سلام دوست گرامی دو تا لینک ذیل را ملاحظه کنید ببینید کدام نوع جلبک هستش اطلاعاتش موجود هست.
Staghorn
Black Brush Algae (Black Beard Algae), BBA
موفق باشید.
سلام دوست گرامی دو تا لینک ذیل را ملاحظه کنید ببینید کدام نوع جلبک هستش اطلاعاتش موجود هست.
Staghorn
Black Brush Algae (Black Beard Algae), BBA
موفق باشید.
جانم ملول گشت ز فرعون و ظلم او – آن نور موسی عمرانم آرزوست
سلام دوستان
این جلبکهایی که مثل ریشه از زیر خزه های موس رشد میکنن(به رنگ قهوه ای) اسمشون چیه و علت بوجود اومدنشون هم توضیح بدید لطفا".با تشکر...
دوست من این جلبک طبق تجربه ی من مربوط به زیاد بودن نور نمیشه بلکه بخاطر مواد مغزی بیش از حد در آب و استفاده نشدن اون توسط گیاهان هستش (منظور از مواد مغزی ۱- کود ۲-ادرار و مدفوع ماهیها ۳-برگهای پوسیده ی گیاهان ۴-نیتریت و نیترات آب )و اما در کل زدن جلبک در اک گیاهی نشون دهنده ی اینه که یک جای کار میلنگه برای شروع میزان نیتریت و نیترات آب رو چک کنید اما در کل یک قائده هست که اگر شما تعداد گیاهاتون نسبت به مواد مغزی در اک کم باشه دچار جلبک میشد (اگه جایی رو اشتباه میکنم اساتید راهنمایی کنن لطفا ) بعد از چک کردن این دو مقدار نتیجه رو اعلام کنید تا بریم سر قدم بعدی
با اجازه پست رو کامل میکنم در کل چیزی که من شنیدم جلبک های سبز رنگ بر اثر نور زیاد و جلبک های خاکستری ،قهوه ای ،و سیاه به دلایل دیگه از جمله کمبود نور مناسب و به طبع اون توقف رشد گیاهان و مصرف نشدن مواد مغزی هستش اما در کل تنها از نور استاندارد در اک استفاده کنید تا جلبک هم کمتر داشته باشد.
ویرایش توسط K.MR : January 19th, 2012 در ساعت 03:36 PM
سلام به همه دوستان
علت به وجود آمدن این این جلبک و راه از بین بردنش چیه ؟210120121233-small.jpg210120121232-small.jpg
ارزش انسانها به چيز هايي است كه براي نگفتن دارند.
آنچه قابل گفتن است به زودي تمام ميشود.
سلام دوست گرامی این جلبک به نظر میاد جلبک Cladophora باشه یکم سطح میزان دی اکسیدکربن رو افزایش بدید از اکسل سیچم هم اگر مقدور بود استفاده کنید جمع آوری دستی هم انجام بدید ببینید جواب میده یا نه لینکش رو در ذیل قرار میدم.
http://forum.niksalehi.com/showthrea...383#post953383
موفق باشید.
سلام دوستان چند روزی میشه که روی سنگها و شن ها و برگ گیاهانو چوبهارو جلبک قهوه ای گرفته فکر کنم پودر آهنی که اضافه میکنم به تانک ایندفه زیاد زدم از اون باشه حالا راهکار چیه؟چطوری ریشه کنش کنم؟ "شاد یاشا"
اگر با گرگ ها زندگی میکنی زوزه کشیدن را بیاموز
من در دنیایی زندکی میکنم که فقط خدایش از پشت خنجر نمیزند
سلام دوست گرامی این جلبک Diatoms, Brown Algae هستش به لینک ذیل مراجعه کنید.
http://forum.niksalehi.com/forum547/...tml#post950184
موفق باشید.
سلام چطور ميشه از اينا خلاص شم؟
جلبك قهوه اي و سبز رو ديواره اكوا رشد ميكنه البته قهواي رو برگام ديده ميشه.اون رشته هام رو نوك برگ رشد كرده.co2 كپسول تتراس.نور مناسب آكوا گياهي است كه روزي 12 ساعت و اكثرا بيشترم ميشه-آكوا خيلي وقته راه اندازي شده -سيفون هر 2 سه هفته 30%-ماهي انجل- رامي نوز- نئون تترا- جلبك خوار سيامي -هر كدام يك عدد.غذا دهي روزي 2بار-دما بين 25 -27. ابعاد تنك 70ط40ع50ارتفاع كه تا 45 آبگيري شده.كود مايع استفاده مي كنم.بستر ندارم.
از كمكتون ممنونم
سلام
داخل شلنگ های فیلتر اکسترنال من جلبک قهوه ای بسته شده الان دارم فیلتر رو تمیز میکنم فقط موندم داخل شنگ ها رو چطوری میشه تمیز کرد ...دوستان تا به حال راه حلی برای این موضوع پیدا کرده اند؟
باید با سیخ داخل شلنگو بتراشی بعد شلنگ توالت رو بچسبونی به یه سر شلنگ
آبو با فشار باز کنی.چند بار از دو طرف تکرار کن.هر چقدر سیخ بلندتر شلنگ کوتاه تر
فضای بیشتری تمیز می شه.
نور رو به 10 ساعت برسون.سیفون هفتگی.از چند قطعه کت برنز استفاده کن در تمیز
کردن سنگ و شیشه فوقولادست.غذا رو کم کن.
ویرایش توسط fetus : February 7th, 2012 در ساعت 03:37 PM
مرسی دوست عزیز
والا 1.5 متر شیلنگه سیخ انقدری از کجا پیدا کنم
ماده تمیز کننده چیزی نیست بشه کلا ازش استفاده کرد ؟
بندازم داخل آب جوش امکان داره تاثیری داشته باشه؟
..
حالا اگه تمیز نکنم امکان داره جلبک به تانک سرایت کنه دوباره ... آخه تانک رو هم که جلبک گرفته بود خالی کردم همچیو شستم دوباره جم کردم ..فقط میترسم دوباره بگیره به خاطر شلنگ !!
ویرایش توسط meisamxp : February 7th, 2012 در ساعت 04:12 PM
سلام دوست گرامی برای جلبک قهوه ای نگران نباشید بعلت شوک آمونیاک پدید اومده بزودی خودش رفع میشه برای جلبک هایی دیگه که مطرح کردی به تاپیک ذیل برید اگر ابهامی بود بپرسید انشالله رفع میشه
http://forum.niksalehi.com/forum547/thread78584.html
دوست گرامی این موادی که داخل فیلتر اکسترنال قرار داره غالباً کلونی باکتری هستش نگران نباشید اما گاهی اوقات اینقدر زیاد میشن که شاید مسیر رفت و برگشت به فیلتر رو مسدود کنند اگر از سیخ استفاده کنید و آب با فشار بالا وارد کنید معمولاً از سطح شلنگ جدا میشن.
موفق باشید.
سلام
به راه خیلی ساده برای تمیز کردن شیلنگ استفاده از شیشه بچه شور هستش که باهاش شیشه شیر بچه رو می شورند شبیه یه برس گرد هستش که کافیه اینو به سر یه مفتول یا یه نخ شیرینی ببندی و از داخل شیلنگ ردش کنی