تالار های نیک صالحی

برگشت   تالار های نیک صالحی > ساير بخشها > روان شناسی
پاسخ

ابزارهاي موضوع جستجو اين تالار نمايش رسم
قديم 23rd May 2006
آواتار s_mary
s_mary s_mary آفلاين است
كاربر خيلي فعال

تاريخ عضويت: Apr 2006
دریک: 24,992
سپاس ها: 4,256
از این کاربر 3,302 بار در 1,190 پست سپاسگزاري شده
محل اقامت: تهران
جنسیت شما: زن
Wink تسخیر خوشبختی

تسخیر خوشبختی

(( من زنده ام ، چون زنده ام زندگی می کنم .
از عمرم بهره می گیرم .
صف فرزندان من بدنبال من
نیز چنین هستند .
فرزندان آنها نیز چنین خواهند بود .
نیاکانم زندگی را زندگی کردند .
من نیز زندگی را زندگی میکنم
اعقابم ، سلسله بی نهایت زندگی
زندگی را زندگی میکنند .
کجای را این قافله از منزلگاه غم میگذرد ؟؟؟ ))

این جملات زیبا را در کتاب تسخیر خوشبختی برتراند راسل خواندم . با خودم فکر میکنم واقعا چرا ما زندگی رو اینقدر سخت میگیریم ؟؟ از زندگی چه توقعی داریم ؟
چرا بهش پشت می کنیم ؟چرا دست گرمش رو فشار نمی دیم ؟ چرا به آغوش خالق مهربون این زندگی پناه نمی بریم ؟ چرا صدای خنده زندگی رو نمی شنویم ؟ چرا فکر میکنیم دنیا همینطوری میمونه ؟ چرا ؟

بیائید با هم نفس بکشیم . نفس بکشیم و زندگی کنیم . زندگی کنیم و لذت ببریم . هرکس دوست داره لطفا نظر بده و منو همراهی کنه . ممنونم.

هنگا می که مشکلی مارا آزار می دهد ، هنگامی که شکننده و آسیبب پذیر می شویم و تلنگری ما را بی تاب می کند و هنگامی که از زندگی روز مره مان خسته می شویم و نمی توانیم مشکلات سر راهمان را کم کنیم ، تصور میکنیم بد شانسیم ، کم تحملیم و دیگر کارمان تمام است . حال آنکه مشکلی ظریف و نامرئی در جسم یا روانمان علت اصلی بسیاری از ناراحتی هاست . اگر خود را بهتر بشناسیم و در حفظ سلامت جسم ، روح وروانمان بکوشیم ، دنیا رنگ دیگری خواهد یافت .

خوشبختی و سعادت ، بزرگترین هدفی است که هرکسی در زندگی آنرا دنبال می کند . شاید با تغییر دیدتان نسبت به زندگی به این هدف نزدیک و نزدیک تر شوید ....!!

آخرين ويرايش به وسيله elada : 23rd May 2006 در 11:13 PM. دليل: 2 پست پشت سر هم
4 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از s_mary بخاطر پست مفیدش :
Jawed (31st October 2006), kasra13 (23rd November 2008), KIA (15th June 2006), Razak (23rd August 2008)
قديم 23rd May 2006
آواتار s_mary
s_mary s_mary آفلاين است
كاربر خيلي فعال

پيش گزيده زندگی کی آسانتر می شود ؟

زندگی کی آسانتر می شود ؟
هیچوقت ! زندگی هیچ وقت آسانتر نمی شود . هیچ گاه منتظر این نباشید که زندگی تان لبریز از خوشی و خالی از هرگونه مشکلات شود .
زندگی آسان نمی شود ولی ما میتوانیم یاد بگیریم که چگونه با زندگی بهتر کنار بیائیم و آنرا با تمام مشکلاتش به آسانی بپذیریم .
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وقتی از راه دور زندگی دیگران را میبینید ، از ته دل حسرت خورده باشید . چون تصور میکنید زندگی آنها آنچنان آسان و بی دغدغه است که هیچگونه مشغله فکری ندارند و همواره در مسیری صاف و بی دردسر قدم می زنند . به به عجب زندگی شیرین و لذت بخشی !!!!!!!!!
نه اینطور نیست . دوست عزیز همه انسانها درگیر مشکلات خاص خود هستند و مطمئن باش هیچ بشر بی مشکلی پیدا نمی شود .
شاید به نظر برسد که برخی هیچ مشکلی ندارند ، مثلا مرد ثروتمندی که بهترین حقوق ، بهترین شغل ، بهترین خانه و ماشین را دارد . در رستورانهای مجلل غذا می خورد و بهترین لباسها را می پوشد . به مسافرت خارج می رود و به مهمانی های بزرگ دعوت می شود .......و ممکن است شما به این بگوئید زندگی ایده آل ، زندگی آسان ، زندگی بی دغدغه .......... اما غافل از اینکه شما نمی دانید زتدگی آسان آنها همراه است با هزاران دردسر ... از بیماری صعب العلاج رنج میبرد .فرزندش معتاد است ، سالهاست مادر پیرش را ندیده ... به محل کارش دستبرد زده اند و اتوموبیل گران قیمتش تصادف کرده ... همسرش طلاق گرفته ، از تنهایی رنج می برد ویک شب با خیال راحت سر بر بالین نمی گذارد و یا هزاران مشکل دیگر که تصورش را نمی کنی!!
پس با این وصف نمی توان گفت زندگی برخی آنچنان آسان است که متوجه گذر زمان نمی شوند .... نه این امکان ندارند !! هیچ گاه احساس نکنید که زندگی دیگری از شما آسان تر است . برای اینکه به این احساس برسید کافیست همیشه به پائین دست خود نگاه کنید . اگر یک انگشت شما درد میکند به این فکر کنید که دیگری هم هست که دو انگشتش درد میکند !!
آنگاه چشمهای خود را ببندید و نفسی عمیق کشیده و زمزمه کنید :
(( پروردگارا تو را به خاطر تمام آنچه به من داده ای و نداده ای شکر میکنم ...))
3 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از s_mary بخاطر پست مفیدش :
Anahita va Mehr (19th February 2008), Jawed (31st October 2006), roksana_2006 (24th May 2006)
قديم 23rd May 2006
آواتار Kamil
Kamil Kamil آفلاين است
كاربر عالي

گوشي موبايل: 6670
دریک: -2,978
سپاس ها: 1,641
از این کاربر 1,901 بار در 576 پست سپاسگزاري شده
Exclamation

خوشبختی همون احساس رضایت از زندگیه همون لبخندی که از ته دل و با تمام وجود سر میدی وقتی که دوست داری همه بدونند تو چقدر شادی و اینکه آره تو خوشبختی وقتی همه چیز قشنگه همه چیز بوی خوب و تازه میده بوی زندگی بوی رضایت آره اون خوشبختییه همون شکر سپاس گذاری از ذات اقدس الهی وقتی میخوای این وشادی و یا این خوشبختی رو ازت نگیره وقتی نتیجه همه سعی وتلاشت رو میگیری آره دوست من چیزی به اسمه بد بختی وجود نداره چون خدا برای بنده هاش ازمایش های سخت قرار داده نه بد بختی و این یه ازمایشه وسر بلندی تو از آزمایش و خندهای تو و محبت اطرافیانت همون خوشبختیی توست به امید روزی که این حس در وجودمون نمیره
2 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از Kamil بخاطر پست مفیدش :
Anahita va Mehr (19th February 2008), Jawed (31st October 2006)
قديم 23rd May 2006
آواتار غنچه
غنچه غنچه آفلاين است
كاربر خيلي فعال

تاريخ عضويت: Mar 2006
دریک: -25,257
سپاس ها: 178
از این کاربر 925 بار در 516 پست سپاسگزاري شده
پيش گزيده

فقط همين و ميتونم بگمو بس :

با خدا باش و پادشاهي كن
بي خدا باش و هر چه خواهي كن
کاربران مقابل سپاسگزاری کرده اند از غنچه بخاطر پست مفیدش :
Jawed (31st October 2006)
قديم 23rd May 2006
آواتار hamidrezatavakoly
hamidrezatavakoly hamidrezatavakoly آفلاين است
کاربر متوسط

دریک: -7,154
سپاس ها: 11
از این کاربر 62 بار در 45 پست سپاسگزاري شده
پيش گزيده

فرقی نميکند برکه‌ی آب کوچکی باشی يا درياي بيکران... زلال که باشی، آسمان در توست ...!
قديم 23rd May 2006
آواتار bamzi
bamzi bamzi آفلاين است
كاربر ساده

تاريخ عضويت: May 2006
گوشي موبايل: Nokia N97
دریک: -8,323
سپاس ها: 2
از این کاربر 49 بار در 27 پست سپاسگزاري شده
پيش گزيده

زندگي نه سخت و نه آسان! اين خود ما هستيم كه زندگي رو مي‌تونيم اونجور كه دلمون مي‌خواد تفسير كنيم و با زندگي زندگي كنيم و يا زندگي را بندگي كنيم.
من نگويم كه مرا از قفس آزاد كنيد قفسم برده به باغي و دلم شاد كنيد
سعي كنيم انتظارهاي خودمون رو از زندگي طوري بخوايم كه مي‌دونيم مي‌تونيم با همت و تلاش خودمون برآورده كنيم، توقعات خودمون رو نسبت به زندگي بسنجيم، با عشق زندگي كنيم و خداوند را بندگي كنيم، و در عين حال از زمان حال لذت
قديم 23rd May 2006
آواتار s_mary
s_mary s_mary آفلاين است
كاربر خيلي فعال

پيش گزيده

(مبارزه با مشکلات)

دقت کردید ؟...همیشه وقتی صحبت از درد و رنج دیگرا به میان می آید ، راحت برخورد میکنیم . دختر جوانی از همسرش جدا شده ؛ میگیم : ((مشکلی نیست ، این باعث می شه مستقل بشه ))
مردی ورشکست میشه ، میگیم (( حقش بود بلند پروازی کرد ... حالا یاد میگیره دیگه از اینکارا نکنه ، عوضش تجربه اش زیاد شد !!!)) پسر جوانی رفت خارج و دست از پا دراز تر برگشت ، در کمال خونسردی میگیم : (( عیب نداره سرش به سنگ خورد ..!))
عجب ! واقعا جالبه ... چون ما همیشه عقیده داریم مبارزات زندگی ، افراد رو قوی تر ، آبدیده تر و محکم تر میکنه ، اما !.... اما امان از روزی که یک مبارزه کوچک سراغ مارو بگیره ..!! زانوی غم در بغل میگیریم و شروع میکنیم .......(( خدایا آخه چرا من ؟ مگه من چه گناهی کرده بودم ؟ حالا چیکار کنم ؟ نمشد منو آسانتر آزمایش کنی...؟ خدایا !!!))
و متاسفانه آزمایشات و مبارزات واقعی هیچ گاه آسان نیستند و ما چرا نمی خواهیم این نکته مهم را بپذیریم ؟ چرا حرفهایمان را فراموش میکنیم ؟ و قادر به مبارزه کردن نیستیم ...؟ در صورتیکه مبارزه کردن جزئی از ضمیر ناخود آگاه ما و ذاتی است . باور کنید ما همیشه داریم مبارزه میکنیم
ما هیچ وقت نمی توانیم یک جا راکد بمانیم . وقتی قسط های خانه تمام میشه ، قسط ماشین رو می بندیم و وقتی زندگی بیش از حد آسان میشه ، پی شغل میگردیم ..! واین یعنی مبارزه . پس این فقط زندگی نیست که ما رو به مبارزه می طلبد بلکه ما هم همیشه در حال دعوت کردن زندگی به مبارزه هستیم ........ ولی چرا نمی تونیم مبارزه با مشکلات را تحمل کنیم ؟و هرگز نمی خواهیم متوجه حکمتی که پشت آنها نهفته است بشیم !!
درک رابطه منطقی میان مصائب و سختی ها ، در آغاز دشوار است .
تا وقتی که خدا را مقصر بدانیم در این زمینه پیشرفتی نمیکنیم . شاید شش ماه وقت لازم باشد تا بفهمیم در اخراج شدنمان از محل کار چه حکمتی نهفته بوده !

جهان هستی معلمی صبور و با حوصله است . برای آنکه زندگی آرامی داشته باشید باید به علائم هشدار دهنده او توجه کنید و در غیر اینصورت یک ورشکستگی ، یک جدائی ، یک حمله قلبی و یا یک تجربه سخت دیگر در انتظارتان خواهد بود .
از معلم زندگی درس بگیرید این درسها معمولا درست جلوی چشمانمان هستند و ما اغلب به طور کامل با آنا آشنائی داریم ولی ترجیح میدهیم که خود به خود راهشان را بگیرند و بروند .. بی فایده است .... باید نمره قبولی بگیری ... تنبلی نکن !!

هیوم : خوشبختی مانند پروانه ایست که اگر او را دنبال کنید از شما فرار میکند ولی اگر آرام بنشینید روی سر شما خواهد نشست .

آخرين ويرايش به وسيله elada : 23rd May 2006 در 11:11 PM. دليل: 2 پست پشت سر هم!
4 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از s_mary بخاطر پست مفیدش :
elada (23rd May 2006), Jawed (31st October 2006), KIA (15th June 2006), taravat4 (21st February 2009)
قديم 23rd May 2006
آواتار mohamadi
mohamadi mohamadi آفلاين است
تازه وارد

دریک: -9,034
سپاس ها: 1
سپاسگزاري شده 1 بار در 1 پست
پيش گزيده

shoma ke inha ra minevisid che ghadr khoodetoon aghideh darid ?? mamnon mohamadi

مترجمelada :شما كه اين ها رو مي نويسد چقدر خودتون عقيده داريد؟؟ممنون محمدي.
قديم 23rd May 2006
آواتار DaryaDel
DaryaDel DaryaDel آفلاين است
اخراج شده !

دریک: -34,276
سپاس ها: 91
از این کاربر 139 بار در 67 پست سپاسگزاري شده
جنسیت شما: مرد
پيش گزيده 2 پست پشت سر هم

راستش من به روانشناسي تا 50 درصد عقيده دارم. روانشناسي (كه منشأ اون غرب هستش)، زندگي مطلوب رو معرفي ميكنه اما نميتونه راه موفقيت رو عملاً نشون بده. ما داريم نتايج روانشناسي رو در غرب وحشي مي‌بينيم. باصطلاح تمدني كه وارد قرن 21 شده ولي در زير پوست اين تمدن زشتيها و كثافتهاي فرهنگي، اقتصادي، سياسي، و اجتماعي اعم از جمعي و فردي رو مي‌بينيم. مگه نه اينست كه علوم در غرب، بالاترين پيشرفت رو داشته. من‌جمله روانشناسي. اما كو آن تغيير و تحول در مصاديق فردي و اجتماعي آن؟ چرا هر روزه فرهنگ و تمدن غرب به سوي منجلاب فساد بيشتر فرو ميره. علوم غرب تا آنجايي پيش ميره كه مربوط به اينجهاني باشه نه آنجهاني. جهان‌بيني غرب فقط پيرامون اين جهان ميچرخه. آنها به جهان ماوراء‌الطبيعه اعتقادي ندارن. لذا بهترين عقايد روانشناختي براي آنها زماني كه جلوي چشمشان كودكي در حال غرق شدن است پشيزي ارزش نداره. زماني كه فقر و فلاكت و مرگ و مير در آفريقا بيداد ميكنه روانشناسي بي‌ارزش ميشه. براي آنها خانواده متلاشي شده و بجاي فرزند از جانوران عجيب و غريب در خونه‌هايشان پذيرايي ميكنن. ما نيز به روانشناسي غرب هيچ احتياجي نداريم چرا كه اعتقادات مذهبي ما بسيار پربارتر از اينهاست و و مثل عقايد اونا دم‌بريده و ابتر نيست. اعتقادات ما فقط كيفيت زندگي رو ارائه نميدن بلكه چگونه زندگي كردن رو به ما مي‌آموزه. انسانها تا به منبع لايزالي معتقد نباشن اين نكته‌هاي روانشناختي هيچ تأثيري در روح و جسم آنها نداره. مثل وضعيت اسفناك غرب وحشي فعلي. ولي اعتقادات ما تمام ابعاد وجودي انسان رو دربرمي‌گيره و تك‌بعدي نيست...
قديم 23rd May 2006
آواتار s_mary
s_mary s_mary آفلاين است
كاربر خيلي فعال

پيش گزيده ((با دیگران دوستانه رفتار کنید .

دیوید نیمن در کتاب مردمان خوشحال میگوید :

با دیگران دوستانه رفتار کنید
((در رابطه با عزیزانتان ، حتی اگر حق با شما باشد ، از رفتار خصمانه چیزی عایدتان نخواهد شد . به خاطر داشته باشید که ارزش این افراد بیش از موضوعی است که بر سر آن اختلاف دارید .
مطمئنم شما هم فردی را بشناسید که همیشه فکر میکنه حق با اوست، پرسش شما چه مربوط به معلومات عمومی باشه ، چه درباره بهترین روش چسباندن کاغذ دیواری !!! او می داند . خدا نکند یکی از افراد خانواده نظر او را درباره موضوعی قبول نکند ، شروع میکند به استنطاق کردن ... سپس سعی میکند در گفته هایشان تناقضی پیدا کند و حرف خود را بر کرسی بنشاند .
او تقریبا همیشه برنده است . و تقریبا همیشه از طرف مقابل امتیاز میگیرد ، اما مسئله این است که طرف مقابل آدم تبهکاری نیست که در دادگاه محاکمه میشه ، بلکه یک دوست و یا عضو نزدیک خانواده است . و تنها جرمش مخالفت با عقیده اوست . بعضی از دوستان او به این نتیجه می رسند که حتی صحبت کردن با او بی فایده است چون بعد از مدتی صحبت دوستانه به بحث و جدل منتهی خواهد شد . در حالیکه او در تمام بحث های کوچک برنده میشه ..... در بحث اصلی زندگی بازنده است !!! زیرا شانس گذارندن اوقاتی خوش با کسانی را که واقعا دوست داره از دست می ده .... رفته رفته دیگر هیچ کس حتی حوصله صحبت کردن با او راهم نخواهد داشت .

تحقیقات علمی نشان می دهد بگومگوهای متداولی که روابط خویشاوندی وجود دارد ، میزان شادی را تا یک سوم کاهش میدهد.... فقط یه کمی حق را به آدم های دیگر بدهید ... یه کمی ))
2 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از s_mary بخاطر پست مفیدش :
Anahita va Mehr (19th February 2008), Jawed (31st October 2006)
پاسخ

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان)

ابزارهاي موضوع جستجو اين تالار
جستجو اين تالار:

جستجو پيشرفته
نمايش رسم

قوانين ايجاد گفتگو در تالار