|
|||||||
| ثبت نام | همه آلبوم ها | پرسش و پاسخ های متداول | ليست کاربران | تقويم | نیک گیم | جستجو | پست هاي امروز | مطالب به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
|
|
||||
|
||||
|
این سوال شما باید تجربی جواب داده بشه و اینطوری نمیشه جواب کاملی داد.اما صدای w850 هم خوبه
|
||||
|
||||
|
با سلام
آیا فایلهای حذف شده در گوشیهای سونی اریکسون را می توان به همراه دیگر فایلهای انتخاب شده برای فرد دیگری ارسال کرد؟ آیا فایلهای حذف شده قابل بازگشت هستند؟ پشت هم پست نزنید آخرين ويرايش به وسيله CYRUS LAND : 22nd April 2007 در 12:20 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
باسلام وعرض خسته نباشید
لطفا مراراهنمایی کنید که آیا نرم افزاری درمورد فایل مخفی یا قفل گذاری برروی فایلهای ایجاد شده در گوشیهای سونی اریکسون K750i,وجود دارد یانه بی زحمت آنرا معرفی کنید . باتشکر
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
دوست من برنامه برای این کار وجود داره این هم لینک دانلود برنامه mobyexplorer برای گوشی شما [Only registered and activated users can see links. ] موفق باشید
اگه دیگه ندیدمتون صبح بخیر ظهر بخیر شب بخیر ================== We Born To Live We Live To Love We Love To Die & We Die To Born Again In Another World ================== [Only registered and activated users can see links. ] ================== کلیک روی سپاس یادت نره ================== |
|
|
||||
|
||||
|
من k310 دارم چطوري فيلم اونو به vcd تبديل كنم
|
|
|
||||
|
||||
|
سلام دوستان
من یه گوشی Sony Ericsson K510i دارم وقتی با گوشی خودم می خواهم چیزی را بلوتوث کنم گوشی های دیگه را پیدا می کنه و مشکلی نداره اما وقتی کسی می خواهد چیزی از گوشی خود به گوشی من بلوتوث کند متاسفانه گوشی اون گوشی منا پیدا نمی کنه شما می دونید مشکلش چی ؟ |
|
|
||||
|
||||
|
دوست من تو قسمت my phone visiblitiy برو تو تنظیمات بلوتوث و show my phone رو بزن
اگه هم گوشیت فارسی میشه نمایش تلفن بعد بزن نمایش نام شما یا نمایش تلفن شما اینجور چیزی هست موفق باشی
اگه دیگه ندیدمتون صبح بخیر ظهر بخیر شب بخیر ================== We Born To Live We Live To Love We Love To Die & We Die To Born Again In Another World ================== [Only registered and activated users can see links. ] ================== کلیک روی سپاس یادت نره ================== |
|
|
||||
|
||||
|
سلام،
برنامه ای هست که بشه w810 رو به web cam تبدیل کرد؟ |
|
|
||||
|
||||
|
سلام
کسی عکس الماس سیاه سونی اریکسون رادارد.
|
||||
|
||||
|
چند وقت پیش یه ترفند توی یکی از این فروم ها خوندم(نمیدونم شایدهم تو همین فروم بوده)که میشه اس ام اس های داخل inbox را توسط بولوتوث هم فرستاد.فقط کافیه که save کنیم داخل تمپلیت و از اونجا با بلوتوث میشه فرستاد.یه همچین کارهایی دقیق یادم نیست.همون وقت هم که خوندم امتحانش کردم ولی حالا هر چی دنبال مطلبش میگردم پیدا نمیکنم و یادم رفته که چه جوری بود.
حالا از آقایون کسی میدونه چه جوریه؟ با تشکر در ضمن گوشیم سونی اریکسون w700 هستش |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
|
|
کلیه حقوق این سایت متعلق به
شرکت فرهنگ سازان می باشد هرگونه کپی
برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
Copyright © 2003 - 2008
Danestani All rights reserved
admin Forum Email