حداقل رتبه برای قبولی در رشته "باستانشناسی "دانشگاه تهران و "مرمت آثار باستانی" دانشگاه هنر اصفهان چقدر است؟
مــوضوع پــست: حداقل رتبه قبولی در رشته...؟؟؟؟, ارسـال کـننده: ستاتیرا, انـــجمن: تالار های نیک صالحی
حداقل رتبه برای قبولی در رشته "باستانشناسی "دانشگاه تهران و "مرمت آثار باستانی" دانشگاه هنر اصفهان چقدر است؟
مــوضوع پــست: حداقل رتبه قبولی در رشته...؟؟؟؟, ارسـال کـننده: ستاتیرا, انـــجمن: تالار های نیک صالحی
سلام یه سوال من اگه بخوام رشته نجوم بخونم باید چه کار کنم لطفا یکی راهنمایی کنه.
ازمونهای اینترنتی رایگان نوین کنکور دارای امکاناتی است که موسسات و مدرسان و مدارس می توانند به صورت
رایگان در آن آزمون تستی تعریف و برگزار کنند . در واقع آزمون پس از تعریف توسط سیستم به صورت خودکار
اجرا می شود و نتایج به صورت کامل همراه با کارنامه و رتبه نمایش داده می شود.
دانش آموزان نیز می توانند به صورت رایگان در این ازمونها شرکت کنند و کارنامه خود را به بعد از اتمام زمان ازمون ببینند
برای مشاهده لیست آزمونهای در حال اجرا و شرکت در آنها روی لینک زیر کلیک کنید
شرکت در آزمونها
برای مشاهده راهنمای تصویری شرکت در آزمون و همچنین امکانات دیگر نوین کنکور روی لینک زیر کلیک کنید
راهنمای نوین کنکور
![]()
برای کنکور کارشناسی ارشد احیا و مرمت آثار باستانی چه منابعی را باید مطالعه کرد؟
فکر کنم تالار گفتگوی زیر به شما کمک کند:
انجمن فیزیکدانان ایران-تالار گفتمان شبکه فیزیک هوپا
http://www.hupaa.com/forum/
سلام.خواهش می کنم اگر کسی در مورد رتبه های قبول شده ی پارسال ارشد مکانیک اطلاعاتی داره به من بده متشکرم
1003 طراحی بوعلی همدان و 1082تبدیل بیرجند شبانه 168 شبانه تهران 601 روزانه عباس ÷ور تهران 723 روزانه سمنان
براي رشته صنايع دستي دانشگاه مازندران چه رتبه لازمه ممنون مي شم جواب بديد؟
سلام دوستان
کسی میدونه حداکثر رتبه ای که میتونه تو ارشد مکانیک قبول بشه چه رقمی هست ؟؟؟
چه روزانه و چه شبانه ؟
Hidden Content
Yes! we can save the world around usHand in hand, and fighting for our livesUnited we stand,we look into the futureCause there's no escape , we can't fly away
لطفا یک یا چند نمونه کارنامه رشته آموزش زبان مقطع ارشد رو قرار بدید.
می خوام بدونم حدودا چه درصدی برنیم تهران قبول هستسم. آزاد و سراسری.
سلام اخرین رتبه قبولی در ارشد تربیت بدنی ازادو سراسری می خوام.
با سلام خدمت اعضای سایت اگر کسی کارنامه پذیرفته شدگان رشته جغرافیای طبیعی( ژئومورفولوژی) را دارد ارسال کنه. رتبه من 990 است.
با تشکر از رویا.ب
اینجا مثل اینکه همه سوال می کنن و هیچکی نیست که جواب بده
پس ما رفتیم
1 کیــــــلو باش====> آدم باشHidden Content