تالار های نیک صالحی

برگشت   تالار های نیک صالحی > فرهنگ > سينما و تاتر > سينماي جهان
پاسخ

ابزارهاي موضوع جستجو اين تالار نمايش رسم
قديم 7th February 2008
آواتار rezamediatak
rezamediatak rezamediatak آفلاين است
مدیر ارشد بخش سینما , تاتر

تاريخ عضويت: Jul 2006
گوشي موبايل: sony w810 i
دریک: 176,501
سپاس ها: 1,063
از این کاربر 28,839 بار در 9,887 پست سپاسگزاري شده
محل اقامت: تبريز
جنسیت شما: مرد
پيش گزيده

29.سوزان علوی: متولد 21 آبان 1354 در شهر بابل زمانیکه 7 سال داشته ایران رو ترک میکنه و با پدرش به نیویورک میره در نوجوانی با پدر به نیواورلئان میره اونجا پدرش در اثر سکته قلبی فوت میکنه و مجبور میشه به تنهایی در غربت زندگی کنه با پشتکار و تلاش فراوان در رشته هنر به تحصیل می پردازه و الان به عنوان کارگردان تلویزیونی در آمریکا مشغول به کاره فیلم تلویزیونی
The Music of 'The Sopranos نمونه ای از کارهاشه

2 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از rezamediatak بخاطر پست مفیدش :
آیـدا (26th September 2009), dina123 (23rd September 2008)
قديم 28th February 2008
آواتار rezamediatak

پيش گزيده

30.افشین مفید : در سال 1960، در خانواده‌ای از هنرمندان، شعرا، و نویسندگان به دنیا آمد. او یکی از دو فرزند هنرمند فقید «بیژن مفید»، خالق اثر فراموش نشدنی «شهر قصه»، و همسرش «فریده فرجام»، اولین زن سناریو نویس تئاتر ایران، نویسنده، شاعر و کارگردان است..

افشین، نه ساله بود که آموزش باله را در تهران آغاز کرد. برای فراگیری بیشتر به «اسکول آو امریکن باله» در آمریکا رفت و زیر نظر و با آموزش «ژرژ بالنشین»، ستارۀ بالۀ معروف «نیویورک‌سیتی باله» شد. او به‌دفعات به عنوان ستارۀ «نیویورک سیتی باله» روی صحنه ظاهر شد و هر شب روی صحنۀ تئاتر ایالتی نیویورک در لینکن‌سنتر مورد تحسین دوستدارانش قرار گرفت.

با وجود این‌که سابقه و اجراهای بسیار قوی و پراحساس او در نیویورک‌سیتی باله پوشش خبری وسیعی در روزنامۀ نیویورک‌تایمز، مجلۀ نیوزویک، و نشریات حرفه‌ای داشت، بسیاری از ما اما چیز زیادی راجع به او نشنیده‌ایم.

اینک وقت آن رسیده که داستان زندگی چند بُعدی و حیرت‌انگیز مردی را که نه فقط یک، که صدها داستان در مورد خود و زندگی اعجاب انگیزش دارد، بشنویم.

افشین مفید، یکی از آن خونگرم‌ترین و متواضع‌ترین آدم‌هایی است که می‌توان یه‌یاد آورد. فارسی را بسیار روان و شیوا و بدون استفاده از کلمات غربی حرف می‌زد. با هوش و پر از طنز است. راجع به موفقیت‌هایش، تصمیم‌هایش، خانواده‌اش، اوقات خوب و اوقات بدش با صداقت صحبت می‌کند.

"9 ساله بودم که در تهران آموزش باله را آغاز کردم. هرگز و قبلا باله ندیده بودم. عمویم، «اردوان مفید»، دوست «بیژن کلانتری» بود که خودش یک رقصنده، طراح و معلم باله بود و می‌خواست اولین گروه بالۀ ایرانی را از آغاز پایه‌ریزی کند؛ تا با تربیت رقصنده‌های ایرانی و با این گروه بتواند در صحنه‌های بین‌المللی باله شرکت کند. از 14 شاگردی که در قسمت تازه تأسیس بالۀ هنرستان عالی موسیقی در سال اول ثبت نام کردند، 12 نفر دختر ، و 2 نفر پسر بودند. من یکی از آن‌ها بودم."
افشین همراه با عمه‌اش «هنگامه مفید» که بعدها خود هنرپیشه و کارگردان موفقی در تئاترشد؛ و عمویش «هومن مفید» که نقش فراموش نشدنی "آقا موشه" را در نمایشنامۀ «شهر قصه» اجرا کرد به هنرستان عالی موسیقی در رشتۀ باله رفت.

افشین، با پدر، و مادربزرگ پدری‌اش زندگی می کرد و با آن‌ها رابطۀ عاطفی بسیار نزدیکی داشت.
پدر بزرگ او غلامحسین مفید، خود هنرپیشه، کارگردان و یک نقال حرفه‌ای بود. او یکی از پایه‌گذران تئاترحماسی در ایران بود و قصه‌هایی از شاهنامه را به اجرا در آورده بود.
پدربزرگ، خطاط، کوهنورد و شکارچی ماهری نیز بود.

افشین پدر بزرگش را که بهترین اوقات زندگی‌اش همراه با او در دامن طبیعت و در حال شکار و کوهنوردی می‌گذشت، بسیار دوست داشت و او را سرمشق خود قرار می‌داد.
در مدرسۀ باله برای اجتناب از جراحاتی که ممکن است به کار بالۀ او لطمه بزند گفته بودند که بایستی از ورزش‌هایی چون فوتبال و کوهنوردی پرهیز کند. افشین از این توصیه بسیار ناراضی بود و به پدرش می‌گفت دیگر نمی‌خواهد باله برقصد؛ اما هرسال تحصیلی پدر او را تشویق به ادامۀ کار می‌کرد و افشین به کلاس بالاتر می‌رفت.
در سال 1977، وقتی افشین فقط 16 سال داشت، پدر افشین با تشویق بیژن کلانتری او را به نیویورک فرستاد تا ضمن ادامۀ تحصیل، آموزش باله را در سطح بین‌المللی بیاموزد.
او چند ماه اول را در منزل بیژن کلانتری گذراند. صبح‌ها به دبیرستان می‌رفت و بعد از ظهرها در کلاس‌های عمومی باله شرکت می‌کرد.

بیژن، بهمن، غلامحسین خان، افشین و مزدا مفید

افشین، آن ایام زندگی در نیویورک را با غم شیرینی به‌یاد می‌آورد. ایران در آستانۀ انقلاب بود و ماهیانۀ بورس تحصیلی‌اش از ایران، فقط می‌توانست برای اجارۀ یک اتاق کوچک پر از سوسک در نیویورک اکتفا کند. در محله‌ای که همسایه‌های پورتوریکویی او با نواختن موسیقی سالسا تا صبح همسایگان را بیدار نگاه می‌داشتند. افشین دلتنگ ایران و خانواده‌اش در ایران بود.
در سال 1978، افشین در امتحان ورودی «اسکول آو امریکن باله» شرکت کرد. این مدرسۀ پرآوازه و شاخص، توسط ژرژ بالنشین، رقصنده و طراح نئوکلاسیست باله، و «لینکلن کرستین»، یکی از چهره‌های مشهور فرهنگی آمریکا تاسیس شده بود. مدرسه‌ای برای جذب و تربیت رقصندگان نیویورک‌سیتی باله. او می‌گوید:

"بالنشین عادت داشت بعضی وقت‌ها به مدرسه بیاید و رقصندگان را در حال تمرین نگاه کند. گاهی از بین شاگردان مدرسه یک نفر را انتخاب می‌کرد که به‌عنوان کارآموز به گروه کوردوباله بپیوندند. روزی که برای تماشای تمرین ما آمد، روز بسیار پر هیجانی بود.

من در حال تمرین بودم، اما با یکدندگی خاص خودم، هر بار که حرکتم خراب می‌شد، تمرینم را قطع می‌کردم و دو باره از اول شروع می‌کردم.

بالنشین چند ساعتی در جلسۀ تمرین ماند و رفت. وقتی کلاس تمام شد، لباسم را عوض کردم و کیفم را برداشتم که به خانه بروم. «ناتالی گلِباف»، معاون روسی مدرسه مرا صدا کرد و گفت بالنشین مرا انتخاب کرده است!

در دلم غوغایی بود. من می‌خواستم خیلی خوب باشم تا بتوانم تواناییم را به همه ثابت کنم. بیژن کلانتری همیشه به من می‌گفت: «خوب برقص و اهمیتی نده که کدام گروه رقص تو را انتخاب می‌کند. اگر کارت خوب باشه، درهای زیادی برای تو باز خواهند شد.»

نیویورک‌سیتی باله هم در آمریکا بهترین بود، و یکی از بهترین‌های جهان. آنقدر خوشحال بودم که به پدرم و بیژن کلانتری زنگ زدم و خبر خوب را دادم."

افشین مفید، یکی از رقصندگان اصلی نیویورک‌سیتی باله درنمایش‌های مختلفی از جمله: فور تمپرامنتز، دیورتیمنتو 15، والس، قطعات گلدبرگ، و فندق‌شکن شد.

اما مهم‌ترین نقشی که افشین روی صحنه اجرا می‌کرد، نقش اصلی در «بعدازظهر یک گوزن» بود که اول‌بار توسط «واسلاو نیژینسکی» روی موسیقی زیبای «دبوسی» بر اساس سروده‌ای از «استفان مالارم» طراحی شده؛ و بعدا توسط «جروم رابینز» طراحی مجدد شده بود.

افشین مفید در کنار مادرش فریده فرجام

آیـدا (26th September 2009), man omadam (16th November 2008)
قديم 24th March 2008
آواتار samsame
samsame samsame آفلاين است
تازه وارد

تاريخ عضويت: Mar 2008
دریک: -9,039
سپاس ها: 0
از این کاربر 0 بار در 0 پست سپاسگزاري شده
محل اقامت: shiraz
پيش گزيده

جالب بود.
قديم 29th March 2008
آواتار rezamediatak

پيش گزيده

31.انوشیروان روحانی: در سال 1318 در شهر رشت ديده به جهان گشود.
پدرش رضا روحاني مهندس کشاورزي، در استان گيلان بود که در کار نواختن ويلون و سرودن شعر نيز تجربيات زيادي داشت.
انوشیروان روحانی، در سن 7 سالگي با راهنمايي هاي پدر، با خط «نت» آشنا مي شود و در همين اوقات وارد هنرستان موسيقي شده و جواد معروفي استاد پيانوي ايران، تعليم وي را بر عهده مي گيرد.
انوشيروان از اين تاريخ به بعد مدارج ترقي را به سرعت طي نموده و با آشنايي که پدر وي با اقاي عباس شاپوري داشت به راديو راه يافته و در ارکستر شاپوري برنامه هايي اجرا مي کند.
در سن هجده سالگي در کنسرواتور پاريس مشغول تحصيل و از اين مرکز فارغ التحصيل مي گردد و اولين آهنگي که مي سازد و در راديو اجرا مي شود «اسرار ساز» نام داشت که پوران مي خواند.
انوشیروان روحانی بيش از 25 سال نداشت که عضو شوراي موسيقي راديو مي شود و تا آخرين سالي که در آن سازمان فعاليت داشت، اين سمت را عهده دار بود. وي از اولين برنامه «گلها» با اين برنامه همکاري فراوان داشت و رهبري ارکستر شماره 8 به عهده ايشان بود. انوشیروان روحانی يکي از آهنگسازان خوب معاصر است که بيش از دويست آهنگ متنوع و جالب ساخته که اکثر آنها از معروف ترين آهنگ هاي زمان خود بوده.
انوشیروان روحانی در آهنگسازي ويژه فيلم و سينما نيز داراي آثار معروف و ارزنده اي مي باشد. اولين بار در سال 1346 توسط وي «ارگ» به ايران مي ايد و شناسانده مي شود. از ميان آهنگ هاي ايشان مردم بيشتر به آهنگ «سلطان قلبها» و «گل سنگ» و «تولدت مبارک» علاقمندند
انوشیروان روحانی کنسرتهاي فراواني به نفع موسسات خيريه و فرهنگي : بيمارستان هاي معلولين، مسلولين و انجمن هاي خيريه تهران و شهرستانها به پا کرد و براي شناساندن موسيقي اصيل و ملي ايران مسافرت هاي متعددي به کشورهاي : آلمان، فرانسه، انگلستان، ژاپن، آمريکا، تايلند، هند، اتريش، افغانستان، و لبنان در چهارچوب مسايل فرهنگي، هنري نموده و خدمات وي به موسيقي کشور قابل تقدير است.
استاد انوشیروان روحانی در سالهاي اخير در خارج از ايران اقامت دارند و به عنوان آهنگساز و رهبر ارکستر با ارکسترهاي معروف جهان همکاري نزديک دارند، که اين امر نشان دهنده تسط ايشان بر سبکهاي جهاني موسيقي از جمله موسيقي کلاسيک دارد. از آخرين آثار استاد انوشیروان روحانی مي توان به آهنگ Maybe I Maybe You از آلبوم Unbreakable گروه Scorpios اشاره کرد که حاصل همکاري استاد روحاني با اين گروه در اواخر سال 2003 مي باشد. پانزدهم نوامبر 2004 آلبوم جديد "اسكورپيونز"( SCORPIONS )با آهنگسازي" انوشيروان روحاني" توسط يك شركت فرانسوي روانه بازار شد. قطعه( MAY BE I MAY BE YOU ) در سال 2003 در آخرين اجراي اين گروه معروف در "راك هال" (ROCK HALL) در آلمان اجرا شد، كه باعث شد اين گروه علاوه بر اين قطعه، دو قطعه ديگر را در آلبوم جديد خود از "روحاني" خواستار باشند. نكته جالب توجه در اين قطعه استفاده از تم هاي ايراني است كه در حال حاضر درجدول تاپ تونتي (TOP 12) در رده نهم قطعات موسيقي دنيا قرار گرفته است. لازم به ذكر است حضور " انوشیروان روحانی" در آلمان و اجراهاي متعدد وي در فرانسه و آلمان و آمريكا باعث شده است، نگاه موزيسين هاي بزرگ دنيا به موسيقي ايراني و ملودي هاي وي جلب شود. قابل توجه است که سبک کار اين گروه Alternative Rock (که بين Soft Rock و Metal Rock متغير است) مي باشد، سبکي که مطمعنآ براي آهنگسازي بايد تسط زيادي روي اصول کار داشت، که استاد روحاني به خوبي از عهده آن بر آمده اند و به جرأت مي توان گفت آهنگ استاد روحاني زيباترين آهنگ اين آلبوم مي باشد. و نکته آخر اينکه بايد دست پنجه چنين استادي را بوسيد کسي که نه تنها اهل فن است بلکه علم موسيقي روز دنيا را مي داند و از سنتي گرفته تا کلاسيک و Rock حرف براي گفتن دارد. و جاي بسي تأسف که بايد چنين مرداني در عرصه موسيقي داشته باشيم امّا مشکل عدم خلاقيت و افول در موسيقي ايراني مطرح باشد. و اين گناه کساني است که بايد زمينه فعاليت اساتيد طراز اول ايراني را در داخل کشور فراهم کنند نه اينکه ما در آلبوم گروههاي خارجي به دنبال نام اساتيد ايراني باشيم. و از طرفي برخي اساتيد داخلي که غير از خود کسي را قبول ندارند و وسعت فکرشان از دسته سازشان فراتر نمي رود و کساني که هنوز سر مکتب اصفهان و تهران دعوا دارند بايد کمي به اطراف نگاه کنند و ببيند که در موسيقي دنيا در چه جايگاهي قرار داريم.

آیـدا (26th September 2009), ladan a (29th March 2008)
قديم 31st March 2008
آواتار rezamediatak

پيش گزيده

32. یاسمینا رضا :متولد اول ماه مه 1959در پاریس می باشد مادرش مجارستانی و پدرش ايرانی و هر دو يهودی اند.
وی کار هنری اش را به عنوان بازيگر تئاتر در نمايشنامه‌های مدرن و کلاسيک شروع کرد. در 1987 برای نخستين نمايشنامه‌اش مکالمات بعد از تدفين(Conversation After a Burial) جايزه فرانسوی مولير را به عنوان بهترين نمايشنامه نويس دريافت کرد. در سال 1990 برای دومين نمايشنامه‌اش يعنی گذرگاه زمستانی(Winter Crossing) نيز برنده جايزه مولير شد.
در 1994 نمايشنامه هنر(Art) را نوشت که شهرتی بين المللی برای او کسب کرد و جوايز ايونينگ استاندارد لندن و جايزه لارنس اليويه را به عنوان بهترين نمايش کمدی دريافت کرد. نمايشنامه‌ای که تاکنون به 35 زبان دنيا از جمله فارسی(با ترجمه داريوش مودبيان) برگردانده شد و از سال 1996 تا سال 2002 در سالن‌های تئاتر وست اند لندن بر روی صحنه بود و جمعا نزديک به 140 ميليون پوند درآمد داشته است.
هنر نمايشنامه کوتاهی در باره چند دوست است که در باره تابلوی نقاشی مدرنی که يکی از آنها خريده و در واقع يک بوم خالی است بحث و مشاجره می‌کنند و دوستی آنها به هم می‌خورد. تم اصلی نمايشنامه هنر، خودفريبی است. ياسمينا در اين باره به خبرنگار گاردين می‌گويد:
«خودفريبی برای من بخش مهمی از زندگی است و من امروز به خصوص آن را با دنبال کردن يک چهره سياسی می‌بينم. خودفريبی امروز حکومت می‌کند. خودفريبی عنصر مسلط نهاد بشری است. خودفريبی تنها دروغ گفتن به ديگران نيست بلکه دروغ گفتن به خود است. شکلی از محافظت است و ناشی از احساسات ديگر مثل احساس غرور، نخوت، ترس، و درآميختن با ديگران است».

به علاوه ياسمينا در بيشتر آثارش به تحليل و کالبد شکافی رفتار متظاهرانه ثروتمندان نوکيسه پرداخته و خشونت و وحشی گری ای را که پشت لفافه تمدن پنهان شده برملا کرده است.
ياسمينا رضا علاوه بر نمايشنامه، رمان و فيلمنامه هم می‌نويسد. از وی تا کنون رمان‌های ويرانی(Desolation)، سورتمه آرتور شوپنهاور وHammerklavier منتشر شده است.
ياسمينا، رمان Hammerklavier را با الهام از زندگی پدرش که از بازماندگان کوره‌های آدم سوزی آشويتس بود نوشته است. او گاهی در نمايشنامه‌ها و فيلمنامه‌هايی که می‌نويسد، بازی هم می‌کند. در سال 2001 وی در نقش اينس(Ines) در نمايشنامه زندگی ضربدر سه(Life x 3) نوشته خودش که در نشنال تيتر لندن اجرا شد، بازی کرد. در اين باره گفته است:« نقش غافلگيرکننده‌ای برای من بود چون اينس يک قربانی است و قرار نبود من قربانی باشم.»
ياسمينا، نمايشنامه مسخ نوشته کافکا را نيز به زبان فرانسه برای رومن پولانسکی ترجمه کرد که آن هم برنده جايزه مولير بهترين ترجمه نمايشنامه شد.
آخرين نمايشنامه او با عنوان Le Dien du Carnage داستان تلخ دو زوج است که بر سر حادثه خشونت باری که برای فرزندان آنها پيش آمده جروبحث می‌کنند. اين نمايشنامه در ماه ژانويه با بازی ايزابل هوپر در پاريس به روی صحنه خواهد رفت. اما تا آن زمان تمام توجه او معطوف تصوير تازه‌ای است که می‌خواهد از نيکلا سرکوزی ارائه دهد. کاری که جهان ادبيات منتظر نتيجه آن است.

کاربران مقابل سپاسگزاری کرده اند از rezamediatak بخاطر پست مفیدش :
آیـدا (26th September 2009)
قديم 2nd April 2008
آواتار rezamediatak

پيش گزيده

33.لیلی افشار : متولد سال 1338 در تهران ، از ده سالگی فراگیری گیتار را آغاز کرد . وی با درجه لیسانس و فوق لیسانس موسیقی در رشته نوازندگی گیتار از "کنسرواتوآر بوستون" و "کنسرواتوآر موسیقی نیوانگلند" فارغ التحصیل شد و نخستین زنی در جهان بوده که موفق به اخذ درجه دکترا در نوازندگی گیتار شده است
خانم افشار مدتی نیز در "مرکز هنرهای تجسمی بنف" و "فستیوال موسیقی اسپن" تحصیل کرده و دیپلم شایستگی "آکادمی موسیقی کیجانا درسی ینا" ایتالیا نیز به وی اعطاء شده است
لیلی افشار یکی از دوازده نوازنده بین المللی گیتار بود که برای نواختن حضور آندریاس سگویا در کلاسهای پیشرفته وی ، در "دانشگاه کالیفرنیای جنوبی" انتخاب شد . آن موقع بود کهافشار پس از این کلاس {She will be a beautiful celebrity} ماتسرو سگویا پیش بینی کرد :
در مصاحبه ای در اخبار شامگاهی "ان بی سی" حضور یافت
علاقه او به موسیقی معاصر منجر شد که از نخستین اجرا کنندگان آثار "رضا والی" ، " گری آیستر" ، "گرارد روژد" ، "لوریس چوبانیان" ، "آرن ملنس" ، "کامران اینجه" ، "باربارا کولب" ، "مرلین زیفرین" و " سالوادور بروتونس" از میان دیگران باشد
وی کنسرتهای متعددی در کشورهای ایران ، آمریکا ، انگلستان ، ایرلند ، کانادا ، فرانسه ، دانمارک ، ایتالیا ، آفریقا ، نیوزیلند ، استرالیا و آمریکای جنوبی برگزار کرده ، همچنین در " ویگمور هال لندن" ، "مرکز هنرهای اجرایی کندی" ، "فستیوال موسیقی گرند تیتن" ، "فستیوال موسیقی اسپن" ، " مدرسه هنرهای تجسمی بنف" ، "فستیوال موسیقی منتون" و "آکادمی آمریکیایی در رم" نواخته است
واشنگتن پست لیلی افشار را "فوق العاده معصوم" توصیف کرده است . او همچنین بعنوان بهترین گیتاریست کلاسیک زن برنده جایزه "ارویل ایچ. گیبسن" شده است
ضبط های لیلی افشار از "24 کاپریچوی گویا" اثر "کاستل نوئوو-تدسکو" ، "ساغر (تنگی می لعل)" ، "مسخ" و آخرین آنها "گذر در نوا" که توسط نشر کارگاه موسیقی منتشر شده اند
همچنین کتابی با عنوان "پنج آواز محلی ایرانی" منتشر و مقاله های لیلی افشار درباره کاستل نوئوو-تدسکو و فرانسثیسکو گویا به چند زبان در نشریات
چاپ و منتشر شده اند "Gitarre & Laute" , "I1 Fronimo" , " Guitar Review"
لیلی افشار کرسی پروفسوری خود را برای "دانشگاه ممفیس" در سال 1989 بدست آورد و هجده سال است برنامه لیسانس و فوق لیسانس و دکترای نوازندگی گیتار در دانشگاه ممفیس را اداره میکند ، که در انجا نیز جایزه استاد برجسته دانشگاه در سال 2000 به وی تعلق گرفته است . دیگر جوایز او عبارتند از
The National Endowment for the Arts Recording Award
Top Prize in the Guitar Foundation of America Competition
Grand Prize in the Aspen Music Festival , Guitar Competition
First Prize in the Music Teachers' National Association
First Prize in the American String Teachers' Association, Guitar Competition
مستر کلاسهای ایشان هر از گاهی با ورود ایشان در ایران برگزار میشود . سخنانی که لیلی افشار خطاب به هنر جویانش میگوید: " از هنر جویانم میخواهم که شعر بگویند . این سبب میشود که ذهن آنها باز شود . بی هدف نباید پای تمرین نشست و سعی نکنید قطعات را از اجرای دیگران کپی کنید بلکه آنرا با حس خود اجرا کنید" . در اینده نزدیک متدهای آموزشی تالیف ایشان به بازار خواهد آمد

3 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از rezamediatak بخاطر پست مفیدش :
آیـدا (26th September 2009), dina123 (6th January 2009), man omadam (16th November 2008)
قديم 6th April 2008
آواتار rezamediatak

پيش گزيده

47.ایلوش خوشابه: در سال 1311در شهر ارومیه به دنیا آمد از کودکی علاقه وافری به ورزش داشت.
بهمین دلیل در زمینه پرورش اندام شروع به فعالیت نموده و در سال 1327 زمانیکه شانزده سال بیشتر نداشت ضمن شرکت در مسابقه زیبایی اندام کشور بر همه رقبای خود پیروز شده و عنوان " آقای ایران " را بدست آورد. این امر باعث شد که تهیه کنندگان فیلم از وی دعوت نمایند تا در فیلمهای قهرمانی شرکت کند.
ایلوش از سال 1333 وارد فعالیت هنری شد و برای اولین بار در فیلم " امیر ارسلان نامدار" در نقش امیر ارسلان ظاهر شد.
پس از آن در فیلمهای " قزل ارسلان " و " بیژن و منیژه " ظاهر شد.
پس از اتمام کار بازی در فیلم اخیر ایلوش سفری به امریکا نمود و در این کشور توانست عنوان قهرمان زیبایی اندام و کشتی کج شهر های لوس آنجلس و سکرامنتو را بدست آورد.
در بازگشت از امریکا در فیلم " دندان افعی " بازی کرد در سال 1340 از طرف استودیو یولو فیلم جهت شرکت در فیلم ولکان خدای جنگ (امیمو سالوی )به ایتالیا دعوت شد.
از آن تاریخ کار خود را در کشور ایتالیا ادامه داد و در این مدت در چند فیلم از جمله " پسر ژوپیتر " " علی بابا " - " سامسون و دلیله " - " برادران شکست ناپذیر " - و " هفت تیر کشها ی نفرین شده "ایفای نقش کرد و از این راه شهرت و محبوبیت بین المللی نصیب وی گردید البته در اروپا با نام ریچارد لوید معروف شد.
ایلوش در سال 1345 طبق دعوتی که از وی به عمل آمده بود برای شرکت در فیلم " حسین کرد شبستری " برای مدت دو ماه به ایران آمد و پس از اتمام کار این فیلم مجددا به ایتالیا برگشت
از دیگر فیلمهای ایلوش می توان آثار زیر رو نام برد:
بازی شانس -کشتی نوح -پهلوان پهلوانان -غول بیابانی - احمد چکمه ای-آخرین نبرد - عباسه و جعفر برمکی - جنگجویان کوچولو- افعی- یاران-تعقیب - گارد ویژه

آیـدا (26th September 2009), man omadam (16th November 2008)
قديم 7th April 2008
آواتار rezamediatak

پيش گزيده

48.یاسمین طباطبایی:در ۸ ژوئن سال ۱۹۶۷ در تهران به دنیا آمد. مادر او آلمانی و پدرش ایرانی است. او به همراه برادر و دو خواهرش در ایران بزرگ شد و در تهران به مدرسه آلمانی رفت.

با انقلاب سال 1978 مدرسه‌ آلمانی که یاسمین در آن تحصیل می کرد بسته شد. در ماه دسامبر سال ۱۹۷۸ پدر یاسمین او را به همراه بقیه‌ اعضای خانواده راهی شهری در نزدیکی مونیخ می کند.
یاسمین در بیوگرافی خود در سایت‌اش می نویسد: « گمان می کردیم که اوضاع به زودی آرام می شود و ما به ایران بازمی گردیم.» و "به زودی" تبدیل شد به سال‌های طولانی. اما او همچنان امیدوار است که باردیگر به ایران سفر کند.
یاسمین با فیلم و موزیک حال می‌کند. او پس از گرفتن دیپلم در سال ۱۹۸۶ در مدرسه عالی موزیک و هنر شهر اشتوتگارت به تحصیل در رشته‌ موزیک و بازیگری پرداخته است و از آغاز دهه‌ ۹۰ تاکنون به عنوان نوازنده و بازیگر مشغول کار است. فعالیت‌های سینمایی طباطبایی با بازی در فیلمی به نام "بچه های خیابان" آغاز شد. طباطبایی فیلم ها و قطعات نمایشی بسیاری را در کارنامه‌ بازیگری خود دارد. یکی از این فیلم ها " پوست غریبه" نام دارد. در این فیلم یاسمین نقش زنی ایرانی را بازی می کند که ناگزیر به فرار از سرزمین خویش است زیرا به او نسبت هم جنس باز بودن می ‌زنند و این اتهام در ایران مجازات مرگ را در پی دارد. بازی درخشان یاسمین در این فیلم جایزه‌ بهترین بازیگر را برای او به ارمغان آورد.
به‌نظر منتقدان سینما، بهترین فیلمی که طباطبایی بازی کرده، فیلم "راهزنان" است که در آن خود را نه تنها به مثابه هنرپیشه‌ای با استعداد، بلکه به عنوان خواننده و آهنگ سازی برجسته نیز نشان داده است.
طباطبایی موسیقی و ترانه‌های این فیلم را که برای کارگردانش کاتیا فون گارنیر، شهرتی جهانی به ارمغان آورد، ساخته بود. او در این "فیلم جاده‌ای" همراه کاتیا ریمن، هنرپیشه معروف آلمانی هنرنمایی می‌کند و با بازی درخشان و ترانه‌هایی که در زمانی کوتاه در صدر جدول "بهترین آهنگ های روز" آلمان قرار گرفتند، جایزه‌ "صفحه طلایی" اروپای سال ۱۹۹۷ را نیز به خود اختصاص می‌دهد. هنوزهم این ترانه‌ها از کانال‌های متعدد رادیوهای آلمان پخش می‌شوند.
امسال هم جایزه بهترین دوبلور را برای فیلمهای
"زندگی به رنگ گل سرخ" و "پرسپولیس" دریافت کرد. اولی داستان زندگی خواننده‌ی مشهور فرانسوی، ادیت پیاف است و دومی زندگی مرجان ساتراپی را به تصویر می‌کشد.

آیـدا (26th September 2009), dina123 (6th January 2009)
قديم 8th April 2008
آواتار rezamediatak

پيش گزيده

36.مینا آذریان:روز 4 مهر 1337 در تهران به دنیا آمد
در رشته تئاتر به تحصیل پرداخت سپس در چند نمايشنامه بازي كرد كه مي توان به "جادوگران شهر سيل" (نوشته آرتور ميلر- دكتر محمد كوثر)، "همشهري"(مهدي هاشمي) "آهو"(بهرام بيضايي) و دو نمايش "ترس و نكبت رايش سوم (نوشته برتولت برشت) و "خرده بورژوا" (نوشته ماكسيم گوركي) اشاره كرد.
مينا آذريان، در فيلم "پرونده" ساخته مهدي صباغزاده نيز بازي كرده است كه تنها تجربه بازيگري او در سينماي داخل ايران به شمار مي‌آيد.
در سال 65 قبل از به پایان رساندن درسش ایران را به مقصد سوئد ترک کرد
مينا آذريان در حدود ۲۰ نمايش مطرح سوئدي از جمله مهاجران ، سه مجموعه تلويزيوني، چندين فيلم كوتاه و ۷ فيلم بلند سينمايي بازي كرده است كه از آن ميان مي‌توان به "وقتي تاريكي سقوط مي‌كند" ساخته آندرش نيلسون و "بال‌هاي شيشه‌اي" ساخته رضا باقر، اشاره كرد.
يكي در مورد قتل‌هاي ناموسي در سوئد و ديگري در مورد مشكلات يك دختر جوان ايراني به نام نازلي كه در ايران به دنيا آمده اما در سوئد بزرگ شده است. اين فيلم در جشنواره‌هاي بين‌المللي متعدد، از جمله جشنواره فيلم مسكو و جشنواره فيلم جوانان در ليون فرانسه شركت كرده و جوايز مختلفي گرفته است.

او تابستان سال گذشته در فيلم "تابستان ۵۳" به‌كارگرداني شيرين نشاط بازي كرد. "تابستان ۵۳"، از روي رمان "زنان بدون مردان" نوشته شهرنوش پارسي‌پور اقتباس شده و تمامي صحنه‌هاي آن در كازابلانكا مراكش فيلمبرداري شده است.
در اين فيلم، داستان زندگي پنج زن در مقطع سال ۱۳۳۲ و در حالي كه ايران دستخوش بحران‌هاي سياسي است به‌تصوير كشيده شده است. آنها از مسيرهاي مختلف به نقطه‌اي مشترك مي‌رسند كه باغي خيال‌انگيز است.
مينا آذريان در اين فيلم، در نقش "زينت" دوست فرخ‌لقا بازي كرده است. او مي‌گويد: "شيرين نشاط چند بازيگر ايراني را از كشورهاي مختلف براي بازي در اين فيلم جمع كرده بود. فيلم مانند كارهاي عكاسي او از صحنه‌آرايي فوق‌العاده‌اي برخوردار است. در همان مدت زمان كوتاه ايفاي نقش، احساس كردم فضاي فيلم همچون عكس‌هاي شيرين نشاط، جنبه‌اي خيال‌انگيز و جادويي دارد".

3 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از rezamediatak بخاطر پست مفیدش :
آیـدا (26th September 2009), e_a_s_22 (9th April 2008), man omadam (16th November 2008)
قديم 13th April 2008
آواتار rezamediatak

پيش گزيده

37.رضا بدیعی:روز 29 فروردین 1309 در تهران به دنیا آمد. تحصیلاتش را در رشتۀ سینما در ایران انجام داد و سپس به امریکا رفت. آنجا با رابرت آلتمن آشنا شد و در چند فیلم با او به عنوان فیلمبردار همکاری کرد.
این آشنایی که کم کم تبدیل به یک دوستی شد بعدها درهای هالیوود را به روی رضا بدیعی به عنوان یک کارگردان گشود.
در سال 1968 با باربارا ترنر ازدواج کرد که تا سال 1985 ادامه داشت
از باربارا صاحب دختری به نام مینا شد که هم اکنون در امریکا به عنوان هنرپیشه مشغول به کار است
جنیفر جیسون لی دختر باربارا ترنر هم دختر خوانده رضا بدیعی به حساب میاد
از کارهای مهم او سریال بالاتر از خطر(مأموریت غیرممکن)، مرد شش میلیون دلاری، استارسکی و هاچ، هالک، کارآگاه راک‌فورد، دکتر کوئین، بِی‌واچ، پیشتازان فضا و بافی صیاد خون‌آشام‌.
او تا به حال بیش از 400 ساعت سریال تلویزیونی (رکورد دار ساخت سریال در آمریکا)، 5 فیلم سینمایی و 60 فیلم مستند ساخته و هنوز فعال است.

4 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از rezamediatak بخاطر پست مفیدش :
آیـدا (26th September 2009), dina123 (6th January 2009), e_a_s_22 (14th April 2008), man omadam (16th November 2008)
پاسخ

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان)

ابزارهاي موضوع جستجو اين تالار
جستجو اين تالار:

جستجو پيشرفته
نمايش رسم

قوانين ايجاد گفتگو در تالار