاهو را می شناخته و گفته که میلت رو بسوزنه مثل میل خود بنده که پسر عمه ام به یک ایرانی که کاربر اصلی در یاهو بود و در آنجا کار می کرد گفت . ایمیلم را سوزند و دیگر اثری از لاشه ی ایمیلم هم نیست این کم پیش مییاد چون هرکسی کاربر yahoo رو نمی شناسه مگر اینکه دوست صمیمی اش در yahoo باشه البته این عمل یک إره دور از عقل است (یارو یه دفعه بوتت می کنه دیگه چرا خودش رو زحمت بده)ولی اینجوری هم میشه ولی بیشترین احتمال روی نرفتن بیش از 3 ماه و بسته شدن ایمیل است و یا بوت شدنIDات خلاصه اینم از ما فعلا
.Dj arash.
Hidden Content
نه ماهی که در آسمان بینمت نه گل که از باغ بر چینمت
تو ای ناشناس چشم من به هرجا روی باز می بینمت
Hidden Content
دوست عزیز ! اگه از سلامت سیستم عامل و پاک بودن سیستمت از فایل ها و اسکریپت های آلوده و مخرب اطمینان حاصل کردی اونوقت احتمال زیاد مشکلی در بین نیست یه اشکال کاربری موجب شده تا آیدیت در بانک اطلاعاتی یاهو غیر فعال بشه
فعلن تا بعد - سینا
من هم همين مشكل رو دارم وقتي يوزر و پسوردم رو ميزنم صفحهاي مياد كهفقط يك خط پيغام روش نوشته و ميگه كه اينجارو كليك كن ولي وقتي كليك ميكنم هيچ اتفاقي نميفته بااينكه من هر روز ايميلم رو چك ميكنم يك دفعه اينجوري شد.
ميشه راجع به provider براي من توضيح بديد يا بگيدچيكار كنم چون پيغامي كه ميده فكر ميكنم راجه به اين موضوع هست؟