از تمامی دوستان استدعا دارم سوابق دوره هایی که تاکنون در مراکز آموزشی خود گذرانده اند را اعلام نموده و به سؤالات زیر بطور کاملا" شفاف و واضح پاسخ دهند:
1- چند ترم را با موفقیت گذرانده اید؟
2- بالاترین امتیازی که اخذنموده اید چه بوده است؟
3- آیا واقعا" امتیاراتی که اخذ نموده اید را قبول دارید؟
4- آیا از نتیجه دوره هایی که گذرانده اید رضایت دارید یا انتظارتان بیش از آن بوده است؟
شما میتوانید هم به زبان فارسی و هم به انگلیسی پاسخ دهید.
با تشکر و احترام.
Dear Friends,
Since learning English and improvement in this regard covers the major goal of our participants in this society, hereby wish to take this opportunity to ask English learners to explain entire of your own experiences in terms of whole courses of Learning English you have ever passed at either any institutes or any places as English Training Centers by responding most clearly to the below mentioned questions:
1- How many levels have you ever successfully passed?
2- What was the highest score you have ever obtained?
3- Do you really belive your scores are true?
4- Are you satisfied with the courses you have passed or you have expected better result?
Language selection is optional.
Best regards;
Bex
مــوضوع پــست: همه پاسخ بدين. تحلیل دوره های آموزشی زبان که تاکنون گذرانده اید, ارسـال کـننده: bexpect, انـــجمن: تالار های نیک صالحی

LinkBack URL
About LinkBacks

چون من مثلا میگفتم خب این امتحان ترجمه رو مثلا مشم 15 بهم 7 میداد
فقط و فقط از روی لجبازی 
ببخشید اگه خیلی زیاد شد حالا منظور شما دانشگاه منه یا اموزشگاه من
در مورد کدوم باید بگم ؟ اگه بخوام همه واحدایی رو که نمره گرفتم دانشگاه رو بگم که نمیشه در مورد اموزشگاهم 9 ترم بیشتر نرفتم حالا چه جوری باید بگم ؟؟؟