نوشته اصلی توسط
emadrahnama
سلام خدمت تمامي دوستان
من حداقل اميدوارم در مسائل تخصصي اجازه اظهار نظر هاي غير كارشناسي و قطعي داده نشود . در خصوص تفاوت ميان تندر سايپا و تندر ايران خودور نيز دقيقا همين اتفاق افتاده است .لذا توجه كاربران عزيز را به نكاتي چند جلب مي كنم :
1- توليد تندر د رايران خودرو در سالن هائي انجام ميگيرد كه در تعدادي از آنها قبلا نيز پيكان توليد مي شده و اين سالن ها تنها از نظر موقعيت مكاني با سالن هاي پيكان اشتراك دارند و كليه تجهيزات توليد تغيير كرده و سالن ها نيز بطور كامل باز سازي شده اند و اين نمي تواند به تنهائي دليل بر پائين بودن كيفيت تندر ايران خودرو باشد
2- شركت رنو پارس و خود شركت رنو دستورالعمل هاي بسيار قوي و مدوني در خصوص كنترل مراحل قبل از توليد ، حين توليد و كنترل كيفيت حين و بعد از توليد دارند كه بسيار بعيد است كه در مورد خودرو سازهاي مختلف بصورت متفاوت به اجرا گذاشته شود و اين ادعا كه تست 50000 كيلومتر در خصوص محصولات ايارن خودرو صورت نمي گيرد ، در نوع خود بسيار جالب است .
3 - گرفتن مجوز مراحل مختلف توليد رنو بستگي كامل به پاس كردن اهداف كيفي از پيش تعيين شده شركت رنو مي باشد كه با سخت گيري بسيار زياد نمايندگان مقيم شركت رنو روبرو است و خودرو ساز معتبري مانند رنو اجازه چنين كارهائي را كه با آبروي آنها بازي مي كند را به هيچ شركتي نخواهد داد .
4- در صد اتوماسيون و اتوماتيك بود ن سالنهاي توليد الزاما دليل بر كيفيت بالاي محصول نخواهد بود. بلكه كنترل هاي دقيق كيفي و محاسبات اماري تعيين كننده كيفيت محصول مي باشد . به عنوان مثال سالن توليد دنه تندر كه بصورت دستي توليد مي كند در فاز ABTO شركت ايران خودر بهترين وضعيت كيفيت بدنه را در بين تمامي سايت هاي توليد كننده لوگان بدست آورد كه باعث شگفتي نمايندگان رنو بود .
5- رنگ خوردوي تندر در سالن رنگ شماره 2 ايران خودرو انجام مي شود كه اين سالن اكنون در حال رنگ آميزي خورد بنز مي باشد كه در تمامي مراحل تائيد يه كارشناسان شركت بنز آلمان را به همراه دارد .
از نويسنده مطلب ( هومن خان ) دعوت مي كنم سري به شركت ايران خودرو زده تا در خصوص عرايض بنده اطمينان بيشتر ي حاصل كنند .در اين خصوص بنده در خدمت هستم
emadrahnama***********
با آرزوي موفقيت براي تمامي هموطنان
سلام و ادب
خدمت شما دوست عزيز خير مقدم عرض ميكنم
ببينيد دوست عزيز شما كه در ايران خودرو مشغول به فعاليت هستين بهتر از هر كس ديگه ميتونيد كه محصول يك روز با روز ديگه ممكنه تفاوت داشته باشه . در ضمن اتوماتيك بودن و مكانيزه بودن دستگاهها صد در صد در كيفيت موثر خواهد بود . مهمترين عامل در توليد و كيفيت چگونگي ميكس يا مونتاژ هست كه مسلما ايران خودرو با سايپا متفاوت هست ( كاري ندارم كدوم بهتر هست ) . نوع ماستيك كاري ، نوع مونتاژ اتاق خودرو از همه مهمتر هست كه باعث ميشه ماشين بهتري داشته باشيم . شما هم ميدونيد كه حتي نوع ED بدنه و ضخامت رنگ تاثير زيادي در خودرو داره و روي نمره آديت تاثير ميگذاره . يعني اگر ضخامت رنگ چند دهم ميكرون تغيير كنه كاملا محسوس خواهد بود . دوست من هيچوقت سطح كيفي محصولات ما در حد مطلوب نبوده و نيست . وقتي يه مشتري ماشين X رو ميخره و ميبره ميبينه كه خيلي هم خوبه ولي يه مشتري همون ماشين رو ميخره و بايد از كارخونه كه مياره بيرون 500000 تومان خرجش كنه ، ما نميتونيم بگيم كه به اهداف كيفي نزديك شديم .
من 10 سال در صنعت خودرو فعاليت دارم و 2 سال هم ايران خودرو بودم و الان نزديك به 8 سال هست كه سايپا هستم ، 6 ماه هم پارس خودرو بودم و شاهد راه اندازي خط توليد ماكسيما بودم . اينا نياز به دليل و مدرك نداره ، چيزهايي هست كه 10 سال با چشم خودم ديدم ، ما كه دستي بر كار داريم بايد خلق خدا رو آگاه كنيم نه اينكه خدايي نكرده حقيقت رو پنهان كنيم يا حتي كتمان كنيم .

نوشته اصلی توسط
emadrahnama
دوست عزيزم هومن
به نظر من حتي نقل قول هم يكي از راه هاي ترويج و تائيد يك نظريه است و از آنجائيكه اقدام خبر خودرو يك اقدام مغرضانه است جاي هيچ شكي نيست لذا نبايستي با نقل قول مهر تائيدي بر گفته هاي غير تخصصي و غير كارشناسي بگذاريم .
از آنجائيكه كار شما يك كار فرهنگي و تخصصي است بايستي افكار خوانندگان را به سمتي هدايت كنيم كه بر اساس شواهد و ادله كاملا منطقي و بر اساس اعداد و ارقام آماري قضاوت كنند . هيچ چيز بهتر از يك رقابت سالم نيست به شرطي كه بازيچه سياست و دلال بازي نشود .
از تمامي دوستان خواهشمندم اگر چنانچه در خصوص موارد پروژه تندر 90 سئوالات فني وتخصصي دارند مطرح كنند ، اينجانب تا جائيكه در حد اطلاعاتم باشد پاسخ خواهم داد . موفق باشيد
عماد جان هومن فقط يه خبر از يه منبع ذكر كردن ، اينجا تالار بحث و گفتگو هست . يعني يه نفر ميتونه بگه درسته ( با دليل ) يكي ميتونه بگه نه آقا اشتباه هست ( اونم با دليل ) . و به يه نتيجه گيري جزيي برسيم و از ماحصل نتايج جزيي به يه نتيجه كلي برسيم . هومن هيچ مهر تاييدي به هيچ حرفي نزده ، بلكه اونو نقل و قول كرده تا من و شما كه در صنعت خودرو هستيم با ادله كافي ثابت كنيم كه درسته يا اشتباه .
پاينده باشيد
هیچوقت دنبال کسی نباش که بتونی باهاش زندگی کنی ، دنبال کسی باش که بدون اون نتونی زندگی کنی .