سلام .
نظر شخصی :
اصولاً اين ماهی دردسر زا هست نه از لحاظ ازيت کردن بلکه از لحاظ ازيت شدن .
موضوعی که بايد هنگام خريد بهش توجه کنی اينه که نبايد اين ماهی رو در آکواريومی قرار بدی که ماهی های سريع و مهاجمی داشته باشی ( سريع مثل تايگر و مهاجم مثل مايکرو ) ، اين ماهی اصولاً بد شنا ميکنه و نميتونه سريع باشه با بخاطر دم بلندی که داره ، ماهی های ديگه بدشون نمياد هی بهش نوک بزنن .
از لحاظ تقذيه : سريع به انسان خو ميگيره ولی سخت غذا ميخوره ، اون هم به علت نوع شنا کردنش هست ، تا بخواد بياد غذا بخوره ، بقيه ماهی ها غذا رو تموم کردن . من شنيدم که دوست داره مخفی بشه و شبها مياد بيرون ولی من 2 تا داشتم که اصلاً اينجوری نبودن ، ولی در کل :
خصوصيت خاصی نداره ، دما 28 براش خوب هست و اگه بتونی با 2 مسئله بالا کنار بيای ( مظلوم بودن ماهی و غذا دادن به اون ) ، ماهی بدی نيست .
بهتر هست در آکواريوم يه دونه بيشتر روح سياه نداشه باشی ، زيرا ديده شده که با هم جنس خودش نميسازه و باعث درگيری ميشه و به شدت همديگه رو زخمی ميکنن ، ولی با ماهی های ديگه اصلاً مشکلی نداره و بسيار بی آزار هست . من ديدم که تا 25 سانت هم رشد کرده ، حالا نميدونم بيشتر از اين حد هم در آکواريوم رشد ميکنه يا نه .
من ديدم که سايز بزرگش رو با ماهی های مثل آروانا سيلور هم نگه ميدارن ولی به نظر من بهترين گزينه برای همزيستی با اين ماهی :
دالر ، گلس پنگوسی ، سيلور شارک و دلقک هستن و بد ترين گزينه برای همزيستی : تايگر هست که خيلی ازيتش ميکنه .
از لحاظ غذا هم همه غذا ها رو ميخوره .