اين تاپيك براي ارائه اخبار تصوير و گزارشهاي تصوري است.....
این تصادف دیروز صبح در خیابان ستارخان نبش باقرخان رخ داد که
اين تاپيك براي ارائه اخبار تصوير و گزارشهاي تصوري است.....
این تصادف دیروز صبح در خیابان ستارخان نبش باقرخان رخ داد که
به سراغ من اگر مي آييد ...نرم و آهسته بياييد مبادا كه ترك بردارد...چيني نازك تنهايي من
سیندرلا جان مطمئنی تلفات جانی در بر نداشته احتمالا کسی تو ماشین نبوده و الا کسی از اون تو جون سالم بدر نمیبره.
اگر انسانها بدانند فرصت با هم بودنشان چقدر محدود است محبتشان نسبت به هم نا محدود ميشود....
والا خبر مي گه كه تلفات نداشته....نمي دونم احتمالا ماشين پارك بوده و كسي توش نبوده
پنج سال از حادثه یازدهم سپتامبر می گذره. اتفاقی که هر کس مسبب اون بود ( چه خود آمریکا و چه تروریست ها) واقعا از نظر انسانی غیر قابل قبوله. بعد از گذشت چند سال دیدن بعضی از عکسهای اون روزها خالی از لطف نیست
بعضی ها هم خلاقیتشان گل کرده و مچ شیطان رو وسط دود ها گرفتند
اینم صلیبی که از اسکلت ساختمان در خرابه های اون به جا مونده بود و بعدا به صورت مجسمه در نیویورک نصب شد
به سراغ من اگر مي آييد ...نرم و آهسته بياييد مبادا كه ترك بردارد...چيني نازك تنهايي من
اين هم يك تصادف دلخراش درشب عروسي . خدانصيب هيچ كس نكند
![]()
عكسهاي از رزمايش ايران
پرتاپ موشک دوش "-6
.
پرتاپ موشك ساحل به دريا
دریایی ارتش با موفقیت آزمایش شد.
موشک ها و تجهیزات بهینه سازی شده ی زمین به هوا ، موشک های دشمن را در ارتفاع پست و همزمان در چند نقطه از آسمان منهدم کردند
لطفا از اين به در اين تاپيك مثل سايت هاي خبري مثل بازتاب عمل كنيد و خبر هايي كه مدت زيادي از آنها گزشته نزاريد و توضيحات كاملي هم درباره آناها بديد نه يك جمله
دوستان عزیزم خدا نگهدار ...:p
امير جان من توضيحات هم براي رزمايشي كه انجام شد به طور خلاصه جمع كردم منتها چون اينجا فقط عكس بود گفتم شايد نذارم بهتره .البته خوب مدتي كه گذشته . اگر صلاح ديد نوشته ها هم ميگذارم.
توجه تاپيك به علت استقبال نشدن بسته شد لطفا كساني كه تمايل دارند اينجا دوباره باز بشه به من پيغام خصوصي بفرستند.
دوستان عزیزم خدا نگهدار ...:p