|
|
|
با توجه به اینکه مطلبیدر مورد هانس زیمر گذاشتم گفتم یکی از آثارش رو هم بذارم بد نباشه .
موسیقی و تم اصلی فیلم DARK KNIGHT یا همون شوالیه تاریکی که واقعا زیباست . ![]() [Only registered and activated users can see links. ]
[Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] خدای ساده لوحان را نماز و روزه بفریبد و لیکن من برای خود خدای دیگری دارم ریا و رشوه نفریبد اهورای مرا آری خدای زیرک بی اعتنای دیگری دارم بسی دیدم ظلمنا خوی مسکین ربنا گویان من اما با اهورایم دعای دیگری دارم زقانون عرب درمان مجو در یاب اشاراتم نجات قوم خود را من شفای دیگری دارم . «اخوان ثالث» |
| 3 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از I s i L D u r بخاطر پست مفیدش : | ||
|
|
||||
|
||||
|
سلام به همگي
من دنبال آهنگ فيلم لوليتا هستم ممنون |
| کاربران مقابل سپاسگزاری کرده اند از maral_parnian بخاطر پست مفیدش : | ||
hessamkhosravi (27th July 2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
این لینکی که برای دانلود موسیقی زال و سیمرغ استاد انتظامی گذاشتید خرابه تورو خدا یه کاریش کنید
|
| 2 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از vegi بخاطر پست مفیدش : | ||
BOODA (27th July 2009), hessamkhosravi (27th July 2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
سلام بر شما
همانطور که اذعان دارید از رمان ولادیمیر نابوکوف تا به حال دو کارگردان داستان لولیتا را به روایت کشانده اند ... 1. استنلی کوبریک در سال 1962 و 2. آدرین لین در سال 1997 موسیقی زیر از نسخه دوم فیلم ( آدرین لین ) میباشد . لینک اول موسیقی تیتراژ ابتدایی فیلم به همراه مونولوگ زیبای جرمی آیرون میباشد .... و لینک دوم Sound Track از فیلم مزبور ... 1. [Only registered and activated users can see links. ] __________________________________________________ ______________ 2. [Only registered and activated users can see links. ]
گلوی مرغ سحررا بریده اند و هنوز در این شط شفق آواز سرخ او جاری ست ... ه.الف.سایه دوستان و یاران گرامی برای ارزش نهادن به تلاش دوستانمون از پست هایشان از دکمه [Only registered and activated users can see links. ] استفاده کنید ...
آخرين ويرايش به وسيله hessamkhosravi : 27th July 2009 در 03:22 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. ] |
|
|
||||
|
||||
|
When our wings are cut, can we still fly
زمانی که بالهایمان بریده شود میتوانیم بی حرکت و خاموش به پرواز درآییم قطعه از موسیقی فیلم 21 Grams ساخته آهنگساز رئالیسم آمریکای جنوبی , گوستاو سانتائولالا به کارگردانی آلخاندرو گونزالس اینیاریتو ![]() [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]
گلوی مرغ سحررا بریده اند و هنوز در این شط شفق آواز سرخ او جاری ست ... ه.الف.سایه دوستان و یاران گرامی برای ارزش نهادن به تلاش دوستانمون از پست هایشان از دکمه [Only registered and activated users can see links. ] استفاده کنید ...
آخرين ويرايش به وسيله hessamkhosravi : 29th July 2009 در 12:31 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
اثری دیگر از گوستاو سانتائولالا
کوهستان بروک بک اثری از آنگ لی ![]() [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] |
|
|
||||
|
||||
|
سلام. با عرض خسته نباشید.
sound track های فیلم Happening به کارگردانیه M. Night Shyamalan رو لطفا آپلود کنید آهنگساز James.newton Howard خیلی ممنون! ![]() |
| کاربران مقابل سپاسگزاری کرده اند از Kasraye tanha بخاطر پست مفیدش : | ||
BOODA (1st August 2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
درباره الی ....
در یک پیش پرده و سه پرده خوشحال میشوم از بازدید و نظرات پایدارتون [Only registered and activated users can see links. ] |
| 4 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از hessamkhosravi بخاطر پست مفیدش : | ||
BOODA (1st August 2009), Kasraye tanha (31st July 2009), medal456 (31st July 2009), NO BODY (30th July 2009) | ||
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (0 کاربران و 2 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
|
|
کلیه حقوق این سایت متعلق به
شرکت فرهنگ سازان می باشد هرگونه کپی
برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
Copyright © 2003 - 2008
Danestani All rights reserved
admin Forum Email