نوشته اصلی توسط
tige shark
با تشكر و كسب اجازه از كاربر عزير ، آقاي tige shark من دو منفعت ديگر قسمت مشخص شده در عكس رو ، البته براي كساني كه سيستم تصفيه(فيلتر) رو در درون آكواريوم اصلي برپا مي كنند مي گم:
1: من خودم براي تراريومي كه سيستم تصفيه براي اون درست كردم ، در موقع خروج آب ، طرح مشابهي به كار بردم. برخي از دوستانم رو ديدم كه سيستم تفيه خوبي رو در گوشه اي از آكواريوم يا تراريومشون برپا كردن ، ولي آب به جاي اين كه از يك چنين ساختاري به درون آكواريوم بريزه ، از بالاي يك شيشه لغزيده و به درون آكواريوم سر ريز مي كنه. حالا مشكلشون چيه: اينكه جريان آب كافي براي جذب فضولات كه البته در مورد موجودات تراريومي معمولا بزرگتر از ماهيان بوده ، ايجاد نمي شود و باز هم احتياج به فيلتر هاي ديگري براي ايجاد جريان كافي در آب هستند ، ولي با ايجاد يك چنين طرحي در سيستم هاي تصفيه داخل آكواريوم و يا تراريوم ، مشكل ايجاد جريان آب به خوبي حل مي شود و ديگر احتياجي به استفاده ار فيلترهاي ديگر براي به جريان درآوردن آب در آكواريوم يا تراريوم وجود نخواهد داشت و آب خروجي داراي جريان مطلوبي خواهد بود. در تصوير پاييني ، مسير جريان آب رو كه البته تا دو سوم اين تراريوم 120 سانتي متري وجود داره ، مشخص كردم.

2: وقتي كه آب موقع خروج از سيستم تصفيه ، با شدت از بالا به درون آب مي ريزه(مثل آبشار يا فيلترهاي آبشاري) ، در مقايسه با حالتي كه از بالاي يك شيشه به درون آكواريوم سر ريز بكنه ، اكسيژن دهي بيشتري انجام مي گيره. حباب هاي اكسيژن توليد شده در سطح آب در تصوير بالايي گوياي اين مطلب است.