|
|||||||
| ثبت نام | همه آلبوم ها | پرسش و پاسخ های متداول | ليست کاربران | تقويم | نیک گیم | جستجو | پست هاي امروز | مطالب به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
|
|
||||
|
||||
Zone Alarm Anti-Spyware یکی دیگر از سری برنامه های امنیتی ZoneLabs می باشد. از این برنامه به طور عمده برای در امان ماندن از دست فایلهای جاسوسی، هکرها و ... استفاده می شود. این برنامه با ایجاد چندین لایه ی امنیتی محیط سالم و امنی را برای شما در ایتنرنت و شبکه ها به وجود می آورد. همچنین این قابلیت را دارد که Spyware ها را شناسایی و سپس نابود کند. در کل خصوصیات این برنامه در 5 قسمت تقسیم می شود: 1- Firewall (دیواره آتش) سه لایه 2- Anti Spyware قدرتمند 3- SmartDefense Service 4- سیستم امنیتی برای ایمیلها 5- محافظت از شبکه های بی سیم 1- دیواره آتش سه لایه: این امکان باعث می شود که سیستم شما تا حد بسیار زیادی از دست هکرها، فایلهای جاسوسی و حملات دیگر در امان بماند. همچنین به طور خودکار کامپیوتر شما را در اینترنت پنهان می کند. این برنامه همچنین این قابلیت را دارد که جلوی Spyware ها را برای ارسال اطلاعات شخصی شما به اینترنت، بگیرد. همچنین از تمام برنامه های نصب شده بر روی کامپیوترتان و البته سیستم عامل شما محافظت کند. 2- Anti Spyware قدرتمند: این قسمت از برنامه می تواند Spyware ها را بر روی سیستم شما به طور خودکار شناسایی و نابود کند. 3- SmartDefense Service : این قسمت از برنامه سیستم شما را به طور لحظه به لحظه در برابر حملات خطرناک حفظ می کند و حداکثر امنیت ممکن را در برابر آخرین و جدیدترین ویروسها و فایلهای جاسوسی برای شما به وجود می آورد. سیستم امنیتی برای ایمیلها</B />: این برنامه می تواند فایلهای مشکوکی که به ایمیلهای دریافت شده ی شما، ضمیمه شده اند شناسایی کند. 5- محافظت از شبکه های بی سیم: این قسمت هم این امکان را به شما می دهد که امنیت لازم را در شبکه های بی سیم (مثلا شبکه ی بی سیم محل کار تا خانه) به وجود آورید و از نفوذ هکرهای به شبکه ی خود جلوگیری کنید. [Only registered and activated users can see links. ]
|
||||
|
||||
|
size
(9.05) MB [Only registered and activated users can see links. ] یکی از قوی ترین برنامه های محافظ اینترنتی است که در برابر هر گونه حمله از سوی هکرها مقاومت می کند و مراقبت از اطلاعات شما را به خوبی انجام می دهد. از دیگر فعالیتهای این برنامه این است که می توانید میزان درجه محافظ را تعیین کنید. Code 1:1awu4-n7ep6-ibj8c-0ifj4t-hfjvu0 Code 2:bh7af-dhfsa-brk7h-bab5k8-evhw40 Code 3:40kut-3i4d3-ed2jn-nd2p3s-hkiu80
|
||||
|
||||
|
آخرين نسخه نرمافزار محبوب زون آلارم براي جلوگيري از دسترسي هکرها به کامپيوتر در هنگام اتصال به اينترنت، همراه با ويروس ياب جديد. [Only registered and activated users can see links. ]
همه چيز آماده رفتن است جزدلم؛ آن را كه چشمهايت پس بدهد، مي بيني سالهاست كه رفته ام بهترین چیزها رسیدن به نگاهی است که از حادثه ی عشق،تر است بعد از تو من چه کنم با اين دل تنها تنها دعا ميکنم به اندازه ي تنها ييها يم خوشبخت شوي ... |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
همه چيز آماده رفتن است جزدلم؛ آن را كه چشمهايت پس بدهد، مي بيني سالهاست كه رفته ام بهترین چیزها رسیدن به نگاهی است که از حادثه ی عشق،تر است بعد از تو من چه کنم با اين دل تنها تنها دعا ميکنم به اندازه ي تنها ييها يم خوشبخت شوي ... |
| کاربران مقابل سپاسگزاری کرده اند از araz_elsas بخاطر پست مفیدش : | ||
اردستان (25th August 2007) | ||
|
|
||||
|
||||
|
ZoneLabs.ZoneAlarm.with.AntiSpyware.v7.0.302.000 ![]() حجم نرم افزار : 14.10 مگابايت
آخرين ويرايش به وسيله RobertDeniro : 17th January 2007 در 03:24 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
ZoneLabs.ZoneAlarm.with.Antivirus.v7.0.302.000 ![]()
|
|
||||
|
||||
|
ZoneLabs.ZoneAlarm.Security.Suite.v7.0.302.000
|
||||
|
||||
|
ZoneLabs.ZoneAlarm.Pro.v7.0.302.000
|
||||
|
||||
|
And I guess I never told you *** I'm so happy that you're mine آخرين ويرايش به وسيله _-_Sina_-_ : 26th March 2007 در 12:18 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
[Only registered and activated users can see links. ] با استفاده از نرم افزار ZoneAlarm Security Suite تمام مجموعه برنامه های محافظتی ساخت شرکت ZoneAlarm را بصورت یکجا در اختیار داشته باشید.
این بسته نرم افزاری شامل نسخه کامل و جدید دیواره آتش (Firewall) و ویروس یاب ZoneAlarm است. همچنین امکانات دیگری مانند فیلتر صفحات وب خطرناک، محافظ اطلاعات شخصی در کامپیوتر و برنامه محافظ پیغام رسان یاهو، MSN Messneger ، Trillian و ... بصورت یکپارچه در این مجموعه موجود می باشد. |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
|
|
کلیه حقوق این سایت متعلق به
شرکت فرهنگ سازان می باشد هرگونه کپی
برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
Copyright © 2003 - 2008
Danestani All rights reserved
admin Forum Email