نوشته اصلی توسط
65820
برای یکی از اقوام یک جیمیل ساختم و دراختیارش قراردادم بعد از مدتی که کمی به کار آشنا شده بود پسورد آن را تغییر داد یعنی با تغییر دادن سئوال امنیتی به دلخواه خودش پسورد جدید گرفت وحالا آن رافراموش کرده ایا میتوانم به او کمک کنم چون دراصل من این جیمل را برای اوساختم لطفا همه راههای ممکن را معرفی بفرمایید.درضمن خود من نیز تا حدودی اطلاعات مربوط به ساخت جیمیل را فراموش کردم ومیلهای مهمی برای این فرستاده شده که دسترسی به آن برایش غیر ممکن است لطفا راهنمایی فرمایید.
دوست عزيز به ايشون بفرماييد كه سوالات امنيتي رو جوا بدن
و در هنگام ثبت نام هم يك قسمتي به عنوان ايميلي ديگر وجود دارد كه اگه شما اون رو پر كرده باشيد
جيميل پسورد را براتون به اون آدرس ايميل ميفرسته.
اگه منظورتون از اون قسمت پستتون كه گفتيد اطلاعات مربوط به ساخت رو فراموش كرديد اينه كه اطلاعات ورودي اي
كه به جيميل داديد رو فراموش كرديد بايد بگم كه ديگه فاتحه اون اكانتت رو بخون چون اگه اينطوري امكان داشت
كه اون وقت هركسي ميتونست پسورد ديگران رو بزنه!!!!!!!!!!!!!!! و اين امنيت بالاي جيميل رو زير سئوال مي برد.
ولي اگه منظورتون روش ساختن بود :براي ساخت اكانت جديد جيميل كار خاصي احتياج نيست همانند ياهو عمل كنيد
به سايت جيميل بريد و روي Sign up كليك كنيد ساير موارد تفاوت خاصي با ديگر سايتهاي
ارائه دهنده ايميل ندارد ولي اگه مشكلي بود بفرماييد تا كامل توضيح داده بشه
ویرایش توسط desperado1 : January 25th, 2009 در ساعت 02:44 PM
ايراني بودن خود را حفظ كنيم و به پدرمان كوروش بزرگ احترام بگذاريم.
گفتار نيك
..................پندار نيك
..................................كردار نيك
را سر لوحه زندگي خود قرار دهيم.