|
|||||||
| ثبت نام | همه آلبوم ها | پرسش و پاسخ های متداول | ليست کاربران | تقويم | نیک گیم | جستجو | پست هاي امروز | مطالب به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
سلام
من هر کاری می کنم نمیتونم درایو سی رو فورمت کنم لطفا" در این مورد راهنمایی کنید؟ |
|
|
||||
|
||||
|
درایو cچون ویندوز داخل آن نصب است نمی توان ان را حذف کرد باید با یک سی دی بوت دار اینکار را انجام داد
|
| کاربران مقابل سپاسگزاری کرده اند از rahimso بخاطر پست مفیدش : | ||
raya (16th April 2007) | ||
|
|
||||
|
||||
|
سلام.ميشه يكي به من بگه اصلا تروجان چيه؟
|
|
|
||||
|
||||
|
تروجان از داستان یکی از جنگهای یونان گرفته شده . در این جنگ وقتی سپاه مهاجم نمیتونه به قلعه نفوظ کنه یک اسب بزرگ چوبی مسازه و افرادش رو درون اون پنهان میکنه وبعنوان هدیه بجا میگذاره وقتی گروه مدافع اون اسب رو به داخل میبرن در موقع مناسب سربازا بیرون میریزن و دروازه هارو برای وارد شدن سپاه مهاجم باز میکنن . داستان این تروجانها هم همونه . فایلهای هستند که در ظاهر بی خطرن ولی باعث نفوظ سیستم های دیگه به سیستم شما میشه .
aliy666 (19th August 2007), ashkanaz (13th March 2008), pareparvaz51 (15th May 2009), RobertDeniro (23rd November 2008), sahand1342 (25th January 2008) | ||
|
|
||||
|
||||
|
ويندوزمن به ويروس win 32/delf.YH trojanآلوده شده است بايد چكار كنم لطفا هرچه سريتر مرا راهنمايي كنيد.
|
| کاربران مقابل سپاسگزاری کرده اند از kabok بخاطر پست مفیدش : | ||
elisar (8th June 2007) | ||
|
|
||||
|
||||
|
سلام برنامه چرا کرک نداره
|
||||
|
||||
|
برنامه بصورت Full هست.
|
||||
|
||||
|
setup-1
boot1-cd boot2-floopy boot3hard پساز خارج شدن سی دی ویندوز با بوت از سیدی راه می افتدباید اینتر کنید کلا یکبار بقیه را خودش میشناسد هربا ری استارت کرد اینتر نکنید تا قسمت درایو های مختلف برروی درایو سی می ایستد کلید دی را بزنیدصفحه بعدی اف رابزنید ودرنهایت با انتخاب ان تی اف اس اینتر کنید بقیه کارهارا خودش انجام میدهد تا پایان سی فرمت شده با تمام موجودی اش حالا کارتهایتهن دوباره نصب کنید رضا-آ |
|
|
||||
|
||||
|
نوشتم بخونش
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |