IMAG0024.jpgIMAG0027.jpgسلام.میتونم زیر بستر از این فوم ها بذارم واسه بالاتر اومدن کف؟ممنون
حتمن می شه.ولی روشو سنگین کن تا روی آب نیاد.
سلام بر همه
من تجربه زیادی در مورد آکواریوم پلنت نداشتم دوستان لطف کنند راهنمایی کنند:
در مورد این کودهایی که آکواریومی ها می فروشن چطوری باید استفاده کرد؟
میشه اونا رو کف آکواریوم ریخت بعد روش از این ماسه های رودخانه ای که تقریبا صیقلی شدن ریخت، یا حتما باید خاک مخصوصی ریخت؟
عمر مفید این کودها چقدره و بعد چند وقت باید عوضش کرد؟
در ضمن آکواریومی یه کود معرفی کرد مارکش یادم نیست، ولی میگفت باکتری فعال هم داره و نمی خواد جدا باکتری بخری به نفعته، قیمتش هم 50 بود، نظر اساتید در
مورد این کود چیه؟
پیشاپیش ممنونم
سلام دوست عزیز
جدیدا چند نوع کود بستر همراه با چند نوع افزودنی وارد بازار شده ولی فعلا کسی از دوستان مصرف نکرده تا گزارش بده . کودهای بستر معروف مثل اکوا بیسیس مارک جی بی ال 3 سال دووم داره و کود بستر کمپلت سابستریت مارک تترا هم یک سال نیم کار میکنه
بله شما میتونید کود بستر رو به ارتفاع 2 سانت روی کف شیشه بریزید و روی اون رو با شن ارزون قیمت مثل سنگریزه رودخونه ای 2-3 میل با ارتفاع 5 سانت بپوشونید
موفق باشی
Hidden Content
قبل از سئوال درباره گیاهان آکواریومی تاپیک زیر رو مطالعه کنید
Hidden Content لطفا قبل از سئوال درباره جلبکها تاپیک زیر رو مطالعه کنید
Hidden Content
سلام.
من یه آک ۶۰ لیتری دارم بدون بستر و بدون نور مناسب توش یه تعداد گیاه دارم برا پرورش که آماده بشن برا تانک اصلی که ۲۵۰ لیتر از کود کریستالون سبز و پودر آهن استفاده میکنم میخواستم بدونم به ازای هر لیتر چقد و در چه زمانهای استفاده کنم
سلام آقا
جواب کامل شما در این تاپیک داده شده http://forum.niksalehi.com/forum547/thread84135.html
موفق باشی
Hidden Content
Hidden Content
Hidden Content
Hidden Content
سلام دوستان
این کود های فله ای جامد که در برخی فروشگاه ها هستند چطورن؟
به رنگ قهوه ای و گرد هستند
سلام
به نظر اساتید برای بستر آکواریوم استفاده از کود jbl به همره ماسه رودخانه ای(البته سنگدانه های ریزی داره و کاملا گرد) هم همون بازدهی داره که از کود + خاک بستر jbl استفاده بشه؟
سلام دوست گرامی برند جی بی ال پیشنهاد کرده کود آکوابیسیس بعنوان زیر بستر و بستر مانادو رو بعنوان بستر استفاده بشه اما الزامی نداره چون مانادو بدلیل وزن کم و امکان ریشه دهی آسان گیاه در بستر و وجود جریان بین زیر بستر و بستر پیشنهاد شده شما میتونید زیر بستر آکوابیسیس استفاده کنید و روش رو با شن معمولی پر کنید.
موفق باشید.
جانم ملول گشت ز فرعون و ظلم او – آن نور موسی عمرانم آرزوست
سلام دوست گرامی من خیلی متوجه نشدم منظور شما کودهای گلدون که در گل فروشی ها و فروشگاه هاست؟ اگر منظورتون همین کودها است که بگم این کودها برای آکواریوم قابل اطمینان نیستند و سبب تلفات میشن و سیکل نیترات و شرایط آب رو بهم میریزن اگر میتونید هزینه کنید از زیر بستر جی بی ال یا برندهای ارزون تر مثل تترا استفاده کنید اگر هم نمیخواهید خیلی هزینه کنید بهتره شن معمولی استفاده کنید سپس با کودهای کریپتو تترا یا کوگلن جی بی ال بستر رو تقویت کنید و گیاه بکارید این روش هم هزینه کمتری داره هم مطمئن تر هست.
موفق باشید.
جانم ملول گشت ز فرعون و ظلم او – آن نور موسی عمرانم آرزوست
آخرین بار آرش هر کوگلن رو 2500 می داد یه بسته 20تایی 50 تومن می شه پس همچینم کم هزینه نیست.
پروفلورا 350 گرمی 26تومن با 8برابر شن باید قاطی بشه این بصرفه تره.
سلام استادان گرامی
یه سوال پرسیدم ولی باید اینجا میپرسیدم . برای تقویت کود و خاک نتلی میشه از قرص اهن موجود در داروخانه ها استفاده کرد ؟
سلام ...
بنده هم میخوام واسه شروع و یادگیری تانک 90 لیتریمو پلنت کنم ... منتها میخوام از محصولاتی که در دسترسم هست استفاده کنم ..
پروداک (ایتالیا) ، آزو ، تترا ، اوشن فری ..
دوستان میشه از کود بستر کمپلت سابستریت تترا همزمان با اوشن فری پلنت سویل استفاده کرد ؟جوابگو هست؟
محصولات پلنت آزو چطوره ؟
تا بحال کسی رو ندیدم راجع به محصولات پروداک سخنی بگه ...
لینک سایت :
http://www.prodacinternational.it
بین این محصول شما کدوم رو مناسبتر میدونید ؟
ممنون
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................................... ((((( بدونه شرح !! )))))
-----------------------------------------
توزیع انواع ماهیان زینتی آب شیرین